Bilder

Här kommer att myller av bilder från gran canaria! Kommer inte ihåg riktigt vilken dag vi gjorde vad men ska försöka förklara lite iaf ;)

Börjar med bilderna som togs innan vi åkte
Åt lite frukost på flygplatsen innan vi hoppa på planer för att vistas här nere....
Älsklingen njuter av solen och en öl!
Första solnedgången var magisk
Frukost på terassen varje morgon! Lyxigt och väldigt gott :)
Gick strandpromenaden och avslutade med ett dopp i havet. Och på kvällen åkte vi till Carfure som är typ som ICA maxi fast bättre ;)
Och julpyntat var de redan ;)
Vakert på kvällen!
-
Tog våran första barkväll redan den andra kvällen och vissa mådde bättre än andra efter den kvällen ;) Lyckades ju dess utom ramla in på en svensk bar så det vart vårt ställe resten av semestern oxå!
Sen så var vi och bada i Maspalomasöken och det var verkligen en öken vi gick igenom och va skit jobbigt och gå i mjuk sand i typ 30 minuter.. Men efter de åkte vi till Yumbo som ligger i Playa del Inglese och är typ marknad/köpcentrum
På väg ner på byn i Bahia Feliz så stanna vi till och Martina fick ta några kort på oss
Och hade mys med hemlagad paella på kvällen
Ena kvällen gick jag Jonathan och Johanna ner till strandpromenaden och drack lite och titta på solnedgången. Mysigt och fick lite fina bilder på syskonen och Johanna tog några med sin kamera på oss fast dom får ni titta på på henne blogg! Sen gick vi ungdomar ner till byn och åt middag som var väldigt god! Jag åt tonfisk och Jonathan hel grillad bläckfisk och båda hade Kanarisk potatis och mojosås till, mums!!! Martina oh Johanna åt pizza :)
På lördagen tog jag och Jonathan en heldag för oss själva. Började med att vi tog buss till Maspalomas och hitta en mysig marknad där. Sen tog vi taxi ner till Playa del inglese stranden och gick och strosa och åt världens godaste paella med utsikt över havet. Efter en stund drog vi oss upp mot Yumbo för att gå och titta, handla, dricka och tatta oss lite. Är mycket nöjd med mina hjärtan! Världens mysigaste dag som avslutades med att att min prins bjöd mig på mat på kvällen på en mysig restaurant innan vi tog taxi tillbaka till hotellet.
Sista kvällen va det middag med hela gänget och sen gick vi och tog en drink innan vi gick till hotellet och drack lite och såg på film och jag fick somna i älsklingens famn för sista gången på Gran canaria.
Underbaraste, skönaste mysigaste och bästa semestern och kan de bli något annat när man fick spendera den med min underbara karl?! Längtar till nästa gång så bara att börja spara pengar..

/J

Hemma i Norrköping

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen, var mycket skönare med 23 grader och sol än 7 och molnigt! Dagen har spänderats sovandes till kl halv 12 typ och sen packat om väskor hälsat på mor i blacka och lämna väskor och lämna whisky till pappa som jag köpte där nere. Sen va vi hos svärmor i sörping och hämta våra jackor som vi glömde i bilen inatt..
Nu ska vi äta räkor och lite ost och kex och sen sova tidigt för imorgon bitti åker jag till Karlskoga igen :(
/J

Torsdag

Hej på er alla hemma i kalla sverige. Nu ska ni allt få en uppdattering med bilde roch allt. Men kan börja med att säga att det har varit lite halvbra väder de två senaste dagarna men fortfarande fått lite sol och kunnat bada både i havet och i poolen. Idag där emot sitter vi inne och myser för det är muet och typ 20-21 grader.

