You are my angel, save me from danger

Hejsan min vänner! Har inte riktigt haft tid idag att blogga känner jag.. Träffat Lina och höll henne sällskap under tiden hon tvätta, varit och shoppat med mamma, hälsat på mormor och slappat lite vid TV:n så klart :P Såg fångarna på fortet förut och va kul att föräldrarna va så kaxiga och så fick dom stryk xD Men tråkigt att de bara är finalen kvar imorgon, vill se mera!


Min baby ♥

Nu blir de se finalen på So you think you kan dance och sen sova :) Men först, är de någon förutom jag och sara som tänkt på att Rise Against-Heor Of War och Broken Door-Angel låter lika dant i början på refrägen? Samma ackord :P
 
/J


Städat o klart

Denna dag har de varit full fart typ, jaa den började ju lugnt att prata med Sara och sen se på TV men efter de vart de fart på mig..

Började med att damsuga hela huset och plocka undan massa skit i vardagsrumet. Sen gick jag över till att torka golvet och avsluta med att tvätta och göra ordning i köket och diska. Sen tog jag lite paus och spela sims och efter de vart de att åka in till sara för att titta på nya soffan, soffbord och matta. va skit snyggt måste jag säga och känns knappt som rätt lägenhet. Och hon har tom fått in en skohylla nu, tog ju bara 1 år ;)

Nu blir de att gå och lägga sig och se en film.

/J

En ny dag

Godmorgon mina vänner!

Vakna seg som vanligt vid så där 10 i 10 elr nått sånt och minns att jag fick sms nu på morgonen. Så klart va de Sara som va uppe med tuppen idag för hon börjar skolan idag (kl 13.15) så va väl lite onödigt att skicka sms till mig kl 8 xD men iaf så svara jag nått som jag inte kommer ihåg så ringde hon upp. De är oförskämt att låta så pigg när jag precis har vaknat! Prata med henne fram tills för typ 20 minuter sen och har nyss fått i mig lite frukost..

Blir att titta lite på TV och sen ska jag sätta igång och städa hade jag tängkt mig, då blir mamsen glad :)

/J

someday you gonna be someone special

Vart att se på TV, inte så mycket att se på men tillslut så fick man ju välja nått. Nu blir de att kolla på Irene Huss på 5:an..

Kom på när jag prata med Sara förut att jag igentligen inte har nått planerat den här veckan, elr får förhoppningsvis esök av Lina på tisdag som ska ut till blacka då. Sen kanske jag ska ut i helgen för jessica kommer hit från Hagfors så de skulle vara kul. Hon fyller ju 21 idag så blir att fira henne lite :P Men annars så är de lugnt så kakan vi kanske skulle kunna ta och fota någon dag typ söndag??

/J

Pizza

Hatar att vara så seg, finns ju inte och göra och då blir de automatiskt att man blir trött och typ sitter i sängen med datan elr ser på TV. Har nyss ätit och är grymt mätt iaf, vart pizza efter lite om och men. Jag ville ha kyckling, fanns ingen färsk så de skulle bli fiskbullar som jag vägrade äta. Så till slut fick jag och syran gå ner och hämta en familjepizza med räkor och skinka, pizzasallad och vitlökssås till. Mycket gott men åt lite för mycket känns de som.

Idag har jag suttit och tittat på 5 avsnitt av Jersey Shore season 2. Dom har nu åkt till Miami istället för de va nu i vintras som de spelades in. Är sjuk att jag kan tycka att en sån serie kan vara underhållande för de ända dom gör är att drick, slåss, bråka, fest och drick ännu mera. Så går de runt sådär, och folk är otrogna och gör slut och jaa helt sjukt helt enkelt. Men som sagt, jag tycker de är underhållande ändå..

Funderar på att kolla om de finns nått på TV:n elr kolla på en film, lär väl inte ha någon framgång tror jag men vi får se.

