Mys på topp

Är så glad att jag har dig <3 Tack för ikväll, de är dom här stunderna och dagarna som räknas.



/J

Myskväll med mamma

Igår vart de mys kväll med mamma :) Börja med kräftor till förrätt, sen såg vi på Vingar av glas som jag bara älskar! Enligt mig är de nog bästa svenska film. Sen vart de stekt lax, potatis och romsås som jag oxå älskar! Sen fortsätta se filmen tills idol började.



Kolla på Idol och vart ledsen över att Daniel fick åka för jag tyckte om honom :( Men han va inte bra igår dock va de dom som va sämre. Som Linnea, hallå vad är de med henne flk gillar för hon sjunger ju falskt! Igår sjöng hon förjävligt dåligt och falskt så fattar inte vad folk gillar med henne. Tycker daniel skulle ha hållt sig till sin grej, även om dom sa till honom och ta nått med fart i. Är iaf glad över att Jay är kvar och nu hoppas jag att han soppar banan med dom som är kvar!

Ska åka till Sara ikväll och ta hand lite om stackaren som är sjuk. Hon skulle ju på party egentigen ikväll men efter som hon är sjuk så blir de inget. Synd med tanke på att hon köpt massa saker och sytt iordning sin klänning som hon skulle haft. Men vi får de nog mysigt ändå tror jag :P 

/J

Sötsugen

Då är jag hemma igen, ja ni läste rätt jag har varit ure redan och klockan är 1 snart. Mamma ringde och ville att jag skulle följa med och ära taco bufe så de fick jag ju ställa upp på ;) Hehe så direkt från sänge typ 2 minuter efter jag vakna vart de duschen och hade 30 minuter på att bli klar innan vi skulle mötas..

Vart en lång sovmorgon idag, vakna 20 över 11, men de är ju fredag idag så de va jag värd ;)

Nu blir de dammsuga, gå till konsum och unna mig nått gott (tror jag) och sen se på tv.

/J

Inget alls

Idag har de varit lungt på bloggandet men de beror på att jag inte har gjort ett skit idag och inget som har hänt så finns inte mycket att skriva om.

Inte hört nått från donken än och jag går bara och väntar på ett svar. Skulle vara så skönt att få ett jobb och en inkomst nu även om de är på donken och Lina inte tycker att jag ska jobba där. Vill ju ut och resa så bara och hålla en tumme elr två. Kollade hotell i LA idag och de kommer ju gå åt pengar, men de hade vi ju väntat oss så ingen som är förvånad över de. Är ju typ 1 år tills vi ska åka så de komme ju säker ändras, bara att hoppas att de blir billigare och inte dyrare ;)

/J

Resa NU!

Jag känner att jag måste resa!

Har suttit och kollat på lite priser dels när vi ska åka till england i vår och sen när Lina och jag ska åka till USA nästa höst. Så jävla sugen på att åka iväg på något kul! Men sluta med att vi kolla kryssning tills december så får hoppas att de blir av i väntan på de andra.

Skulle sitta fint med ett jobb så man vet att de kan bli av oxå. Elr england vet jag att de blir för de kan jag få ihop pengar till men USA blir ju omöjligt om jag inte får jobb typ NU! Så åter igen, håller tummarna :)

Nu tror jag att de blir en film..

/J

Från Kenya

Ska bara informera om att någon ringt mig från kenya hela 5 gånger. Dom först 3 lät jag de ringa och dom sista 2 så tryckte jag bort. Skumt måste jag säga och jag tänker inte svara om dom ringer någon mera gång xD

/J


Pankisar

Nu är jag klar med pankakorna och hamnade här igen :)

Vart goda som vanligt, och vet inte om de bara är jag men när jag steker till mig själv är de så segt och tråkigt så de brukar alltid sluta med att jag äter sammtidigt som jag steker. Är ganska smidigt (om man inte har nått imot att stå vid bänken och äta), man är ju mätt och klar när man stekt klar så bara att ställa in resterna i kylen och diska så är man klar.

