Gott nytt år!



Mitt ända nyårslöfte i år är att detta år ska bli bättre än de förra, och som vanligt gå ner i vikt ;)

/J


underbar dag med underbart sällskap

Idag har de varit full fart från uppstigningen tills jaa nu. Har kommit hem från simhallen där jag var och simma och basta lite och de va jätte skönt.

Men dagen började iaf med uppstigning halv 8 efter som jag skulle på möte angående nya jobbet. Var massa info och så fick vi papper som ska läsas och fyllas i och skriva under. Var klar efter typ 40 minuter och då åkte jag hem till kakan och fick äntligen se hennes rum och sen åkte vi till blacka och hämta mina pengar och sen tog lite bilder. Sen till ingelsta där jag shoppa en kofta och en blus och sen en bra present till saris som fyller på söndag. Sitter för övrigt och pratar med henne just nu så hon stör mig lite.. ;)



Sen körde jag hem kakan och åkte till sara för att umgås lite med henne, trevligare än att sitta själv hemma en hel dag. Då träffar jag hellre mina två underbara vänner! Jaa vid kvart i 5 körde jag sara till spinningen och åkte hem och packade en påse och tog mig till simmhallen. 40 minuters simmning och 10 minuters bastande senare var jag på väg hem igen och hamnade här vid datan.

Nu ska jag prata lite mera med sara och sen blir de nog lite harry potter :)

/J

Bilder

Nu kommer äntligen lite bilder från julafton och juldagen då de va utgång med sara, sara och fredda.


Lite julklappar hos mamma.


Uppe i oxelösund


















4 lite lätt onycktra kusiner, efter barnen somnat så höjdes alkoholen och med den stämningen ;) Nej men syrran och jag drack några drickar var bara, tessan en flaska vin och andreas för mycket öl xD


Som sagt, några för många ;)




Lagom pigga på juldagen :)


Sara redo för ferre!


Lite dans på förfesten








Hemma efter krogen och dags för käk!




Får avsluta med den fina från när sara tar bort sminket xD

Måste säga att de vart en mycket lyckad julhelg och kan bara hoppas att den blir lika bra nästa år! :P

/J

Filmdag

Godmorgon! har varit vaken sen halv 9 då jag vakna helt av mig själv och kunde inte somna om :S Men de kanske är bra för d får jag vänja mig vid att inte sova till kl 10 varje dag ;)

Har iaf redan hunnit med massa bra saker s bra att gå upp tidigt ibland. Nu ska jag träna och sen ta hand om tvätten som ska läggas in. Resten av dagen ska jag bara slöa och se på film. Har ju alla Harry Potter filmer att se på nu, var länge sen!



/J

The social network

Har inte orkat fixa bilderna än så får ta tag i de imorgon:)

Idag har jag mest tagit de lungt, bara varit ute på en promenad och tvättat men annars så har jag mest suttit vid datan och fixat mina filmer och lite sånt. Såg oxå på The social networ förut, var helt okej men ingen som jag kan rekomendera igentligen. Men kul att se och höra lite om sina gamla kvarter i USA. Paol Alto låg ju bara typ 20 minuter från mig och de är ju där som Stanford ligger om någon undrar ;) Var oxå där några gånger och var bla och åt på en av mina favorit restauranger Cheesecake Factory och kan avslöja att dom inte har någon bio i Paol Alto (iaf sa en servitris de) ;)

Nu har jag gått och laggt mig och ska snart sova, ligger och slökollar på någon dålig serie om kvinnor som jag redan sätt en gång.. Blir förresten att fira nyår med min far, trevligt. Var ju ett tag sen man gjorde de så de kommer bli kul. Får man lite god mat oxå ;)

/J 


Julhelgen

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll över jul. Hopas ni alla har haft de bra i jul och tagit hand om er själv och familjerna. Själv har jag haft full fart och är väl därför som jag inte haft tid att blogga heller :) Vill bara säga att de kommer bilder i ett annat inlägg senare.

