Grattis på 86-års dagen!

God morgon!

Sitter här trött och halvt förstörd fortfatande. Somnade precis efter de förra inlägget någon gång vid 23 typ men vaknade kl 8 och sen var de kört. Gick upp halv 9 och hoppade in i duchen i hopp om att vakna till men inte då. Får väl se hur jag känner mig när jag gjort mig iordning lite mera senare.

Har läst på lite om sector alarm nu så jag vet vad jag ska på intervju på. Kakan sa att stoffe hade varit där oxå på intervju och tydligen var de kvällar o helger och i början bara på provition så frågan är och jag faktiskt ska ta jobbet om dom erbjuder de. Känns väldigt osäkert att bara få lön på det man säljer..

Men på tal om kakan så ska jag åka in till henne sen efter jag har varit i Linköping. Ska bli kul för va länge sen vi sågs :) Så bilderna från helgen kommer när jag kommit hem. Ska också ringa min farmor om en liten stund som fyller år idag!


Dålig kvalitet för är tagen med min gamla mobil kamera xD

/J

Mag ont

Attans vad min mage gör ont! Är jätte trött men vet inte hur jag ska kunna somna för när jag ligger ner så gör de ännu mera ont. Trodde jag skulle må bättre med lite vatten i magen men tydligen inte..

/J

Jag lever, knappt

Hade bara tänkt att medela att jag lever även fast de inte är så mycket mer! Kryssningen var grym och imorgon kommer bilder mm på hela kalaset :)

Undrar dock när jag ska börja känna mig som en människa igen för just nu känner jag mig mera död än levande. Tror jag spräckte magsäcken i Buffén igår för har haft ont i magen sen dess. Bara hoppas på att man mår bättre i morgon för då ska jag på intervju fast jag är väldigt tveksam till jobbet..

Snart blir de Big Brother och sen ska jag sova!

/J

Helsinki i morgon

Sådär då har man krypit ner i sängen och väntar på att big brother ska börja :) 15 min kvar men känns som tiden går sjukt långsamt. Har också på nått sätt lyckats tappa bort min miniplattång mellan angelicas lägenhet, bilen och här hemma. Den har jag lovat att ta med så är kanske inte så lyckat om jag inte hittar den men ska ta mig en titt så jag inte gömt den någon stans i resväskan xD Om den inte är där får jag gå ut i morgon och kolla bilen.

Föråt lina har totalt glömt bort de! Skickade iväg ett mess nu..

Kommer säkert inte kunna sova sen för jag är inte alls trött nu iaf så tog med mig en film som jag kan se på datan sen. Tog vara på Kakan´s film tipps på Life as we know it och ska se den sen. Verkar verkligen vara en film som jag skulle kunna tycka om!

Men nu ska jag försöka slappna av lite innan BB börjar :)

/J


Stan

Hemma från stan nu, kan inte säga att de var ett lyckat besök precis xD Skulle köpa strumpbyxor men tror ni inte jag glömde de. Men fick med mig en bolero (stavning?) hem och sås kulle jag ha dricka till helgen oxå. Och syrrans hår vart inte heller som de skulle så de vart inte bra- Men vi ska nog se till att ha kul iaf ;)







/J

Inte bli förkyld nu!

God morgon!

Vaknade förut med en nästäppa (som nu bara är snorig) som jag nästan aldrig varit med om, och jag känner mig inte alls 100% så jag beslöt mig för att inte åka på mötet hos min jobbcoach. Jag har varit där på varje möte och de är ofta som de saknas massa folk. Plus så kunde jag verkligen inte sova igår, stängde av TV:n vid halv 12 och låg vaken till minst kl 1, så jobbigt att aldrig ha lätt för att somna.