/J

Fallen

Pust! Har tagit en liten paus i städandet. Har håll på ett tag och bara plockat undan massa skräp som ligger utspritt i hela huset. Så just nu är de klart för att dra ett varv med dammsugaren men får se om jag sparar de tills imorgon elr om jag gör de idag oxå :)

Annars har jag väl inte gjort nått speciellt, tvättar oxå så har jag sätt en film innan jag börja. In to the blue 2 vart de och den va faktiskt ganska bra även om de inte kanske va min typ av film.

Kom oxå på igår att jag inte tog ut min piercing igår när jag va på intervjuen, så klantigt men samtidigt så är de ju massor med folk som jag vet jobbar på rondellen som har piercing i läppen och som tejpar så borde ju inte igentligen vara nått problem kan man tycka.



Nu blir de att laga pankakor och sen kolla på TV :)

/J

Min dag

Im back! :)

Idag känner jag mera för att blogga så ska nog få till nått bra. Kan börja med att berätta om morgonen som började tidigt (med mina mått), redan kl halv 9 va de dags och vakna tyckte min granne som hade anställt hela 3 personer för att fälla ett träd vi denna förtidiga timma! Så låg och svor och rulla omkring i ca 30 minuter och kunde inte somna så då ringde jag Sara och klaga och sen mamma, och sa att om hon ser våran granne så ska hon hälsa att de är jävligt onödvändigt att väcka sina grannar vid den tiden på dygnet. Fick inte stöd från någon och mamma tyckte jag skulle storstäda huset, GLÖM DE!

Gick och va uttråkad och lite småsur typ hela dagen, såg på tv och kolla på 90210 och Gossip Girl och sen ducha och gjorde mig klar. Hoppades nämligen på att besöka Sara innan jag skulle på kvällens intervju men så vart de inte alls. Så satt klar i soffan typ hela eftermidagen och glodde på tv..

Kl 19.15 va de dags för gruppingetvju på kling och de var jag och 4 st till. Två av dom va typ helt tysta och jag och dom resterande 2 personerna var dom som höll igång diskusionerna som vi skulle föra. Fick först berätta om oss själva och sen diskutera vi vad bra service var och om vi upplevt riktigt bra service. Sen fick vi diskutera vad man behövde för att tillhandahålla bra service, som typ att man ska vara trevlig, utåtriktad, bra på att sammarbeta mm. Sen var de bara att åka hem och vänta på besked om man får komma på en enskilld intervju med restaurangchefen.

Håller både tummar och tår!

Nu blir de att ta något att äta och sen kasta sig i soffan för att kolla om de finns nått att glo på :)

/J

Basket

Idag har jag sätt en riktigskit film, Göra Kanal 3. Vem fan kom på iden att gör den riktigt dåliga filmen?!?!

Ikväll blir de basket med pappa :) Ska bli kul, länge sen de vart basket och länge sen jag träffa min far. Blir att åka in innan 6 någon gång och hämta honom.

Nehe de har va ju interesant, men är inte på blogghumör så får se om jag är på bättre humör när jag kommer hem.

/J

Söndagsmys

Är nyss hemkommen från Lina, vi hade lite myskväll med film, pizza och godis. Behövde lite träffas lite kände vi nog alla 3 och de vart ju såklart en riktigt bra kväll.

Börja med att jag hämta upp Kakan och sen Lina och vi åkte ner på stan och köpte godis och hyrde 2 filmer. Båda va förvårnansvärt bra och den ena va läskig och konstig.. Va iaf dom här två:



Orphan va läskig och konstig och för att göra en lång historia kort handlar de om ett barn som inte alls är barn utan hon är 33 år och har något fel så hon ser ut som ett barn. Hon blir adopterad och försöker förföra pappan, när de inte går försöker hon mördar hon hela familjen. Inte en film jag skulle välja själv men va som sagt överraskande bra.

Killers handlar om ett par som träffas i Nice när tjejen är på semester med föräldrarna för hennes kille just gjort slut. 3 år senare och dom är gifta så får hon reda på att han har varit spion, med rätt att döda. De är endel skjutande och mördande men va bra och jag skratta mest åt filmen. Har oxå en twist på slutet som är rolig..