Julafton började iaf med att vi var här hemma och fixa klart allt för att mormor och morfar skulle komma och äta julmat med oss, vid halv 3 så åkte vi in till pappa för att lämna och hämta julklappar och sen så åkte vi till oxelösund för att fira jul med hela släckten där upp. Hade de jätte trevligt och kul att träffa alla igen, var ju ett tag sen. Så skämtade jag med Tessan om att de va på väg att bli en tradition att vi fira jul tillsammans för att vi gjorde de förra året oxå xD hon sa att vi var så välkommna över till dom :)

Juldagen vakna vi vid 10 och jag gick och hämta mitt kusinbarn hos min faster. Sen vart de frukost och massa prat hos kunsin innan vi åkte bort till faster igen och pratade med dom och tessan, joe och barnen och käka lite lunch innan vi åkte hem. Vart brottom att åka hem och äta lite och göra sig klar och åka in till Sara för att festa och sen gå ut. Vart faktiskt otten för kön stod still på hugo, skulle ju köpt förköp men dom var slut då :/ Hade en rolig kväll som sluta tidigt.

Vakna tidigt annandagen och måde inte alls bra, kände verkligen att spriten var påväg ur kroppen. Sen exakt kl 10 så var vi nere på rondellen och köpte mat, sen hem och lägga sig och slappa igen innan jag åkte hem. När jag kom hem så åkte mamma och jag in till stan direkt för att leta efter en tv. Hitta en på elgiganten som de vart så nu har vi fin tv i vardagsrummet. På kvällen tog jag de bara lugnt och kollade på Arn.

Är de någon som har planer till nyår för de har inte jag..

/J

Baka liten kaka

Fia vet du vad jag gör? Bakar daimtårta :) Hehe mamma tyckte att de skulle bli bra till i morgon efter maten, för vi kommer säkert vara sååå hungriga! Men de ska nog gå bra. Var dock lite klantig och läste inte hela receptet och den lilla detaljerna om att jag skulle visspa grädden med äggulorna xD Men då var de ju tur att vi köpte mycket ägg..

De vart iaf inte allt för mycket folk på Coop idag, de gick riktigt bra och nu är alla förberedelser igång och snart är det julafton! :) Ikväll blir de uppesittarkväll med skinkmacka, tunnbröd med gravad lax, och lite julgodis till. Kan ju hoppas på en storvins på bingolotto oxå ;) 

/J

Dan före dopparedagen

Finns det något mysigare än att gå upp och mötas av detta?


Lägg till lite av detta oxå





Och lite stämmningsfull julmusik så är allt klart för julafton ;) I år känner jag mig som ett litet barn som längtar efter jul..

Angelica och jag fixade granen igår oxå så nu är allt klart och bara lite mat som ska fixas. Jag, thomas och syrran ska åka och handla massa idag bland alla andra som är ute i sista sekund. Kommer behöva skohorn och konsistenfett för att ta sig fram idag men de är väl bara att se glad ut.

Vi fixade naglarna igår oxå när vi väntade på att mamma och thomas skulle komma hem.


Nej nu ska vi snart åka (typ 40 minuter försent) och handla så bästa att gå..

/J


babybus

Titta vart jag hitta min lilla älskling :O Har jag nämnt att han inte får vara på bänkar mm? xD



/J

Jobb

Hade en jätte trevlig dag igår. Gick upp vi halv 11 och fixa lite och åt frukost och sånt innan jag och syrran åkte in till stan. Handla dom sista julklapparna och sen bjöd syrran på köttfärsås och makaroner. Vid 20 i 4 åkte jag mot Fia för att fira henne :)

Var lite kul för fia var inte där när jag kom, fick umgås lite med hennes familj. Hon kom iaf hem till slut och så kom resten av gästerna så de var fult hus och mycket trevligt. Vart massa god plockmat och sen en underbart god daimtårta som fias farmor bakat. Fick till och med receptet till de så får väl ta och baka den när syrran och mamma fyller kanske. Åkte hem vid halv 8 och då var de bara att hämta syrran och sen åka hem och lägga sig för jag var helt slut!


