Påsk med familj och vänner

God morgon och glad påsk på er alla!

Idag ska jag med min far, monica och sebbe upp till min kusin Andreas med familj i Oxelösund för att fira påsk och fira Andreas som fyllde 40 för inte så länge sen (dålig med datum). Kommer säkert bli jätte trevligt som vanligt och min faster och hennes man kommer ju oxå vara med så klart. Åker hem mot blacka igen redan i morgon och på kvällen då blir det att åka till Lotta och Mats för att fira påsk tillsammans med dom och alla deras barn, t.o.m Rebecka är hemma är hemma från Piteå så ska bli kul att träffa henne :) Och sen på söndagen så ska vi fira påsk med mormor och morfar, morbror och Marie o Annie. Ska oxå fira Marie som fyller nu i dagarna så blir mycket firande den här helgen!

De är jävligt segt att vakan innan resten av huset har gjort de, vaknade kl 8 idag och somnade om en gång men vakna 20 över så ingen ide att försöka sova mera så det vart att titta på de första avsnittet av One Tree Hill! Älskar den serien och ska nu börja se den helt från början och se varje avsnitt (inte för jag tror jag missat nått men de är ju så BRA!) och idag ska jag ta med min data så jag kan se ett avsnitt i bilen på vägen upp. De är ju ca 40 minuter och de borde bli prefekt, synd bara att vi ska stanna för att äta i nyköping men kan hoppas på att det är mycket trafik så de tar lång tid och jag hinner se klart innan dess..

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men nu har ni iaf fått nått att läsa, ska försöka bättra mig men finns det inget att skriva om så blir det ju så tråkigt att läsa! Men iaf, nu ska jag gå och duscha och börja göra mig klar för avfärd senare idag :)

Ska försöka slänga in ett inlägg till under helgen ;)



/J


Grillning

Glömde lägga in en fin bild från grillningen igår xD


Ja med detta funka ju lika bra som allt annat ;)

/J

Söndagsångest

Godkväll!

Idag har jag haft en riktig slapp dag då jag bara gått mellan sängen, datan och soffan. Har fått lite tvättat iaf så kan ju inte säga att jag inte gjort nått för de är ju inte sant. Har lagat massa mat oxå så de var lite matlådor :)

Kvällen igår va jätte mysig, sara kom någon gång innan 6 och då vart de att nästan direkt sätta igång med maten. Vart väldigt gott och så klart va de ju extra gott efter som de va årets första grillning. Karre på engångsgrill så tog lite tid men vart ju jätte bra ändå, med en god potatisgratäng till och beasås så fick sara nått ryck att vi skulle köpa Halloumiost och grilla och när man tugga på den så lät de som man tugga på någon gammal plastig skosula xD Smaka ju helt okej men konsistensen och att de gnissla när man tugga va ju lite skumt haha. Vart film till de, 10 orsaker att hata dig, och sen så vart de massa prata och mys.

Nu ska jag bara se klart på BB och sen så blir det sängen. Ladda för jobb o basket imorgon!

/J


Grillpremiär ikväll

Vart att ta en sväng in till stan helt plötsligt för att träffa sara lite på dagen oxå. Vart lunch på donken innan vi åkte till ingelsta. Elr rättare sagt så skulle vi åtit donken på ingelsta fast va så jävla fullt så åkte tillbaka till rondellen xD Sen vart de ingelsta och jag köpte lite på cubus som jag behövde. Vart 3 linnen, i tunika och i par leggins. Sen vart de ICA och handla till kvällen, lite mjölk, kött som ska grillas ikväll och en påse godis som vi ska smaska på :D Sen vart de hallvars för en glass men vart en besikelse för den ena smaka mjöl så inte alls gott!

Ja de blir grillpremiär med sara på en engångsgrill för vi har nämligen ingen gasol hemma. Så blir de potatisgratäng och beasås till :) Smaski smask kommer de vara hela dagen idag!

/J

Lördag

God morgon :)

Lördag och jag har varit vaken i 3 timmar redan, de är jobbets fel att ja altid vaknar tidigt nu efter som min kropp ställer in sig på de. Men nu har jag iaf möjlighet att få ut lite av dagen fast jag inte har nått alls planerat typ. Snacka med sara igår om att ses ikväll men skulle höras idag om det så får väl se, hoppas så jag inte behöver sitta hör själv utan att ha nått att göra. Blir ju inte allt för kul dag då men tanke på att jag redan är uttråkad!

Funderar på att baka nått sen vart sugen för jag gjorde det igår. Men fick ju knappt smaka nått för mamma och syrran tog ju med allt till Öland typ :/

Pratar med sara nu och hon kommer ut efter hon har pluggat klart, blir att grilla och baka en äpple-paj :) Ska prata med henne nu isället för att sitta här..

/J

Dum i huvudet kan du vara själv, idiot!

Fia det hoppas jag med!! <3

Nu är jag äntligen hemma och har ätit middag och kollat FB och loggar och lite sånt. Tänkte att det får bli ett kort inlägg bara för att så jag inte ska bli helt slapp med bloggen igen ;)

Idag börja jag halv 9 och jobba till halv 6 men kom typ inte där ifrån förs kvart i. Så seg dag och vi fick bara stå och palla om typ förtom på slutet då fick vi kolla ordrar och lite sånt. Måste bara säga att jag hatar dryga människor! Vem säger till någon som kommer och frågar om hjälp när man inte förstår att han är dum i huvudet? Hade de inte gällt mitt jobb, och att de inte va jag som vart kallad de så hade inte personen som sa det fått de lätt.. Vi har lixom bara jobbat där i en vecka och inte gjort det vi fick göra på slutet av dagen så är inte så lätt att veta då. Kan man inte förklara på ett vättigt sätt så kan man fan göra det själv!

