Utgång

Hallå på er :) Är hemma och laddar för eftermiddagens jobb idag. Är bara 4 timmar så det är jätte skönt, hoppas det går fort. Kom hem för typ 1 timme sen från syrran efter en lite onsdags utgång med henne och Lenina. Anna som oxå skulle med egentligen kunde inte så vart bara vi tre men vi hade skit kul ändå! Satt hemma hos syrran och åt massa gott och drack lite innan vi gick mot hugo precis efter kl 23, va lite kö men kom in snabbt. Var lagon med folk men var kö hela tiden så dom släppte väl in ganska så sakna. Gick hem vid typ halv 2 och så köpte vi pizza och smaska i oss så den halvan som vart kvar ska snart bli min lunch hehe.



Vakna halv 9 och vid 9 så va både lanina och jag tvungna att gå ut och lägga i mera parkerinspengar och efter de så somna vi inte om. Vid 11 så vart de frukost med äggröra, goda mackor och obo'y.

Men nu ska jag ta en kall dusch i värmen och sen äta lite innan jobbet väntar kl 15 till 19 :)

/J

1 månad tills jaf bli 21

Hjesan på er. Är hemma från en dag på jobbet och 7 timmar inne i ett varmt hus. Inte så skönt men man måste ju göra vad brukaren vill och hon var trött och orka inte med nått så då vart de inne. Kom på nu att det har varit fotboll idag, undra hur den sluta?

Är nästan jobbigt varmt ute nu när man inte kan åka och bada elr nått sånt. Men bara för att jag ska vara ledig fredag så blir det väl dåligt väder då! Imorgon slutar jag 13 så kanske hinner med nått innan jag ska till syrran för tjejmiddag med Lenina och Anna. Jag ska iaf ner på stan och hämta min mobil som är klar nu, efter 2 veckor fast dom sa att det skulle ta 1 :/ Tycker 3 inte är bra alls längre, dyrt och dålig service. Längtar tills jag ska köpa ny mobil och ska byta till telia.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på men inte sitta inne vid datan iaf :)



/J

Fuck you

Just nu är jag fortfarande väldigt arg trots att det gått flera timmar sen det va ett jävla liv här hemma. Varför kan man aldrig får vara ledig, lycklig och göra vad man känner för? Längtar tills jag flyttar!!!

/J

En ledig dag

Hej på er, idag har det inte hänt mycket heller. Njutit av sista dagen jag är ledig innan jag börjar jobba igen. Jobbar veckan ut nu förutom på fredag men har för det mesta lite kortare dagar så det är ganska skönt. Är bara i morgon som jag jobbar 7 timmar sen är det en dag med 4 timmar, två med 5 och en med 6 timmars jobb så är ganska skönt :)

Har kollat massa på OTH idag men har oxå tagit mig tid att sola lite fast det vart bara typ 50 min för jag vart hungrig och bestämmde mig för att fixa lunch. Nu ska jag ta tag i tvätten och sen ska jag hoppa in i duschen.


Skönt att solen och värmen är tillbaka!

/J

Köpt böcker och en film

Tycker min vänner bloggar lite lite just nu och jag har inga bloggar att läsa så jag får väl skriva ett inlägg själv :)

Ligger i sängen och har inget att göra, fins inget att se på och orkar inte se en film nu så tog min data och titta runt lite på fb och sånt vanligt. Har oxå beställ 2 böcker och en film från cdon. Vart A walk to rememer som är en av mina favoriter och kosta bara 19 kr, Jiddra inte : hellre ökänd än okänd - en sann berättelse och Torpeden : en bok om Johan Darwich. Bökerna köpte jag för att efter det sena natt pratet med min kusin då han nämde iaf Jiddra inte och tror den andra oxå, utan att säga för mycket så kan man säga att han har ett riktigt trassligt förflutet som nu mera har ersatts av en familj.


Undrar när nästa Neverstore konsert är? hoppas snart! Ska gå ut och kolla om det är något planerat i närheten.

Nehe om man ska kolla igen om någon har bloggat och sen kanske sätta på TV:n igen och kolla om det finns nått att se på. Tror jag ska se en dokumentär om Foo Fighters som börjar kl 23.