Men måste ändå in till stan för jag ska ju färga håret på syrran så ska väl åka in vid kvart i 10 elr nått sånt, får väl se vad klockan blir när jag kommit här ifrån och fått i mig frukost och på med kläderna :)

/J

Lill-lördag

Onsdag idag och känns som hela veckan och dagarna bara släpar sig fram så långsamt som möjligt. Bara för att man längtar till något kul, men varför är de så egentligen? Tycker tiden borde gå fortare när man längtar!

Vaknade vid 8 idag och av någon anledning kunde jag inte somna om men de behövdes inte för sara skickade ett mess vid kvart över så pratade med henne sen. Vi tog på camen och sen så provade vi kläder och bad om råd om helgens kläder. Tror båda två vart nöjda men kanske ska påpeka att vi inte valde kläder tillsammans utan vi hade valt innan. Vart nämligen ganska lika men de får ni se på bilderna efter helgen ;)

Käkade frukost/lunch/brunch vid 12 typ och då vart de jättegod hemgjord hamburgare med massa sallad, tomat och gurka. Sen såg jag på OTH innan jag tränade. Efter de så har jag bara tagit de lugnt framför TV:n och nu sitter jag ju här. Planerar kvällsmat och tror de blir korv och makaroner så lika bra att gå och hämta korven i frusen så den hinner tina lite. 

Imorgon så ska jag upp tidigt och åka till min jobbcoach och sen blir de Ingelsta med syrran och sen färga hennes hår. tror den dagen kommer gå fortare..



/J


Big Brother

Är de bara jag som älskar big brother elr? Vet inte vad de är som är så bra egentligen men måste vara nått med att se idiotiska människor göra bort sig i TV xD Och med så här många hemligheter den här sesongen så måste de ju hända både de ena och andra.

Hoppas resten av denna vecka går fort så de blir fredag och att vi snart är påväg till stockholm! Längtar som fan och de ska bli skitkul tycker jag. Hoppas bara att de är roligt folk men om inte annat kan vi ju roa oss själva!

På morgondagens schema står nog bara träna och börja packa de jag kan.

/J

22/2-11

Ny vecka som jag känner komma vara väldigt bra, iaf slutet på de. Fast de är ju redan tisdag idag och gårdagen var bra så bara att hoppas på att den fortsätter så här :)

Idag har jag hunnit med 90210, fixa en skiva till bilfärden till stockholm på fredag, träna och lunch. Ska ta och hoppa in i duschen nu och efter de så ska jag plocka in alla saker i frysskåpet som jag frostat av.


Taggade för kryssning?

/J

Födelsedagar!

Grattis till min underbara mamma och syster! Även fast vi bråkar så älskar jag er av hela mitt hjärta <3



/J


Ett år sen

Anledningen till att jag började blogg är för att den 10 oktober 2009 så åkte jag ut på ett av mitt livs största äventyr. Jag skulle då lämna mitt hem, min familj, mina vänner och min vardag för att kasta mig in i ett helt nytt liv på andra sidan jorden som Au Pair i Californien. Tyvärr så förkortades de här äventyret med 7 månader och jag reste hem från min amerikanska familj förtidigt pga. av olika anledningar, men den största var att jag inte tyckte att föräldrarna i familjen behandlade mig på rätt sätt.

Men trots allt som hände, alla jag saknade, allt jag ångrar så kommer jag aldrig ångra att jag åkte och jag kommer aldrig glömma saker jag upplevde och fick vara med om. Idag kan jag tänka tillbaka på tiden och faktiskt vara stolt över att jag åkte men också stolt över att jag åkte hem när jag inte trivdes. Och trots att de inte funkade för mig så tycker jag att alla som känner minsta lust att åka som Au Pair borde göra de för de är ett äventyr som man aldrig kommer glömma!

Idag är det exakt ett år sen jag återvände till min trygga värd här hemma i Sverige. Jag återvände till en familj med öppna armar, vänner som man vet att man alltid kan lita på och man vet att vad som än händer så kommer de alltid vara mina vänner. Jag återvände till mitt rum i skärblacka där jag bott dom senaste åren och jag kännde i hela kroppen och jag gjort rätt som tog en chansning att utvecklas och bli den människa jag är idag!