I tisdags så var vi och bada i Maspalomasöknen och sen så gick vi på Yumbo som är typ ett jätte stort köpcentrum/marknad. Sen på kvällen så gick vi ner till poolbaren jag och Jonathan, och tog några drinkar och kollade på trollerishow.
Igår så gick större dagen åt till en flytt för vi var tvungna att byta lägenhet, lika stort men bara mindre terass och den här var nyrennoverad så lite snyggare helt enkelt. Sen så var vi och badade på hotellets strand och lite i poolen och efter de så gick vi ner på byn och handlade lite och kollade i affärer och spelade biljard. Men nog om tråkig text, nu blir det lite fina bilder bara till för att göra er avundssjuka...
Nehe funkar inte att ladda upp bilder så ni får vänta tills jag kommer hem med att bli avundssjuka :)
/J

Gran canaria

Hej alla hemma i kalla Sverige! Vi har 23 grader och sol idag varit ute och gått på strandpromenaden och badade i havet. Så har vi legat ute på altanen solat massa på terasse.. Senare ska vi åka och handla lite och ikväll tror jag vi går ner och tar en drink vid poolen.
Igår landa vi vid halv 3 och sen vart de lite sola och gå ner och testa poolen som var kall! Sen gjorde vi oss i ordning och gick ner på byn och kolla och åt på en Kinareataurant som va jätte mysig :)
Kan tyvärr tydligen inte ladda upp bilder när jag bloggar från min iPhone :S men kanske kommer mera från någon dator längre fram i veckan.
/J

Taggad

Så nu är man klar och färdig för att åka till Gran Canaria i 8 dagar. Hoppas på skönt väder och inget regn! Nu väntar vi bara på Johanna och sen kan verkligen taggningen för resan börja ;)

/J

Packat och klart

Hej alla, nu är jag tillbaka och taggad för att blaogga så jag ska försöka hålla lågan uppe! Idag är jag jätte glad för inatt kl 2 åker vi mot arlanda för 8 dagar på Gran Canaria så med andra ord kommer detta bli en reseblogg under några sköna dagar. Längtar efter poolhäng med älsklingen och hand familj :P
Idag har vi städat lägenheten och packat så nu är allt klart för avfärd, Jonathan duschar nu och sen är det min tur och efter de ska vi handla lite och äta pizza! Mumsigt och så slipper vi stöka ner i köket nu när det är fint. Ikväll kommer Johanna in till oss så blir det film och sitta och dricka lite, måste ju börja direkt ;) Sen kommer svärmor och kör oss till Arlanda!!
Igår var vi på bio och såg Breaking dawn part 1 och den var så jävla bra! Tror tom den var bättre än den första filmen.. Och innan de var vi i blacka och åt massa lax, potatis och romsås. Va så jävla gott så hamna i matkoma både där och sen igen på bio när jag åt poporn och drack massa läsk. Ja men bion måste iaf ses tycker jag!
/J

Hej alla glad

Nu har jag Sandra varit i farten igen. Hoppas Jessica blir nöjd med denna design, annars får jag ändra den!

Ni som inte ser den nya designen tryck på F5 så kommer den fram.

Ha det bra

Lite att klaga på

Okej nu fick jag ett litet blogg sug så trots att bloggen inte är klar så skriver jag lite. Vill nämligen få ur mig lite skit! Är så att för det första känner jag min fortfarande inte helt frisk och jag vakna med rinnande näsa i morse vilket inte gillas! Och så var de en som hade bokat tvätten nu på morgonen innan jag bokat, men åkte till stallet vilket gjorde att när jag skulle tvätta var hennes tvätt kvar både i tummlaren och maskinen så det åkte ut! Och de var kvar även 14.30 (min tid börja 12) Så irriterad på de oxå!

Ja sen så kan jag säga att jag sitter fullt påklädd med halsduk tom och fryser under mitt duntäcke så ska ta upp de där med värmen med hon som är internatansvarig ikväll när vi ska ha lite möte med alla internat.
Och den sista och största klagan! Jag saknar Jonathan!!! Vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge och det känns! Fy va inte kul de är men kommer vara super mys på fredag, först blir det middag hos mamma och sen bio och se på breaking dawn :D Sen hela lördagen blir det mys innan vi åker till gran canaria på söndag! Längtar som ett helvete men nu är det bara 2 dagar kvar! :D
Nu känns det mycket bättre fast jag fryser fortfarande ;) Snart mat och möte med alla internatare, kanske skulle ställa sig upp och fråga vem fan mattjuven är??
/J

Kommer snart tillbaka

Bloggandet tas upp igen när kakan är klar med min nya design :D Då hoppas jag på att insperationen är tillbaka och jag har lite att skriva om!

/J

RSS 2.0