Tiden går sakta

Kan säga att de var inte allt för skönt ute idag heller men en promenad på 45 minuter vart de iaf. Gröten gick ner och ska bli jäkligt skönt att slippa den i morgon för orkar inte släpa med de till syrran. Tränade på crosstrainen förut oxå så idag känner jag mig lite duktig iaf. Men har man ett mål så är de bara att kämpa på och se till att göra de till verklighet!

Har nu duschat och allt sånt så nu hoppas jag att tiden går fort tills jag ska in till syrran. Ha en trevlig helg på er!

/J


07.30

Godmorgon!

Självklart kunde jag inte hålla mig vaken igår utan somnade när de var typ 20 minuter kvar. Lyckat måste jag säga.. De sista jag kommer ihåg var att hon sprang in i balettstudion och sen så är de bara massa härlig sömn efter de.

Idag vaknade jag helt av mig själv halv 8 innan mamma äns hade gått upp. Snacka om att dom vart förvånade när jag kom upp och ville ha en kopp te xD Lite kul att chocka sina föräldrar ibland. Men nu ska jag nog klä på mig för att gå ut och gå innan de blir härlig gröt till frukost ;)

/J

Bästa filmen

Har percis krypit ner i sängen och satt på Twilight. Bara älskar den filmer så nu ska jag försöka hålla mig vaken hela filmen innan jag somnar, vem vet kanske blir New Moon ikväll oxå :)

/J

Landskampen

Sitter och myser i soffan och ser på landskampen. Verkar riktigt bra, tycker iaf jag som är lite sportnörd ;) Är 6 svenskar som möter 6 norrmän och alla är gammla stjärnor och lägender i sina sporter. Är bla Pernilla Viberg, Magdalena forsberg och Torgny Mogren som tävlar ikväll.

Ser fram imot morgondagen då de ska festas, Jessica sitter just nu på tåget från Karlstad ner till norrköping. Hon skrev på fb att de är första gången hon vart glad att SJ var försenade ;) Så imorgon blir de festa hemma hos syrran och sen ska vi till puls är tanken.

Men nu har de börjat igen så ska se på TV:n :)

/J

När kommer somaren

Fy f*a vad de är kallt ute, jag vill ha sommar nu! Kunna vara ute i solen och njuta av värmen..


Poolen ser inte så inbjudande ut så här års


Sol och blå himmel men inte så mycket sommarkänsla ändå

Nu är jag trött och redo för duschen. Har tränat 45 min på crosstrainern och efter de lite styrka och så kom jag precis in från att ha plockat in pellets och bara de är en träning i sig. Men de var kallt som fan om händerna för går ju inte att göra de med varntar på så fick stå ut.

Såg på OTH oxå och de var skit bra! Kakan som vi har längtat och nu är de tillbaka :) Längtar redan till nästa avsnitt men så brukar de ju vara hehe. Men nu blir de som sagt duschen.

/J 

frukost och leta jobb

Godmorgon!

Idag ringde klockan 9 för då var de dags att gå upp men låg ändå kvar tills kvart över. Sen var de dags att klä sig och äta frukost, alltid denna smått vidriga gröt. Sen hamnade jag här och letade efter jobb utan någon större framgång.

Nu ska jag glo lite på TV innan de är dags för att träna. Och sen är de lunch och OTH! :P

/J

Slappar dag

Idag har det varit en segis och slappar dag som avslutades med både basket och handboll. Åkte som de var tänkt på basketen men gick innan sista perioden så jag kom iväg smidigt. Missade dom första 15 minutrarna på handbollen så när jag kom hem stod de 7-7. Slutade ju som jag hade förväntat mig med seger för danmark, men nu är de nya tag mot frankrike på fredag. Bara att hoppas på att Carlén kan spela då för är ju så att frankrike är just nu världens bästa lag och är regerande EM, VM-och OS-mästare så behöver Carléns tunga skott. In med dom bästa och så är det bara att kötta!




Basketen gick bätte, och de var en spännande och jämn match som slutade med dolphins vinnst. 77-75 vart de och det var en viktig seger hemma i euro-challenge om dom ska kunna avansera längre där. Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och försöka sova tror jag så jag slipper vakna halv 11 i morgon. Ska oxå ställa klockan!

