Hemma

Jaha nu är man hemma i Skärblacka. Mår något lite bättre men är fortfarande helt död typ så tänkt att det var lika bra att åka hem och få umgås lite med mor än att bara sitta på mitt rum i kga. Näsan bara rinner och är täppt sammtidigs :S och så hostar jag typ sönder halsen, el det känns så för gör skit ont!

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och vila för är helt slut efter att ha kört hit. Ikväll får jag krama och pussa lite på Jonathan <3

/J

Mättare än skitmätt!

Sådär nu har man varit uppe i matsalen för första gången sen måndags kväll xD Dom trodde väl jag hade dött för alla fråga hur det var med en så det är ju trevligt att folk bryr sig. Orka egentligen inte gå upp men tvinga mig att både gå och sen att äta. Var pannkakor med sylt och grädde, så slank ner iaf 2 st.

Var dock nära på att sova bort middagen för jag hade somnat och var tydligen helt borta för Hanna hade knackat på (väldigt hårt sa hon) och jag hade fått sms men inte vaknat av de heller xD Jag som brukar vara superlätt att väcka men behövde väl sova efter som jag sov så dåligt i natt. Har oxå fått lite plugg gjort och läsning så ligger inte allt för långt efter. Vi har seminarium i morgon så jag har läst det i hopp om att jag ska vara frisk, då vill man ju inte bara sitta där och se dum ut!
/J

Fortfarande sjuk

Detta måste vara den tråkigaste bloggen som finns för tillfället men uppdaterar lite ibland bara så ni vet att jag lever :)

Är fortfarande typ dödssjuk känns det som, ingen energi alls i kroppen och tog en dusch i hopp om att jag skulle må bättre men fick motsatt eftekt och jag är tillbaka i sängen igen. Just nu mår jag så dåligt så jag inte ens äter nått, har bara blivigt en halv kopp te idag på morgonen för att få bort den värsta smärtan i halsen. Men nu är jag lite hungrig så ska nog fixa nått snart hoppas jag på, om jag tar mig upp igen.
Kunde inte sova heller inatt för jag är täppt och har så ont i halsen så det gör typ ont av att bara andas så går inte bra alls just nu :(
Har iaf fixat praktik, elr inte säkert men har iaf Tvätten som jag fått godkänt av om jag inte får någon annan stans. Kan ju allt där typ men bättre än inget :P
/J

Ensam och sjuk

Blä, idag är ingen kul dag att heta Jessica Hjelte! Min halls är helt igen svullen och har ont som fan så kan knappt svälja äns, detta suger! Men var tvungen att ta mig upp och åka och köpa halstabletter och lite annat men resten av dagen har jag bara legat och slappat i sängen. Ligger iaf och pimplat te och knarkar halstabletter nu så jag ska bli frisk någon gång :)

Prata lite med Sara idag på morgonen efter som jag ändå inte kunde somna om när jag ställt klockan. Hade ett nyttigt samtal tror jag och det kändes bra efter. Ska försöka bättre mig jag lovar! och i helgen ska vi hitta på nått kul så verkar som det blir en bra helg med bio och sen umgås med min saknade vän <3
Nu ska jag se på bridesmaids och tycka lite synd om mig själv.
/J

Måndagar är allt annat än roliga

Bhha! Att man ska vara så trött efter helgen. Hängig och ont i huvet så nu när vi hade någon info i aulan så strunta jag i den och gick ner och la mig i sängen och typ halvsover istället. Tänkte att jag har ju snälla klasskompisar så om det är nått viktigt som sägs så får jag reda på det ändå.

Varit en seg dag i allmänhet idag, massa info om nya projekt som startar nu och letande av praktikplats till v. 40-44. Vet inte hur det går med den saken men i värsta fall får jag väl ringa Tvätten, inget fel alls med dom! Älskar personalen och allt med gården men har ju redan haft praktik där så vill ju helst pröva nått nytt.
Gårdagen var hur mysig som hälls! Åkte ju till Gusum för att äta med Jonathans familj där och det flöt på smidigt som bara den :) Jätte trevliga och välkommnande familj! Och sån söt liten vovve dom skaffat så det är ju inte klokt. Och jag fick en kram av Jonathans pappa när vi åkte så nått rätt måsta jag ju gjort ;) Efter vi va i Gusum så åkte vi till hans mamma i söderköping och kolla film och sov över där. Klockan ringde 4.30 i morse och det var mindre mysigt kan jag säga! Men va uppe ur sängen typ 20 över 5 och då var det lite kort om td men vi båda han ju till skoal/jobb trots skitväder och bara massa regn.. Deprimerande som fan! Och nått annat som jag inte tycker om är ju att behöva lämna älsklingen men vi ses ju som tur va nästa helg, även om det inte gjorde saken lättare :(
Snodde en bild på sötisen Luthor från Jonathans syrra Johannan och hennes blogg :P
Nej nu ska jag försöka sova bort denna huvudvärk och förkylning som jag bär på!
/J

