Läskigt

Med risk för att låta som en gammal tant, men vart är världen påväg? Fick ett sms igår av en helt okänd person där det stod "Tja läget? Vem är du? träffas på fest krogen? bla bla bla... Svarade att jag inte hade någon aning om vem han var och att jag inte ville ha någon kontakt med honom (kollade upp vad han hette om det var någon jag kände men inte hade nummret till) Han fortsatte skicka och fråga om jag hade badoo vilket jag inte har. Sen fortsatte han att fråga saker, så Jonathan vart väl lite irriterad och tyckte att det fick vara nog så han skicka ett sms där han bara fråga hur han fått mitt nr. Så fick jag ett sms till och sen vart de tyst. Men imorse kl 10 så fick jonathan ett smatal från snubben och han sa att han skulle få stryk av honom och stans MC gäng. Vem är så dum i huvet att man ringer och hotar någon efter han bara frågat hur han fått mitt nr? Jävla 34 årigt psyk från Valdermarskvik, där jag aldrig varit och inte haft kontakt med någon där ifrån :S Så frågan är hur fan han har fått mitt nr?!

/J

Uppackning

Hallå! Nu är allt klart och uppackat :) bara lite toa saker som ska fixas och packas upp och sen är allt klart som ska upp just nu iaf. Om vi har tur så får vi ju ta över förstahansdkontraktet på lägenheten snart, hon vi hyr av letar lägenhet i stockholm och har gjort de ett tag så då försvinner ju möbler och då är det onödigt att packa upp massa saker som typ mina böcker..
Nu ska jag ta en dusch och sen ska vi nog fixa mat :)
/J

Film tipps?

Måste även få klaga lite känner jag :) Har ont i nacken och var helt stel när jag vaknade så måste ha legat konstigt inatt, ingen höjdare. Men har även ont i huvudet och typ hela kroppen, känns inte så bra. Kroppen efter att ha burit massa och lyft och grejat men vet inte varför jag börjat få ont i huvudet så mycket igen. Är som i höstas men då var det ju inget fel utan jag fick bara order om att äta värktabletter och det gick över efter ett tag..
Är de någon som har nått filmtipps till kvällen? Verkar som det blir en myskväll, vi ska ut på en promenad i vinterkylan iaf :)
/J

Arbetsförmedlingen

Hallå på er! Idag känner jag mig faktiskt ganska duktig, kan bero på att jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig där igen, gick dit så jag fick en promenad, varit och handlat så det blir lite mat senare (och lyckades stå imot det gigantiska choklad suget som hotade). Jag har oxå fixat så jag ska på intervju till Vikariebanken! Får nog ta och inse att framtiden kanse inte är så mörk som jag trodde att den kanske skule bli när jag flyttade hem utan jobb och inkomst. För om jag har tur så kan de skriva in mig direkt i UGA (ungdomsgarantin) och jag får pengar från idag isf, då skulle jag ha ruggit med tur! Men hoppas ändå på jobb såklart :)
Nu ska jag nog äta lunch som jag fick med från svärmor igår, hade jätte trevligt och vi åkte inte hem förs kl 23 igår. Det bjöds både på god mat och fika (och det är ju alltid ett plus att slippa laga själj ibland) så måste säga att det vart ett extra trevligt besök då!
Längtar till sommaren!
Sara vad händer och sker på Lördag? Myskväll??
/J

NU har flytten gått

Sådär nu är man hemma i Norrköping :) Håller på och packa upp lite smått, men vill vänta på Jonathan så han känner att han får någon plats i garderoben, plus så är jag säker på att han redan tänkt ut hur han ska göra och vart han ska lägga sina kläder. Han slutar iaf 17 och sen ska vi till sörping och byta tillbaka så han får sin bil. Kände dock att jag brukar spendera mera tid i köket så det fixade jag de saker som jag hade med hem, blir han inte nöjd får han väl ändra om då xD
Finns inte så mycket att säga om flytten, allt gick smidigt och bra! Mycket grejer (säker medra än vad Jonathan räkna med) är de! Så detta ska bli interessant :P
/J