/J

Handboll

Va fan är detta? Läste i morse att Kim Andersson har brutit tummen och kan inte spela mera i VM. Går in på aftonbladet nyss igen och läser att hans "ersättare" Oskar Carlén oxå är skadad och har en blödning i knät som stoppar honom från spel. Vilket gör att sverige är helt utan vänsterhänt 9 meters spelare mot danmark, som är en av turneringens bästa lag som inte har förlorat än match! Nu måste sverige visa stort hjärta, mycket vilja och se till att spelt funkar som aldrig förr, utan 2 av sina bästa spelare. Jag håller tummarna..

/J

25/1-2011

Vaknade sent idag, fick nästan lite panik när jag såg att klockan var halv 11! Känndes som jag hade sovit för länge så bara stutsa upp ur sängen. Men har ändå inte gjort något idag så är väl dags att sätta fart snart om något ska bli gjort.

Har ett problem, de är basket ikväll och handboll! Tror jag kommer gå innan basketen är slut för den börjar 7 och handbollen börjar 20.15 så blir lagom om jag åkter i halvtid eller i sista pausen för då missar jag inte allt för mycket på handbollen plus att jag slipper sitta i kö när jag ska där ifrån xD

/J


Dåtid, nutid, framtid

Nu är jag väldigt trött men tänkte berätta om min trevliga eftermidag och kväll :)

Såg på en film på dagen och sen vid typ 4 så började jag träna och sen duschen. Fick oxå hjälpa till med den nya tvättmasinen som min morbror lämnade av här utan att äns hälsa! Morr på honom.. Sen fick jag hämta latkorven marcus som inte orkade gå hit när de tar typ 10-15 minuter xD Vi snacka om massa olika saker, dåtid, nutid och framtid och så såg vi på en film innan vi gick hem till honom för han ville äta och så spelade vi ett parti yatzy innan han följde min nästan hela vägen hem. En trevlig kväll i gammalväns sällskap är alltid en lyckad kväll.


Han hitta min gamla hatt som jag hade på en maskerad xD

Nu ska jag sova innan jag slocknar med datan på.

/J

My shadow's the only one that walks beside me

Godmorgon kära läsare!

Idag vaknade jag kl 9 av ett sms från min mor, tänkte att det var lika bra att gå upp då och göra nått nyttigt så drog på mig kläder och gick ut på en promanad i 45 minuter. Vart så hungrig under promanaden att jag var tvungen att korta av den lite men de gör väl inte så mycket. Så nu sitter jag här med min fina grötfrukost och längtar tills jag ska börja äta nått annat till frukost för jag har haft stora problem med den här gröten i typ 1 veckas tid. Men ska stå ut och fortsätta för jag vet att de är mycket bättre än vad jag annars äter till frukost.

Idag vet jag inte exakt vad som händer och sker, vet bara att jag ska träna någon gång under dagen så skulle troligtvis marcus komma och hälas på senare. Skulle vara trevligt! Så kommer morbror med en tvättmaskin oxå för det är så att våran pajade igår, trumman hade lossnat och de var verkligen inte bra! Fick stå och vrida ur alla kläder för den hade ju inte centrifugerat alls.


Härligt med sol på promenaden!

Nej nu blir de iaf lite tv sen får vi se vad som händer.

/J

23/1-2011

Nu är de kväller och måndagen är snart här igen, får se vad den kommande vecka har att bjuda på. Man kan ju alltid hoppas att om en vecka har sverige fått någon medalj i handbolls VM iaf :)

Idag har de hunnits med en hel del faktiskt. Både städat ordning lite i källaren, varit på returpunkten, träna och så klart kollat på handbollen! Bara att fortsätta kämpa på som dom gjort så kan de komma långt. Avslutade kvällen med filmen The wedding date som jag tycker är riktigt bra, dock lite förutsägbar i vissa fall. Så nu har jag krypit i säng och kollar på CSI NY och sen ska jag försöka sova..


Längtar till sommaren och Öland!

/J

Linköping

Idag har jag åter igen varit på Ikano för att mamma skulle handla mera garn, men vart inget mera för mamma tyckte att de var så mycket folk och då jobbigt att gå där inne så de var de ända som vi gjorde. Var oxå ute på landet och kollade till de, allt såg bra ut men var så mycket is så vi kom inte upp för backen utan fick parkera bilen och gå en bit xD


Inte lika mycket snö som de är här, men fick iaf gå den här vägen en bit och de var ren is som underlag.