För exakt ett år sedan låg jag på frankfurts flygplats och sov i väntan på att mitt plan hem till Sverige skulle gå. Då var de 30,5 timmar sedan min värdmamma lämnat av mig på flygplatsen i San Francisco och de skulle dröja över 6 timmar innan jag fick krama om min pappa och syster på Arlanda. Och dom kramarna kommer jag aldrig glömma! <3

/J

Myskisse

Har haft en myskväll med familjen idag. Mamma kom hem precis efter halv 4 och då åkte vi till Linköping för lite shopping och middag på chilliwook. Var hemma vid halv 8 typ och efter en stund vart de kräftor och Lets dance. Tråkigt att Helena Lundbäck åkte ut men såna är ju spelets regler..

Jaa så kvällen har helt enkelt spenderats i soffan med god mat, gott sällskap och bra tvprogram xD


Min super goda lunch!


Haft en myskatt på mig halva kvällen


Ja och en syster som inte vill vara med på bild..

Nehe nu ska jag kolla på Jersey shore innan jag ska sova.

/J


Lunch

Äntligen är de helg och lite slappt iaf, inte för att de egentligen är så stor skillnad för mig efter som jag inte jobbar men ändå. Känns bara bättre när de är helg :)

Ska ta och kasta mig i duschen och sen ska jag göra lunch. Tror de blir tonfisksallad, sugen på de och så är de ju lätt att göra oxå. Har inte så mycket insperation idag till att göra lunch så något snabbt och enkelt får de bli iaf..

/J


Träna


Är väl bara att ta tag i dagens träning då! Imorgon blir de vila iaf :)

/J


17/2-11

Ligger i min goa säng och pratar med Sara. Diskuterar just nu förhållanden som går för snabbt fram och folk som typ flyttar över halva sverige för att en pojkvänn ska börja skolan, elr flytta in hos sin pojkvän efter 1,5 halv månad. Kan ju inte vara så bra för förhållandet men man vet inte, alla är ju olika så bara hoppas att de funkar för dom.

Idag var jag uppe 20 i 8 för att åka in till min jobbcoach och grupp möte. Var ganska interesent men ändå känns de som att man inte får ut så mycket som man skulle kunna med tanke på att vi ändå lägger typ 1,5 h/veckan. Sen åkte jag hem och åt lunch och efter de så träna jag :) Känns skönt att göra lite annorlunda träning än vad jag brukar så körde mycket styrka idag och bara 30 minuter på crosstrainen. Och de verkar ge resultat för idag när jag gick upp så hade jag jeans och ett linne och mamma kommentera att de började synnas så bara att kämpa på :)

Nu ska jag prata klart med sara och sen ska jag sova, är trött.

/J

Bakning

Syrran kom hit förut vi kvart i 3 kanske, då käka hon lunch innan hon tog tag i mitt hår. Så nu är jag skit nöjd dock så hade jag tänkt att skita i det svarta men de gick inte och färga över så synns fortfarande att de är mycket mörkare, nästan helt svart.

Sen fick hon för sig att vi skulle baka nått och till slut kom vi fram till biscotti som är en skorpa med mandel i. Just nu torkas dom i ugnen så får se hur de blir :) Men var en jävla seg och gegig smet som man skulle baka ut och de fick jag äran att göra xD inte så lyckat och de var sista gången jag gjorde biscotti utan matberedare!












Så här ser de ut just nu i ugnen :)

Nu är dom klara och sen ska jag se på vänner.

/J


Färga håret

Hallå! Idag är en sådär bra dag då allt bara känns bra. Jag är glad, pigg och tycker allt är kul typ :) Finns de bättre dagar än dom då man känner att allt bara stämmer?!

