Nya koppen är invigd

Sitter och väntar på att åka in till tan och hämta up Frida och Lina. Ska åka till ingelsta för lite shopping men jag ska inte ha ett skit om jag inte hittar nått extremt billigt :) Lina ska ha en ipod iaf så hon har musik till bussen i morgon och lördag. Längtar till kryssningen! Kommer bli grymt :)

Inviger min gigantiska underbara te-kopp som jag fick av Fia, kakan och deras respektive. Är helt perfekt!

/J

Vilken dag

Trött, tröttare, tröttast! Farmor åkte hem för 50 minuter sen och nu är huset tomt på folk, bara jag och mamma :) Varit vaken sen kl 10 och fixat och dekorerat smörgåstårta och bakat. Hade dock inte behövt baka för efter smörgåstårta och tårta så va de ju ingen som orka nått mera, plus att de glömdes bort så de åkte fram efter att pappa, syrran, monica och mormor o morfar åkt..

Fick världens överraskning oxå för Jessica kom :O Snacka om förvånad för hon ska ju med på kryssning på fredag men hon skulle ju åka från Kalstad. Nu vart de inte så och de va jätte kul att du kom, tänk nu hinner vi tom ha kul på bussen upp till stockholm ♥

Har fått lite presenter så klart oxå. Från syrran och jessica fick jag ett jättefint silver halsband och fina rosor :) Och av mamma får jag ju kryssningen. Av pappa så fick jag ju en jätte fin klocka och av monica en platta cider (sitter med en just nu). Av faster o farbrob pengar, av mormor o morfar pengar och av farmor pengar. Av lotta fick jag jätte fina örhängen i guld med en grönfärgar sten i och fina blommor. Sen fick jag ju ett kort idag oxå av kakan på posten :)

Tack alla!

Kommer bilder när jag får ork och tid.

/J 

My b-day!

Jaa gud va vuxen jag känner mig, elr jaa inte så mycket mera än vad jag gjorde för 20 min sen så kan ju stryka de :) Jag har iaf gått över till den mörka sidan, till sidan som går till systemet och sånt. Och så är jag ju lika gammal som kakan och lina nu så de känns extra bra :P

Har bara en sak att säga, grattis till mig själv. Och kul att spendera den första tiden som 20-årig med Lina :) Har iaf någon som säger grattis då! <3

/J

Bilder

Måste be alla arg bloggläsare om ursäkt för att jag förut inte la in bild på glassen. Här kommer de flera bilder, och glassbild!


Va en mycket bra dag och jag håller med kakan, tummen upp!

/J


dan före dan :)

Denna dag har inte varit lugn och skön som jag hade hoppas på att den skulle bli. Vart att börja städa, plocka och fixa massa för i morgon :) Tänk va man har längtat tills den dagen man ska fylla 20 och helt plötsligt är den här :) Så jävla bra de känns! Och blir systemet på torsdag när jag ska på stan med Lina, har inte tid med de i morgon.

Här kommer bilderna på presenterna iaf, resten kommer senare för ska få dom ikväll av kakan :)


Armband :)

 
Kopp, och tog en bara för att visa hur stor den va :)

Ska prata lite med sara nu :) (Sara: Just de!!!)

/J


Bästa vännerna

Nyss hemkommer från en toppendag med vänner och syster! och har precis krypit ner i sängen och slagit på Twilight att somna till :)

Dagen började med att jag åkte på möte hos min jobbcoach och de gick ju bra som vanligt. Sen vart de att hämta syrran och sen vänta in kakan och stoffe för att åka vidare till fias föräldrar och hämta henne och robin. Sen brumma vi iväg till smultronstället för ett litet firande av mig :) Fick fina presenter (kommer bild i morgon), en te-kopp och ett jätte fint armband. tack så mycket igen, tyckte om både jätte mycket!

Sen vart de ju såklart en stor glass som man inte orka äta upp, va bara kakan som va smart och tog en lagon stor så hon orka. Jag tog Casino så fick en fin röd tärning på en nyckelring. Efter vi tryckt i oss så mycket vi kan så körde vi tillbaka till Norrköping för att besäka Lina på donken men vart ju tydligen inget lyckt besök alls..