Midsommarafton och midsommardagen

Hejsan på er nu har jag piggnat till lite men är fortfarande seg efter fredagen. Sen har jag ju egentligen inte gjort så mycket idag heller så därför är jag oxå trött. Det har blivigt lite tvättning och plockat in och ur diskmaskinen plus lite handdisk men annars så har jag mest tagit det lugnt och njutit av att vara ledig :)

Men till fredagen och midsommarafton som var mycket trevlig. Vi var ett gäng uppe hos min kusin och orkar inte skriva alla men det var än salig blandning av folk, både ålder och härkomst. Min moster och morbror hade kompisar där från england plus andra som kommer från polen från början men bor i sverige nu och så var det väl än åldersskillnad på 55 år typ mellan Emina och Gunell så det var riktigt kul.

Vi åkte mot Oxelösund från stan ca 10 i 10 och kom iväg före utsatt tid, när vi väl kom upp dit så var de bara att packa ur bilen och sitta och prata lite innan vi åkte mot midsommarfirandet som vi skulle på. Det vart lite danc men inte för mig för jag var fotograf så slapp hehe ;) Sen åkte vi hem och det kom mera folk vart efter, så fixade silllunch som till slut var klar klockan 3. Sen vart de lite spel för dom brukar alltid spela krocket på midsommar där upp. Jag avstod och låg och hade det bra på stutsmattan och vid det här laget hade min kamera dött så vart inga bilder :( Så stutsa jag och så klart lite oxå. Sen vart de grillat och resten av kvällen massa prat. Anna en tjej som är typ 27 elr 28 hade bakat cheesecake som var extremt god som vi fick till efterrätt oxå! Ja det var typ min midsommarafton.

Igår så vart det en sen frukost vid halv 12 och sen titta lite på TV innan vi gick ner till Läget i Oxelösund för att köpa glass med Andreas och Emina och hennes kompis innan vi åkte till min faster och sa hej en stund innan vi åkte hem mot Norrköping och spenderade resten av dagen med Sara. Titta på speedway och åt massa gott som pizza och godis.


Kusin Andeas med sambo Lenina och dotter Emina <3


Dags för dans


Mycket folk men många satt bara och kolla på


Jag fick oxå vara med på bild


Lite jobbigt och stå framför och inte bakom kameran :)


Gott med glass, Emina tappa sin men fick sin kusins


Folket


Sista bilden som jag hann ta innan kameran dog :)

Nu ska jag kolla lite fotbolls VM som börja idag och så ska jag hänga tvätt oxå :)

/J

Trött efter midsommar

Hejsan på er, vill bara säga att jag haft en underbar midsommar med släkt och vänner i Oxelösund men är helt slut efter som det vart en tidig morgon för oss i natt. Somna väl precis innan 5 någon gång. Men de får jag skriva mera om i morgon och då kommer det några bilder oxå fast kameran dog så inte allt för många..

/J

Trött som än snigel

Jo stod förut och tänkte att jag hade massa att skriva men nu är hjärnan typ tom. Är iaf sjuk trött och har varit det sen jag kom hem från stan halv 6 efter först 7,5 timmars jobb och sen 2 timmar på stan och sen handla mat här i blacka. Men har ändå inte allt jag behöver för mamma var så smart att ta med salladen så får väl gå till konsum och se om dom har någon annars såvet jag inte hur det blir, en påse kroketter kanske.

Sen jag kom hem så har jag ätit lite jordgubbar och värmde mat så är skit mätt men har ändå ätit lite godis xD Och så har jag sätt OTH och nu bränner jag skivor tills imorgon till bilen. Såg nyss världens sorligaste avsnitt av OTH och dom som kan sitt OTH vet vad som händer i början av sesong 6 och för dom som inte vet så är det en som blir skuten och dör så var begravningsavsnittet och snacka om hjärtskärande!

Nej nu ska jag hoppa i säng och ladda för morgondagen, upp tidigt för lova att komma iväg ganska tidigt men får se hur det går ;) hehe nu inväntas John Blund!

/J

Besök av Lina

Nu sitter jag själv igen efter att Lina åkte in mot stan för en stund sedan, hon skulle till systemet och träffa kakan nu :) Hon kom till mig istället för hon skulle ändå till vårdcentralen så då slapp ju jag åka in till stan om hon skulle till blacka. Var en kopp te för oss och sen när hon åkte så gjorde jag mat och vart sallad och en karrekotlett till så va gott! Trevligt att ses även om det inte vart så jätte lång tid men det kommer flera dagar so tur är.