Jaa så de, kebabpizza och en godispåse är vad min kväll har bestått av och trevligt sällskap så klart!


Saknar! <3 Måste bli Töreboda snart så den fantastiska 4:an är tillsammans igen!


Nehe nu ska jag inventera mina USB och se vilka filmer jag fick med mig hem och sen dra på en :)

/J

23/10-2010

Hejsan!

Idag har de varit full fart, elr nja de va fart iaf på dagen och nu är de lugnare. Har varit på landet med morsan och syrran så va såklart mormor o morfar där. Vi har huggit ved som bara den och de vart 10 fulla skotkärror totalt. Låter kanske inte så mycket men vi var 3 st och högg i 1,5 - 2 timmar, hade inte kolla på tiden men va nått sånt :)

Nu ikväll har jag och syrran tittat på film. Först vart de Just my luck. Sen vart de nått halvdåligt nytt program på 4:an som jag inte kommer ihåg vad de heter. Vill bara passa på att säga att jag hatar verkligen DiLeva! Ser ut som Jesus, tror han är Jesus och sjunger som än skadad kråka! Och just nu vänta vi på att Juno ska börja igen. Är den där jävligt jobbiga nyhetspausen som jag hatar nästan lika mycket som DiLeva..

Väntar oxå på att mamma ska ringa för hon är hos Lotta och Mats. Dom har ätit mat och just nu sitter dom säker med ett varsit glas vin och ser på Avatar för mamma hade med den. Får se hur sent de blir ikväll men känner jag dom rätt så dröjer de nog inte länge förs mamma ringer elr skickar ett sms ;)

Nu börjar filmen igen och jag ska återgå till den :) 

/J 

22 oktober och första snön

Shit jag som inte gillar snö alls va ju inte så road när jag vakna i morse och fick se att de låg snö på backen. Fick faktiskt titta två gånger för första gången vart jag så förvånad xD Snö är bara blött, kalt och förädiskt att köra på! Den ända gången jag gillar snö är när jag åker skidor, annars skulle jag klara mig helt utan de kan jag säga!

Men de är ju roligt att fota så jag gav mig ut direkt innan frukost och innan de hade hunnit smälta blort.










Men just nu verkar de ju som att snön kommer försvinna lika snabbt igen med tanke på tampraturen ute och allt allt smälter xD hihi man kan ju bara hoppas!

/J 


Twiligt

Hum vart nått fel igår och mitt inlägg vart tydligen inte publiserat :S Men kan ju få läsa nu då..

Har precis tagit min data och krypit ner i sängen :) Mys och har Twiligt på och jag ska faktiskt se på den och inte förska somna till den idag. Länge sen jag såg hela filmen utan att somna för de är ju oftast i de syftet jag använder filmen, kan den ju utan och innan.

Såg på Lyxfällan och tyckte synd om människan. Hade 0 kr i inkomst, levde på ett kreditkort och hade 35000 i utgifter den senaste månaden. Snacka om blåst men de är inte de värst tycker jag, utan de va att hon hade rätt till a-kassa men inte orkade/ vinste inte hur hon skulle fylla i ansökan så hon hade bara struntat i de. Hon hade gjort av med 45000 kr på bara skor och väskor på 5 månader. Tänk då på alla andra utgifter som smink, mat, hyran, stureplan torsdag-lördag. Shit hur dum i huvet får man vara?

Fick oxå höra idag att jag skulle böra praktik på förskolan som jag skrev om nu i veckan, fast inte förs i januari för jag går på Komvux xD De har jag missat totalt isf kan jag säga. Haha nej då men de måste ha blivigt något fel när ams och dom prata med varandra för jag gå ju absolut inte på komvux :S

Nej nu ska jag koncentrera mig på filmen :)

/J

Planering

Nu har jag äntligen kommit fram till hur min första tatuering ska se ut :) 

Va ju länge tänkt att de skulle vara en gitarr + 3 stycken stjärnor på vänstra underarmen men vart något helt annat. Så gitarren får ligga och mogna ett tag till så får vi se vad som händer när den första är klar.