Efter de vart de att säga hej då :( Men som tur är så ska vi ju åka till fia och robin snart igen :D:D:D Åkte hem till syrran så hon fick packa lite saker och sen åkte vi till monica för att fördriva tiden tills vi skulle hem till berga för att se på speedway. Vart oxå att färga håret och åka och köpa kinamat.

Bilder på glassen och presenter kommer i morgon, plus så vill jag ha din bilder kakan.

/J


Sandra Karlsson

Kakan tyckte jag skulle länka till hennes blogg i de förra inlägget när jag tacka henne så de kommer här då :) Världens bästa kompis som alltid ställer upp och fixar till min blogg!

/J


Veckans temabild

Denna vecka fick jag temat vatten





Kakan, nästa vecka är temat ljus

/J


Thanks!

Ny design igen tack vare kakan :D


Tack så mycket för hjälpen, och nej jag skulle nog inte klara de själv.

/J

A late night talk <3

Fy vad jag hatar detta vädret! Längtar till solen och värmen och hoppas att den kommer tillbaka snart.

Kunde inte somna inatt så bestämde mig för att höra av mig till den ända som är vaken halv 2 på natten, Lina :) Prata med henne om allt möjligt, bl.a. så skrämde vi upp varandra lite. Och sen kunde vi inte sluta prata så tog 30 min från att vi sa första gången att vi skulle lägga på xD så någon gång vid kl 3 så la vi på iaf och jag drog på Twilight och somna till den :)

Sov som ett litet barn till 20 i 12 men låg kvat till halv 1 typ och sen upp och fixa frukost. såg sen att jag hade 4 sms från berga xD Jag måste varit helt död när jag sov. Nu ska jag släng mig i soffan igen, finns inget annat att göra i regnet :/

/J

Mcfly

Haft två riktigt tråkiga, men sköna dagar då jag bara gått runt i mjukisar här hemma för mig själv. Såna dagar behövs ibland, men känns som om dom är för många! Är så trött på att inte ha nått att göra om dagarna så längtar verkligen och hoppas på att jag får praktik på fritidsgården, som planen med min jobbcoach är.

Vet inte vad som har hänt men helt plötsligt har jag börjat lyssna på Mcfly och de är ju helt klart lina och fia som man ska skylla på för de. Inte för att dom är dåliga på nått sätt så får väl säga att de är deras förtjänst då :) Fast mest linas för hon har haft låtar med dom på skivor i bilen så jag lyssnat då.. Men har iaf i tre kvällar och nätter suttit och lyssnat och kollat på youtube och de har bara varit om dom :O igår satt jag från typ 22-2. Helt sjukt att sitta i 4 timmar och kolla på ett band som jag aldrig tidigare lyssnat på!

Bild på dom nya favoriterna, efter Neverstore så klart!




Längtar tills massa just nu så här kommer en liten lista:
Måndag, ska till smultronstället med syrran, kakan, stoffe, fia och robin 
Onsdag,
fyller 20 :D
Fredag,
Kryssning med familj och vänner
 
2 aug,
 Bilen går mot Falkenberg och Ullared med systrarna Bandemo
5 aug, Åka och hälsa på Fia i Töreboda med Lina, och på kvällen till Hjo för att se NEVERSTORE!!!
6 aug, Jojo's 20 års-fest
7 aug-?, Åker till öland på obestämd tid och hoppas kakan hänger på!

Jaa som ni ser är schemat fullt ett tag framåt så är skönt att vara hemma och vila upp sig lite ;)

/J

The heart never lies

Blir ett litet kvälls inlägg såhär kl 23 :)

Va trevligt att åka och fira Lollo förut, va ju ett tag sen jag träffa både henne och syster Becka. Kunde dock varit bättre stämning men inget att göra åt. Synd bara att folk inte kan acceptera andra vuxnas beslut!

Vill oxå skänka min underbara vän Lina en tanke som sliter på donken ikväll igen. Älskar dig gumman och du måste ta hand om dig, glöm inte de! Du är en underbar vän och kan inte föreställa mig hur de skulle vara utan dig


<3

/J

Grattis

Denna dagen började lite ovanligt, fick sms av mamma kvart över 10 som fråga efter min kusin Tessans adress (hoppas du inte läser detta, isf sluta NU!)

