Kalkon hos mormor o morfar

Känns inte som nyår men känslan kanske infinner sig snart för jag och syrran ska åka till mormor och morfar och äta våran tradionella kalkonlunch som vi alltid brukar göra. Hoppas på att det känns mera som nyår då! Ikväll ska vi laga mat innan vi ska till pappa. Blir Kobe som är världens finaste och dyraste kött, men bättre att läga pengar på nått fint till huvudrätt och skippa för-och efterrätt. Blir ändå ostbricka hos pappa senare!

Vill också passa på att önska er alla ett gott nytt år!



/J


Året 2011

Oj vad fort det har gått detta året! Tycker faktiskt att åren bara går fortare och fortare ju äldre jag blir.. Har hunnit med ganska mycket, och man kan säga att detta året så vände mycket för mig.

Jag fick sommar jobb
Jag kom in på fritidsledarutbildningen
Jag flytta hemmifrån
Jag var utomlands
Och sist men inte minst så träffa jag ju Jonathan.

Allt detta hände i sommras eller höstas så då kan man undra vad fan jag har styrt med resten av året, det kan jag knappt svara på men kan ju sammanfattas som typ inget alls. Var arbetslös, fattig och uttråkad helt enkelt så man kan lungt säga att livet vände till något väldigt, väldigt bra!


                                     Älskar dig mitt hjärta!! <3

/J

Tvätt och plugg

Idag känner jag mig duktig! Har tvättat och pluggat så nu är jag nästan helt klar med alla uppgifter jag har under lovet. Har ett fördjupningsarbete på en NPF (nevropsykologiskt funktionshinder) på 1,5 till 3 sider som ska skrivas till nästa söndag så har gott om tid på mig!
Nu ser jag på Fame och ska snart ner i tvättstugan igen och hämta tvätten. Så blir det lite mat efter de för har inte ätit sen frukost. Och på tal om mat så ska vi hem till mamma och äta kräftor + ost och kex ikväll! Mumsigt som fan :P
/J

CSN

Så kan man inte göra det på nätet än :/ Blä på CSN! Får vänta till den 2/1..
/J

En fattig student

Har precis betalat räkningar, och hej vad jag känner mig fattig :( 2000 böter, 400 på böcker och 2020 på internatet (som skulle betalats för typ en vecka sen egentligen). Så det är mindre kul, men nu är det gjort och disken är diskad. Ska skicka in min studieförsäkran bara och sen ska jag slappa vid TV:n i väntan på Jonathan :)
/J

Ny plattång!

Förmiddagen spenderades med Saris och vi satt och snacka hemma hos henne innan vi åkte till Mediamarkt. Jag hitta en plattång som jag var ute efter :) Min är 4 år gammal så det var verkligen dags för en ny. Har inte testat den än men är en sån här OBH NordicBjörn Axén Tools.



Ska bli spännande att testa imorgon :P Sen så satte vi oss på max och jag tog en chesse och lyxshake som var väldigt god! Sen åkte jag hem, har titta lite på TV, fick besök av mamma och Thomas som tog en kaffe och dom har typ precis åkt. Så nu hade jag tänkt ta tag i gårdagens disk innan älsklingen kommer hem från jobbet.