Födelsedagsbarnet <3 (tror inte du vill att jag ska lägga upp dom andra bilderna ;) )

Idag gick jag upp 20 över 7 och var grymt trött! Anledningen till detta var ju att jag skulle på intervju (trodde jag), men de var mera information om jobb på stadiumlagret. Och är väldigt glad för jag ska börja med 2 veckors praktik och om jag känner att jag klarar av de så börjar jag jobba direkt efter de :) Han sa att han trodde inte att de skulle vara några problem dock så är de väldigt mycket att gå. Är på en packlina (löpandeband) så är ju inte världens roliaste men de är ett jobb! Och är heltid i 6 månader. Men behöver vänja mig vid tidiga mornar för börjar jobba 10 i 7. Har bestämt att jag ska inte flytta utan ska lägga undan pengar och så ska jag köpa en bil som jag kan ha och åka med efter som de bara är på 6 månader och sen vet jag ju inte vad som händer (skola hoppas jag på!)

/J


Grattis

Massa grattis på din 20-års dag! Nu är du stor som oss andra gumman ;) Hoppas din dag fylls av mycket kärlek, glada minnen och massa presenter. Tack för att du finns och för att du är den du är. Du är bäst, älskar dig gumman <3



Förlåt att jag tar samma bild hela tiden men har ingen annan bra på oss två!

/J


Julpynt

Nu står klockan på 02.14 och vi är klara med att pynta. Allt förutom julgranen är uppe och den kommer vi troligtvis att ta i morgon :)





Är riktigt nöjd och nu väntar bara granen :)

Ikväll va vi oxå inne en snabbis och gav fia sin present och så bytte vi lite julklappar. Tog tyvärr ingen bild på Fias present men var en tavla med 3 bilder från London som Fia så klart älskar. Och i julklappsbytet så fick jag jätte fina shotglas som jag faktiskt har tittat på innan. Tycker om dom extremt mycket! Så tack så jätte mycket Lina.
Var som vanligt extremt mysigt att träffas igen och får iaf träffa Fia igen imorgon då hon ska firas igen, på sin riktiga födelsedag!



Lina fick en bok med 500 sorters olika chokladresept och en chokladkaka. Fia fick en jätte fin ram (som jag oxå tittat på till julklappsbytet) med bilder på oss 4 och Kakan fick en mugg, 2 olika sorters löste och en tekula. Alls verkade nöjda iaf så de får vi hoppas, dock tyckte jag lite synd om lina som fick min present. Hör ju inte till vanligheten att hon äter sånt..

 
Min present. Nästa gång de är fest så ska jag shota! :)

Nej nu måste jag besöka sängen för lite sömn, tog lite för lång tid de här men nu ska de bli skönt och sova!

/J

Godmorgon

Herre gud vad jag vart trött just nu! Vakna halv 10 av sms från Lina och både de ena och de andra lede till att vi har en liten överaskning på G. De första jag gjorde då var iaf att gå ut och skotta ut mig vilket de känns som de knappt är någon mening med att jag gjorde för de började snö onödigt mycket precis när jag var klar. Nu har de lugnat sig lite men snöar fortfarande..

In och äta lite frukost vid tv:n och sen efter 11 någon gång så började jag träna. Shit känndes att jag bara träna en gång förra veckan men körde ett kort men intensivt pass och nu är jag helt slut och ska hoppa in i duschen och sen är de lunch. Vilket jag inte har någon aning om vad jag ska äta xD

Känner att de inte blivigt några bilder på länge så slänger in några






Galet mycket snö!


Julklappar som jag slog in igår :) Och syrran påpekade förut att alla julklappar inte alls är klara. Ska fixa den sista på onsdag. Är en julklapp med bästföre datum så bäst att köpa den så sent som möjligt ;)

/J

½ meter snö?