Hon fyller ju år snart, 2 dagar efter mig, så blir att skicka över en liten sak :) Så jaa va bara upp och leta efter hennes adress, hitta inte de så vart bara att söka på nätet. De va bra att jag hade hennes nummer så man vet att de blir rätt. Jaa de tog iaf typ 35 min för va tvungen att kolla oxå så de va rätt gata på Google och de va de :)

Kolla lite på tv en kortis och sen ta tag i mott personliga brev som jag skulle skriva tills nästa gång jag ska till min jobbcoach. Tog lite tid de med sen kolla på tv igen och sen nyss så vart de lite lunch. Nu blir de att hoppa in i duschen och sen spela lite sims :P

Senare i eftermiddag ska vi åka och fira lollo som fyller 18 idag.

/J


Påbackad

Hemma efter en händelserik dag, både bra och dåligt. Har som sagt varit och badat med kakan, stoffe och syrran. De va mycket trevlig och inte allt för varm så de va skönt, synd bara att solen va skymd bakom massa dis. Va där till typ halv 3 sen va vi tötta på att bara ligga i solen :)

Sen vart de hem och spela sims och efter en stund så va de dags att köra hem syrran. Vart att stanna till vid donken i klinga för att handla lite mat och vart driven. Då så åker de in någon precis innan mig och jag kommer bakom, bromsar och ska ta fram min plånbok så jag tittar ner. Helt plötsligt säger de bump och bilen skakar till, vart rädd att de va jag som hade släppt bromsen men de va de inte och syrran sa att han hade backat in i mig. Bra jobbat säger jag bara, hur lyckas man med de utan att titta i backspegeln? Så erbjöd han pengar men sa nej och sa att de inte va min bil så tog jag nummret och plåtnummer så bara att se vart de här slutar..

Sen släpper jag av angelica och åker hem, helt plötsligt ringer hennes mobil som ligger kvar i bilen xD Duktigt så vart bara att vända..

Sen idag, just precis faktiskt så vart kryssning bokad till den 30 juli så blir att fira mig lite då. Jippi! Med mamma, Thomas, syrran, Jessica och Lina :)

/J

Sol

Sitter och väntar på kakan och stoffe, blir att åka till mårängen för lite sola & bada :) Ska bara fixa till mina mackor och packa väskan så är jag klar.

/J

Mums

Satan så gott de va med grillat, va länge sen kan jag säga. Och potatisgrattäng smaka oxå väldigt gått :)

Så vart de att åka och handla glass, blåbär och jordgubbar till milkshake som oxå vart extremt god. Bjuder på en bild :)



/J

Pengar!

Haj haj :)

Idag har jag slappat och tagit de lugnt med syster yster. Solat, badat och spelat sims :) Mutcho nice. Och mycket skönt att vi har pool så bara att gå ut och lägga sig på gräsmattan och gå mellan handuken och poolen. Vart dock måst pool och mindre sola men de gör ju inget efter som vi ska åka till stranden i morgon med kakan och stoffe :)

Ska snart börja grilla, blir kycklingspätt med annanas och potatisgratäng till. Bra att vi har vanlig potatis kvar för är ju inget gott att göra på färskpotatis.

Har fått pengar idag oxå, jippi så nu ska jag betalla alla som jag är skylldig pengar så nästa gång jag se lina har jag pengar till dig :) De värsta är att de inte kommer vara så mycket kvar med de får vi väl ta, viktigare att betala tillbaka tycker jag.


Bloggtorka

hejsan svejsan :)
Efter lite bloggtorka på 2 dagar så är jag tillbaka igen..

Har nyss käkat lite lunch i form av spagetti och kötfärsås som va mycket gott, vad annars när jag själv har gjort de? Vart att äta de när jag kom hem från Norrköping som jag åkte in till tidigare idag för att gå på möte på arbetsförmedlingen. Vart iaf lite klokare efter de så nu är de bara att inväna pengar, som kommer dröja 1 månad :/ Men jag får iaf ca 2700 i månaden :) Skulle kanske träffat Lina och Frida idag för en fika men vart inte så efter som Frida hade körlektion halv 3 så va bara för mig att åka hem istället.