Vaknade vid 8 imorse men somnade om en stund innan jag slog på TV:n och sen åt frukost i sängen och såg på nått halvtråkigt program. Sen kollade jag på skidor, var en lagtävling i parralelstorslalom och sveringe tog ett brons. De betyder att Anja Persson nu har 13 medaljer och gick då om Kjetil André Aamodt (Norge) som den alpin åkare som har flest VM-medaljer!

Så vart de lite träning, innan jag tog mig ner till Konsum och handlade gurka och sallad till kvällens tacos. Skulle gått en promenad oxå men vart inte av för jag viste inte när syrran skulle komma. Nu är hon iaf på väg och ska hjälpa till att färga mitt hår, är ingen vacker utväxt precis som jag ligger inne med ;)


Längtar tills nästa fredag så jag och den här pinglan ska på kryssning!!!

/J

Jobbcoach

Gör mig redo för att snart åka in till stan för att ha möte med min jobbcoach. Idag är de individuelt möte och vi ska tydligen urtvärdera hur de gått och vad jag tycker om att få jobbcoachning hos dom. Ska oxå ta med syster ut till blacka för hon hade tråkigt, får se om de blir linköping idag och handla present till mamma.



/J

Alla hjärtans dag

Happy Valentines day!


/J


Längtar till Sälen

Hade de riktigt skönt idag i Yxbackan men snacka om ovan xD Tog tid inna man kom in i det och drog på en riktigt fin vurpa. Va så isigt på ett ställe så jag bara kanade trots att jag tröck allt jag hade och tillslut så låg jag bara i backan för jag hade lutat in för mycket, årets vurpa i Yxbaken men den bjuder jag på. Morsan satt inne i värmestuga hela tiden vi åkte men hom hittade någon att prata med efter en stund så satt ju inte helt ensam och uggla. 







Som ni ser vart de lite fika oxå, varm Oboy hör ju till när man är ute en dag i kylan!

Resten av dagen har vi bara tagit de lugnt och slappat. Känns som sagt att man är ovan för är trött i benen och känns verkligen att man gjort nått idag. Men de är bra, då slapp jag ju träna med crosstrainen idag. Nu fortsätter min film som jag ser på så ska återgå till den.

/J

Yxbacken

Börjar göra oss redo för backen!



/J

Blandade bilder

La nyss över bilderna från igår när vi firade kakan men jag hade visst bara tagit två så vill ha era andras bilder tjejer! Men jaa jag bjuder väl på dom två dåliga bilder jag har ;)


Gör pizza :)


Kakans present från Lina, Fia och mig. Hon fick kuddar från chilli i lila och svart..

Har även bilder från förra helgen d vi var på basket och pappa hade vunnit biljetter på NT. Vilket resulterade i att pappa fick gå och skjuta straff innan uppkast. Han satte den och då skänkte NT 500 till barndiabetesfonden, inte så mycket men de är många små som blir nått stort.















Den här får avsluta mina bilder där ifrån iaf :) Men vi var och titta på lite fina båtar oxå!



Inte så illa om jag får säga de själv..

Idag har de inte hänt mycket alls om jag ska vara ärlig. Vakna halv 10 trött efter som jag satt vaken till halv 3 för att se foppas comback. Vart frukost till störtloppet där de sket sig för båda svenskarna.. Sen så satte vi igång och städa, damsuga och torka golven så de är rent och fint nu. Så på eftermiddagen nu så har jag bara tränat och så satte jag mig här för att lägga upp bilder. Så nu ska jag inte duschen så jag känner mig lite fräckare iaf :)

/J


Din dag!

Idag är ingen vanlig dag för de är Sandra Karlssons födelsedag!













Många minnen är de och flera ska de bli. Åter igen, massa grattis på din dag!!!!! <3

Dagens bilder får vi ta imorgon för orkar inte lägga in dom just nu.

