Uppehåll

Hej och förlåt för att jag är så dålig på att blogga. Vet iaf att Fia är nyfiken och vill veta hur jag har det men känner just nu ingen ork att blogga och inte heller någon idé för känner bara att allt blir så tråkigt nu när jag har praktik. Har dess utom inte mått bra på över 1 vecka och har en jävla huvudvärk som kommer och går hela tiden :/

Så nu blir det ett bestämmt uppehåll iaf tills jag kommer upp till karlskoga igen nästa vecka så slipper jag bry mig om det här ett tag iaf.
/J

Sverige i EM 2012!

Tjallalalalaaa!!! Ja sverige är i EM igen då :D Så jävla BRA!!! Älskling firar nu med att spela fifa 12 och då passa jag på att låna datan.

Praktiken idag var ite seg för det var möte fram till 12 med alla fritidsgårdar som tillhör Norr. Med andra ord haga, djäknepark, lindö, krokek, svärtinge och åby och dom prata om saker som jag inte alls kunde vara delaktiga i typ så kändes väldigt onödigt. Och imorgon väntar ett nytt möte, så ska fräffa en av personalen 8.50 så får lite extra sovmorgon. Skönt :P
/J

<3

Måste bara nämna att jag har världens bästa pojkvän, skrev inte det igår men han skulle vara gullig och hjälpa mig när jag spydde i lördags och jag var långt ifrån trevlig och tacksam! Men jag hatar att spy och är bara tredje gången jag spyr pga jag druckigt för mycket, och när jag gör det så vill jag vara själv. Han var så snäll men viste inte att det snarare vart ännu jobbigare för mig. Så har haft lite dåligt samvete för det, men helgen slutade ju på topp ändå igår med massa mys!

/J

Helgen

Nooooo!! helgen är redan över... Tycker den har gått väldigt mycket för fort men ska inte klaga för jag är ju kvar i Norrköping iaf och har min praktik så det är ju inte så illa.

Helgen har bestått av dricka, spy, trevligt sällskap, massa mys och film. Ja vissa delar vill man ju hellre glöma men dom är kanske inte så klara som jag vill heller så får helt enkelt ta och förtränga de! Idag har jag och älsklingen varit bakis tillsammans och ätit kebbab och sätt film innan vi körde in en bil till stan åt mamma och Thomas. Såg nyss på Tenacious D med Jack Black och den var väldigt bra, men är ju Jack Black så då brukar filmerna vara bra. Har även hunnit med School of rock den här veckan och så såg vi på Detroit rock city förut idag. Tryckt i oss 2 liter cola och lite lösgodis oxå så har inte precis varit en nyttig helg xD
Så har älsklin spelat massa gitarr för han har köpt en jätte fin ny Yamaha, så jag i det stora hela har helgen varit fantastisk förutom några timmar inatt!
/J

Lördag morgon

Woho det är helg! så skönt, hade varit ännu bättre om jag gjort som Jonathan gör just nu som ligger och sover. Men av någon anledning så vakna jag 10 över 9 och kunde inte somna om :/ Tror att det beror på att jag är så lättväckt och har svårt att somna om när jag vaknar, för i veckan när jag börja sent så sova jag ju till både 11och halv 12.

Ja men nu är iaf först veckan på praktiken gjort. Har gått bra tycker jag så inte så mycket mera att säga om de :) Får se vad som sker nu i helgen vi har inge planerat så blir väl kanske bara att vara hemma och mysa, fast idag på dagen ska jag hem till Sara så vi får ses innan hon åker till värmen imorgon bitti.

Inte alls avis!!!! Nej det är sant jag lovar, jag unnar henne det. Dock hade jag ändå oxå velat åka utomlands i år men det får vi se hur det blir med de. Hoppas, hoppas! :)

Nu ska jag försöka väcka Jonathan med en kopp kaffe. Jag är ju bara för snäll ibland och skämmer bort honom..

/J

Seg dag

Fan vad jag är trött på att inte må som man ska! Nu är jag trött på att hosta och snora och vill vara frisk, mår ju fan aldrig bättre och man kan ju inte sitta inne hela tiden för då blir man nog inte bättre så försöker ju göra saker ändå.. Trött på de iaf och önskar att man kan få vakna upp imorgon taggad och frisk!!

Idag blir det bara att spendera dagen i Jonathans lgh, har inget att göra och typ bara degar. Ska ta hand om frukost disken och glasen från igår annars så finns det inte mycket att göra här. Hade velat gå på basket men fick ju inte med mig någon och ville inte åka själv så då sket det sig! Men ikväll kommer iaf Martina och Dogge som är Jonathans syster och svåger sen kanske Johanna skulle med oxå men det får vi se. Ska iaf bli trevligt och tror det blir pizza oxå :P Mys helt enkelt!
/J

En bra dag

Nej nu är det väl dags att ta tag i bloggen igen även om det inte är allt för många som läser den så vill ni nog veta att jag lever ;) Jag är fortfarande inte frisk, hostar så det låter som jag ska få upp lungorna till och från :/ Så rinner fortfarande näsan och jag är täppt till och från så är inte så kul. Hoppas på att det går över för tycker det räcker att vara sjuk i 2 veckor!! Så börjar jag ju min praktik på haga fritidsgård på måndag och då är det inte kul att vara sjuk..

Har kanske inte hänt allt för mycket sen sist jag skrev efter som jag varit sjuk, men en rolig och stor grej är ju att Jonathan har flyttat in till Norrköping. Han fick nyckeln igår så hjälpte honom med flytten lite, inte för att jag kunde hjälpa med så mycket men bar åt honom så bädda jag sägen och lagade mat oxå och det verkade han nöjd med. Så sitter just nu hemma i hans nya lgh och väntar på att han ska sluta jobbet. Då blir det middag först och sen så blir det O´Lerys och kolla fotboll efter de.
Dagen började med frukost vid halv 8 innan älskling åkte till jobbet. Sen intog jag sängen igen och sov ända till typ 11.15 vilket är väldigt länge för mig! Sen för att fördriva lite tid idag så ringde jag min älskade gamla vän Sandra som jag saknar och frågade om vi skulle ses :) Var en mycket bra idé och det sluta med en fika på Curiosa och ett varv i butikerna. Hon hade lillasyster Linda med oxå men det gjorde ju inget, har inte träffat den lilla tösen på länge så kul att se hur stor hon blivit! Får ses snart igen tycker jag, vad sägs om en middag någon dag? Så efter jag kom tillbaka hit så har jag sätt på Mysteriet på Greveholm, tvättat av och ställt in alla Jonathans Lasse Åberg glas i vitrinskåpet och sen bara degat i mina mjukisar :D
Så nu är det dags att platta håret lite och kolla sminket så man inte behöver dra ut på tiden sen när Jonathan kommer hem och vi ska gå till O´Lerys :)
/J

RSS 2.0