När jag kom hem har jag snackat med sara och sparkat henne i arslet så hon kom in i duschen efter som hon ska iväg ikväll. Skönt att ta de lite lugnt och ligga i sängen och flumma lite xD

Ska snart äta mat och börja ladda för kvällens handboll som jag absolut inte kommer missa. Kul kul!

/J

Morsning



Godmorgon! Sitter här med en jävla hicka som verkar vara omöjlig att få bort :/ Väldigt irriterande måste jag säga..

Idag ska jag ju som jag skrev igår på begravning, är men mormors syster som dog precis innan jul. Och de är en ända av min mormors syskon som vi har haft någon kontakt med och åkt och hälsat på ibland. Kommer säkert bli en jobbig dag, inte minst för min mormor som stod henne närmre än alla andra syskon. Men nu ska de bli frukost och sen ska jag väl hoppa in i duschen.

Har fortsatt att gått ner exakt 1 kg den här veckan :P

/J


De är så man blir tårögd

Herre gud vilken handboll! Var läng sen (om man inte räknar med lördagens match) som jag såg sådan bra och underhållande match. Dom hade stor vilja och alla kämpade hela vägen ner från tårna! Alla som gillar sport över huvud taget borde ha sätt på den här matchen för sådan underhållning var länge sen man fick se.

Glöm "Bengan boys", här kommer "Olas boys"! ;)

/J


Some days are better than others

Hellu!

Idag var en såndär dag då allt vart överaskande bra. Planen var att bara åka på möte kl 9 hos min jobbcoach och sen hem men slutade med att jag åkte till sara efter mötet. Sen spelade vi lite buzz och sen vart de Ingelsta och shoppas lite. Vart 2 nya BH:ar och 2 på nya trosor och är skit nöjd då priset vart 159 kr istället för 616 kr!



Sen vart de en sväng till saras mormor och morfar innan vi åkte till sara igen. Vart lite mera buzz och sen så hjälpte jag sara lite med maten innan jag åkte hem och laga mat åt mig själv. De vart tacogratäng med fulkornspasta i och de smaka mycket mumsigt.

Efter maten så började jag söka jobb, tvätta, plocka in och ur diskmaskinen och välja kläder till morgondagen då jag ska på begravning :( Ja de vart helt enkelt en väldigt bra dag i trevligt sällskap, och kvällen kommer nu fortsätta med handboll och lite popcorn.

/J

Jag har tappat mitt minne, nytt sökes!

Är inte säker men tror jag glömde mitt minne hos sara idag xD Skulle gör te förut och värmde vatten i vattenkokaren, vilket jag glömde och kom på efter typ 20 minuter så fick värma de igen. Myser ner i soffan med min fina rosa filt och börjar dricka. I paus på det jag såg på (112. På liv och död) så går jag och sätter mig vid datan och lämnade då kvar mitt te för jag skulle ju bara sitta här vid pausen. Tror ni inte att jag fasnat här vid datan och kommer på typ 40 minuter senare att jag hade gjort te xD Så nu har jag precis värmt de IGEN i micron :P

Sara, om du ser mitt minne någon stans så kan du ju skicka de hitåt!

Idag har de varit en liten skön slappardag vilket har varit skönt. Spelat sims, kollat på film och tv efter jag kom hem från sara, men har faktiskt hunnit med att träna lite oxå + leta lite jobb så inte allt för slö. Såg filmen "Love and other drugs" som jag tyckte var riktigt bra. Lina sa dock att hon inte tyckte om den så jag trotsade henne och kolla på filmen ändå ;)


Min älskade San Fransisco mugg som jag nästan alltid använder!

Nu ska jag ta mig till min älskade säng och lägga mig och titta på Leila bakar.