I be back!/J

Breakfast time

Godmorgon :) Sitter här med min frukost


som består av ett glas yougurt, två knäcke med makrill i tomatsås och en kopp te på de. En bra start på dagen :)

Måste bara säga att gå och lägga sig nyduschad och med nytvättade lakan är bland de skönaste som finns, allt känns så rent och fräscht. Ett annat bra tipps jag har på att somna fort är att ta på en film som man sätt väldigt många gånger och sen lägga sig tillrätta för att sova. Jag tar alltid en av mina favoriter Twiligt och sen lägger jag mig på mage efter som jag brukar somna så. Tar typ 15-20 minuter och sen så sover jag, och innan så tog ofta över 1 timme och ibland över 2 timmar innan jag somna. Efter som man har sätt filmen så många gånger vet man ju vad som händer så behöver inte titta på TV:n utan bara lyssna. (Tog dock mig typ 1 timme igår och somna men de kan ju inte alltid funka ;) )

/J



If today was you last day

Nu har ännu en dag gått då man inte gjort nått speciellt.

Spenderat stora delar av dagen i mobilen, först med Fia i morse och de vart ett mycket trevlig samtal som vanligt. Saknar bara att kunna kram om dig och att vi inte ses så ofta <3 Sen så prata jag ju som vanlig med Sara massa, hon hade fått sin soffa idag plus varit på IKEA och handlat ny matta och soffbord så ser ut som en helt ny lägenhet sa hon :) Blir spännande att se.. Och nyss avslutade jag ett samtal med Lina oxå, vart prata mycket om donken som vanligt men mycket annat som kom upp oxå :) Plus att jag smsa med kakan på förmidagen så har pratat med alla mina 4 tjejer idag:D

Vad skulle man göra utan sina underbara vänner? ♥

Ska tippsa om en blogg oxå hade jag tänkt. Är en 17 årig tjej som för ca ½ sen fick besked om att hon hade cancer. Hon skriver om sin vardag och behandlingar och allt möjligt som en 17-åring med cancer kan tänkas skriva om. Titta H Ä R..

Nu blir de en dusch och sen sängen med nytvättade lakan :P

/J


But I´m Not Alone, no no no

Godmorgon :) sitter i sängen och är trötter men inte kostigt när jag precis har vaknat :)

Idag blir de att bara vara hemma och ta de lugnt för mig själv för mamma och syrran ska åka till hsvagnen. Bjöd ut Sara nyss men hon skulle troligtvis vara med kr men man kan ju hoppas iaf ;) Annars så blir de bara att tvätta och lite sånt idag. Funderar på att slå en pling till fia oxå, ska nog göra så..

/J

Nice kväll

Här kommer ett lite nattligt inlägg från sängen. Ligger och kollar lite på datan och bläddrar på TV:n men finns ju inget att titta på så här dags på dygnet en fredag. Tråkigt!

Haft en riktigt trevlig kväll med Lina och Sara idag, va hos sara och åt mycket god ost o skink paj, såg på film, prata och kolla på massa gamla bilder :) Va mycket trevligt men saknade Kakan som va sjuk :( Får hoppas att du mår bättre snart gumman så vi kan fota som vi bestämt :)

Nu blir de att försöka somna till Twilight elr nått sånt :P

/J

Vänskap ♥

Vad som än händer så har vi alltid varandra! och vi kommer aldrig glömma denna underbara, roliga, sorgliga och gråtiga resa upp till Arlanda ♥ Tack för att ni finns och är dom ni är, bästa helt enkelt.


♥♥♥


Tidigt

Godmorgon :) Idag vart de en tidig morgon för jag vakna och va extremt kissnödig kl 9 så gick upp då. Har redan hunnit med att starta på tvättmaskin, torktummlare och diskmaskin. Nu är de bara handdisken som ska tas och så är de jag som ska äta frukost..

/J

Rix FM 19/8-10

Jaha va inte riktigt kväll för mig än, fixade dom bilder jag hade kvar så nu har ni lite att titta på ;)


Jaa som ni ser va de lite väntan, men tummen upp ändå för de är Rix FM och att solen titta fram ett tag :)


Kvällens värdpar, Benji och Titti :P


Ramzells som är lite förband och spelar covers på allt från Madona till Queen typ


Jävligt mycket publik va de oxå..


