Movie time

Jippi va kul de va att följa med ut till farmor i Åby och sitta hos tandläkaren i nästan 1 timme, inte så! Men får träffa min älskade gamla farmor iaf så får vara glad för de :)

När vi kom hem vart de fixa mat, spala fotboll med monstret och sen trycka i sig en stor biff, färsk potatis och vitlökssås. Mycket mumsigt och nu blir de film..

/J

Denna dag inte ett liv

Vart Spanien som gick vidare igår så är några bra lag kvar i VM iaf. Något av lagen Spanien, Holland, Brasilien elr Tyskland kommer att vinna frågan är bara vilket. Själv så tror jag på Tyskarna, har varit starka hela VM och visade klass när dom slog ut England.

Onsdag idag och inget planerat, någon som har lust att hitta på nått senare? Har nyss ätit lunch och ska om en stund åka med pappa ut till farmor :)



/J

Me and the masagefotölj!

Sitter hemma hos min far i lugn och ro och ser på Spanien-Portugal. Är själv för han är hos monica, härligt!

Har varit och träffat min jobbcoach i morse kl 9 och sen så träffa jag Kakan på stan en stund. Vart först en glass sen gå och kolla på massa kläder som man vill ha men inte har råd med att köpa :/ Så segt men kul att gå och kolla och testa massa :) Sen satte vi oss mellan spiralenhusen för dom spela musik så har dom laggt ut massa sand och solstolar. Kakan sa att de va förra året oxå men de missade jag totalt.

Sen tog jag 117 hem till pappa och såg till att han kom upp i tid efter sin sista natt. Sen åkte vi, monica och sebbe (monstret) till Näken för att bada. Skönt som fan i värmen men vart inte så mycket bad för mig iaf. Monstret stod i vattnet från att han gick i ca 20 min efter vi kom tills vi tjatat upp honom när vi skulle åka. Han va bara uppe för att äta ibland.

När vi kom hem vart de att äta och sen fick jag diska. Sen vart de fotboll som sagt och en sväng i masagefotöljen :P


Så här kul har jag ;) Bjuder på den!


/J

Aj

Mina knän ser ut som skit, jag lovar. Har massa blåmärken, myggbätt och ett litet sår oxå. Ser ut som jag rivit mig på en taggbuske. Och ett stort blåmärke på högra knät från att jag sprang in i en dörrkarm,  jag skulle springa och låsa in mig på toan med berga när vi snodde en mobil på midsommar xD Bara på skämt men Wursten vart skit sur! Hehe kul va de. Rev mig på benet oxå på björnbärsbusken och vart svullen, inte bra!

/J

Veckans temabild

Denna vecka fick jag temat mat :)



Nästa vecka blir de sport!

/J


Utgång, dagen efter och midsommar!

Här kommer några bilder men finns flera på FB..


Hemma hos frida på middag med Jojo och Lina :P Frida mata sin ödla som är de värsta jag vet.


Vart 3 rätters :P


Varmrätt :P


Rabarberpaj :P


Till folkparken :)


Sen utgång på de! :P


Torsdagen vart de stan och sen ut till husvagnen :P Mys!


När vi kom hem mötte vi upp killarna och fixade björkris till kransar och Midsommarstång :)


Midsommar och dags för kransar :P


spicka upp berga på korset xD


Stång på G :P

vart tårta oxå :)


Sommarfin :)


Haha hållning som en 75 åring xD


Lita :P


Folket




Saris <3


Hehe snygging där billy xD




Gillar denna :)


jessica o Billy


Jessica och Christoffer


Någon som vart lite trött ;)


Måste vara en interesant diskusion


Dagen efter va vi så pigga ;D

Får sammanfatta en jävligt bra kväll, somna väl vid typ halv 5, 5 någon gång :)

/J


Sen sist

Ett tag sen jag skrev men har inte alls haft tid att uppdatera.. Haft fullt upp sen i onsdags då de vart 4 rätters med lina, jojo och frida. Mycket trevligt och sen drog vi vidare till parken och satt och förfesta lite där och sen mötte vi upp min syrra, jessica och Krille och drog vidare ner till hugo. Hade kul och kvällen slutade med trevligt sällskap och vi stod och snacka med 2 killar, ena en idiot och andra trevlig.