/J


Varför mera snö

Den här dagen började helt fel och då kan den väl bara fortsätta så oxå elr? Drar upp min mörkläggningsgardin och se genom springorna att de är VÄLDIGT vitt ute. Helvete jävla skit vad jag inte tycker om snö. Jag hade hoppas på att de var slut på snön men inte nog med att de redan var ett tjockt lager så kommer de ju fan bara mera. Just nu vill jag bara dra täcket över mig och sova tills de försvinner!

Idag har jag inte gjort så mycket annat än ätit och tränat och sätt på TV. Låter som en bra blandning tycker jag men är inte så farligt som de låter för jag har crosstrainen i vardagsrumet framför TV:n. Och jag har ätit gröt till frukost och nyss åt jag wook till lunch som var över från igår så de är iaf nyttigt.

Åter till att dagen fortsätter dåligt när den börjar så. Jag har ont i huvudet, är trött i hela kroppen och är bara så jävla trött på snön och jag vet att jag måste gå ut och skotta bort lite innan mamma kommer hem :/

Men nu ska jag se på TV innan de roliga börjar.

/J 


Vänskap ♥


<3

Träffade underbara lina idag, härligt att ses igen för var ju för länge sen tycker jag! Iaf sen bara du och jag sågs :) Vi åt lunch och satt och prata innan vi gick på stan en stund och handlade present till den blivande 21-åringen och så handlade jag en klänning till kryssningen. Ser fram mot den som fan!

Jag var ocå och lämnade mitt CV på Babyl house idag, hoppas att dom hör av sig bara.

imorgon ska jag ha en slappar dag, då jag ska träna men annars ta de lungt. Men på fredag så fyller kakan år så då ska vi träffas och äta pizza och mysa lite. Kommer bli trevligt och hoppas att presenten duger :)

Snart så ska jag med mamma och thomas till linköping oxå. Mamma ska köpa tyg för hon har börjat sticka och virka igen så nu ska de bli en tröja tydligen. Jag ska se till att jag får en svart/grå halsduk oxå, en sån som sitter ihop och man virar runt huvet så ingen vanlig halsduk. dags att börja göra sig klar att åka för dom komme roch hämtar mig om 10 minuter.

/J

Ont i knät

Inte ska man få må bra någon gång! Har nu ont på insidan av knät och jag tror att de är ett muskelfäste som är irriterat, men smörjde med zon och ska göra de 2 gånger till idag så får vi se hur de känns när jag vaknar i morgon. Körde iaf 30 minuter på crosstrainern och känndes väl okej men ville inte göra för mycket så att de blir värre.

Har ett jobb som jag ska gå och lämna CV och personligt brev till imorgon. Är ett servitris jobb som min jobbcoach har rekomenderat mig till men dom ville ändå att vi som söker och är rekomenderade ska komma förbi. Får väl se hur de går, dom öppnar iaf kl 11 imorgon då jag ska dit så ska hänga på låset. Innan så ska jag både till min jobbcoach och arbetsförmedlingen. Efter jag fixat allt de här så ska jag träffa lina och gå på stan en stund och sen luncha. Länge sen <3

Nu blir de duschen och sen smörja mitt öma knä.

/J

Dolt nr?

Gud vad irriterande! någon som ringde mig nyss på dolt nr och jag fick min mamma och svara för jag hatar dolt nr. Var en kille som sökte mig, men sa inte vem han var elr vad han vill utan att han skulle återkomma. Vem har dolt nr nu för tiden? Kan ju inte ha nått med jobb iaf att göra för kl är ju snart 22 :S Får väl se om personen i fråga ringer igen och då får väl jag svara fast jag inte vill...

/J

Ser förändringen närma sig

Ny vecka och nya tag med allt som de innebär. Nu är de nya tag med träning och kost för om jag ska komma ner i min målvikt för sommaren så måsta jag gå ner 0.8 kilo i veckan vilket inte alls är omöjligt men då måste jag skärpa mig. Så blir inget godis, läsk, glass elr nått sånt nu. Ska ju på kryssning den 25 och då kommer jag ju drick och bara de kommer ju förstöra massa, så hålla igen som fan!