Rebound först ut efter Ramzells


Timotej, hon med dragspel hade lite för kort klänning och visa trosorna! :O


Sötisen sara kom efter träningen och trängde sig fram genom allt folk till oss


Velvet och Linda



Apollo drive som va mycket bra!


Love generation, herre gud 15 åringar som springer omkring och mimar halvnakna..


Allsång till Angel med Broken door ;P Älskar den låten


Anna Bergendal sjön tre låtar och drog ner stämningen lite


Här ska kvällens bästa Erik presenteras


Grönwall!! SÅ jävla bra och hade inte han vunnit Idol hade de varit nått fel..


Andra Eric och fjortisarna vart vilda xD

Jaa måste ju helt klar säga att de va en mycket bra kväll med goda vänner och syster och dom avslutades med fyrverkerier och sen följa Sara hem där vi vart hämtade av mamma :)

/J

Ikea

God kväll, idag gjorde jag iaf ett försök att lägga in bilder från Rix FM men mamma kom hem när jag höll på med de så va bara att stänga av och sätta sig i bilen och åka till ikea. Vi handla bla en kastrul, underlakan och örngott till mig, matlådor och lite annat. Lotta följde med oxå, var trevligt och vi stanna till för en fika inne på Ikano huset så de vart en galss för mig. Var på biltema oxå och handlade ett fiskenät och en hängare som man sätter på dörren.

Annars i dag så har jag lagat massa god mat, Porterstek som är skit gott och lätt att göra. Började steka på dagen och sen så gjorde vi klart de sista och gjorde potatis till när vi kom hem från ikea. Så jag har tvättat, fixat och plockat lite. Ska väl forsätta att ladda bilder i morgon så får vi se om de kommer upp några, nu blir de att titta lite på TV tills jag somnar :)

/J


Säng säng säng, sova sova sova!

Är helt slut så nu blir de sängen och kolla på "so you think you can dance" och försöka sova. I morgon blir de laga mat på dagen och sen Linköping med mammsen efter hon jobbat. :)

/J

Öser ner igen..

Fy fan va jag hatar regn! men mysigt ibland om man har en trevlig person att spendera dagen inomhus med :) Som typ idag åkte jag in till Sara vid 10 och spendera större delen av dagen med henne fram till halv 5 typ. Sara tvätta, vi laga taco, va och handla och gick en promenad till liu för damen skulle kopiera och skriva ut lite och sen så avslutade med att se på Tingeling filmen :)

En mycket bra dag! ♥

Nu pratar jag lite med berga pch slappar i soffan, trött efter att gått upp tidigt idag. Ikväll blir de tv och slappa vidare :)

/J

Resor

Ny duschad och fräsh sitter jag nu framför datan och diskuterar resor med Sara. Hon vill ju åka med Kr i vinter så får se om dom kommer iväg. Längtar tills vi kommer iväg på våran lilla resa i vår, och hoppas allt går enligt planerna, sara och jag har nu laggt till lite extra som vi vill gå och kolla på under tiden vi är där :) Som sara säger är de väl dags att göra en ekonomisk och utflyckts plan :)



Idag har jag iaf tvättat en maskin tvätt så gjort något nyttit. Annars så har jag bara sätt på tv och suttigt vid datan.. Funderar på att spela sims men måste ringa till Tvätten oxå och se om jag får tag i pernilla idag då :)

/J

Inget vättigt

Känner att jag inte är så bra på att blogga, är lite seg med de. Men finns ju inte så mycket att blogga om för tillfället. Tror inte ni få läsare är så intresserade av att läsa att jag typ inte gjort nått idag förutom spela sims. Inte tvättat, inte städat och inte diskat... Inget vettigt typ. Skulle klippa gräset men blir galen när gräsklipparen stannar för all moss vi har i gräsmattan, jävligt jobbigt att behöva dra igång gräsklipparen var 3 minut för de stannat!