Torsdag vart en bakis dag och vi sprang på stan oxå. Inte på de bästa humöret och fick handla tills igår, midsommar! Då vi hade jätte trevligt och kul! Kom i säng efter 4 och somna väl vid 5 någon gång. Va fullt hus här ett tag och kul att träffa nya människor. Får vi göra om även om kvällen inte slutade fullt så lyckat för alla..

Idag är jag trött och seg så nu får de här vara nog, bilder kommer väl i morgon elr nått.

/J

Sol

Hej vännor!

Idag belutade jag mig för att inte gå på någon promenad, och ska istället väldigt snart gå ut och lägga mig i solen. Men just nu snackar jag med berga och ska fortsätta med de ett tag :P

/J

Färjan

Hehe ser på en repris av färjan och de va en av vakterna som jag kände igen, och kom på att de va han som va nere i våran hytt när vi vart tillsagda sist xD De va en jävligt rolig kryssning och vill åka igen så fort jag får pengar..


Han sa att vi fick sitta på öppna ytor på våning 7 och 8, sagt och gjort och vi hamnade i en trapp xD

/J 


22/6-10

Jag längtar till fredag! Ska bli grymt kul på midsommar att för första gången fira med lite nytt folk och inte dom gammla vanliga. Även om jag kommer sakna dom andra oxå. Så får vi hoppas att Ida, Linn och Dennis tittar in en stund iaf på kvällen. Och va synd att lina jobbar och att kakan och stoffe ska vara med hans familj :/

Idag har jag tvättat och plockat lite så de ska bli fint här tills på fredag :) Kan oxå säga att jag har väldigt ont i ett finger som jag har fått infektion i efter en sticka. Jävla skit säger jag bara, och är på högerhanden oxå så känner mig halvt handikappad! Är lite bättre just nu men förut kunde jag inte äns röra fingret..


(Va bara tvungen att klaga lite)


/J

21/6-10

Har nyss pratat med fia i nästan en timma :) Vart ett långt och mycket trevligt samtal tycker jag! Pratade om när vi skulle ta och åka dit igen så hoppas att de är flera som är på och vill åka dit mycket snart.

Fick oxå besök förut av Linn och Ida, trevligt! Ida har ju fått körkort idag ( Jätte grattis!) så då passa dom på att hälsa på när dom ändå var här ute i blacka. Prata om jobb och midsommar och lite sånt..

Har varit lite duktig idag och plockat och fixat och va ute och gick i typ 50 min i förmidags. Och nu blir de mitt rumm som ska damsugas och plockas lite i :)

Wedding all day long

Har suttit bänkad framför TV:n nu sen mitt senaste inlägg. Tanken va att jag skulle krippa gräset men vart inte så för vi hade ingen bensin. Så vart att sitta och kolla på alla intervjuer och förberedelser för bröllopet och sen så klart se själva viglsen oxå. Så fint så kom tårar, men de va jag tydligen inte ensam om..

Ikväll va tanken att jag skulle ut, men ha huvudvärk och känner inte alls för att gå ut. Så de blir att stanna hemma och se på speedway senare och bara ta de lugnt :)

Kakan de tycker jag absolut vi ska göra! <3

/J

Nej fy va äckligt

Nu har kakan åkt och vi har haft de mycket bra, kul, mysigt och trevligt. Vi hann med 4 filmer, lite fotboll, laga lasagne och gå ner och handla på konsum. Som kakan skrev så vart de lite nyttigare iaf så vi åt popcorn och inget godis. Men vart lite lyx med läsk..