Sitter typ bara och väntar på att få gå iväg till dagens jobb men är 1 timmer kvar så dröjer ju lite..

/J


Sommarsolstånd

hejsan på er! Idag är det årets längsta dag och den har varit ganska lång för mig idag. Vakna kl 8 av alarmet och efter en dusch, frukost och lite fix så åkte jag mot dagens jobb. Jobba där mellan 9.30 och 13.30 och det vart lite blandat gjort men var bland annat ute på en promenad med min brukare. Ja sen åkte jag hem och åt lunch och såg några avsnitt på OTH och satt vid datan innan det var dags att gå till nästa brukare som jag var hos mellan 17.45 till 20.00 och så har min dag sätt ut idag. Har även hunnit med några till avsnitt av OTH innan jag gick och la mig nu :)

Måste säga att dom här första dagarna har gått bra och snabbt så hoppas att det går snabbt tills det är slut oxå ;) Nu är det 2 dagar kvar innan jag får ledigt fredag till måndag och så blir det midsommar i Oxelösund och så har sara och jag sagt att vi ska ses på lördagen och fira våran egen midsommar men det blir ju lugnt för hon ska jobba dagen efter, vi ska mera ta hand om och vårda våran baksmäll från midsommar tillsammans ;)

Imorgon ska jag träffa Lina och det var väldigt länge sen. Får se vad vi hittar på men blir nog bara att vara hos henne skulle jag tro :) Ska bli skönt att få lite Lina tid innan hon åker iväg på semester till Kroatsien i 2 veckor (nej då jag är inte avis hehe) men det är du värd! <3

Nu ska jag läsa bloggar och sen sova :)

/J

Jobbar på :)

God kväll på er, har krypit ner i sängen efter en skön dusch. Ligger och se på Million dollar baby som jag tycker är riktigt bra men är andra ången bara jag ser den. Tänkte se så länge jag orkar men med tanke på att den håller på till 12 så kanske jag stänger av innan för jag ska jobba igen imorgon 8.30 till 14.30.

Jobbet idag var inte så mycket att göra, men var full fart ändå för brukarens barn och barnbarn var där så full fart med barn mellan både golv och tak ;) Men dom var iaf väldigt söta! I morgon blir det nog ganska lungt oxå för brukaren va väldigt trött idag och det håller nog i sig tills imorgon. Men i morgon kommer jag jobba min första dag själv så blir nog lite anorlunda iaf.

Nej ju ska jag se mera på filmen istället för att sitta framför datan :)

/J

Hemma

Oj vart inget inlägg igår och så får ni nöja er med ett litet kort nu för ät jätte trött efter massa körande idag. Åkte från Öland kl 10 och va hemma i Norrköping halv 3 så gick fort och bra hem. Åkte direkt till pappa och duschade och gjorde mig iordning för att åka till Stegeborg, hade nämligen lovat att vara chaufför ikväll. Lyckades få med sara oxå s jag slapp sitta änsam med pappa, monica och deras kompisar för det hade ju inte varit allt för kul.

Vi var iStegeborg till halv 9 typ ch en åkte vi hm till pappa och jag hämta min bil och så åkte sara och jag tillonken för lite efterrätt innan jag körde henne till henns karl. När jag kom hem så kolla jag fb, ansökte om studiebidrag till året som kommer och kollat massa bloggar som jag inte läst på några dagar. Men nu ska jag soa för imorgon ankas jobb igen kl 12 och jobbar fram tills på torsdag.

/J

En dag på stranden

Hejsan nu sitter jag inne i stugan och kollat lite på datan, man får nästan springa till datan när den väl är ledig så den inte ska bli upptaden hela tiden. Jag har ju med min men den har jag ju inte internet till så tyvärr får jag dela med mamma på hennes data.