Nu i kväll så har jag sätt på ett av de bästa tv-programen som gjorts. Så klart "Fångarna på fortet" så kolla jag på Ola när han spela live på aftonbladet. Hehe jag vet att jag är töntig som lyssnar på honom, och jag känner mig som en fjortis men man kan ju inte rå för vad man gillar för musik.. elr?? Jaa iaf sen så vart de att slötitta lite på "Time out" under tiden jag snacka med Sara. Diskuterade den underbara BMW som nu mera är såld. Stackars sara kommer sakna den, men som sagt den va ju inte äns din ;)

Nu blir de att fortsätta titta på tv och sen sängen.

/J

Veckans temabild

Denna veckas tema va djur



Nästa veckas tema är ljus, och finns på kakans blogg!

/J


Kolvetorp

Jaa devart ju inga bilder igår som utlovat med ta tolamod för dom kommer imorgon elr måndag :) Är så att jag rymmde från allt och alla och följde med ut till husvagnen med mamma. Livet är så primitivt och enkelt här som ni märker ;) Nu mera har vi ju data så man kan faktisk hålla lite koll på vad som händer i världen..

Igår vart de bara att sitta i våra grannars förtält och idag började vi med Mellodikrysset till frukosten (jag vet, de är sånt som gamlingar håller på med) och sen så vart de att hämta upp nätet som vi la igår i sjön. Kan oxå berätta att jag halkade och halvt satte mig ner i den blöta båten, not so nice ;) Jaa fångsten vart iaf 3 brax som vi ska ha ikväll när vi fiskar kräftor. Och ska förövrigt äta kräftor ikväll oxå :) Sen så har jag ocå hunnit med att bada och de va kallt fan! 20,5 grader men kändes som typ 16 :P

/J


Nice day

Hemma efter en sjukt trevlig kväll med Rix och Fyrverkeri SM :) Är dock trött som fam efter att ha stått och gått en del så är helt utslagen i sängen. Blir verkligen att sova nu! Men bilder kommer i morgon..

/J

Regnet öser ner

Sitter och tar mitt morgonsamtal med Sara just för tillfället samtidigt som jag smsar lite med Fia :) Idag blir de ju som sagt möte på arbetsförmedlingen angående praktik, när jag ska börja och sånt :) Sen får vi väl se vad dom mer säger, är ju inte säkert att jag får behålla min jobbcoach vilket jag hoppas för hon är så trevlig och bra.

Efter de så ska jag väl gå och dra omkring på stan för alla är ju upptagna med tentor, plugg, möten och annat så får väl vänta tills först bästa blir ledig ;) Pratat med både Sara och Kakan om att träffas innan Rix.. Kan bli jobbigt för mig xD

Nu blir de snart lunch för min del, elr först en dusch och sen mat..

/J


Basketen

Nu är jag glad för jag har både TV och data på mitt rum :) Alla tvaparater är fixade och funkar som dom ska så äntligen kan jag få somna till min älskade TV!

Basketen va grymt bra igår men orkade inte med att skriva om de när jag kom hem. Är jätte glad att jag fick med mig Lina ut på lite kul dagen innan hon börjar jobba igen (idag asså). Kan fan inte beskriva hur stort de va för mig, efter som jag missa att se Jerebko när jag va i USA så hade jag fan dött om jag missat honom nu oxå. De är ju inte NBA men de duger absolut!








Många bilder på Jonas Jerebko men avslutar med en på Mats Levin, han har spelat i landslaget i många år och fick stående ovationer pga. att de va hans sista match på hemmaplan. Tog inte så jättemånga bilder under själva matchen, ville ju se ordentligt..

Imorgon blir de möte på arbetsförmedlingen och sen Rixfm på kvällen :)

/J

Jippi

Fy fan vilken bra dag! Ringde Pernilla på Tvätten nyss och gissa vad? Dom va jätteglada över att jag ville ha praktik hos dom och de känns skit bra att jag nu kommer få nått att göra. Så jävla glad att jag inte kan beskriva de :D

Sitter och söker till Max oxå så man vet aldrig om jag kan få de efter praktiken, skulle vara kanon. 