Vi såg iaf Me and Orson Welles, 18 year old virgin, Valentine' s day och My new daughter. Den första va inte alls att rekomendera, var seg och inte alls bra. Den andra va mycket rolig och framkalla många skratt! Valenine's day va bra och gullig :) Och sen avsluta vi med en skräckis, va typ läskig stämmning genom hela filmen tyckte jag men vart bara ett riktigt skrik och ett par o my god och kakans favorit som jag sa Nej fy va äckligt xD



Idag blir de nog att klippa gräset, så är tanken att jag skulle ut med Lina men känner mig inte alls sugen på de. Får se vart kvällen slutar...


/J

Träning

Efter träningsuppehåll i 2 hektiska dagar så kom jag igång idag igen, kändes mycket skönt speciellt efter att man vägt sig i morse och såg att de har givit resultat :) Nu blir de att köra ända till midsommar som jag gjort innan och efter de så ska jag försöka fortsätta på samma linje som innan..

Snart kommer kakan, men först ska jag se på ett avmina favorit avsnitt på ER ^^

/J

Sandra "Kakan" Karlsson ♥

I morgon kommer min älskade vän ut hit, ska ha mysigt och se film och bara ha de så underbart som man kan ha de med min underbara vän Kakan. Länge sen vi hade en dag bara oss själv och kommer bli kanon bra!

Vet förresten inte varför jag skrev Sandra :S Kännde bara för de.. 


My Best Friend Forever ♥♥♥

/J

SOOOOL!!!!

Hemma efter en superdag i solen så jag har en fin kräftliknande färg i ansiktet och på ena armen xD

Mycket härligt att ligga ute på en strand och bara steka och ta de lugnt. Och skratta åt alla idioter och stackare som var där oxå. Priset va ett gäng med 5 fjortisar som lät som små barn när dom va nere vid vattnet och så åker dom där ifrån med bil. Inte bara att de lät som dom var 15, dom såg ut att vara de oxå. Vart chockad när de visade sig att någon av dom hade körkort.. Vart oxå ett dopp, inte så skönt kan jag påstå men skönt att svalka sig. 

Ska bli kul och mys i morgon för då kommer Sandra ut hit så ska vi ha en klassisk myskväll tillsammans. Se film, prata och äta god mat (Y) Så avrundas de med övernattning! ^^

/J

Galet bra humör

Sitter hemma hos berga och väntar på att vi ska dra oss upp mot speedwayen i detta fina väder. Har haft en väldigt bra och trevlig dag med först en lunch med Lina och Frida och sen vidare för att bränna fläsk hemma hos Sara.

Sen vart de att åka och träffa min jobbcoach för första gången. Gick skit bra och hon va jätte trevlig så gick kanon. Bara svårt att hitta.

Nu ska vi ut i solen igen och njuta av dom sista fina solstrålarna till speedwayen! ^^

/J

Tea for tow?

Ligger i soffan med en kopp te och ser på Brasilien-Nordkorea. Är inga mål än och börjar undra när de ska komma nått lag förutom Tyskland som ska utmärka sig och få in ett par bollar. Har int varit så inne i matchen men kan bero på att jag suttit vid datam men ska försöka komma in i den i andra halvlek. Vore riktigt pinsamt om inte Brasilien skulle vinna, värre än att Portugal idag spela lika med Elfenbenskusten!

Idag har jag inte gjort nått speciellt mer än att se på fotboll, suttit vid datan, solat och läst en bok :) I morgon där imot ska jag träffa min jobbcoatch för första gången. Blir spännande och innan ska jag in till Sara en snabbis och hjälpa henne lägga i silverschampo i håret. Hoppas de går bra i morgon och att hon kommer med några bra tipps och att hon kan hjälpa mig så jag äntligen kan få ett jobb.

/J

Sötsugen

Är så jävla sötsugen så jag håller på att rammla ur soffan, gör de inte bättre att vi har både godis, chips, glass och bullar hemma... Plus att de är VM nu.