/J

Sammanfattning Julafton

Ska försöka sammanfatta julafton lite utan att vara allt för långrandig, hur jag ska lyckas med detta vet jag inte men ska göra ett försök :) Det börja iaf med att vi åkte ju ut till mamma redan den 23 för att spela bingo och jag och Jonathan vann 100 kr på våra lotter. Vart glögg, gravad lax, skinka och julgodis och sen så vart det sängen vid typ 12.
Vakna halv 10 på julafton och åt lite frukost och så bytte älskling och jag julklapp, och sen gjorde oss klara för att åka till mormor och morfar. Där åt vi julbord vid 13 och sen vid typ 14.30 for vi vidare till svärmor och Demitar där det först vart Kalle och sen julklappar. Så satt vi och mös, det spelades massa bra musik och jag bara njöt över att få fira julafton med massa underbara människor. Förutom Tina, Dimitar och theo som bor där så var Dagge (Dimitars bror) och hans familj där och Birgitta som är Dagge och Dimitars mamma. Sen så va ju Jonathans pappa, systrar och styvmamma där. Och Martinas pojkvän Dogge med bror Charlie var med, ja var helt enkelt en väldigt stor familj :P
Åkte mot blacka igen efter lite mera julmat hos Tina och Dimitar och där öppnade vi julklappar, spela "så det kan låta" och åt lite mera, både julgodis och lite nattmat xD Kom i säng vid halv 1 typ och sov väldigt gott, mätt och belåten över jul och alla fina julklappar jag fått. Bästa var helt klart från älskling, fick ett halsband och så fick jag en middag på texas longhorn som vi ska inte imorgon om dom har öppet på. Sen fick jag ljusstakar, filt, godis, 500 kr, örhängen, en kryssning i vår med älskling och muffinsbok med formar till. De är iaf vad jag komme rihåg just nu :)
Men nu kommer de lite bilder, tog inte många alls..
Maten hos mormor och morfar
Granen hos svärmor
Älskling och Dagge satt och spela, och även svärfar kom och spela piano.
Detta fina, handgjorde halsbandet fick jag. Jonathan fick ett armband av mig som det står" vid din sida" på.
Detta har jag gjort helt själv faktiskt, och efter som mamma älskar ljus så fick hon de av mig
Nu ska jag vara social med älsklingen som försöker fixa sin julklapp han gav sig själv idag. En ny 46 tum TV, mac mini och lite nya tillbehör, hoppas det är jävligt bra för va inte kul idag på mediamarkt idag kan jag säga!!! ;)
/J

24 december

Är sådär äkligt mätt som man bara kan vara på jul efter två julbord. Åker nu från Sörping där vi varit sen kl 15 typ och myst, ätit och öppnat julklappar. Har haft en underbar jul än så länge och nu ska vi hem igen till mamma och öppna klappar där :P
God Jul på er alla!
/J

Jul, jul strålande jul!

Säger som Gert Fylking, ÄNTLIGEN! Sitter nu hemma i lägenheten och bara väntar och längtar på att klockan ska bli så mycket så jag kan åka och handla och hämta hem min älskling från jobbet. Kommer bli så sjukt mysigt ikväll och imorgon så det är inte sant. Spänd på att se vad man får av vissa i julklapp, med från hela min släkt vet jag iaf (förutom syrran). Men är mest nyfiken på vad Jonahan har hittat på ;P

Fick bryta upp min första slagsmål idag på fritidsgården när jag va med dom mindre i hallen. Shit att det ska vara så svårt att hålla sams när man spelar fotboll!! Måste vara någon form av sjukdom att det ska bli bråk så fort man ska köra fotboll.. Men just nu är jag bara glad att det är JUL! :D:D:D
/J

Dan före dopparedan

Ja nu är det torsdag och imorgon är det julafton, har gått sjukt fort hela hösten! Men som jag längtat och nu är den äntligen här. Nu ska jag åka till praktiken och sen hem och duscha och packa :)


/J

22 december

Dan, före dan, före dopparedagen! Bara två dagara kvar till jul och vi tjuvstatar ju lite redan imorgon kväll då vi åker hem till mamma i blacka :)