Idag har jag tränat 45 minuter på crosstrainern och ätit lunch. Idag varrt de lite kyckling, ett ägg, gurka och lite tomat så nu ska jag stå mig tills mellanmålet halv 4 och då blir de frukt och ikväll vet jag inte vad vi ska äta. Får se om jag kan hitta på nått. Men nu ska jag iaf klä på mig och gå ut och gå oxå. Taggad!!

/J


Helgen

Nu är redan veckan slut, helt sjukt hur fort de kan gå!

Denna helg har varit både kul, mysig och allt som en helg egentligen ska vara. I fredags så var jag ju på basket med min far och de var en spännande och bra match men tyvärr så förlorade dolphins. Efter de så åkte jag till marcus för att se en film och umgås lite. Somna vid 4 på natten efter som mamma hade folk här så ville ju inte gå och lägga mig och skulle ändå inte somnat.

Lördagen så umgick jag lite med marcus på dagen innan jag åkte in till sara och vi käka kebbab, spela buzz, såg på tv och avslutade med att se trassel i3D. Den var riktigt bra, faktiskt mycket bättre än jag förväntat mig! Sen så hämtade jag morsan på krogen vid 12 och åkte hem med alla (mamma, thomas, syrran, marcus) till blacka. Snacka massa och kvällen slutade vid typ 2, halv 3.

Idag så gick jag upp sent och käka frukost vid 12 typ och säng klädde vi snabbt på oss för att åka till oxelösund och tittade på en jätte fin båt som vi funderar på att hyra en vecka i sommar. De är en Lagoon 400 och jag tror jag hittat något som kommer vara en dröm resten av mitt liv! Är en katamaran och jag kan se mig själv ligga på däck och sola :) Kolla här för bilder..

När vi kom hem så har jag bara slappat och kollat på tv. Ska fortsätta med min film nu och ska senare drömma om denna underbara båt!

/J

Basket ikväll

Fia, för din skull så får jag väl se om jag orkar vara lite aktiv här då :)

Idag har de varit en slapp dag för jag har lite ont i halsen och är svullen, dock vart de en kort promenad på typ 40 minuter. Men annars så har jag slappat i soffan och pratat lite med sara på eftermidagen och planerat lite för imorgon då de ska bli bio. Och troligtvis så blir de ikano imorgon.

Ikväll blir de basket med min far som hade vunnit VIPbiljetter så ingår mat och oxå. Ska bli trevligt och jag ska försöka ta lite kort idag om jag kommer ihåg min kamera. Men nu ska jag hjälpa mamma med nått och sen platta håret och göra mig klar.

/J


Stan med flickorna

Im back! Har haft ett litet uppehåll här och har faktiskt inte alls saknat att blogga konstigt nog :S Får se hur länge jag har kvar bloggen för känns inte som den är så rolig elr fyller någon funktion heller.

Idag iaf så vart de möte hos min jobbcoach kl 9 och efter de följde jag med kakan till arbetsförmedlingen. Sen titta vi till sara när hon satt och permanenta håret. Sen så vart de stan och fika på kuriosa och kolla lite i afärerna. Fick med mig ett par skor som jag tittat på innan, dom va på rea och kosta bara 75 kr så var ju som dom kastade skorna efter oss.







Så mötte vi upp sara när hon var klar och då kom vi till problemet, var ska vi äta lunch? Vart tillslut pasta snäckan och vart riktigt överaskad att de var så gott som de var. Dock hade jag 2 kycklingbitar på en hela tallriken så de var inte så genneröst precis xD Sen gick vi till Chilli och skulle kolla om de fanns filtar men dom hade dom inte kvar :/ Men sara fick iaf sin pajform som hon skulle ha.

Så nu sitter jag bara och väntar på att vi ska åka till ICA och handla :)

/J

RSS 2.0