Sitter just nu och ser på min första match i fotbolls VM, elr har slötittat lite innan men inte varit någon match som lyckats fånga mitt intresse. Men nu är de danmark-hollan och då måste jag ju titta när vårat grannland går in i tuneringen. Hoppas danmark vinner men tror att holland kommer ta en ganska lätt seger..

Har oxå fixat lite på min dator för den är så seg så jag har tagit bort program som jag inte använder och flyttat alla bilder och musiken till vanliga datan. Många av bilderna fanns på båda datorerna och de va väl lite onödigt kanske. Funderar på att skaffa mig en bärbar hårdisk inom en snar framtid.

/J

Veckan temabild

Denna vecka fick jag temat grön, och vad blir då bättre än att visa min nya Neverstore tröja?

Nästa veckas tema är Musik :)

/J



Söndag

Skönt att vakna sent av sig själv och ingen som väcker mig ;) Härligt väder idag, bara att hoppas att de fortsätter så här resten av veckan och att de blir varmt och skönt. Isf blir de sola och bada i veckan! Vilka är på?

Idag blir de nog bara att slappa och ta de lugnt, skönt efter igår när vi åkte både hit och dit :P

/J

Crazy day

Sitter nu i min ensamhet med kissen efter att Berga nyss har åkt hem. Haft en jätte bra dag som börja av att bli väckt kl 9 av just Sara som tyckte de va dags att gå upp för vi skulle till Ikea idag, sagt och gjort så jag gick upp kvart över 9. Efter 10 någon gång titta sara in för att äta lite frukost i väntan på att jag skulle göra mig klar.

Kom till Ikea vid 11 och va redan fult, inte så konstigt efter som folk fått sina skattepengar och de va helg. Så vi gick där inne och sara köpte ett jätte fint skrivbord som passa perfekt. Efter Ikea vart de åka över till Biltema och sen in mot Norrköping för att äta luch och montera upp de nya skrivbordet.

När vi kom till blacka igen bankade jag upp min nya hylla som jag köpte på Ikea, och så fixade på mitt skrivbord så att de ser bra ut. Städat och fint.. Sen bakade vi pizza och vi åt hur mycket som hellst och kolla film på TV, En prinssesas dagbok och sen en film på 3:an oxå. Så vart de fruktsallad till efterrätt som saras mamma bjöd på :P

Nu blir de se på en prinssesas dagbok 2 och sen gå och sova, är väldigt trött!

/J


Done

Nu är brödet klart och luktar jätte gott i hela köket och hallen.



Nu är fotbolls VM igång och går för fulla muggar här hemma. Just nu leder värdnationen Sydafrika över mexico i öppningsmatchen och målet vart helt otroligt snyggt! I kväll blir de nog att bara ta de lugnt och se en film för de verka inte finnas nått att se på på TV:n..

/J

Än så läng

Just nu ser brödet ut så här :)


/J

Baka

Man bara måste älska sin söta vän Sara Bergström som torterar mig på morgonen. Skicka sms och stör när jag sover som bäst sådär vid kvart i 10, hon tyckte de va dags för mig att vakna och gå upp så de va bara att vakna. Sen vart de att prata med henne, se på tv och käka frukost.

Nu på eftermidagen så gick jag och handlade tonfisk som ska vara till pizzan ikväll och fick ett infall att baka bröd. Blir bondbröd med rågsikt och ligger just nu på jäsning i köket..

/J

En helbra dag

Bhaaaa vad jag är trött!! Va länge sen jag kännde mig såhär, trött både psykiskt och fysiskt. Varit en helmysig dag tillsammans med Sara. Börja med att jag hämtade henne vid typ 20 över 10 så åkte vi ner på stan. Strosa runt till kl 13 och inhandlade både de ena och de andra.