Har haft lite ångest över den efter som de ska ju sitta där hela livet men nu är jag supernöjd så ska bara höra vad tjejerna säger på söndag, men den blir nog skit bra tror jag!

Just de Kakan, de blir hos mig på Söndag :) Lina har bil och de har inte jag så kom fram till att de va lättare om ni kom hit..

/J

Promenad

Nu är jag hemma efter en promenad :) Jag blir alltid lite pigg efter lite frisk luft och sol på de oxå gör ju inte saken sämre. Men vart en liten kortare än vanligt för jag fick grymt ont i fötterna för jag knytit skorna för hårt xD hehe klantigt men dom satt ju inte bra annars. Vart iaf 30 minuter ute i kylan. Måste ha mössa nästa gång jag går för öronen vart grymt kalla!



Men iaf annars har jag inte gjort nått idag förutom att titta på TV:n men nu ska jag tvätta lite och sen får vi se vad som händer :)

/J

20/10-2010

Hellu!

Har precis pratat klart med Lina, behövde lite Lina terapi och prata lite så känns lite bättre och ångesten börjar lägga sig. Varför ska man alltid göra saker på fyllan och sen vakna upp och bara tänka NEJ! Men gjort är gjort och de går inte att ändra på, så får leva med de :)

Ska på intervju på Klinga nästa vecka :) fick ett mail på FB av en av minna gamla arbetskambrater som nu mera jobbar där och hon ville ha mig på intervju för de va ju ett tag sen jag jobba på doken. Bara att hålla tummarna på att allt går som de ska jag jag får ett jobb, även om de är på donken.

Ska bara ta de lungt idag oxå, inte mycket annat att göra. Men nu blir de OTH iaf :P

/J  

Sömn nästa

Har suttit och peppat och stöttat kakan hela kvällen som pluggat och skrivit något som jag igentligen inte vet vad de är xD hon hade 680 ord att skriva och hon han de iaf. Hon hade till 12 på sig och klarade de precis ned typ 2 min marginal men tyckte de va bra jobbat.


<3

Själv har jag bara legat och sätt på TV och latat mig under tiden men de är lite skönare än alla ni stackare som måste plugga er halvt till döds.

Men nu ska jag försöka sova och hålla tummarna på att ingen (Sara) väcker mig i morgon!

/J


P o J, mys och planering

Hade planer som vart förstöda för att jag och Lina inte kan hålla reda på vad vi ska göra om dagarna. Planen var att luska reda på om Fia skulle vara hemma i helgen och sen överraska henne, men efter som lina va upptagen på lördag och jag på måndag kväll då jag ska på basket med pappa så vart de inget.

Vart nya planer istället så jag och Kakan ska besöka Lina på söndag och kolla film och mysa lite. Trevlig för de va ett tag sen vi träffades :)

Idag har jag bara mysigt och fick äntligen min älskade macka som jag längtat efter länge. Jordnötsmör och hallonsylt, oxå känt som P o J (peanut butter and jelly). Hehe något som jag saknat från USA, tills nu när jag hitta jordnötsmör och fått sylt av mormor så bara att mumsa på.




Mys med min nya filt som jag fick på Öland :)

Måste oxå säga att jag har ett gammalt blåmärke på handen, mellan två knogar. Är öm och sådär fint gulbrun som blåmärken blir när dom läker xD Har ingen aning hur de kommit dit, men vet att jag va öm redan för några dagar sen. Har iaf inte slagit någon elr något om de va någon som tänkte den tanker..

/J

18/10-2010

Tjenamors :)

Ligger och myser i soffan men min fina rosa filt som jag älskar! Så skön och mysig och perfekt med ärmar på den å man kan ligga och hålla på med datan elr vad som när man använder de. Nu blir de att kolla biggest loser sverige och ska nog ta och fixa en kopp te till de.

Verkar som jag har en ny praktik på G, en förskola på Södra promenaden, och om jag fattat rätt kan de leda till arbete i vår så bara att hålla tummarna att allt funkar som de ska och att allt blir godkänt. Prata med min handläggare på arbetsförmedlingen idag och hon sa att hon skulle ta kontakt med hon på förskolan som hört av sig till mig.