Idag vart de iaf stranden och jag åkte dit vid halv 11 och hem precis innan 2 någon gång men det räckte absolut för känner i huden att jag har bränt mig lite även om jag inte är röd än. Hoppas man får lite fin färg iaf om inte annars kanske man kan bättra på den imorgon på dagen. Var jätte fint väder, lagom varm och lite blåst som svalkade så strandvädret var iaf prefekt idag. Hoppa i vattnet 2 gånger plus att jag var nere och skvätte vatten på mig 2 gånger innan de men var väldigt kallt så vart bara i vattnet 2 gånger :)

Snart så ska vi ner till byxelkrok och mamma och thomas ska ta en öl men syrran vill inte gå så jag har lovat att köra. Sen ikväll så blir det pepparstek som vi ska göra själva. Men nu ska jag spela kort med syster! 

/J


En dag på Öland

Hejsan bloggen, nu är det dags för ett nytt inlägg så ni åter igen vet att jag lever och mår bra här nere. Är så tråkigt för er om ni inte får nått tidsfördriv och nått att läsa från mig ;)

Idag vart det sen frukost ca kl 11 va thomas tillbaka efter promenaden som han brukar ta på morgonen. Han köpte färskt bröd så fick det till frukost, jag fick någon halvmörk med russin i som va jätte god. Efter frukost så åkte vi mot långe Erik som ligger på Ölands norra udde men vi fick inte gå upp idag för att de va stängt pga skolavslutning hehe. Så åkte vi runt lite och handla både mat, vin och rökt fisk som vi åt till lunch. När vi va tillbaka så åt vi först innan det var dags för några avsnitt av OTH och vila innan vi började med middagen och öppnade smultronvinet som mamma köpte :) Så nu har vi precis ätit och mamma har tagit hand om disken och nu väntar lite kortspel ikväll och sen så ska jag nog gå till våran stuga och läsa lite för jag köpte en bok idag.

Imorgon ska det iaf bli sol men inte så varmt, ska trotsa alla och värmen och ta mig till stranden hoppas jag på. Annars så får jag väl lägga mig här och sola men det är ju inte samma sak! Nu ska jag hämta kameran och lägga in bilderna så ni får iaf nått att titta på öven om jag tog många bilder idag så får ni iaf se några av dom :)


Mamma väntar på att vi ska åka mot Erik


Mamma och Thomas på Neptuni åkrar








Här är erik som mäter 32 meter över havet! De ni en lång och ståtlig karl ;)


Så nu får det räcka, håller på och spelar kort och går inte så jätte bra när man sitter vid datan sammtidigt ;)

/J

Framme på Öland

Hejsan nu är jag som kakan skrev på Öland och allt gick bra ner utan missöden. Var uppe kl 7 för att jag hade ju lyft och förflyttningsteknink utbildning idag, som faktiskt var ganska rolig. Man fick känna på hur det var den som var tvungen att ha massa hjälp hela tiden för att bara flytta sig på en stol elr i sängen. De vart klart ca 10 över 11 och då åkte jag till min jobbcoach, hämta angelica, tanka, kolla luften och köpte mat innan det bar av ner mot öland.

Landa här nere efter 5 precis och ganska snart blev det mat och efter det så har vi hunnit med att testa muffinsen som var väldigt goda men vi köpte oxå med oss jordgubbar ner som vi har ätit. Tyvärr så har min kamera legat nerpackad idag så har inte en ända bild att visa er men får väl förhoppningsvis upp den imorgon när vi ska ut och åka och kolla på fyrar och massa annat. Ska inte bli så fint väder i morgon så stranden får vänta tills torsdag och ser bara ut som det blir en strand dag.

Men nu ska jag bege mig in mot våren stuga och bädda och se ett avsnitt på OTH och sen så sova för jag är väldigt trött :)

/J


Lämnar lite spår efter mig

Hejsan hoppsan alla Jessicas bloggläsare.

Nu har Kakan varit i farten och busat på hennes blogg (med tillåtelse). Jag vet inte vad hon tycker om denna header, men är hon inte nöjd får jag fixa en ny! Själv känner jag mig nöjd, hehe. Men det är ju inte min blogg så jag överlåter det till henne att bestämma.

Ni hittar mig här -----> KAKAN <-----

Hehe nu fick jag ett sms om att det var jättefint, så det verkar som ni läsare får stå ut med att jag är bra på detta ;)

Puss på dig Jessica och ha det skönt på öland ♥ och ni alla andra läsare får ha det bra med.