Nu ska jag kasta mig i duschen och sen hoppa i pyjamasen för jag är väldigt trött. Sen blir det TV resten av kvällen.

/J

På hembesök

Sitter och lyssnar på Green Day i väntan på att Sara och hennes mamma ska komma och hämta mig vid kvart över 6. Så med andra ord är dte en ganska lång väntan men har inget bättre för mig för tillfället :) Vi ska iaf på ljusparty ikväll och det är min mor som håller i de, dock ska vi inte vara här hemma för mamma tyckte det vart för mycket folk.

Idag har jag varit inne och hälsat på Lina så vi fick oss en välbehövlig pratstund, tiden bara flög fram och jag tyckte det gick fort tills jag vart tillslut tvungen att åka för jag skulle hämta mamma på jobbet. Men var trevligt och nu får det bara inte dröja för länge innan vi ses igen. Svårt efter som nu jobbar båda och hon jobbar skift men på nått sätt måste det gå. Ska oxå planera in en tripp snart till Fia som vi måste hälsa på!

När jag kom hem från lina vart det iaf ett samtal med sara och under tiden satt jag ute och solade i värmen. Sjukt att det redan är så varmt att man kan sitta ute med bara linne på överkroppen, men helt underbart!

Efter ljuspartyp blir det hem och ladda för en ny arbetsdag imorgon, då blir det candy king igen fast börjar inte förs halv 9 :)

/J

Organdonator

Har precis anmält mig till donationsregistret. Har ju ingen nytta av organ mm när jag är död så om någon annan kan få nytta av dom blir jag bara glad :)

Anmäl dig här!

/J

Bilder

Här kommer det bilder från fredag och förra helgen då Kakan var här fredagen och Sara lördagen :)

Syrran tog många bilder, inte den bästa fotografen men bilderna få bli med ändå.











 



Dagen efter så vart de städning för mig och Kakan först och sen på kvällen kom Sara






Trevlig dag med trevligt sällskap och god mat!













Ja nu får det räcka för nu måste jag se på BB :)

/J

Söndag

Nu är helgen snart slut och dags för en ny vecka :) Två kvar av jobb men verkar inte som det blir nått jobb för mig imorgon heller för jag är reserv om det är någon som är sjuk..

Helgen har varit väldigt skön, i fredags så var det lite folk här och vi drack. Vart en sen natt vilket resulterade i en seg lördag som spenderades med syrran i soffan och ha Twilight-maraton :) Hehe trodde aldrig att syrran skulle titta på alla tre filmerna med mig men de gjorde hon. Så nu måste hon se slutet oxå så bara vänta på den sista filmen. Vart pizza med vitlöksås till oxå så en riktig bakisdag trots att jag inte va ett dug bakis. Fast vi fick städa lite oxå för morsan kom hem igår fast vi trodde att hon skulle komma idag, fick lite brottom när hon skrev att dom var i norrköping men va bara att dra fram damsugaren för nästa allt annat var klart.

Idag så har vi bara tagit de lugnt, handlat och varit på returpunkten med massa skräp efter den nya kylen som kom i torsdags. Super bra men den verkar inte villja komma ner i rätt tempratur :S iaf inte enligt våran termometer. Skulle se på film förut men var ingen som lockade så vart TV istället och nu är det Bones och sen BB innan jag ska få lite sömn.

/J

Sjukskriven 2/5 dagar

Jaha då är det redan fredag och en vecka har gått förbi, en vecka med bara 3 dagars jobb efter som jag har väldigt ont i ryggen. Inte alls kul och idag har jag tom fått tagit värktabletter för det gjorde så jävla ont. Kunde Knappt stå elr gå förut för de värkte hela tiden så tänkte att det var bäst att försöka vara smärtfri så man kan röra sig..

Ja annars så funkar allt bra på jobbet, inte nått man ska klaga över för nu har jag iaf fått saker att göra dom två sista dagarna som jag jobbade.

Ikväll så har jag syrran och marcus här hemma och vi ska sitta och mysdricka lite och ha de trevligt. Plus att alcohol bedövar ju oxå så de är ju skit bra! hehe Annars så blir det bara att ta det lugnt och vila ryggen i helgen :)

/J


Långa dagar

Utan att överdriva så är det väldigt, väldigt länge sen som jag varit så här trött. Efter två arbetsdagar då jag börjat kl 6 och går upp 10 i 5 så är jag nästan helt slut. Frågan är bara hur det ska gå dom resterande 2,5 veckorna xD

Igår när jag kom hem så prata jag med sara, kolla FB innan jag intog ryggläge enstund på soffan och det var guld värt. Fast somnade inte trots att jag var jävligt nära innan jag ställde klockan så jag inte skulle sova för länge.

Ja jobbet var första dagen skit för hade inget att göra alls. Satte dit typ 15 klisterlappar, tejpade lite och sen fick vi soppa hela jävla lagret! Hade lust att springa där ifrån! Idag var samma sak men till slut frågade vi oss fram hos våra kolegor så vi fick jobba med att packa om pallar från typ kl halv 11 till vi slutade och vi kunde inte bli mera glada. Och med vi så menar jag och Robin som oxå började igår och vi har jobbat ihop hela tiden typ, skönt att inte vara den ända nya!! Är en till tjej som började igår oxå som heter Steffi men hon har fått jobba hela tiden typ förutom idag en gång då hennes var slut oxå..

Men nu är det snart dags för mat och jag är jätte hungrig, innan det blir de lite Biggest Loser :)

/J

RSS 2.0