Kommer hem tidigare

Jippi, det känns väldigt bra att veta att älsklingen är påväg redan nu till mig :) kommer hem till Norrköping redan imorgon. Underbart!!
/J

Filmmys med internatet

God kväll! Nu sitter jag nere på mitt rum efter lite film med mina kära fritidsledar vänner. Har insätt att jag kommer sakna de flesta när jag flyttar men fram för allt alla som bor på internatet, vi har det alltid så mysigt och ser på film eller bara sitter och snackar skit.
Ja annars idag har jag tvättat, gått en promenad, packat massa och sen sätt på sport. Har nästan packat klart nu så det känns jätte bra, det är bara saker som jag inte kan packa än som är kvar och det mesta kommer jag ta på tisdag kväll när Jonathan kommit upp efter som han har banankartonger med sig då som jag ska packa böcker och sånt i. Men tror att allt är under kontroll än så länge :)
Längtar massa tills tisdag, då börjar åter igen ett nytt kapitel i livet känns det som. Och det kommer vara helmysigt att få somna brevid älsklingen och veta att dagen efter så åker vi hem till våran lägenhet :D

/J

Vinter promenad

Godmiddag elr vad man kallar denna tid :S Har precis varit ute och gått i kylan och det var ingen höjdare måste jag påstå! Hade iaf en bra och varm jacka men värre med benen så nu sitter jag under täcket och värmer mig, en mössa hade inte heller gjort nått :)
Mysigt iaf i skogen :P
Så håller jag ju på att packar och tvättar för fullt. Har packat handukar, lakan, nästan alla kläder och skor. Så är mest prydnader och böcker och mat som ska packas. så mina sängkläder såklart. Sen ska det bara städas och så är det klart. Ska vara ute kl 12 på onsdag och det är skönt för då är vi hemma skapligt och kan packa upp och sen bara ta det lugnt. Kommer bli så härligt!!
Passar även på att rensa lite i skåp och lådor :P
/J

Vinter foton

Fredag eftermiddag och då sitter jag här själv utan nått vättigt att göra förutom att försöka fördriva tiden på bästa möjliga sätt. Sara skulle ju ha kommit idag under eftermiddag/kväll någon gång med vart inte så efter som hon har ont i magen :( synd och hoppas det blir bättre! Och för att fördriva tiden så var jag ute och fota lite i det härliga vädret förut en snabbis..

Kallt va de men mysigt, synd att man inte hade trevligt sällskap bara. Nu ska jag kolla så ingen tvättar och om det är ledigt så ska jag passa på att köra två maskiner :P
/J

Plötsligt händer de

Hör och häpna, nu har det hänt! Jag har äntligen tagit ett beslut om min framtid och jag är väldigt nöjd med de. Är så att om en vecka, onsdagen den 25/1, så flyttar jag hem till norrköping igen :D Tanken är att jag ska få ett jobb eller iaf någon stans att hoppa in om det behövs och sen så hoppas jag på att komma in på valla i Linköping till hösten. Det är det som är planen nu och så ser det ut. Jonathan kommer upp på tisdagen och hjälper mig att få hem alla grejer för idag ville inte min bil starta, men är en som har bjudit 2000 för den utan att titta på den så bara att hålla tummarna när han kommer och kollar kl 12 morgon! Vi kommer få det så mysigt i våran lilla lägenhet :P

Nu väntar jag bara på att min älskling ska logga in på skype så jag får prata med honom! Och just nu ringde han :P
/J