/J

Blåslagen

Nu är jag hemma efter gårdagens äventyr xD Hade en jätte bra dag som började med att jag hämtade sara för att åka till finspångs badhus. Badade och hade de kul, åkte massa vattenruschbana och slog halft ihjäl oss flera gånger om. Idag är jag blå på båda knäna, ena armbågen och har ett skrubbsås oxå på ena armbågen. Har ont i ryggen oxå för jag landade på saras fot. Dock mår hennes fot bra, vilket var tur :P

Sen så vart de iaf en trevlig middag hemma hos Lina. Vart paj till huvudrätt med tomat, basilika och mozzarella. Vart gott och smakade nästan lite pizza om de, hade sallad till oxå. Förrätt var toasskagen och efterätten, som sara och jag hoppade över, var glass med varma hallon. Hur som haver var de iaf en trevlig middag. Efter de åkte sara och jag och handlade lite annanas och torkade aprikoser att smaska på till handbollen. Jävla skit match måste jag säga och sverige kom alldrig in i något bra anfallsspel :(

Nu ska jag snart se på film, och senare ska jag tvinga mig själv och träna trots att jag inte alls känner för de!  

/J

Handboll på längden och tvären

Längtar tills i morgon! Då blir de att åka till Finspångs badhus med Sara och sen middag hos Lina med tjejerna, kvällen avslutas med handboll och övernattning hos Sara :) Tycker de låter som att morgondagen kommer bli en riktigt, riktigt bra dag.

Idag har jag tagit hand om all disk som mötte mig i köket. Fick oxå plocka ur diskmaskinen, som jag verkligen harat att göra! Sen har jag tvättat 3 masiner tvätt och oxå städat badrummet. Och hann ju oxå med träna och slappa lite. Känns som en bra dag faktiskt. Just nu är de handboll som gäller och tittar just nu på Spanien-Tyskland i väntan på Sverige-Sydkorea.


Någon som missat att laget är med i QX? Läs här!

/J

Solen skiner!

Godmorgon, er är väl inte morgon längre utan dag men efter som de är dagens första inlägg så lät de bättre med morgon xD

Vaknade vid 20 i 9 men låg kvar i sängen i typ 1 timma, va trött och ville inte gå upp. Vaknade oxå med huvudvärk som inte vill försvinna så får väl gå och ta en tablet senare om de inte går över. har redan hunnit med att tvätta och tränat så nu är de duschen nästa.

Känner att jag slappa lite för mycket förra veckan och kom efter med kost oxå så nu är de nystar den här veckan och bort med all skräp som man stoppar i sig. Dock är jag väldigt trött på den jävla gröten som jag äter varje morgon, skulle vilja ha nått att byta med men de är ju nyttigt så får stå ut. Men nu blir de en dusch och sen fixa lunch :)


inget mer av detta!

/J


Helgen

Har haft en väldigt härlig helg med familjen. I lördags så åkte jag och morsan till linköping på förmidagen och handlade lite, jag fick med mig två par skor hem. Sen så vart de hem och göra sig klar för att åka till O'learys och se på handboll och äta god mat. Så senare på kvällen så gick vi upp till blacka krog och satt där ett tag och snacka och tog en cider. Sen gick vi hem och satt och drack hemma ett tag innan de vart sängen.

Idag så tog jag de lugnt på förmidagen och sen så åkte jag in till stan och mötte upp min fan för att titta på hockey. Vart en seger i förlägningen och sen en lång bilkö att sitta i innan man kom hem. Och nu sitter jag här och väntar på att bonse ska börja kl 20.

/J

Handbolls VM

Sådär då är man hemma efter iaf 2 matcher medhandboll ikväll. Den tredje och sista struntade vi i för var inte så interesant och alla var trötta. Jag har redan krypigt ner i sängen och håller på att kolla på slutet av Let´s dance, och när de är slut så lär nog jag slockna fortare än kvickt.

Vart några dåliga bilder med min mobil för glömde min kamera, klantig som jag är!


Island-Ungern, den bästa matchen och island var riktigt bra. Men var inget lysande målvaktspel men bra försvar av Island..


Norge-Japan, inte någon kanon match från norge men dom vann iaf. Åter igen dåligt målvaktspel och norge släppte in hela 29 bollar vilket är väldigt dåligt mot japan som inte är bra alls. Kul med väldigt många norrmän som tog sig till himmelstalundshallen, faktist flera norrmän än svenskar!


Lusekoftorna invaderade!