Over and out



Bakning och stan

Sådär då är man klar med allt man ska göra idag förutom att packa och ta reda på vart jag ska imorgon bitti. Ska vara 8.30 på resurcenter i sandbyhov och tog precis reda på vart de var så nu är det inga problem med de heller :)

Syrran ringde mitt i allt så jag kom av mig lite i vad jag tänke skriva, så mamma och sara oxå. Alla på en gång bara! 

Har iaf baka lite idag, vart kladdkake muffins med vit chokladfrosting och kokos på. Har inte provat dom än utan det blir imorgon. Har oxå gjort negerbollar som vart ovanligt goda måste jag säga ;) Idag när jag baka trodde jag att jag hade gott om tid för skulle vara inne i stan 20 över 2 men kakan ringde redan kl 1 och sa att hon slutat så vart att ställa negerbollsmeten i kylen medans jag var i stan. Och frosten fick oxå vänta med att göras tills nu ikväll. Men vart iaf en trevlig stund på stan och en mjukglass med lakris strössel på halvars innan de. Köpte nässprej för allergin med kortison i som ska ta ner svullnaden så får hoppas att den börjar hjälpa innom 3 dagar som de står att den ska göra.  

Har precis ätit två choritso (stavningen) med bröd som fick bli min middag idag men lunchen var ju mycket lyxigare med stekt lax och en sallad till, mums! Här kommer lite bilder på dagens bakverk och min lunch.


Innan frosting




Såg ju smaskiga ut men inte smakat än så får se imorgon :)


Lunchen!

/J

13/6-11

Hejsan på er. Idag vakna jag med ett ryck av att min mobil ringde 9.15 och de va jobbet som undra om jag kunnde jobba på torsdag. De går ju så klart inte för på tisdag (oj de är ju imorgon, måste packa ikväll!) vid lunch så drar jag och syrran ner till Öland för en liten mini semester tills på lördag, va tänkt att vi skulle vara kvar tills söndag men kollade i min kalender av en slump och jag ska ju köra min far och Monica då för vi ska ut och äta. Så nu hoppas jag att det ska vara bra väder resten av veckan, både här och på Öland.


Öland förra året första maj helgen, i år första maj så kom det snö xD

Nu ska jag sätta lite fart och hoppa in i duschen och sen ska jag åka och handla så jag kan baka lite. Vart ju så sugen på kladdkakemuffins när jag såg att kakan skrivigt om de så ska åka och handla lite till de och sen så ska jag nog baka negerbollar för det älskar thomas så ska kolla så vi har allt till de oxå innan jag åker. Funderar på en sak, borde ju gå att göra typ vitchoklad frosting och ha ovanpå, borde ju bli extra gott lixom. Det ska vi leta efter ett recept på oxå ;P

Nej in i duschen va de som gäller! Och senare väntar en glass på halvars med Kakan <3

/J 


Blixtar och dunder

Hej på er ute i natten. Har nyss kommit hem från Sara och ska väldigt snart (nu) kasta mig i säng. Är helt slut efter först jobb i 6 timmar och sen en eftermidag/kväll som va super mysig hos Sara. Syrran va med oxå så va vi en tur och handla lite och hjälpte sara att organisera hennes garderob, vart mycket fint och prydligt och nu undrar jag bara hur länge det kommer vara så? ;)

Vart taco och kolla speedway innan vi stängde av alla elektronik och satt med ett tänt ljus och kollade och lyssna på åskan. Har någon sträckblandad förtjusning för åska men så länge jag inte sitter själv klarar jag mig.

/J

Jobba 10-16

God morgon på er :)

Ska snart gå och jobba, ska bara hälla i mig tea jag dricker och borts tänderna sen bär det av. Somna iaf ganska tidigt igår vid halv 12. Får se vad som händer efter jag slutat..

/J

PS I Love You

        

Nu är klockan snart halv 10 och jag har precis kollat klart på PS I love you och jag älskar den filmen sammtidigt som den är så sorlig. De rann både en och två tårar ner för kinderna ikväll. Annars så har jag inte gjort mycket alls idag utan spenderat den till största delen vid datan elr TV:n. Sätt på massa avsnitt på OTH innan det vart film till min lilla middag som bestod av grillat och en sallad.