/J 

JJ33

Today is the day! Har väntat på den här dagen i månader, idag ska jag och lina gå på basket och se Jonas Jerebko :D:D:D Skulle gått och kollat när jag var i USA men vart ju inte så för jag åkte hem 7 dagar innan :( Men jag får jag kolla på sveriges första och hittills ända NBA proffs i svenska landslagsdräkten och de är nästan lika bra :P


JJ33

Tills kl 19 då den börjar ska jag inte göra nått speciellt, tvättar lite och sånt men annars är de dött här. De är ju så tråkigt väder så får ju inte energi till nått heller..

/J

Kärftskiva

Hemma efter lite mys och massa prat om allt och inget. Mycket goda kräftor men dock ganska salta, vet inte om dom blir saltare ju längre dom ligger men känns så :S Jaa va iaf mycket trevlig och de måste vi göra om snart igen. Berga sa att vi skulle vara hos henne nästa gång och då blir de ost o skink paj :) Mums!

Nu kommer iaf lite bilder






Tack för en mycket bra kväll! :) ♥♥♥

/J

Kräftor och mys

Sitter hemma hos Lina och väntar på att resten av kvällens gäster ska komma. De vankas kräfter och trevligt sällskap ikväll. Lina och jag har iaf varit och handlat lite bröd och annat som vi ska ha till kräfterna :)

Innan de så va jag på möte med min jobbcoach som gick bra som vanligt, gick igenom lite saker som är bra att tänka på när man ska på arbetsintervju och sen pata vi lite angående ev. praktikplat på Tvätten. Ringde dit idag och Pernilla lät possitiv men hon va tvungen att prata med dom andra som jobbar där så jag skulle ringa tillbaka i morgon.  Bara att hoppas på ett bra besked :)

Nu ska vi se på en film under tiden vi väntar på Sara och Kakan..


/J

Step Up 3

Nyss sätt klart filmen Step Up 3 som va väldigt bra! Man brukar ju tycka att filmer som är uppföljare är dåliga och inte lika bra som den första men den här va grymt bra tycker jag. Massa bra dans och musik, lite kärlek och svek och sen ett bra slut, kan de bli bättre? Extra plus är att Twitch från "So you think you can dance" är med :) Om man vill se den på bio får man dock vänta för den släpptes 6/8 i USA på bio (om den äns kommer på bio)

HÄR kan ni läsa mera om den!



/J

Booorinnnng!

Fan va tråkigt de är utan TV på rummet. Mamma har äntligen tagit tag i att dra kabel och skaffa boxer till mig, suyd bara att boxen ligger nere på konsum och väntar på att bli hämtad! Innan så har jag ju haft trädlöst men har varit så jobbigt för de funkar ju inte att ha både trådlöst internet och trådlös överfring till TV:n för dom stör varandra. Jaa iaf så när vi drog kabeln så tog jag bort de trådlösa och efter som mamma inte har haft tid att hämta ut boxen för hon varit på Öland i typ 10 dagar så får jag snällt vänta tills i morgon :)

Är jävligt glad över att jag har min data iaf så jag alltid kan kolla omkring på den och hitta på saker.. Ska se om de finns nått att se på senare på http://ch131.com/, älskar att man kan hitta typ alla serier och de är ju så klart amerikanst.

/J


Massa bilder

Jaa jag vet knappt vart jag ska börja skriva om dom senaste veckorna men kan ju inte säga annat än att de har varit full fart och extremt kul!
Kom iaf hem från öland natten mot Fredag ca kl 1. Sen på fredagen vart de en rolig utgång med Sara, hade förvårnansvärt kul och träffa massa folk. Vakna hemma hos sara och måde först bra, men de ändrades hanska fort. Och sen låg vi till kl 12 i sängen och tyckte synd om oss själva! Va och hämta pizza som saba bjöd på, tack igen :) Sen bara att göra sig redo för att hämta syrran och Farmor för att åka till släkten i Oxelösund.

Där uppe firade vi Emina, mitt kusinbarn somfylde 7 år. Vart tårta, grillad korv, massa trevligt prat och man träffa gamla bekanta som man inte träffat sen vi va små. Sen vart de oxå grillat på kvällen som va väldigt gott. Kom hem lagon till speedway sammandraget ca kl 23! 