I morgon blir de middag med lina, frida o jojo och fira frida som fyllde 23 förra veckan. Bara hoppas jag får bilen i tid i morgon för mamma vet inte när hon kommer hem efter jobbet :S


Förra gången vi åt middag var vi hos frida, va någon mera som ville äta!

/J

Solig höstmorgon

Har precis avslutat min frukost och har bara den "lilla" tekoppen kvar :) Tog den jag fick av Fia o Kakan i present och måste säga att den används flitigt här hemma. Lagom storlek måste jag säga!


Ser inte riktigt storleken men kan säga att jag inte använder en tesked i :)


Solig höstmorgon

Idag blir de samma sak som dom föregående dagarna, inte gör nått speciellt. Lite tvätt och lite disk men annars inte mycket att göra. Bakade ju igår men vart inte så bra för jag hade en för liten form så de vart en nödlösning och byta så den vart inte så fin men god iaf xD och de är ju de som är de viktigaste..

/J

Bilder

Här kommer några av bilderna från Öland :)




























Från början till slut va de en trevlig vistelse med Ölandsfamiljen :)

/J


Baka, baka liten kaka

Hejsan! Passar på med ett snabbt inlägg såhär i väntan på att min brownie ska bli klar i ugnen. Har varit sugen på att baka ett tag så idag tog jag mig i kragen :) Testa ett nytt recept så blir spännande att se hur de smakar. 

Är själv hemma för morsan och syrran är i kolvetorp och river förtältet till husvagnen och förbereder för vintern. Vart oxå en sista kräftfiske för dom så hoppas på många kräftor imorgon när dom kommer hem :)

Nu ringer klockan så bäst att kolla resultatet.

/J

Idol o fredagsmys

Jaha vart inga bilder idag heller xD haha hade inte så mycket tillgång till datan på eftermidagen så va kört.

Fredagsmys idag och åt god middag och lite godis tills jag typ mådde illa, inte så smart men gott var de iaf :) Och när de är fredagsmys så måste man ju se på Idol. Tyckte faktiskt att helt rätt person åkte ut och om inte Minnah hade åkt ut så tyckte jag att Linnea skulle åkt för hon va inte alls bra idag tyckte jag. Och nu fick jag reda på att de vart Beatels tema nästa vecka, inte mina favoriter men blir väl några bra låtar som dom vaskat fram..

Nu blir de kolla lite tv innan jag ska sova :)

/J

Jobbsök

Godmorgon! elr jaa nu är de inte morgon och jag har varit vaken sen innan 10, men de lät ju bra efter som de är dagns första inlägg :)

Fredag hela dagen idag och jag ska bara vara hemma och ta de lungt. Men har faktiskt sökt lite jobb nyss och de va ju inte igår men trodde ju att jag skulle få praktik som inte vart av :( Men hade fått ett mail idag om en praktik som kan leda till arbete på en förskola så de va jag inte långsam att svara på. hehe skulle vara kul och då fick jag lite extra energi och gick in på ams och kolla om de fanns några jobb att söka. Sökte åter igen på donken, hehe både på klinga och filmstaden så nu har jag iaf sökt men hoppas väl kanske inte allt för mycket på de xD

Nu ska jag fixa lite och sen kolla på Gossip Girl och Jersey Shore :)

/J


14/10-10

Nej de vart inge bilder idag, inte orkat med de när jag hade tid för de.

Idag vart de att åka in till stan igen för att idag möta lina efter hon slutat och sen åka till Ingelsta. Skulle handla present till Frida som fyllde 23 i måndags. Sagt och gjort och vi vart båda nöjda med valet tror jag, jag hade iaf blivit glad för de :)

Sen skulle lina ha hårfärg oxå så vart att handla de med och sen köra hemåt för båda två. Då vart de prata med berga en stund och sen kolla på 90210 och bara ta de lungt tills mamma och thomas kom hem. Då vart de full fart med att plocka in saker dom hade med hem och sen halvt däcka jag i soffan..

Nu ser jag på en dålig film på 3:an och de ska jag fortsätta med för de finns inget bättre xD

/J

Morsning!