Tänkte försöka somna ganska tidigt idag för jag börjar kl 10 så blir väl att gå upp innan 9 någon gång så man hinner med en dusch och frukost innan jag går och jobbar. Kvällen vet jag inte hur den ser ut men kommer väl förhoppningsvis inte sitta själv hemma :)

/J


Schemat har kommit

Måste säga att jag har nog aldrig hatat blommor och sånt mera än jag gör nu. Jävla pollen som gör att de kliar i både hals, ögon och näsa och jag håller på att bli galen! Får hoppas att det inte håller i sig hela sommaren för då kommer de bli jobbigt som fan..

Fick mitt schema idag för sommaren och är riktigt bra förutom att jag är schemalagd v 33 och 34 :S fattar inte de för dom har bara semester till v 32 och jag börjar skolan v 34 så kan inte jobba då och behöver ju tid att packa och fixa innan. Så ska ringa till dom snart och säga att jag helt enkelt inte kan jobba för jag behöver tid till flytten. Är ocå bra att jag är ledig midsommar så ska ringa min kusin och se om någon är hemma där för vi prata om att komma upp då :)

/J

Bilder från kryss

Här kommer massa bilder som har tagit väldigt lång tid att ladda upp så hoppas ni tittar ordentligt nu! Orkar inte skriva så mycket utan ni har ju ögon att se med ;)

































Dom senast 4 bilderna tillhör ett litet uppdrag som Thomas fick av mig och syrran som slutade i baren och med att han fick en long island is tea av oss.

























Så nu har sara tjatat på att jag ska skynda mig så bäst att posta de här nu innan hon somnar ;)

/J


En kul kryss

hehe gick inte så bra att blogga från mobilen såg jag för det vart lite fel och gick ju fan inte att skriva om texten så vart lite som den själv ville xD

Somna som en stock igår kväll efter jag kollat på Off the map och hade pratat en stund med Sara och det va väldigt skönt att sova i sin egna säng. Tycker det är konstig att alltid efter varje kryssning så är man så jävla trött! Kan det ha nått att göra med dåliga sängar, uppe sent, upp tidigt och en jävla massa kul.. Hade iaf med mig kameran och fottat en hel del men dom bilderna kommer upp lite senare för jag har inte laggt in dom än.

Nu ska jag läsa ifatt lite bloggar och i eftermidag väntar jobb mellan 13-19 :)

/J

mobil inlägg

HEJSAN MINA VÄNNER, TESTAR ATT BLOGGA FRÅN MOBILEN SÅ FÅR SE HUR DET GÅR. VILL BARA FÄGA ATT JAG MÅR BRA OCH MÅR SOM EN PRINSSESA HÄR PÅ BÅTEN! JUST NU SITTER JAG PÅ DÄCK OCH TITTAR UT ÖVER STOCKHOLM SKÄRGÅRD OCH BARA NJUTER. NU SKA JAG TILL BAREN OCH KÖPA NÅTT GÅTT FÖR BÖRJAR TORKA UT ;)       INÅGRA SÅNNA HÄR HAR DETBBLIVIGT IGÅR OCH IDAG FORTSÄTTER VI! 

På vägen

Sitter på bussen på väg upp till stockholm och är förväntans full för en rolig kryssning. Ni som träffat min morbror och hans sambo vet att det blir inte en lugn elr otrevlig stund när man är med dom! Ska iaf bli kul som fan tycker jag och har redan börjat laddat med lite cider..

Håret vart mycket bra så här kommer två små bilder!




Hela gället på väg!

/J

Hej pollen!

God morgon :)

Gårdagen va så kul som det bara kan bli med tjejerna. Och jag håller med kakan att det va inte många sekunder som det var tyst på filten elr når vi åt. Så kul att träffas men ändå kan det dröja veckor mellan att man gör de, udra varför? Va i folkparken en stund innan vi drog och handla på Willys och åkte till lina och lagade pasta och pastasås som va mycet god så vi åt upp precis allt :)

Så tyckte även mina kära vänner att det är dags för mig att träffa någon så dom uppmana mig och hjälpte mig väldigt mycket ;) med att skaffa en sida på mötesplatsen. Inte för jag tror att jag kommer hitta den som jag kommer spendera resten av livet med utan som lina sa som en kul grej. Så det är bara att besöka mig där ;)

Plocka upp angelica på vägen hem och sen så vart de hem och grilla och sitta och mysa. Sen vart de bus tills idag då Thomas fyller 40! hurra, hurra så vi har planerat lite til honom på kryssningen. Och nu är det dags för mg att hoppa in i duschen för måste färga mitt hår innan vi åker för det är så blekt.