Galen viftande lusekofteman! Höll på att slå ner allt och alla runt omkring honom xD


Vart av med hela dagen lista på saker att göra idag, ganska duktigt av mig om jag får säga de själv ;)

- Träna!!
- Söka jobb och skriva "jobbdagbok" till min jobbcoach.
-
Städa mitt skrivbort.
- Bädda rent i sängen.
- Tvätta
- Plocka undan disken.
- Gå på handboll :D

/J


3 saker kvar

Har kommit ganska långt med dagens lista :)

- Träna!!
- Söka jobb och skriva "jobbdagbok" till min jobbcoach.
- Städa mitt skrivbort.
- Bädda rent i sängen.
- Tvätta
- Plocka undan disken.
- Gå på handboll :D

Har börjat tvätta oxå men ska tvätta minst en maskin till, helst två. Nu ska jag dusch och sen ta tag i mitt skrivbort.

/J

Soluppgång

  
Inte varje morgon jag får se soluppgången! 

Har nu ätit upp min frulle som bestod av flingor och en knäcke. Kom på att jag har lagt till lite på min "Att göra" lista så här kommer en uppdaterad..

- Träna!!
- Söka jobb och skriva "jobbdagbok" till min jobbcoach.
- Städa mitt skrivbort.
- Bädda rent i sängen.
- Tvätta
- Plocka undan disken.
- Gå på handboll :D

Sådär så nu är de bara att sätta igång, börjar med att leta efter några jobb och sen skriva jobbdagboken..

See ya!

/J


What to do

Godmorgon!

Vaknade av mig själv kl 8 och tyckte att de var lika bra att gå upp, hade ju lite och styra med idag. Ska just nu börja med frukost iaf innan jag ska söka jobb och skriva "jobbdagbok" till min jobbcoach. Sen finns de ju en lite lista på vad som mera ska göras..

Ser fram imot kvällen handboll. Island vs Ungern, Norge vs Japan och Brazilien vs Österike!

/
J


Morgondagen



Imorgon ska jag:

- Träna!!
- Söka jobb och skriva "jobbdagbok" till min jobbcoach.
- Städa mitt skrivbort.
- Gå på handboll :D

Sen får vi se vad jag hinner med mera.

/J

Seger

Vart en säker seger ikväll för sverige, ingen spännande match och inte jätte bra spel men ibland glimmade de till ocg var helt underbart ;) Imorgon blir de handboll igen fast då i himmelstalundshallen i Norrköping. Bokade biljetter idag, i pausen. Sen på lördag så blir de handboll igen fast då ska vi se Sverige-Slovakien inne på O´Learys. Mycket hanboll nu en tid framöver ;)

Nu ska jag dra mig mot sängen och se om de finns nått bra att se på, annars blir de kanske twilight.

/J

13/1-2011

Nu är jag hemma från en dag inne i stan. Åkte först till Lina på donken och prata lite snabbt och sen på möte som tog över 1 timma och va tråkigt! Sen hem och hämta mamma nere på bruket för att åka till folketshus och hämta drickabackar och sen in till Norrköping igen för att handla till barnjulfesten som dom har varje år. Handlade gosedjur, godis och massa till fika. Hem till blacka igen och lämna allt på folketshus och bära massa tunga saker och nu så är jag hemma.

Mamma passa oxå på att köpa en ny lampa till fyndpriset 60 kr :) Och den är inte liten precis..



Ikväll är de handbolls VM premiär! Kommer sitta klistrad vid TV:n, ska oxå vara en match innan då dom gammla vinnarlagen från 1990 och 1999 kommer spela. Göteborg vs resten av sverige. Är upplägget, kul och se om dom gamla tackterna sitter i ;)

/J

Inget jobb så långt ögat når

Jaha då sitter man här igen då och förbereder sig på att åka in till sin jobbcoach. Vart inget jobb på stadiumlagret för dom har arbetsbrist. Dom trodde att produktionen skulle öka vilket den inte gjorde, så jag och 8 andra prektikanter fick lugnt gå hem igen utan jobb efter 1,5 veckas gratis slit. Jag är inte bitter! Men dom sa att vi går föra andra nästa gång dom behöver personal så de är ju bra iaf.


Men först ska jag svänga förbi lina på jobbet och köpa en bagel, tror jag iaf :)

/J

Träna elr inte?