För vad jag tycker om, för vad jag tycker om, för vad jag tycker om när de snöigt! Fast de är mest när de börjar snö som jag tycker de är kul och mysigt, just nu skulle jag kunna offra min vänstra lilltå för att de skulle sluta! Dom har sagt att de kan bli upp imot ½ meter lokalt och om de fortsätter såhär hela natten blir jag inte förvånad! Är helt enkelt jävligt trött på att de ska snöa hela tiden..

Idag har slagit in dom sista julklapparna, och då även min egna från mamma xD Lika bra så jag vet att de blir gjort för mamma kommer ju hem kvällen den 22 och sen så jobbar hon den 23 så blir till och med jag som ska åka och julhandla i år. De ser jag absolut inte fram imot, trängas med alla andra runt julskinkan och prinskorven. Finns roligare saker att göra om man säger så :)

Nu ska jag återgå till min film.

/J

Harry Potter

Nu sitter mamma och thomas i en bil på väg ner till tyskland och jag är själv hemma till onsdag. Skönt men tomt. Kan iaf lugna mig att jättespindlarna i källaren inte kommer komma upp och skrämma slag på mig, mamma lyckades mörda deras stora ledare igår så dom sörjer nog för tillfället och planerar inga attacker ;)

Nu ska jag först se på Harry Potter och sen spela lite sims och bara ta de lungt idag. Ikväll är de handbolls final och dom svenska tjejerna har gjort en bragd bara att ta sig till semi och en final är helt otroligt. De får man bara inte missa!!

/J


God jul och gott nytt år

Låg i Saras soffa och lyssnade på julmusik då de slog mig, det är en vecka kvar till julafton!!

/J

I´ll be OK

Hellu!

Idag är jag inte allt för pigg, börjar tror att de var ett misstag att träna lite igår trots att jag tog de jävligt lungt. Är trött och lite halv hängig så är inte kul. Blir ingen träning idag iaf..

Idag blir de bara att ta de lungt istället och fram åt kvällen kanske Sara kommer ut men de får vi se. Man får väl hoppas på de. Ska oxå åka och hämta Marcus min kära vän vid tåget som jag inte träffat på över ½ år. Men nu har han tydligen blivit utkasdat från skolan nere i Göteborg så kanske får se mera av honom i vår.

Kan oxå medela att nu har vi värme! I förrgår så var gubben som fixar våran panna här och fick igång den efter några timmar, så nu funkar den och de är över 22 grader hemma nu så börjar bli lite för varmt istället tror jag xD Men har hellre 23 graden än 17,18 så jag klagar absolut inte!

Nu ska jag blåsa håret och sen får vi se vad som händer :)

/J

Arbetsintervju

Känner mig lite ducktig idag iaf :) Min nya jobbcoach ringde 20 över 9 och frågade om jag ville gå på intervju om ett lagerarbete. Klart jag vill de och hon sa att dom skulle ta upp de på möte som dom skulle ha och så fick vi se vad dom andra sa. Hon ringde upp ca 1 timme efter och då sa hon att jag skulle på intervju på onsdag :) Bara att hålla tummarna för mig då. De är på stadiumlagret och de är att packa kläder i lådor.

Men när hon ringt och väckt mig så gick jag upp direkt och satte mig vid datan och kollade olika jobb och fixa lite med mitt CV och sånt. Satt i över 2 timmar och fixa och trixa med olika saker som har med jobb att göra så är nöjd med de. Sen vart de lunch och titta på TV och de ska jag fortsätta med nu:)

/J

We are the young

Har krypt ner i sängen och kollar på Mcfly-dvd som jag lånat av underbara Fia (de vart lite bättre då fia). Denna dag har inte varit bra alls. Allt går bara fel just nu och jag är så trött på mitt liv just nu så idag efter massa strul och problem så gick jag bara och la mig och drog täcket över mig. Så lämpa jag över massa skit på fia oxå kändes de som men skönt att prata med dig! <3 Och du vet att jag alltid finns för dig oxå! Just de grattis till lägenheten!!! (tror jag fick med de jag ville nu).