Vill bara säga oxå att jag blir galen på all pollen för nu är min allergi som värst. Har ju öppet så det kommer ju in oxå och näsan rinner och ögonen lika så. Det kliar och är allmänt jobbigt så köpte öven ögondroppar igår som jag har haft förut som funka bra, aken är bara att man ser ut som en pundare som har knarkat i 4 dagar när man tar dom för iaf jag blir röd och svullen (från allergin) och sen så blir de ju ännu blötare med droppen i ögat oxå..

Nej en dusch som sagt, och sen så hinner jag nog inte med något mer inlägg idag innan vi åker men kanske visar upp de nya håret om det finns tid.

/J 

Park häng med brudarna

Sitter här och väntar på att klockan ska gå fort så man kan göra sig klar för att åka in mot stan. Sta först till Maxi och köpa hårfärg för jag ser förjävlig ut i håret och sen ska jag träffa Lina och Kakan kl 2 och sitta och mysa lite i folkparken. Ska bli trevligt för länge sen vi sågs.

Brännan känns lite bättre idag men ska ändå smörja in mig på armarna, axlarna och bröstet idag så man inte blir knallröd lagon till kryssningen i morgon. Skulle inte vara så kul. Har lite kläd kris för jag vet inte vad jag ska ha på mig, kanske får ta en snabb titt i några flera affärer så lika bra att börja fixa sig nu.

/J

I set out on a narrow way many years ago, hoping I would find true love along the broken road

Hej hej på er :)

Denna dagen började jag kl 9 då jag stutsade upp från sängen och var iaf ganska så pigg. Kände att jag inte orkar fixa frukost utan sket i den och började tvätta lite så ska snart hänga den andra maskinen jag kört. Sen så gick jag ut och bytte lina på våran torkvinda. Och vill bara säga ett det va för jävla jobbigt och vart inte direkt jätte bra men får duga.

Så hängde den fösra maskinen och sen gick jag in och plocka ur och in i diskmaskinen och sen så diska jag lite handdisk och gjorde iordning innan jag stekte två korvar som vart min frukost/lunch så det har jag precis stoppat i mig :)

Ser fram imot BB finalen ikväll och hoppas på att Simon vinner. Han är den som jag tycker bäst om och har gjort hela tiden, dom andra det ju inget fel på men hoppas ändå på att simon vinner. Så ska bli kul och se vad som händer ikväll. Tills dess så ska jag nog bara ta det lugnt och hålla mig undan solen för även om jag inte är så röd så känns huden kännslig efter 2 dagars solande.

Men nu är det dags för en tredje maskin tvätt!

/J 

En dg på stranden

God afton på er där ute i värmen. Idag har jag inte spillt någon tid alls typ utan gjort det mesta av dagen i ett väldigt trevligt sällskap.

Tvinga mig upp ur min sköna säng kl 10 typ och åt frukost ute i den underbar värmen innan jag satt vid datan i ca 30 minuter. Då ringde sara som slutade tidigare och sa att det vara bara att åka in och hämta henne och åka till stranden idag igen. Sagt och gjort så gjorde jag mig klar och sen handlade vattenmelon och lite kex innan jag hämtade upp Saris. Va vid stranden kl 12 (då hon igentligen skulle slutat) och börja pressa direkt. Dock vart de ganska målnigt i säkert 1,5 timme men vi stod ut och tänkte att solen tar säkert ändå så när vi ligger där och har det som bäst så somnar vi båda två till xD Och ja vi åkte hem igen vid 4 så han med ganska mycket solning och många dopp i det kalla vattnet oxå och som belöning sitter jag nu här lite halvt sönderbränd, men det är sånt som hände rom man somnar..

Ja sen fick vi för oss att vi skulle åka och handla en ny bikini var för det måste man ju göra varje år tycker jag. Så då vart de maxi och båda två hitta en varsin på stadium. Min är vit och persiko randig och är riktigt nöjd med mitt val. Så efter det vart det en glass på halvars innan vi åkte till sara och hon börja städa massa. Sen vart de lite soffmys innan vi gick och handla pizza och såg på någon tvådelad serie som gick på 3, så får inte missa nästa avsnitt kl 20.00 nästa lördag.