Just nu sitter jag och väntar på att Jonathan ska ringa och jag ska åka och hämta honom på jobbet, eller han tog någon/några öl efter jobbet men har nog inte hunnit med så mycket för han slutade ju för 50 minuter sen ;) Sen blir det hem och glo lite på TV och bara ta det lugnt. Skönt efter en dag med praktik, har ju 5 dagar jag ska göra nu under "lovet" (som är distansstudier egentligen). Så imorgon går jag dag, 8.30 till 17 och sen blir den hem och packa och sen hämta Jonathan någon gång vid 19, 19.30 och då åker vi till blacka :P
Jag skämms lite för detta men efter som jag inte blogga igår så tar jag de idag :) Massa grattis i efterskott till världens bästa Fia!! Va inte för att jag inte tänkte på dig och kom ihåg, bara att när jag väl hade min mobil så försvann de från huvudet :/


<3<3<3

/J

20 december

Godmorgon :) Idag är det tvättstuga som gäller, börjar kl 12 och har till 17 så hoppas på att jonathan hinner hem för han fick jobba extra idag efter som det var så mycket varor. Har skit mycket tvätt så kommer använda tiden till max! Så ska jag försöka orka med att göra lite plugg så jag slipper ha massa att göra på slutet av lovet.

Och kakan som svart på dtt sms så vet jag inte hur jag har praktik, har bara fått reda på den först dagen och kommer få reda på de andra dagarna när jag börjar på torsdag. Och efter som jag har fått 2000 i böter så kanske du förstår om jag har dåligt med pengar den här månaden, behöver spara på allt jag kan!

/J

Vardagsmys

Kvällens mys vart fruktsallad som älskling köpte med sig hem och gjorde åt mig :) han är trött där emot min söting idag efter jobbet så han somnade till efter middagen ❤

/J

Färdig städat

Så nu har jag städat och sitter och slappar vid TV:n i väntan på att älsklingen kommer hem. Går riktigt snabbt ju och städa en etta ordentligt, då mena jag verkligen ordentligt så man torka av över allt, städa badrum, dammsuga och torka golv :)
Ikväll blir de att äta middag när han kommer hem, köttbullar och potatisgratäng för mig och Jonathan får Janson och sill till.. Rester från vårt julbord helt enkelt!
/J

19 december

Nu är det inte många dagar kvar till jul!! Längtar och väntar för det kommer vara så himmla mysigt. Åker ut till mamma redan dagen innan jul för att spela bingolotto, tjuvsmaka på julmaten och dricka massa glögg och så börjar vi med att fira julafton med mamma och den sidan av min släkt. Sen efter maten som ska intas kl 13 så åker vi till Sörping för att träffa jonathans familjer och fira med dem. Är så att man kan beskriva hans familj lite som i tomten är far till alla barn (fast mycket mildare och inte galna!) för hans mamma och pappa med deras familjer firar tillsammans :P Så det kommer bli jätte mysigt och jag kommer vara helt proppad av all mat som kommer att intas under dagen xD

Idag har jag hunnit med att träffa Sara och gått på stan med henne. Köpte en stickad klänning till jul och en julklapp till Jonathan, kan ju dock inte skriva vad det är efter som han läser min blogg... Så satte vi oss och bara prata massa om allt möjligt. Hoppas att vi kan ses nått mera snart! Men nu ska jag vara duktig och överaska älsklingen med att säda lite.
/J

Fjärdeadvent

Ja det är mys idag igen :) har tagit de lugnt på förmiddagen och tog en lååång sovmorgon till kl 11 då vi gjorde rostade mackor med ost och äggröra. Sen va vi på baket med pappa och dolphins vann så de var mycket bra! Sen vart det pizza och jag orka bar hälften typ, fattar inte att jag aldrig orkar äta en hel pizza xD
Nu ska vi se på TV sen blir de sova skapligt för Jonathan börjar kl 6 imorgon!
/J

Tidiga julklappar

Föresten så måste jag säga att min svärmor är sjukt snäll som hade med lite julklappa till oss redan idag :) Tack så mycket Tina <3

Massa mys

Sitter i soffan hemma och njuter av musik när de spelar in :) är en julklapp under produktion om man säger så. Hade det mysigt hos mamma igår och vart massa god mat, ris, sötsur sås och friterad bläckfisk, räkor och kyckling. Åt för en gångs skull inte så jag mådde illa så va helt lagom!