<3

Och när de gäller sjukdomen så är de väl bättre men inte bra. Halsen är inte så svullen längre men är trött och har ingen ork. Blir att vila idag oxå och sen får vi se om jag kom komma igång med träning imorgon igen :)

/J


Varmchoklad med after eight o marshmallows

Tro de elr ej med de va tydligen inte halsfluss, iaf visade inte provet de. Får väl se hur de går och om jag blir bättre annars får jag väl ringa igen. Han sa att det var en vanlig förkylning men konstigt att jag inte äns är lite snorig elr nått sånt. Är ju bara halsen som är svullen och gör ont :/ Men nu blir de att drick massa varmt och gott, nyss så drack jag varmchoklad :) Inget oboypulver här inte utan riktig med kakao, stoppa i två after eight så de vart lite mint smak på de och så toppade jag med några baby mrshmallows. Lite vardagslyx när man är sjuk..

/J


Vårdcentralen

Buhu vad de är synd om mig, elr inte så synd kanske för jag mår ju faktiskt inte så jätte dåligt just nu. Är bara trött som fan och har ont i halsen och lite svårt att äta och dricka. Ska till vårdcentralen vid halv 2 så får vi se vad dom säger.

Har precis hjälpt mormor och morfar att lägga in två anonser på blocket. Är lite kul att man kan hjälpa dom gamla ibland och att som inte kan göra allt ;) Men nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan de är dags att gå ner till vårdcentralen.

/J

Synd om mig!

Kul att jag har halsfluss då! Elr är iaf 99.9 % säker på de. Är svullen som fan och har beläggning på halsmandlarna så de blir att ringa vårdcentralen imorgon så fort som möjligt. 

Ligger i soffan och nu ska jag fira lucia med en glögg och lussebulle! 

/J

Helgens bilder


Redo för att åka till Sara


Idolmys i soffan


Rött ska de vara!

På lördagen gjordes de massa julgodis :)





Så fotade vi lite




I söndags va de dags för pepparkakshus!





/J


Tidig morgon

God morgon! Idag ringde klockan 10 i 7 för jag skulle köra mamma till jobbet. Efter de gick jag och la mig men lyckades inte somna och nu drev hungern upp mig ur sängen. Har precis fått i mig min gröt och håller på med en kopp te för jag har ont i halsen :(

Idag ska jag in till stan på möte och sen ska jag troligtvis till mormor och göra klart mammas julklapp.

/J

God natt

Just nu är jag så jävla trött så ska gå och lägga mig och sova snart. Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga in lite bilder från helgen.

Idag åkte jag och syrran till farmor och fika lite och sen så åkte vi till Monica. Skulle igentligen åkt till basketen från farmor men klant som jag är hade tittat fel på tiden xD Så då vart de att åka till monica ett tag och sitta och prata. Va baltiska ligan och dom vann som tur är.

/J

Julgodis

Är så jävla trött just nu så ska snart stupa i säng för att sova. Vart en hel del gjort idag :) Knäck, kola, rocky road, daim och choklad med cornflakes och allt vart jätte bra. Nu är de bara pepparkaks hus, struvor och chokladmums kvar att göra om de ska vi försöka hinna med i morgon.

Ikväll så kom Lotta och Mats och så friterade vi kyckling, räkor och bläckfisk och till de ris med sötsur sås. Har ätit så mycket idag så jag är fortfarande mätt xD

Imorgon ska vi försöka hinna med att åka till farmor om hon är hemma och sen så blir de troligtvis basket.

Men nu, SÄNGEN!