Igår spenderade jag dagen hemma med min mor och vi städade hela huset, tillsammans för en gång skull... Brukar alltid vara så annars att vi städar själva och tar ju grymt mycket längre tid då måste jag säga. Annars så låg jag bara och lata mig i soffan.


/J

Åska

Blir galen på detta väder, bärjar åska lite och mullra med blir aldrig nått riktigt åskväder. Har iaf dragit ur TV:n och datan så sitter bara med min lilla och de mobila internet och kollar runt lite. Kan bara hoppas att de åskar ordentligt den här gången, men ändå inte för tycker inte om åska.

Har inte varit på nått bra humör idag, allt är trist och tråkigt och finns inget att se på elr nått att göra. Men nu har jag väntat tillräckligt och ska nu i regnet och åskan se på "Remember me" :) Kakan sa att den va bra så de hoppas jag på.

/J

Love <3

Pratat med underbara fina Fia nyss och är så glad att jag har dig.


(Förlåt för bilden)

 You always make me smile! and you will always be in my heart <3

/J

Smultron

Kakan vart är du? Ringde nyss men du svara inte, hade tänkt att höra hur du haft de på semestern ju :)

Gud va jag är röd! Har verkligen stekt idag kan jag lova. Är röd på benen, magen, fejat och bröstet och de gör ont! Så skulle passa på att klaga lite till bara för att.

Vart att handla i kiosken på Smultronstället för va sån jävla kö och Sara skulle bort med Mr K till en kompis så vart en snabb glass istället. Men va lika gott för de kan jag lova. Så nu har jag svullat idag och de va mycket gött :)

Finns de nått kul att se på ikväll?

/J

Bad i Näken

Sitter hos sara efter att vi varit och badat i Näken, mycket kul :) Kan säga att jag kommer få ont i kväll för är redan nu röd i fejan, sen ser man både på benen och fram förallt magen att jag kommer få ONT! Men man måste ju ta dom tillfällen man får att ligga och pressa :)



Nu efter en dusch och lite smink är vi redo att dra vidare mot smultronstället..

/J

Kryssning någon?

Har krypit ner i sängen och se på Sex and the city :) Älskar verkligen de programet, kan se avsnitten flera gånger om!

Lutar åt att de blir kryssning den 30 Juli, fira min födelsedag. Hoppas! Skulle vara jävligt kul iaf :) Någon/några som är intreserade att hänga med?

Ska fortsätta kolla på Sex and the city nu iaf.

/J

Bilder

Här kommer äntligen bilderna från bröllopet som jag lovat :)


Dagen började tidigt för alla


Gud så söt!


Jag och Lina hjälptes åt att fixa Tyras hår, tack gode gud för TV:n!


Resultatet :)


Så fina på mammas och pappas bröllopsdag!


Kl 12 va vi uppe med dom i kyrkan för att ta bilder


Julia va uppspelt och Tyra trött


Va med och tog nåra bilder när dom stod så snyggt för bröllopsbilder :)



Julia och jag tog bilder när tyra hade kisspaus


inte lätt att vara liten och trött


Brudparet med bestman och tärna


Till de roliga


Dags att gå ut till alla som står och väntar med nävarna fulla av ris :) Stackars Tyra somnade av uttmattning..


Julia va nöja när hon fick hålla tärnbucketen


Fick se några riktiga kyssar oxå


Nyss anlänt till bröllopsfesten

 
Lite mera kärlek


Jag och Malin när vi är varma men mätta efter maten :)


Tårtan kom ut så man fick ta bild


Sen vart de dags att smaka den oxå, var mycket god


Efter de så tog alla killar/män/pojkar och stal en kyss av bruden under tiden brudgummen saknades. Efter de vart de present dags och sen tog jag Tyra, som hade sovit sen kl 7 och åkte hem och la henne. Efter en stund kom Lina med Julia och resten av kvällen satt vi och snacka med en full finne xD Men vart ett mycket fint och lyckat bröllop!