Tisdag

Hallu på er! Just nu är jag på bra humör av en väldigt bra anledning, fast tänker hålla på den lite till! Men iaf, dagen idag har varit ganska lugn och skön måste jag säga. Haft lite intervjuer, titta på film och diskuterat lite bara så det har varit bra. Jag och Alex intervjuade 2 personer från Vietman och de förstod nog inte så mycket och inte vi heller xD lite kul va det iaf..
Såg på filmen Freedom Writers och den var väldigt bra. En helt vanlig amerikansk drama, men väldigt nyttig att se på för framtida ledare och pedagoger! Ett tipps om ni inte har nått att göra en kall januari kväll, är även en sann historia!
Nu ska jag skicka iväg ett mail och sen se en film :)
/J

Smärta

Jag trodde att de skulle bli bättre, att det skulle bli mindre jobbigt efter ett tag men enligt mig blir det bara värre. Vet inte hur eller om jag står ut i 1,5 år till :'(

Bästa helgen

Haft väldens bästa helg! Ville inte att den skulle ta slut, men tyvärr har ju alla sagor ett slut :'( och imorgon har det varit vi i 5 månader!
Älskar dig Jonathan Birgersson <3

OTH

God kväll! Såg precis på OTH, har längtat som fan och det var så bra som jag hoppats på. Kan knappt vänta till nästa vecka då det kommer nya avsnitt!!
Nu ska jag titta till tvätten och sen hitta på nått i väntan på samtal från jonathan :)
/J

Lunch

Har precis ätit lunch och de var pannkaka idag så är jävligt mätt! Tycker klassen är lite duktig som samlas i klassrummet 20 minuter innan lektionen börjar på tal om inget alls. Anledningen att jag skulle skriva nu är ju för att jag längtar till massa saker för tillfället!
  • Imorgon när Jonathan kommer.
  • Nästa helg då Sara kommer.
  • V 4 då jag ska hem och mysa.
  • V 7 då jag ska hem igen och fira våran 6 månaders dag och sen ha 1 veckas lov med kryssning mm.
Men nu börjar vi om 2 minuter så dags att skärpa sig och lägga ner mobilen och sluta drömma om framtiden.
/J

Väntar samtal

Trött! Men ska försöka hålla mig vaken lite till för vi prata lite men Jonathan innan jag ska sova.
Efter middagen förut (som inte alls var god) så var jag på bergsmannen ett tag innan jag gick till mig för att göra korv med bröd för jag var hungrig så prata jag med Saris :) Sen vart de en 45 min promenad med Alex och Victoria då de andra kunde fixa med allt för att fira Victoria för hon fylde 21 idag. Så vart tårta och allt vilket jag inte hade räknat med alls även om jag visst att vi skulle fira henne. Riktigt barnkalas vart de iaf!
Så nu ligger jag här ny duschan och väntar på att han ska ringa..

/J

Första riktiga skoldagen

Hej på er, idag är jag lite mera positiv iaf för idag har vi fått göra nått kul på förmiddagen. Har haft massa roliga diskusioner, både i grupp och helklass. Eftermiddagen var där emot mycket segare då vi bara hade en lärare som stod och prata i 1h och 15 minuter, sen så fick vi skriva lite intervju frågor till en intervju vi ska göra nästa vecka så då fick vi iaf göra nått..
Saknar fortfarande min älskling, mitt hem, familj och vänner. Det känns till och från bara skit men jag ska nog klara det här ska ni se, är ju "bara" 1,5 år kvar ;) Har ju sovigt 2/5 nätter ensam nu innan älsklingen kommer hit och efter inatt så är de ju över hälften så då är det inte lång tid kvar. LÄNGTAR! Middag om 20 minuter sen blir det nog bergsmannen ikväll :P

/J

Skit skola

Jag är inte glad alls idag! Tycker just nu att den här skolan är väldigt dålig. Har inget internet för de funkar inte så får köra på mobilen hela tiden, det har varit vattenläcka i matsalen så den är under renovering vilken gör att allt är utspritt överallt i hela skolan, bord både här och där. Mat tar vi i en sal nu mera och dryck finns nere i cafet.. Skulle just nu aldrig rekomendera denna skola och internat till någon. Dess utom är det jävligt kallt typ överallt!
Fy vad jag klagar men så är de ibland!
/J