Kom hem med en ny hårspary, hårfärg, foundation, leggins och 2 nya linnen. Mycket nöjd och på de vart de en väldigt god sallad inköppt på Paus till lunch. När vi va klara så åkte vi hem till Sara och åt så vi vart jättemätta. Sen fick jag fin ny färg på mitt hår, fortfarande väldigt rött och fint :) Vi hann oxå med en långpromenad och sen kom Saras föräldrar förbi en stund för att hennes pappa skulle fixa massa Disneyfilmer åt henne så nu kan vi ha maraton :) 

Efter promenaden vart de en macka och en film som jag aldrig sätt förut. Var väl skaplig men va så trött så jag ändå va på väg och somna. Nu blir de att kolla om de finns nått bra på tv:n och sen slänga sig i sängen!


<3

/J


Stanley Cup

Jaa åter igen har en svensk fått lyfta bucklan borta i nordamerika, denna gång Niklas Hjalmarsson som spelar för Chicago. Och de är lite extra kul för mig för de va just Chicago som San Jose mötte när jag och kollade på dom och dom fick stryk med 7-1. Och slår man San Jose (som va seger tippade) i serien och sen slår ut dom i semi så är man ganska så värd att vinna tycker jag.



Dagen idag började tidigt för jag körde mamma till jobbet så har varit vaken sen kl 7. Ska in och träffa Saris idag och gå på stan lite, behöver införskaffa lite nu när jag fått påfyllning på kontot även om lite försvann igår.

/J

pengar in

Sådär då, då har man klippt gräset och varit lite duktig. Har oxå lagat mat, köttfärsås och pasta som va gott. Och jag har fått mina skattepengar så nu har jag äntligen pengar. Ska ge tillbaka de jag lånat till thomas och lina så får mamma vänta lite annars så får jag typ inga pengar kvar. Och de ända jag ska köpa nu är hårfärg och hårspray så ska inte slösa nu för jag kan ju inte vara säker på att jag får några mera pengar på ett tag..

/J

Hej trött!

Just nu känner jag mig segare än segast. Gick upp för typ 1 timme sen och satte mig här för att snacka lite med kakan på msn, dock är ju inte hon så aktiv efter som hon arbetar med sin grupp. Så de blir väl att träna kanske nu då, får se om man blir piggare av de då..

/J

fia med ph <3

Kul att träffa Lina och Fia idag :) Kakan hade inte tid för hon skulle träffa sin arbetsgrupp.. Men vi kommer ses i morgon igen för då ska vi hem till fia och umgås lite. Bra att passa på när hon är här. Dess utom har vi bestämmt att vi ska komma och hälsa på snart, hällst när Neverstore spelar i närheten så kan vi slå ihop de :D

Har nyss ätit tårta oxå, thomas fyller år idag och jag ville ha jordgubbstårta så va bara att baka. Vart mycket god! Men nu blir de sängen och se på TV.


Fia gömmer sig som vanligt


Ser lika god ut som den var!

/J

Norrköping

Ska in till stan snart och träffa Fia, Kakan och ev Lina. Har inte hört nått om Lina kunde träffas med de hoppas jag verkligen. Blir att ta en fika och sitta och snacka som vanligt om allt och ingenting :D
<3

/J

jävla mygg

Fy fan jag tror jag dör av alla myggbett som jag fick i går. Har på låtet, underbenen (flera stycken), på en tå och 2 st på höger hälsena. Slå de om ni kan! Men de va ändå så jävla värt de och jag längtar som fan tills nästa gång.

Jag somnade mellan kvart över 3 och halv 4 inatt, vart lite trött när jag väl la ner huvet på kudden och försökte sova. Vakna kl 11 och efter de kan jag inte säga att jag gjort mycket mera än att städa köket och tittat på tv. Har oxå suttit vid datan och laggt upp bilder på både bdb och fb från gårdagen.