Not Alone

Godmorgon! Så skönt med lite sovmorgon och jag har precis tagit mig upp ur sängen, länge sen jag sov så här länge tror jag. Har ju ställt in mig på att vakna vid halv 8 typ så brukar ha svårt att sova..

Har en sovandes älskling i min säng och det finns ju inte mycket som är bättre än de! Ska diska undan efter tacosen igår och sen så ska jag fixa kaffe åt honom så han vaknar till liv :) Så blir det ägg och bacon till frukost, mums! Blir att slappa och mysa fram tills vi ska till Jonathans pappa och sen så sover vi i söderköping inatt innan jag åkte tillbaka till kga.



/J


I norrköping finns mitt hjärta

Jaha då kan jag medela att jag är åter i Skärblacka xD Kunde inte hålla mig bort! Saknat älskningen något jävla otroligt mycket nu i veckan när jag inte kunde pratat med honom så vi kom överens om att jag faktiskt kunde komma hem i helgen oxå för det passa bra. Så nu väntar jag bara på honom så ska det bli tacomys och film. Har oxå bakat i väntan så det vart kladdkakemuffins med vitchokladfrosting fast den är rosa och så strössel på. Orkar inte lägga in bild men finns på FB :)

Imorgon så ska vi hem till hans pappa och ska jag vara ärlig så är jag lite nervös xD Ska träffa hans systrar och styvmamma oxå så dom bjuder på middag imorgon, kommer nog bli mera nervös imorgon.. Några tipps??

Åker mot Karlskoga igen på måndagmorgon och tills dess så blir det bara mys.

/J

Life's too short to not spend it with those you love

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


Fjällexpeditionen

Hej på er, nu är jag tillbaka på skolan och i det verkliga livet- Har haft 5 bra men jobbiga dagar på fjället.

Kan berätta att vi sätt massa renar, björnspår, och massa små djur. Haft sammanlaggt 10 min sol på hela resan, regnat, haglat, blåst och snöat har det oxå gjort! Bott i tält mitt uppe på ett kalfjäll där det blåste 10-12 m/s, snöa, regna och var 1 grad när vi vakna i morse, inte skönt. Ja vi har gått ca 6 mil fick jag reda på oxå både upp och ner och över fjäll och runt sjöar..
Men nu ska ni få några härliga bilder, har inte tagit så många för jag ville spara på batteriet :)
Första natten sov vi i en dal som var ganska så blåsig men inte alls som sista natten..
Korsade den svenska gränsen på onsdagen och kännde oss genast mera hemma uppe på fjället.
Mitt vandringslag från vänster: Kim FL1, Ellie FL2, Staffan FL2, Jossan (teamledare) FL2, Hanna FL1 och Fredrik FL1. Team Awesome!!!




Det här tyckte Staffan om Norge ;)
Första gången vi såg renar på färden :) Såg flera gånger men min mobil fick som sagt vila :)
Hade inte täckning på hela resan förs idag när vi kom till fjällstationen och då var det lycka. Ringde Jonathan, pappa och mamma direkt efter jag duschan och det var skönt att höra bekanta röster. Men höjden av lycka var igår då jag var redo att ge upp mitt uppe på ett kalfjäll där det känndes som 10 minus och som man skulle blåsa bort. Några fick täckning och jag fick låna Abbes mobil och ringde och hade ett kort men väldigt underbart samtal med Jonathan, det gjorde att jag inte surade på resten av resan utan klarade av det ganska bra. Det var underbart, bästa samtalet i mitt liv <3
/J

Ännu en vecka som flög förbi

Hej vänner! Tänkte bara ge er ett livstäcken såhär innan helgen så ni vet att jag lever och har det bra. Har precis pratat med Fia lite och försöker nu få tag i Sara :)