Idag har älsklingen och jag varit tillsammans i 4 månader så ska laga god mat ikväll och mysa ännu mera :) bästa 4 månaderna i mitt liv! <3
/J

Norrköping

Åh vad jag är dålig på att blogga! Men nu kan jag medela att jag är hemma i mitt älskade Norrköping igen och i våran underbara lägenhet (ja vi säger faktiskt vår lägenhet, men jag är skriven i blacka och har inget här permanent förutom schampo och tandborste). Som jag har saknat min karl under den här veckan, men var nog bara för att jag viste att jag skulle hem och att jag nu får vara här i hela 3,5 veckor! Underbart :D
Idag har jag varit duktig faktiskt, har skrivigt ett psykologiarbete på 3,5 sidor. Vi skulle egentligen gjort de på måndag och tisdag men efter som jag hoppade över avslutningen idag och åkte hem igår efter skolan + att jonathan jobbar idag så kunde jag ju lika järna göra nått vettigt med dagen! Och nu blir det disk och sen duschen för vi ska ut till mamma i kväll.

/J

En blä dag!

Denna dag kan lätt sammanfattas, skit! Verkligen det ända bra idag var att jag fick vakna på Jonathans arm och de 50 minutrarna vi hade tillsammans imorse innan jag åkte till kga :( Har varit helt deppig och trött i dag så skulle lika gärna kunnat somna på lektionerna vi har haft för så tråkiga har dom varit. Tror dess utom att jag faktiskt slummra till när vi såg på teater på sista lektionen xD
När vi sluta så gick jag ner på mitt rum, lyssna på musik och la mig och sov i 1 timma innan de var middag. Nu så har jag dammsugit för jag hade grusat ner massa i fredags och så har jag packat upp lite iaf.. Väntar nu bara på att älskling ska komma in på skype så vi hinner prata lite innan han ska till O´Lerys med sin kusin.
/J

Oxelösund

Sitter på Coop i Nyköping och väntar på kusin. Han skulle handla så vi skulle mötas här med långsammare människa får man nog leta efter..
/J

Friluftsmetodik

Nu är jag hemma i blacka och väntar på att mamma och Thomas ska komma hem från stan. Dom är inne och handlar mat och skulle kolla på lite annat oxå om jag fatta rätt.

Idag så hade vi en väldigt mysig förmiddag i skolan. Vi gjorde krumelurer, druckit glögg och ätit pepparkakor ute i ett stort tält. Hade brasa och allt och så satt vi och lyssna på när Ewa berätta om hur indianer lärde ut till sina barn. Åkte från kga lite innan 13 och tog typ 2 timmar så gick smidigt :)









Ikväll ska jag laga mat till mamma och thomas och sent ikväll åker jag in till Jonathan för att i morgon åka till kusin Anderas :P

/J

Besök i moske och kyrka

Hallå på er, nu har jag varit hemma i några dagar från solen och längtar tillbaka! Önskar att man kunde bo där för det hade varit så mycket bättre än kylan och det grå här i Sverige.
Idag hade vi världens tråkigast lektion på morgonen! Heter tro och kultur och läraren är inte alls bra, han står och pratar och visa power-point men det är inte sammanhängande på nått sätt utan bara punkter och det är inte interessant för fem öre. Så både igår på sista lektionen och idag på morgonen var jag typ nära på att somna!
Sen hade vi lite grupparbete inom projektet normalitet och avvikelser innan vi åkte med våran lärare på studiebesök till en Moske och en Syriansk-ortodox kyrka i Örebro. Hemma vid typ 16.30 och har pratat med mamma lite och nyss ätit. Det var min dag..
Väntar nu på att Grey´s anatomy ska bli klart så jag kan se på de och sen packa lite så jag slipper de imorgon :)
/J

RSS 2.0