/J

Julmys

Hade en jätte mysig kväll hos Sara igår. Började med att vi åkte till ingelsta och hon handlade lite julklappar och jag köpte en tunika som jag hade tänkt ha på julafton men tror nu att de blir något annat. Sen åkte vi hem och lagade hemmagjorde hamburgare och smaskade i oss. Vart väldigt gott. Så vart de ju såklart idol final och Jay vann, allt annat hade varit skandla för han har varit så bra hela tiden och hans röst skulle man ju kunna dö för! Tycker iaf att de va helt rätt.. Sara den lilla pinglan färgade mitt hår oxå, så nu är jag röd och fin igen till jul :)

Idag ska vi baka massa julgodis och pepparkakshus. Ska bli knäck, kola, rocky road, konflakes med choklad, daim och kanske struvor om dom blir bra :) Så snart blir de att åka och handla till de och så ska jag köpa nått gott tills ikväll för idag har jag lite svull dag. Ska oxå få in träning i dagen schema men frågan är bara när??

/J

Burr

Varför ska de va så svårt att börja ett inlägg? Jag kan ju inte börja med hej varje gå.. Är de bara jag som har samma problem??

Idag är jag trött och frusen, är bara 19,5 grad inne för vi har problem med panan. Är just nu en som är nere och kollar på den och han har varit här i 1 timme så de värkar inte gå så bra. Hoppas att den funkar som den ska snart för de är inte allt för skönt här hemma just nu. Har en brasa igång så de blir lite varmare iaf.



Ikväll ska jag åka till Sara och äta lite god mat och kolla på idol finalen.

/J


Sov gott

Jaha då vart de ett fjärde inlägg för dagen :) Efter linköping åkte jag hem och såg på 90210, One tree hill och gossip girl. Och dom två förstnämnda är så jävla bra så man vill bara inte vänta en vecka för att få reda på vad som ska hända. Oth var ju grymt spännande den här veckan!

Sen städade jag hela köket och damsugade och torkade golven. Och efter de så vart de Paradise Hotel och robinson. Sen fixa lite nödvändig papper (jävla idiot skit, när jag behövde komma in på hotmail så gick inte de :S) Funka iaf till slut. Och nyss såg jag på ett program som är så grymt bra! Life unexpected, de är nog min nya favorit måste jag säga. Började kolla på de i USA men har nu tittat ifatt på nätet och följer de som en slav.

Här kan ni läsa lite om den och nästa vecka är sista avsnittet på sesong 2.

/J

Hur hände detta?

Vet ni vad jag läste precis. VA fan!!! Läs, läs!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2010/article8250303.ab

/J

Besviken

Sitter och lyssnar på McFlys senaste platta som kom ut i november och kan inte säga annat än jag är besviken! Ingen av de härliga Mcfly är kvar och de låtter knappt som dom ju.. Är riktig jävla pop med synt och hela köret med andra ord: Vart är gitarrerna, dom vakra stämmorna och de mera rock-punk liknande soundet? Hur kan man gå från de till tuggumi-pop?!?! Just de, plattan heter Above the Noise ska jag kanske säga om någon är nyfiken att lyssna på den.



Hoppas dom spelar många gamla låtar i vår på Wembley!

/J

Uppe innan solen

Sådär då har man redan hunnit köra mamma till jobbet och skottat fram till garagedörrarna så när syrran och karin kommer sen så får vi ut instrumenten. Måste säga att jag är en väldigt snäll dotter elr vad säger ni? Jag går upp kl 20 i 8 för att köra mamma till jobbet, skottar snö så dom får ut sina instrument, och kör instrumenten till linköping och får inter ett skit för de! Elr juu och får mat idag på dan med de är ju inga stora kostnader precis.


Jag och mamma på Lisseberg i sommras <3

Och nu sitter jag bara och väntar på att sotaren ska komma, får hoppas de blir snart. Han var här precis när vi åkte till jobbet förut men han åkte igen :S fråga min inte varför men så var de. Får se om jag hinner träna lite elr om skotta snö och bära massa instrument och högtalare och andra tunga saker får vara min lilla vardags motion idag. 