Idag har det bara stått packninga och handling inför fjällen på chemat, och ja bokstavligt talat så stod det faktist packning så idag slapp vi lektioner så det va skönt. Kan säga att visst väger min väska endel fast inte dom 16 kg som det var sagt att väskan ca kommer väga så det är väldigt skönt faktisk. Får se om jag behöver knöla ner mera eller om det blir bra såhär och Hanna får med resten. Och kan säga att efter som vi är två tjejer bara så sa Ewa våran lärare till killarna i våran grupp att dom ska ta våran tältduk så vi behöver bara ta pinnar xD haha det är nice! Är ju så att Hanna har en gammal ridskada som gör att hon kommer troligtvis få problem som det är med att bära så för att jag skulle slippa bära allt typ så såg läraren till att vi får hjälp.
Imorgon ska vi åka till Degerfors och köra bowling för Tobbe i 2:an fyller 21 så då blir det kanske lite dricka, men är inte så sugen så kanske är nyckter och kör så vi slipper ta bussen ;) Är mellan 15 och 20 pers som ska med så blir nog riktigt kul! Sen på söndag så kommer det nog mysas på hög nivå innan Jonathan åker tillbaka till Norrköping.
Nej nu ska jag ta mig lite godis och nått att drcika i väntan på att älsklingen kommer..
/J

Dricka på en vanlig torsdag..

Nu är kl 23.13 och jag sitter på mitt rum och är väldigt nöjd med dagen idag! Började med att ha massagekurs hela förmidagen till 12 och då var det lunch. Efter lunchen hade vi 30 minuter på oss att förbereda det sista innan redovisningen och sen så var det redovisningar om yrkesrollen tills vi sluta kl 16 :) Sen vart de internatmöte då inte mycket vättigt vart gjort åt problemen vi har här, men vi ska göra vårt bästa att se till att folk diskar efter sig.

Ikväll så var det galamiddag/idrottsbanket elr allat vad dom kalla det. Vi klädde iaf upp oss och gick upp till skolan och hade det trevligt och åt lite. Men vi tänkte att efter som vi är så fixade så vill vi hitta på nått så vi åkte till Harrys och jag tog en drink och en cider och sen vart de donk och 2 cheese efter de. va tillbaka här på skolan vid 22.30 och sen dess har jag pratat med Jonathan som nu gick och duscha. Är väldigt glad för han kommer hit imorgon efter jobbet, så det blir sent (typ halv 12) men ändå skit glad för jag trodde inte jag skulle få se honom på 3 veckor och nu blir det ju bara två veckor mellan vi ses :D
Men nu ska jag tvätta av sminket och sen krypa i säng och sova tidigt ikväll!
/J

Man får njuta av dom stunder man har tillsammans

Sådär nu har det varit helg igen och då har det som vanligt inte blivit något bloggande.

Har spenderat min helg i Norrköping tillsammans med familj och vänner + min underbara pojkvän. För att korta ner det lite så ni inte behöver läsa en uppsats så var jag med Sara i fredags, hämta Jonathan vid tåget på natten. Spendera lördagen med syrran, jonathan och träffade pappa och monica en stund och sen friterade vi på kvällen. Söndagen spenderades åter igen med jonathan, syrran och sen åkte vi och träffa Saris på ingelsta. På kvällen åkte vi till Sörping och sov över där och umgicks lite med Jonathans familj och sen kl 5 på måndagsmorgonen ringde klockan och jag åkte mot Karlskoga.
Kände redan igår att jag inte måde så bra, hängig och ont i huvudet och i morse var det ju inte alls bättre utan värre så idag när vi hade friidrottsdag så stannade jag faktiskt hemma ihop om att jag ska må bättre resten av veckan och att jag slipper bli jätte dålig när vi ska ut på våran fjällvandring nästa vecka. Så dagen idag har bestått av mycket vila, lite film tittande och nu så har jag laggt in bilder på datan och sen vidare till ett USB som vi ska ha i våran redovisning på torsdag.