Fia jag håller med dig, därför har jag spenderat dagen vid datan och tv:n och har ändast plockat ur diskmasinen ;)

Jaa vart som sagt att ta de lugnt idag, slappat i soffan och spelat sims. Ända jag gjort idag är att plocka ur och in i diskmaskinen så man slipper höra tjat om de när mor kommer hem. Har varit en skönt dag men skulle behöva träna känner jag, har dock ingen lust alls och skulle hällre ta en promenad vilket är omöjligt efter som gatorna är täckta av is!



Nu ringde sara så ska väl vara lite social med henne :)

/J

11/1-2011

Vart en väldigt kort dag idag, vart bara 2 timmar :) Nu är frågan bara vad man ska göra med resten av dagen? Ladda för i morgon genom att ta de lungt i soffan eller vara en duktig dotter och städa lite och plocka undan. Får väl se vad mitt samvete säger mig om en stund.

Somnade någon gång innan 10 igår men lik förbannat är man änå skittrött när man ska gå upp, undrar varför jag inte är en morgonpigg människa utan kan vara uppe halva natten utan att vara trött. Om jag fick bestämma så skulle jag vara vaken mellan 10.00 - 01.00, finns de något bra lediga jobb mellan dom tiderna så kan ni ju hojta till ;)



Nu ska jag läsa lite bloggar och sen slänga mig i soffan än stund.

/J 

Hej trött = Hej sängen tidigt ikväll

Asså jag fattar inte hur folk tänker ibland och om dom har kört när de är sånt här vägalag någon gång. Är isgata på vägarna och en idiot kör ut precis framför mig, och kan säga att jag hade inte äns åkt om de vore sommar! Fick nita och tackar gud att de var saltat så var inte allt för halt och gick och bromsa. Idioter finns över allt så se upp när ni är ute och kör!

Är helt slut och idag var de ingen bra dag, dels så mådde jag dåligt hela förmidagen och övervägde seriöst att gå hem ganska länga fast jag inte ville. Stannade kvar och frmåt eftermiddagen så vart de bättre, men om man inte mår bra ska man absolut inte jobba märkte jag idag. Är så tufft och allt blir bara mycket värre när man inte är 100% så hade jag varit smart så hade jag faktiskt gått hem. Men anledningen var att dom hade ringt in extra folk på förmiddagen för vi inte hann med så ville ju inte åka då. Men vet inte vad som hände idag för vi var inte bra idag. Vi packade nästan hela tiden för sakta så hann inte med de vi skulle idag så vissa fick jobba över (vi som har provanställning fick gå hem).

Jaa men nu är jag helt förstöd och ska sova tidigt som fan ikväll kan jag lova! Håller på att lägga in ny musik och ladda min ipod så jag har lite musik på jobbet, kanske blir lite roligare imorgon då ;)

/J


Ikea o Ikano

Har precis kollat på fångarna på fortet och nu är de John Tucker must die. Har spenderat kvällen i soffan och tänker fortsätta med de ;)

Vart Linköping istället för stan, först ikano och sen en sväng på ikea oxå. Jag köpte ingen men mamma köpte lite blandat bla en ny dvd-hylla och en ny lampa till vardagsrummet. Jag tyckte att den var väldigt snygg och är lite avis, den finns oxå i svart.

 

När vi kom hem satte jag upp skåpet och sen lagade mat medans mamma började att plocka bort julen ur huset. Idag åkte granen och lite pynt, men dom flesta tomtarna står nu samlade på ett bord så ska vi packa ner dom imorgon. Kl 8 började Fångarna och då slog vi oss ner i soffan med lite grönsaker och dipp (mamma åt chips).

Tycker de är jävligt tråkigt med nyhetspausen! Men ska väl titta på dom så jag får reda på vad som händer i världen ;)

/J


Godmorgon

Som jag misstänkte igår så somnade jag såfort jag la ner datan, hade ju planerat att se lite iaf på Twilight men de vart inget xD Sov som en stock till kl halv 8 då jag var tvungen att pissa och sen efter de har jag vaknatt och somnat hela morgonen. Vakna vid 9 sista gången och sen låg jag kvar i sängen till halv 10.

Idag blir de nog att vara hemma och ta de lungt, mamma snacka om att hon skulle in till stan så kanske följer med. Nu ska jag jaga upp henne ur sängen så de blir någon frukost.