Första dagen i skolan efter lov

Vakna för 1,5 timme sen och det känns precis lika dåligt som de gjorde när jag somna 11,5 timme tidigare! Fick iaf lite ordentligt med sömn även om jag vaknade typ 3 gånger under natten. Tillslut vaknade jag av älsklings sms och då var de ingen tvekan om att vakna!
Börjar skolan om 2 timmar så dags att blåsa det nytvättade håret och klä sig, lunch kl 12 antar jag iaf. Ska bli spännande att se hur skolan ser ut efter som det var vattenläcka under lovet!
/J

Saknad

Fy fan för den känslan jag känner just nu, känns skit och jag vill bara gå och lägga mig i sängen och dra täcket över mig och gråta tills på fredag. Känner mig ensam, övergiven och bara allmänt jävla ledsen :( Vill ha min älskling nära mig och när det inte är så, så känns det bara fel och det bästa sättet jag kan förklara de på är att de gör ont i hjärtat. (vet att jag inte är övergiven, är ju jag som åkt bort)
Vet att vissa tycker jag är larvig men kände att jag var tvungen att skriva av mig och få ut min sorg..
/J

Söndags mys!

Är framme i kga sen några timmar och har redan hunnit umgås massa med folk från internatet :P åt lunch med mamma och syrran innan de åkte så kom Jessica från Hagfors oxå. Men nu är det pizza som gäller, svull!
Hum hade tydligen inte blivit publiserat :S
/J

Mycket kvar att göra

Så nu har jag precis skickat in mitt sista arbete som jag var tvungen att göra innan lovet. Känns skönt att det är klar och man slipper tänka på de imorgon kväll när man kanske bara vill slappa och umgås med alla trevliga internatare eller vill ligga i sängen och tjuta för att jag är ensam.. Men måste fortfarande ta tag i detta:
  • Diska gårdagens disk
  • Packa alla mina saker som ska med upp till kga
  • duscha och raka benen
  • Laga mat tills älsklingen kommer hem 17.30
Allt detta och så vill jag se damerna köra Tour de ski i eftermiddag oxå så bäst att sätta igång nu med disken!
/J

Sista dagen i Norrköping

Vart ingen blogg igår men var för att jag försökte spendera min tid med mina nära och kära så bra det bara går nu så igår utnytjade jag dagen till max nästan. Träffa Sara vid 12 sen vart de shopping, göra egen pizza, ligga och dega i hennes soffa, åkte hem hit och då fixa vi lite musik tills idag då vi ska fira henne och så färga hon min hår. Körde hem henne vid 20 och då började älsklingen med musslorna vi skulle äta så det var klart när jag kom hem :P Åt blåmusslor, räkor, och lite bröd till de så det var jätte mysigt. Så passa vi på att titta på Armagedon som va den första filmen vi såg tillsammans.
Vill verkligen inte tänka på de men måste packa idag för mamma kommer och hämtar mig vid kl 9 imorgon. Då åker jag upp till kga igen och förtsätter med mitt pluggande, och på tal om de så ska jag göra en uppgift idag så idag blir det ingen rast eller ro alls...
Bäst att sätta igång direkt :)
/J

Ibland suger livet

Haft ett mentalt sammanbrott idag! Herre gud vad jag inte vill åka på söndag men har instätt att jag inte har så mycket val. Och om jag ändå ska plugga den här terminen så kan jag ju fortsätta sista året oxå. Jag vore ju dum i huvudet om jag hoppar av efter hälften och börjar om någon annan stanns. Kommer dö lite på söndag känns de som men bara att stå ut.
Har varit hos sara idag och druckit te och pratat sen så vara hos mamma oxå och prata och hämta min taklampa som vi ska ha i lägenheten. Nu längtar jag bara tills älsklingen slutar och jag får pussas och kramas. Ska inte släppa honom om jag absolut inte måste förs på söndag :'(
/J