Har haft ett litet blogg uppehåll för jag varit på Öland och orka inte hålla på med datan då :) Men jag lever och vi kom hem igår. Mamma är fortfarande kvar och kommer hem i morgon så fick en extra natt själv hemma.

Vi hade de jätte bra och var underbart höstväder med Sol hela dagarna. Men va inte så varmt men man fick arbeta upp värmen. Har bland annat fällt massa träd som vi släpat på och eldat upp, kört med röjsåg, målat och massa annat.. Menbilderna kommer i morgon om jag har tid för jag ska in till stan och möta lina :P

Nu blir de soffan igen och se på Kungar av tylösand :)

/J

Black velvet

Vart mycket nöjd med håret fast känns lite konstigt efter som jag inte är van med de. Blir väl en bild någon dag när jag orkar att fixa en.

Har varit inne i stan och hämtat morsan vid tåget, hon har varit i stockholm på utbildning över natten så va själv igår men va ju hos lina så spelade inte mig någon roll. När vi åkte men stanna vi i klinga för att köpa mat su nu är jag grymt mätt, typ mår illa mätt. Vart Mcfeast utan lök för mig och va gott som fan där imot så hatar jag klinga och dom är inte bra!

Ikväll blir de bara att ta de lugnt och just nu lyssnar jag på Twilight, LOVE!



/J

Färgar

Sitter men färg i håret, färga ju min fina utväxt i söndags så dags va de dags att fixa min slinga som jag bestämmt att jag ska ha. Blir en svart i underhåret så bara hoppas att de blir bra! Har ju aldrig färgar svart innan så lite nöervös xD Får se hur de blir om ca 6.30 sek ;)

/J

Ett år sen

Kan ni förstå att idag är de den 5 oktober, vilket betyder att för exakt ett år sedan så åkte jag till USA. Vid den här tiden hade jag nog landat och stod i kö för att komma in i landet. Sen vart de 4 dagar i NY och 4,5 månad i San Francisco som jag aldrig kommer att gömma med 3 underbara barn som jag fortfarande ibland tänker på och saknar.

Efter allt som har hänt tittar jag ändå tillbaka på tiden med glädje och är något jag aldrig kommer att ångra att jag gjort!


Dom tre underbara som körde mig till Arlanda + mig <3<3<3


NYC och Ground Zero och de va typ här, min tredje dag i USA, som de började sjunka in att jag var framme!

Första helgen och vi besökte Great America som är ett nöjesfält i San Jose :)

Finns massa underbara bilder och bjuda på men får räcka för har dom inte på denna data.

/J

Mys och bus

Nu är jag hemkommen från bästa Lina. Vart en härlig eftermiddag/kväll med henne och dom två busfröna som började på donken. Träffa dom där och sen vart de att åka till willys och handla lite och sen hem till Lina. Tjejerna va helt upp i varv och Tyra va trotsig men de gick bra iaf :) Tyra somna vid kvart i 9 och julia 10 för hon var bara tvungen att se klart på "Alla vi barnen i Bullerbyn" hehe de och "Alvin och gänget" är vad som har varit kvällens underhållning ;) 

Snart blir de sängen och antingen slötitta på nått elr lyssna på Twilight.

/J


Tiden går

Sitter och väntar på att lina ska höra av sig, ska in till henne idag. Hon får nämligen besök av två så sötnosar som ska sova över där och då frågade ju hon mig såklar om jag vill vara med och de tackar man inte nej till :P Så blir en trevlig kväll med Lina, Tyra o Julia! Jag ska dock åka men ikväll för känner för att sova i min egna säng inatt..

Vart en tidig kväll igår för jag va så trött. Gick och la mig redan vid 10 och såg på "Lite sällskap" men somnade iaf halv 12 och de är tidigt för mig. I vanliga fall brukar jag ju inte somna innan kl 1 men tröttheten tog ut sin rätt och jag hade ju några timmar att sova igen.

Fick brev från MAX idag och gissa vad? Inget jobb så klart.. Är väldigt trött på de här nu men bara att kämpa vidare. Men jag fick en jävla matkupång på en burgare!