Nu ska jag iaf ära frukost, gröten här kommer jag :)



/J 

Don´t forget me

Hej mitt i natten, ligger här och är trött och ska sova väldigt snart. Idag så gjorde jag väldigt god frukost, lite gröt först och sen så gjorde jag en bagel. Amerikansk stil så klart! Rosta lite i ugnen och sen på med lite ost men de ska ju igentligen vara cream cheese men hade ingen hemma så fick duga med vanlig ost ;)

Sen vart de tv och efter de en promenad, tänkte att man måste ju göra nått annat än att stå på den där crosstrainen och kan ju inte träna varje dag för då tröttnar an till slut. Känner i låren att jag skulle behöva ha en dag där jag verkligen inte gör nått alls så dom får vila upp sig ordentligt.

Sen måla, äta och kolla lite data och tv innan mamma kom hem från jobbet och vi åkte in till ingelsta för att tina upp bilen lite. Den var helt sönderfrusen tom stötdämparen hade frusigt så de var inte något kul att åka med den. Handlade hårfärg så nu är de gjort och man ska bara se till att få i färgen i håret innan jul. Målade klart idag med tog ingen bild, får se till att göra de i morgon någon gång så ni får se resultatet av mitt slit.

Imorgon blir en dag full med händelser. Sotaren kommer, köra mamma till jobbet och köra massa instrument till linköping för dom ska spela där. Men kvällen blir iaf lugn..

Nu ska jag mysa ner mig ordentligt i min nybäddade säg och kolla lite på ncis innan jag ska sova.

/J

7/12-2010

Fia jag håller med! Kommer bli extremt kul med en london resa, bara oss tjejer :)

Har nyss ätit lunch och den var extra god idag måste jag säga. Vart stekt aborre med en sallad till, både extremt gott, enkelt och nyttigt. Tror de som var näst onyttigt var salladsdressingen och då ska man inte klaga ;) 

Hittills så har jag tränat och spacklat lite på den sista delen som jag ska måla idag så nu väntar jag bara på att de ska torka så jag kan börja måla. Måla de 3 gånger och sen är allt klart, är grymt nöjd med hur de blir. Ska väl ta och lägga in några bilder när allt är klart.



(Inte långt kvar till julafton nu!)

/J  

Längtar till London

Hejsan hejsan! Har nu krypit ner i sängen efter åter en dag med målande. Men nu är de bara en del kvar att måla så jag hoppas på att jag ska bli klar i morgon :)

Dagen idag såg väl ut som alla andra så orkar inte skriva allt för de vet ni ju redan xD (Träning, frukost, tv mm). Men fick mycket trevligt besök idag av Lina, var länge sen vi träffades och bara satt och prata så de tycker jag att vi ska göra om snart. Prata om london och planera lite om de och kolla priser och bara hoppas att jag kan spara så mycket som möjligt nu för de blir ju roligare om man har pengar. Nu är de oxå en McFly konsert i london planerad så nu har jag och lina kommit fram till att de är bäst att åka 31 mars till 3 april.

Vi diskutera lite presenter oxå, är ju någon som fyller år i en snar framtid ;) Kakan vi måste prata om de!

Nu ska jag se lite på tv innan jag ska sova.



/J


Två fulla dagar

God kväll!

Gårdagen och dagen har vi haft fullt upp. Igår ringde klockan 10 i 9 och var bara att gå upp och äta frukost och sen börja tapetsera köket. Vart faktiskt ganska bra om jag får säga de själv, iaf om man tänker på att de var första gången jag tapetsera och de var mönsterpassning på den så är jag mycket nöjd :)


Bjuder på den xD

Vi höll på med de fram till kl 4 och sen åt vi och hoppa in i duschen. Sen vart de att göra sig klar på att åka till sara och mamma skulle till lotta så körde upp henne innan jag fick åka till stan. Hade en trevlig kväll och vi åt god mat och bara snackade massa.


Gör pepparkaksdeg


Smaski smaski. Vi körde på lite lyx med lax, romsås med räkor i och bakad potatis. Mycket gott!