Hjälp

Har så mycket ångest just nu så jag tror att jag sprängs snart, vet inte hur jag ska göra. Jag vill ju vara lycklig och de är jag inte i kga, samtidigt vet jag inte om jag vågar chansa att jag kommer in på någon annan skola i höst, bara för att jag kom in förra året. Jag slits mellan vad mitt hjärta vill och mitt förnuft, som säger att jag inte behöver vara orolig för ekonomin om jag fortsätter på skolan för då vet jag vad jag gör och att jag får pengar varje månad.. Men är det verkligen så stark anledning för att vara kvar?
/J

Matdags

Så nu är vi hemma efter att ha hämtat Theo i södertull och handlat lite godis åt honom, ska ju vara lite speciellt att hälsa på bror :) Vart ingen film utan vi städade lite och gjorde de fint här hemma. Jonathan satte upp en till gitarr på väggen och lite sånt plock. Men nu är det dags att fixa mat!
/J

Mys med älsklingen

God förmiddag! Har precis ätit frukost som bestod av en macka, stekt ägg och bacon och det sköljde jag ner med obo'y. Mycket gott, extra gott för att det var Jonathan som gjorde frukost. Så nu ligger jag och myser i soffan och lyssnar på när manen i mitt liv spelar gitarr :) ska försöka få honom att se en film innan de är dags att ta tag i dagen.
Idag kommer Theo hit, jonathans lillebror. Så vi ska laga taco och ha det trevligt. Sen ikväll så ska jag och älsklingen på bio :P
/J

Dag 3 på de nya året

God kväller! Sitter och väntar på en bakad potatis som ska vara klar precis nu :) Har levt på frukost och tårta idag så inte så nyttigt xD Men vart två firande idag, va hos Sara först och sen fira vi svärmor Tina i Sörping på eftermiddagen. Har haft en väldigt mysig dag måste jag säga, fått en hel dag med älskingen som varit ledig idag och han är ledig i morgon oxå :D
Så var vi på mediamarkt innan vi åkte till Sara för jag var tvungen att handla födelsedagspresent till henne. Tror hon blir nöjd ;) Så ser jag ju fram mot fredag då vi ska baka pizza och mysa lite och fixa lite bra musik till lördagens fest. De ända som jag inte ser fram emot den här veckan är på söndag då jag måste åka tillbaka till karlskoga :'( Kommer tjuta ögenen ur mig på morgonen när Jonathan går till jobbet! Blir redan tåröggd så detta kommer inte bli bra..
Nej nu ska jag njuta av sällskapet och gitarrspelandet här hemma :P
/J

Sara 22 år

Massa grattis till Saris som fyller 22 år  idag, du är bäst vännen och ställer alltid upp i vårt och tort!!!

<3

Me and my BFF!

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag. Gick upp vid 9 för att duscha och sen åka till ungdomshälsan för att skaffa nytt recept till p-piller. När jag fixat de så handlade jag lite innan jag åkte hem för att vänta in Kakan som kom vid 13 ca. Passa på att ringa och säga grattis till Saris då oxå som fyller 22 år idag :P Oj vad vi börjar bli gamla känns de som xD
Så kom kakan och vi fika, drack massa te så vi vart kissnödiga hela tiden och satt titta på TV och prata massa. Prata bland annat om våra bröllop och hur de kommer att vara, spännande att höra vad andra har för idéer, och visa sig att vi tänkte ganska lika hehe. Inte undligt efter som vi kännt varandra ett bra tag nu (6 år snart). Och även fast vi inte umgås så ofta så är det alltid lika kul att se,s och jag saknar dig varje gång mellan vi hinner med våra små fikastunder! BFF för alltid sa vi en gång i tiden och jag hoppas verkligen vi kan hitta hela vägen tillbaka till den vänskap vi en gång hade, för min vän kommer du alltid att vara!
<3

RSS 2.0