Här kommer en hel hög med bilder från först Falkenberg och sen Töreboda, när vi fira Jojo och Öland!




Fira Jojo






Töreboda






Öland




Sådär nu har ni fått lite tidsfördriv och några fina bilder att titta på :)

/J

Veckans Temabild

Här kommer en försenad temabild som igentligen är förra veckas tema :)

TEMA HÄNDER



Den här veckan fick kakan temat familj, se här!

/J


Semester

Sitter nu nere på öland och myser med en cider och gitarr spel. Skönt att åka bort från vardagen ett tag och bara ta de lugnt och sova och vila. Tyvärr så har ju inte vädret varit de bästa men de är varmt och mulet så slipper regnet förutom igår när vi kom.

Idag har vi varit och kollar på sport butiken men hitta inget i min prisklass som är typ 0 kr ;) Köpte dock lite godis till veckan nu när de är semester så måste man ju passa på.

Har oxå kommit fram till att jag körde 95 mil på 2,5 dygn, först till töreboda fram o tillbaka + Hjo 55 mil sen ner till öland 40 mil. Inte konstikt att jag är helt slut. Släng på en konsert och en grymt kul 20-års fest oxå så fattar ni hur jag kunde sova 11 timmar i natt och fortfarande vara halvt död.

Nu ska göra mamma och syster sällskap ute och motionera stämbandel lite :)

/J

Neverstore i Hjo

Gomorron gomorron!!

Vakna för ca 1 timmer sen men vi har legat och pratat och inte gjort nått. De är bara fia som har lyckats duscha än så länge. Nu är de frukost dags men tänkte skriva lite om gårdagen innan.

Säger bara så jävla bra!
Vi va där ca 2 timmar innan dom skulle börja så vi hade gott om tid för att gå omkring i hjo. Först så gick vi såklart ner i hamnen där dom skulle spela med va ganska dött, bara folk som satt på uteservieringar och sen så va de någon fin fest för Neverstore så vi lyckas se både Jacob och Oscar i kostym. Gud så fina dom var! Sen gick vi omkring i hela Hjo käns de som för de är ju inte allt för stort, de påminde mig om Filipstad elr Söderköping, va äldre med gamla fina hus. Sen vart de att gå tillbaka efter ett tag och Fia o jag köpte B&J så satte vi oss och prata bara. När de va 10 min kvar gick vi ner till scenen och de va ganska så mycket folk men va ändå luftigt så vi gick ganska långt fram.

Sen va jag i himmelriket i ca 1 timme framåt, va en bra blandning på gammalt och nytt och man kunde sjunga med i varenda låt. Synd bara att folk inte fattar att dom ska ställa sig bakom dom som är lite kortare som fia och lina! Va dock nära på att börja gråta när Erik och Oscar går ut och Jacob får en aukustisk gitarr och börjar spela Waiting. Fy fan så jävla bra men jag kommer aldrig igen sätta min favorit låt som en killes ringsignal..

Igår började planeringen för resan 2011 :) Can´t wait! 
(Och kakan du är inplanerad!)

/J

Töreboda

Nu är vi framme i töreboda och tack gode gud så kom vi fram utan att krocka. Men de va jävligt nära kan jag säga för kom en idiot fort som fan i en korsning som inte hade någon koll alls på att vi kom där. Som tur är så körde jag väldigt sakta och hade koll så vart att nita.

Nu ska vi ta och äta nått lätt och värma upp för en kväll i Hjo med Neverstore :)

/J


Falkenberg sammanfattning

God morgon på er alla vänner :) Sorry att de inte blir så mycket blogg nu men har knappt tid att duscha känns de som men här kommer ett kort innan jag sätter mig i bilen för att hämta Lina och syster.