(Kakan jag vet redan vad jag ska ha för bild nästa vecka, tagen idag)

/J

neverstore <3

Jag skulle kunna säga hur många ord som hällst för att beskriva neverstore just nu men UNDERBARA får väl räcka. Fy fan så helvetes jävla bra kan jag oxå säg utan att övrdriva de minsta. Jag känner mig hög just nu och jag lovar att jag har inte tagit nått.. Finns inte ord som kan beskriva hur värd den här dagens väntan har varit. Satt där från typ 18.15 till 23.30 och den ända innan Neverstore som va bra va ju Peter Johansson så va en lång och inte allt för rolig väntan för oss. Men som sagt de va helt klart värt de för så här bra som dom va idag har dom inte varit innan. Och att få stå precis nedanför scenen, precis nedanför Jacob va som en jävla dröm. Och när han titta ner så trodde man fan att man skulle drunkna i han stora bruna ögon!

Ett plus va att idag fick jag oxå träffa dom för första gången, och så trevliga och jordnära som dom va gör jag de gärna igen:) Och Ida vågade visa sin tatuering och dom vart både förvånade och glada :D hihi Och hon fick autografer runt den och oskar gjorde ett utroppstäcken efter den. Själv så är mina armar nerkladdade och min nya fina gröna tröja oxå :D shit så jävla glad jag är!!!!!


Jacob <3



Oscar <3


Erik <3


Bara erik som fattades..


Alla sa oj och vart glada när dom såg Idas tatuering som är en hylning till dom..


Mina armar :P

Sådär nu får de räcka och mera bilder kommer upp i morgon på FB, nu ska jag försöka sova. Har ingen aning om hur de kommer gå dock..

/lyckligaste J på länge!

Friday im in love

Nu är de helg igen :) Inte för att de gör så stor skillnad för mig dock efter som jag ändå inte har nått jobb att gå till under veckorna.

Dagen idag har jag bara tagit de lugnt. Vakna kl 11 och va ändå trött, men jag somna vi efter 2 i natt så kanske inte konstigt. Fick äntligen prata med Sara igen efter att hon varit i azorerna i en vecka så därför jag va vaken så sent. Idag har jag annars bara slappat, solat, sätt på tennis och spelat på våra nya WII :D Börjar faktiskt bli lite lite brunare, helt otroligt att jag typ inte kan få någon färg alls men de är tack vara mamma som är blekheten själv!

Resten av kvällen forstätter i samma tecken som resten av dagen med att slappa och kolla på tv, kanske blir en film elr nått senare :) Men i morgon blir de roligt för då kommer lina först och vi ska grilla och sen så blir de finspång och kolla på Neverstore :D Lycka!!!


snälla ge mig öland igen!

/J


klippa gräset

Fy fan va jag är trött, och jag har ont i händerna och rygen allt för den där jävla gräsmattan! Och så får jag skit för att den inte är klippt inte så lätt när gräsklipparen inte funkar kanske. Men igår gjorde Thomas rent förgaseren så nu är den i perfekt form. Nu ska bara de 45 cm höga gräset ner oxå, ingen som har lust att komma och hjälpa till kanske? Snälla :D

Får tänka på lördag så blir de lite lättare kanske för då är dagen som jag väntat på i typ 2 månader här :P Då blir de neverstore i finspång med Ida, Lina och Jääna. Satan så kul vi ska ha de och hoppas bara att de bli fint väder för vi kommer ha en lång väntan om vi följer våra planer. Insläppet är kl halv 6 och vi vill ju vara där typ först så vi kan stå längst fram. Men problemet är bara att neverstor spelar 23.15 till 00.30. Och vi planerar att vara i finspång kl 4, de betyder en väntan på 7 timmar xD

Men nu ska jag ut och fortsätta klippa lite till..

/J

Fuck off

Skulle kunna gå ut och skrika på dom jävla arbetarna som håller på att gräva upp våran gata! Inte nog med att vattnet försvinner lite då och då, nej utan dom för ett jävla liv oxå! Vaknade 20 över 7 i morse (hade sovit 6 timmar då) av att jag trodde att dom va på väg in i huset elr nått. Lät som fan och hela huset skakade. Efter typ en timme lyckades jag somna om och sov till 20 över 11 stället, jävligt skönt men kan inte låta bli att vara väldigt irriterad på dom..

RSS 2.0