Nu fick jag panik för angelicas kattjävel hade burit in en kopparorm som iaf va död men fick panik ändå för jag hatar ormar. Men nu har jag pratat med mamma och nu med sara så är lite lugnare och ska gå och lägga mig nu trots att det är 26!!! grader inne.

/J

Stolt bilägare!

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen så får bli en snabbis innan jag ska laga mat.

I onsdags så var ju planen att åka till trädgårn men vart inte så för fanns inga platser när vi väl kom dit. Så åkte runt och var fullt på typ alla uteserveringar och till slut så hamnade vi på Athena för det va den ända restaurangen med bord ute som de fanns ledigt. Åt dyr men god mat och sen bar det av hem igen till våran egna trädgård..

I går (torsdag) så vakna vi vid 10 och fixa frukost innan vi åkte mot Motala för att kolla på bilen. När vi väl kom dit efter vi stannat i Linköping på biltema så provkörde vi och kollade lite på bilen och bestämde oss för att slå till. Så nu är jag stolt ägare till en Skoda Felicia combi från 98 och har störst bil i familjen xD När vi kom hem så satte vi igår och pilla lite och fixade sterion för var glapp i den men va bara kablarna som inte satt ordentligt och sen så vart det en tvätt innan jag åkte in och hämta sara. Vart grillning här ute, en promenad och lite vila senare så körde jag in Sara vid 22.30 och sen direkt hem för min del och i säng. 

Idag jobba jag 8-11 och sen hämta syrran, handlade lite och hälsa på min far för att visa bilen. Sen vart det hem och byta om och packa en badväska för jag och sara åkte till Näken utanför Åby för att sola och bada och efter det hamnade jag här :) Det va lite snabbt vad jag har hållt på med de senaste dygnen och nu får ni njuta av några fina bilder oxå...


Jag och pärlan ;)




Årets första dopp och va sjukt kallt kan jag säga! Men i var vi iaf 3 gånger ;)

/J
 

Trädgårn ikväll

Sitter och väntar på thomas nu för det vart inte att åka och titta på bilen utan blir imorgon istället. Alla var trötta och den som hade bilen hade lite ont om tid idag så nu ska vi åka till Trädgårn istället. Jag får köra dom men dom bjuder på mat så jag kan nog stå ut med att sitta med dom en stund ;)

Prata med Fia förut och va ett tag sen. Måste verkligen åka dit snart för det är ju inte precis nyss som dom flytta och jag och kakan har fortfarande inte har sätt hur dom bor. Dess utom saknar jag ju så klart henne massor och änu mera efter men pratat med henne. Prata ju så klart om att vi i höst bara kommer ha 9,5 mil tillvarandra istället för typ 19 elr vad det är :) kommer mycket lättare kunna åka dit över en helg. Hehe jag är larvig men börjar redan fundera över vad som ska med elr inte, haha måste vara förberedd ju när dagen väl är här för det kommer gå fort! Larvig som sagt xD

/J

Karlskoga till hösten

Nu är jag glad :) Är ju den 1 juni idag och det betyder att jag fick besked om skolorna idag. Och det visade sig att jag inte behövde tänka på det alls för jag kom in på karlskoga men bara 5 reserv på Valla så tackade nej till reservplatsen och tacka jag till Karlskoga så blir att flytta till Värmland i höst och 2 år framåt. Vet inte vad det är med oss i familjen men syrran har ju bott i värmland i flera år och nu är det min tur :P

Var ju inne i stan igår och titta på bil men vart inget. Tycker verkligen att bilarna var dyra om man gämför med att handla av en privatperson, då man kan få mycket mera för pengarna. Så blir Motala idag och kolla på en skoda felicia om allt blir som det är tänkt. Träffade sara idag istället för igår då det vart så sent med att kolla på bil och sen så skulle hon iväg kl 18. Men idag vart de stan och jag fick med mig ett linne och ett par vita tygskor hem så jag va mycket nöjd med de och gjorde bara av med 200 :)  


Lite ljusa och fina kläder till sommaren :)

Nu ska jag prata vidare med sara i mobilen och sen så får vi se vad som händer när mamma kommer hem :)

/J

RSS 2.0