/J

Söndag/måndag

Nu sitter man hemma vid datan och tar igen tid man missat under gårdagen. Vart att åka in med syrran och jessica igår och handla mat till Lina som va bakis ;) Lina och jag titta på the last song och den va så grymt bra och gud va jag grät! Bästa filmen jag sätt på länge tror jag..

Sen efter fimen åkte jag hem till angelica så jessica skulle färga mitt hår. Vart änu mera rött men ska oxå ta mig tid och ork någon dag att färga en svart slinga. Efter färgningen var klar så käka vi kräftor och börja dricka lite lätt. Vart nämligen lite oplanerat för mig men trevligt. Ända tills kl 2 när vi skulle sova..

Sluta med att jag och syrran vart osams och jessica och syrran vart osams så kl 5 inatt så åkte vi till Navesta med christoffer som tack gode gud inte hade drukit nått. Somna väl in någon gång vid 6 illamående och början till bakfyllan hade smygit på. Sov till halv 8 typ när christoffers klocka ringde då han skulle upp till skolan. Jag hade aldrig gott! Men de gjorde han och de tyckte både jag och jessica var bra för då sov vi vidare till 12 då vi gick och flytta bilen och handla pizza. De va den äkligaste pizzan jag ätit och förvånar mig inte om jag blir matförgiftad för jag mår fortfarande illa xD

Christoffer kom tillbaka efter han sluta skolan kl 2 och då låg vi fortfarande kvar i sängen. Vi låg kvar tills de va dags för jessica att göra sig klar att åka till tåget vid 3 och sen när hon va klar så åkte vi mot tågstationen. Vad jag vet så sluta de inte lyckligt iaf men får hoppas på att dom kan lösa problemen!

Nu skricker soffan efter mig så bästa att gå och lägga mig där o glo på TV :)

/J

Bilder

Nu kommer några av bilderna från idag..



Jaa började med att åka ut i skogen och fota lite där. Sen åkte vi till mosstorp och fota lite vid berget brevid grusplanen och fick då besök av ett killgäng xD Dom fråga vad vi fota och sara svara oss. Han hörde väl inte så börja igen och sa att de va fin omgivning att fota och då svara sara: Vi fotar oss fattar du väl ditt mupphuvud xD elr nått liknande.. Sara rätta mig om jag har fel!?! hehe Sen när vi åkte där ifrån så åkte vi förbi dom och då vinka samma kille, sara peka finger xD 

Jaa sen hitta vi en vägg att fota lite brevid, vart några bilder och sen åkte vi vidare till ICA för att handla lite frukt till fruktsalladen och sen hem och fixa underbart god mat!

Bilderna vid väggen och mosstorp tog vi bara med Saras kamera så dom har hon bara, än så länge :)

/J


I väntans tider..


Min nya kofta och dagens klädsel :P

Varför ska de vara så tråkigt att vänta för?!?!




/J

Bless The Broken Road - Rascal Flatts ♥

I set out on a narrow way, many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you
Yes He did

I think about the years I spent, just passing through
I'd like to have the time I lost, and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there, you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you

But now I'm just rolling home into my lover's arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you

That God blessed the broken road
That led me straight to you

Mys

Hejsan svejsan :) Är för tillfället på mycket gott humör.. Är mätt efter frukosten, glad för att jag ska få trevligt sällskap och mys-stämningen är ett faktum med en sprakande brasa bakom mig :) 

Dock va inte humöret på topp nyss för då hitta jag ingen oboy, kakan mådde inte bra så hon kommer inte. Hitta oboyen och då vart de lite bättre och efter frukosten så vart humöret på topp så måste varit hungern som spökade :) Men de är tråkigt att inte kakan kommer iaf!

Ikväll ska de bjudas på middag iaf, ungsbakad fläskfile med, champinjoner, paprika och morot. Till de blir de klyftpotatis och tzatsikisås. Till Efterrätt blir de fruktsallad och glass :P
Hoppas oxå på att sara ska hinna färga mitt hår och att vi skulle hinna ta lite bilder idag som planerat. Men de beror ju på hur dags hon kommer..





/J


RSS 2.0