/J

Mys med saris

Oj oj vad jag är uppe sent, är så jag själv blir förvånad ;) Sitter nu i sängen efter först en heldag på stadiumlagret och sen direkt hem till sara efter de.

Hade lite mys kväll med god mat och trevligt som alltid. Vart en liten promenad ner till donken oxå för att lämna Linas converse och hon vart så nöjd och glad. Sen hem till sara och se på Let´s dance men vart mest att sitta och prata så hängde inte med ordentligt i programet.

Måste oxå berätta att när jag kom hem vid halv 11 så frågar mamma vart jag stälde mig, och jag svarar på garageuppfarten bakom thomas. Då säger hon att han ska jobba förmidag och inte kan stå där, jobbigt så va bara att gå ut. Men halvägs ut på gatan så öppnar hon dörren och frågar vart jag ska :S Sen när jag säger att jag ska flytta bilen börjar hon gasta om att jag inte kan stå på gatan för att de är för mycket snö och bilarna inte kommer fram xD Bra att hon kan bestämma sig vart jag ska stå, men fick iaf gå in igen.

Nu ska jag lägga mig ner och sova, får läsa bloggar i morgon för de orkar jag inte nu.

/J

Sovmorgon

Har haft ett litet skönt blogguppehåll. Är ju inget kul att blogga bara om jobbet och hur trött jag är varje dag xD För så är de och de här kommer de ta tid att vänja sig vid kan jag säga, så jävla trött på kvällarna så knappt så jag kunde hålla mig vaken till kl 22. Igår somnade jag i första pausen på hockeyn men va ju lika bra efter som dom förlorade..

Fick sovmorgon idag och de va jätte skönt att slippa gå upp 20 i 6. Gick upp kl 9 ovh åt frukost och sen tog jag de lungt till halv 1 då vi åkte till mormor för att äta kalkon. Mycket gott, så var de marängsviss till efterrätt. Just nu tittar jag på LHC-FBK och de står 1-1. Men är paus så passa på att låta er veta att jag lever ;)

Men ska iaf återgå till soffan nu.

/J

3/1-2011

Burr vad jag fryser! Tycker de är skit kallt verkligen men nu är pannan igång igen och de brinner så hoppas de blir varmare snart. 

Är hemma väldigt tidigt idag. Vart bara lite mera än 3 timmar idag för de var så lungt. Alla vi som började idag fick gå hem tidigare så de va väl lite skönt med en mjukstart. Men imorgon så börjar jag 10 i 7 så kommer inte alls vara pigg då xD Shit vad jag kommer börja längta efter helgen ;)

Igår kväll så var jag ju hos sara och firade henne. Var jätte mysigt och vi åt ost och kex, frukt doppat i choklad, tårta och massa kakor och annat gott. Spela oxå lite spel innan jag åkte hem. Tog bara två bilder så de får duga ;)

  



Nu ska jag ta mig ner till konsum och se om dom har någon frukt där, annars så blir de en promenad till ICA.

/J

Dag 1

Idag är de dag ett, fast på flera olika sätt. Dag ett som i första dagen som jag börjar jobba, och dag ett som i första dagen tillbaka till nyttigheterna och bort från all godis och läsk. Sitter här med gröten framför mig och de känns nästan som de är först gången jag äter de, ursh vad de är grötigt och inte alls gott xD Men de gör ju gott iaf ;)

Får väl se om jag överlver först dagen på jobbet idag, tror inte de blir allt för jobbigt. Vi har ju lite introduktion och sånt idag så är inte på de direkt men får väl börja arbeta någon timme innan lunch kan jag tänka mig. Gud vad jag kommer längta hem till min sköna varma säng!

Så nu är gröten slut och bara sminket som ska på och sen blir de att åka.

/J

Nej de är ingen vanlig dag...

För det är Sara födelsedag. Hurra, hurra, HURRA!! Grattis på dig din tanten ;)


<3

/J


1/1-2011

Kan inte fatta att det är 2011 redan, tycker tiden har gått så jävla fort! Börjar faktiskt känna mig lite gammal, fyller ju ändå 21 i sommar xD Igår så firade jag nyår med pappa, monica och sara och hade väldigt trevligt och de bjöds på mycket god mat. Gratinerad hummer till förätt och oxfilé till varmrätt. Efteretten hade jag gjort och de va daimtårta.























/J


RSS 2.0