Är bara hemma och vänder i natt, kom hem igår från Falkenberg efter 8 någon gång. Bara att packa upp, äta lite mat och sitta lite vid datan och sen sova. Gick inte allt för bra så somna vid 1 elr nått sånt. Gå upp kvart i 7 för att duscha och göra sig klar. Tog en skål flingor för jag va hungrig fast vi ska äta på vägen, blir bagel idag från donken :)

Kan annars sammanfatta trippen till Falkenberg som pust! Elr va ju bra oxå men fy fan för Ullared, jag förstår min mamma som vägrar åka dit hon hade fått panik! Och de fick nästa jag med kan jag säga för de va inte långt ifrån att jag bådde klämde av linas axel och bara satte mig ner och börja storgråta. Men allt annat va ju bra så klart :)

Fick iaf med mig de här hem:
1 linne
1 klänning
1 byxdress (inte min stil alls, i know!)
ny kalender
mini plattång
trosor
BH
Halsduk
Lakan
Tvättkorg
Silikonpenskar (såna till när man marinerar kött)
Rakgel
Deo
Ljusstenar
Örhängen
Piercingsmycke
Tavla
Prydnads ljushållare

Tror jag fick med allt där :) Men nu iaf blir de att packa bil och fixa de sista som ska med och sen åka..

/J


Falkenberg dag 1

Här kommer ett nattligt inlägg från en annars sovande husvagn. Är bara jag och Malin som inte kan sova :)

Resan ner till Falkenberg gick kanon bra men segt att sitta i bilen i typ 5 timmar. Skönt att inte behöva köra för de gjorde ju Lina o Malin. Tycker att jag komme rfå köra tillräkligt i veckan när vi ska till Töreboda och sen Öland på Lördag oxå.

Idag gick vi upp vid halv 12 efter som vi somna typ 2 elr nåt sånt i natt. Sen frukost och byta om till bikini och ner till stranden och glassa lite. Lagom varmt enligt mig iaf, ca 23 elr nått sånt. I vattnet va de runt 20 grader så svalka lite ;) Efter stranden så vart de en dusch och sen åka och börja shoppa lite. Hitta en tavla och en värmeljust hållare elr vad man kan kalla de..

Vart grillat till kvällsmat och sen se snabba cash. Men nu är de natta och dags att sova!

/J


The cruise

Äntligen har jag vaknat från dvalan efter kryssningen. En kryssning som innehöll de mesta förutom tårar :) Och vi kom alla överens om att what happens on the cruise, stays on the cruise.

Men den innehöll en bakfull jessica och en bakfull angelica som båda va tröttna och slitna från en 21 års fest i torsdags. Men upp tidigt och fixa och göra saker till mig för att skämma ut mig skulle dom. Direkt när vi träffases vid bussen fick jag en tunika som de stod "Jessica", "bju på en drink" och "20 år" på. Plus att de va 2 grymt fula bilder på! Till detta fick jag oxå en prinsses krona i silver och mörkrosa, och de att va min klädsel för kvällen.

Kryssningen innehöll oxå lite förfest i angelica och jessicas hytt, jag fick gå upp på scenen och få cider, massa dans, ca 2 timmars sömn och inte att för glömma 17 timmars krökande. Måste vara något rekord för mig tror jag, och de kändes både igår och idag :)

Självklart så kommer här lite bildbevis från dagen o kvällen :P


Pigga som lärkor på bussen


Barnavkterna satt backom och såg till att vi drack ordentligt ;)


Jag o bästa! <3 Lite musik och cider sen är de fest!


men Lina då!


Denna väntade på oss :)


dags för middag, för mig vart de oxfelé pepparbiff :)


På scenen på med en 35-åring och en till 20-åring, och gud så fin jag är i min krona!


Många drickande, dansande, pratande och extremt roliga timmar senare så gick jag och lina ett varv på däck och kolla på stockholms skärgård. Vart ett par bilder här uppe dagen efter men den här får väl symbolisera allt roligat som vi här lämnade bakom oss..


 Och här diskuterade vi kvällen och kom fram till just "what happens on the cruise, stays on the cruise". Med några undantag att vi hade båda någon elr några som vi sa att vi kommer berätta lite för :)

Nog om kryssning och jag ser fram imot nästa äventyr med Lina och hennes syrra Malin för om ca 40 min kommer dom och hämtar mig och vi drar till Falkenberg och Ullared. Kommer hem på onsdag så vi hörs då!

/J 

RSS 2.0