Igår så var det faktiskt en trevlig dag trots att jag inte måde så bra. På förmiddagen så var vi på intervju i Österledskyrkan här i Karlskoga för att intervjua 3 stycken fritidsledare som jobbar där. Det vart en mycket lyckad intervju och vi fick bra respons på våra frågor, dom hade väldigt mycket nyttig info till oss som om två år kommer vara ute i arbetslivet själva som fritidsledare. Kvällen avslutades sen på bästa möjliga vis med taco-kväll på Bergsmannen med fritidsledarna som bor här på internaten, idol och sen lite skypning med Jonathan och ett samtal med Sara <3<3
Hemma i Skärblacka
Fika lite med Sara
Sen vart det tacopaj och...
.. fixa saras naglar!
Min trötta älskling i söndags morse som var helt omöjlig att få upp!
En mycket lyckad tacokväll!!
Så nu ska jag vila lite, kanske orka läsa lite och sen halv 6 är det middag och den får jag inte missa för har bara ätit 2 knäcke idag. Har ingen matlust men nått måste man ju få i sig annars lär jag bli väldigt hugrig om en stund iaf och inte blir man bättre heller av att inte äta!
/J

Långt inlägg!

Så nu är jag tillbaka! Min data slutade ju funka igen så nu sitter jag vid min helt nya data som jag hämtade ut i dag på Konsum. Köpte en HP Pavilion g-6 på Netonnet och hittills är jag väldigt nöjd! Och har jag laddt 4000 på en data får vi hoppas att jag förblir nöjd..

Ja det finns mycket att säga egentligen men ska väl försöka korta ner det. Har det jätte bra här uppe i Värmland och trivs verkligen jätte bra vilket gör det mycket lättare att vara ifrån vänner, pojkvän och familjen hemma i Norrköping, så trotts att jag saknar er alla så har jag det riktigt bra :) Vi har gjort väldigt mycket dom här två veckorna men idag har vi varit ute från 9 till 18 och haft äventyrspedagogik och då gjorde vi massa sammanbetsövningar och så grillade vi korv och hade det väldigt bra. Det kom lite regn på oss men hade ju rätt kläder så inget att klaga över. Så håller vi på med vårt första projekt som det kallas här uppe. Har inte alla ämnen var för sig utan dom bakar ihop dom ämnena i projekt så man får en helhetsbild. Men det första är iaf jackten på yrkesrollen och då ska vi bland annat ut och intervjua fritidsledare och min grupp ska till en kyrka. Så det blir på måndag :)
Har oxå varit på G med en flytt upp till Bergsmannen (jag bor på Smeden) för det är egentligen fritidsledarhuset och vi är 4 st fritidsledare som skulle få plats på BM men är en av dom som bor där som inte vill flytta så då får vi ta det och det kommer kanske bli så att Jonna, Hanna och jag bor kvar så flyttar Jonas upp till BM. Men det är sånt som visar sig i framtiden.
Ska hem till helgen iaf för jag måste hämta lite saker till när vi ska till fjällen v 47 och så passar det bättre att åka hem denna helgen än helgen precis innan vi ska åka för då behöver jag ju packa och fixa inför det. Sen kan jag säga att helgen som va nu så åkte jag och Jonathan, som var och hälsa på, till Karlstad för att handla lite på Ikea, hälsa på en släkting till Jonathan och så tog vi en natt på hotell för att slippa en natt i dom här jävla små sängarna på internatet ;) Hade det jätte bra och mysigt och åt på en jätte bra restaurant som heter Frost och sen satt vi på Glada ankan och drack lite innan vi gick tillbaka till hotellet vid 12 typ, och allt kan verkligen rekomenderas!
Men som sagt, ska hem i helgen så om någon vill ses så är det bara att säga till, är upptagen imorgon kväll för jag ska träffa Sara men sen så ska jag vara med Jonathan och om någon vill vara social med mig så har jag ju självklart tid för det med :)
Nej det här vart väldigt långt ändå men hoppas ni står ut, men här komme lite bilder oxå!
Spelade innebandy någon dag efter skolan
Från Karlstad
Såhär snuskigt var det när vi kom till internatet i söndags! Vart möte om det på måndagen..
Var hos Fredrik och drack några cider i tisdags och han visa sin Hitler-mask
Jonna, Tobbe (tvåa), David och Fredriks fötter ;)
Hittade en trollslända idag som Hanna döpte till Hugo, han dog under våran lektion vi hade så när vi grillade korv så kremerade vi honom och hade tyst minut xD
Nu ska jag se dumpad med Jonas och Hanna :)
/J

RSS 2.0