Idag vakna jag vid 10 och gick upp och tränna som bara den. Tog ut mig så mycket att jag mådde lite illa efter och de är ju faktiskt ett ganska gott tecken ;) Efter de vart de frukost och sen så fortsatte vi i köket. Målade lite här och där och satte upp den sista tapetbiten runt fönsteret över diskhon. Så nu är de klart och de är bara kvar att måla vitt runt luckorna och sen är allt klart. Och hittills är jag riktigt nöjd.
Sen vart de mat ta de lite lungt innan jag tränade 30 minuter till. Sen vid 9 ringde syrran och sa att hon glömde nycklarna förut så jag fick sätta min i bilen i halkan och åka in med dom. Inte så kul precis men kan ju inte sova ute ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen försöka sova :)

/J


My god- Jay Smith

Jag är kär i gud, jaa asså i Jay.. För förra fredagen skrev jag ju att de inte finns någon annan gud är honom ;) Och jag tycker samma sak idag! Han är så jävla bra så de är sjukt. Ge honom vilken låt som hälst och han kommer briljera.


Underbara Jay med en röst och utstrålning som är värld guld!

/J


Mysdag

Nu är de fredagsmys!!!

Nu är jag hemma och har hoppat i mysbyxorna efter en mysig dag med mamma och mormor. Idag har vi varit på landet och fixat lite och såg till att fåglarna fick lite mat. Sen åkte vi till Åtvidaberg och handla på systemet, fika på ett gamalt mysigt fik och handlade mat, och efter de bar de av hem till blacka.

När vi kom hem åt mamma och jag en rostad macka med skagenrösra och räkor på, med andra ord tostskagen. Så jävla gott och om en stund ska de bli tacos :)


Så här ser de ut just nu på landet :)




Ikväll blir de idol, nötter och en påse med julskum!

/J


Julafton

Nu är julafton planerad och klar! Börjar att fira här hemma med mamma, mormor, morfar, syrran och thomas (tror jag). Sen så tar jag och syrran och åker till Oxelösund och firar med hela släkten där uppe. Ska bli trevligt att fira med oxelösundarna för de var länge sen. Plus så kommer tomten dit och vi får träffa alla underbara människor!


Är det bara jag som saknar sommaren?

/J

Vi fortsätter som förr

Ja de händer ganska mycket i köket just nu, idag har jag målat vidare och oxå spaklat lite extra som jag hade missat. Annars har jag inte gjort så mycket, bara tagit de lugnt och kört 40 minuter på crosstrainern :P





Har även lovat en bild på crosstrainen till kakan :)



Nu ska vi se på robinson och äta popcorn :)

/J

Eko eko eko!

Hej, hej, hej, hej!!!

Vet nu hur jobbigt och uttröttande de kan vara att handla julklappar en hel dag. Och vi ska inte änns tala om hur de påverkar min ekonomi. Bara ekar i plånboken efter den här dagen ;) Nej då men har varit en roligt dag på stan med syster. Börja på ÖB sen rusta och sist stan, lite farande och gå hit och dit och 5 timmar senare var alla klappar inhandlade :) Fick även med mig lite saker till mig själv. Ett fotoalbum, en mössa, nya leggins, en väska och en ny sminkväska..

När vi hade handlat klart så mötte vi upp kakan utanför H&M och sen gick vi två och fika på curiosa. Kom överens om att vi saknade våra vänner men fick gå ändå. Hade ju med både lina och fia på sms så dom fick vara med lite iaf ;) Vart att sitta och smutta på varm choklad och en macka till de. Är så mysigt där och var väldigt skönt att komma in i värmen! Sen körde jag hem kakan och åkte ut mot blacka för att handla lite mat och sen åka hem. 

 
En snabb lunch. Mc chicken, vatten och en paj :P


Liiite shopping ;)

Nu ska jag kolla på PH och bara ta de lunt :)

/J


RSS 2.0