/J

Himlen öppna sig

Vilket jävla väder de kan vara!

Just nu står regnet som spön i backen som någon jag känner bruka säga när de regnar som fan! Har ingen aning om vem, men så kan de vara ;) Va ute och koppla om vårat vatten så jag kunde spola av bilarna för dom va så skitiga och dammiga, helt plötsligt så öppnar sig himelen och de börja ösa ner. Va ju tvungen att bli klar så vart ganska blöt..

Va ju på stan med pappa och käkade lite lunch på Chili Wook, mycket gott! Tog buffé idag och inte de gamla vanliga kycklingspetten med jordnötsås. Hitta en present till mig oxå, en mycket snygg klocka som väntar på att bli använd från min födelsedag :) Inte långt tid kvar nu (13 dagar). Och va ingen skitklocka heller, om man känner min far vet man att han tycker att ju dyrare de är ju bättre är de. Klockan kosta 1700 :O galet mycket klockor kan kosta, är helt sjukt! Men iaf va de rea på den 50% så va ju lite billigare. Men va inne i en klockaffär där den dyraste klockan kosta över 70.000, vem betalar så mycket???

/J

In mot staden

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan ta och åka in till stan. Ska nämligen gå och kolla på födelsedagspresent till mig själv med pappa. Hoppas vi hittar nått bra och som är kul att få när man fyller 20, mamma snacka om att jag behöver stekpanna tills jag flyttar men hur kul är de på en skala?

Just nu lutar de åt glas, klocka elr ring. Får väl se vad de blir...

/J

bad hela dagen

Har som sagt haft de mycket trevlig idag med berga i Älgsjön, mina gamla kvarter i kroker ;)



Nu i kväll vart de glotten i åby med Lina och frida. Mycket trevligt och träffas som vanlig, och får vi göra om snart igen. Vi låg mäst i vattnet på en klippa och snacka skit som vanligt ;) Nu när jag kom hem så vart de fixa mat och titta lite på TV. 

/J 


KBK

Jag är trött! Men sitter iaf i Lina vardagsrum och underhåller mig med datan under tiden hon städar. Brukar säga att de finns inger roligare än att se andra människor jobba med detta är ganska tråkigt måste jag säga..

När hon är klar blir de att ta kvällsdopp med Frida och för hoppningsvis Jojo, mycket nice! Kunde dock ha de bättre och vara på kryssning nu med mamma men hinner säkert med de innan sommaren är slut. Hoppas ni äter gott och har de trevligt iaf!

Vart steka vid Älgsjon i Krorkek idag med min kära vän Berga <3 Kommer en liten fin bild sen som jag tog men tyvärr vart jag tvungen att t bort den på henne.. Tycker annars att den inte va så farligt men tyckte ju hon så bäst att lyssna. Båda va lite sega så jag va på väg att somna där i solen när de va så skön,t men berga lyckades somna till två gånger t.o.m. :P

Nu är de dammsugning som står på schemat för Lina, heja!

/J

Ta dagen som den är..

God dag på er alla!

Idag ska jag åka och hämta berga i krokek och sen ska vi åka till närmsta sjö och steka :) Härligt ska de bli för va ett tag sen jag va och bada, trots värmen. Sen vet jag inte riktigt vad som händer och sker, ska kanske träffa lina och ta ett kvällsdopp. Jaa den som lever få se :P

Nu ska jag iaf dra och packa de sista och sen ut mot krokek :)

/J

Helgens bilder

Här kommer bilderna från värdens bästa helg med tjejerna i Töreboda! <3


Sjukt rolig resa ner!


Lina och lite av mig :) Precis lämnat blacka bakom oss!


Jag skada foten när lina bromsade för att testa om alla satt fast ordentligt


Kakan va bilens paparazzi och tog på ALLT och ALLA :D


Lyckades så klart pricka bro-öppningen i norsholm. Här ser ni mast med tillhörande skymd båt som glider förbi ;)


Stanna och köpte med oss jordgubbar


Läskigt troll i närheten av Töreboda, hum undrar om alla som bor i närheten förvandlas till de här ;)


We are getting close! :D


Random bil i näreten av Töreboda


FRAMME! vart lite köksbords-häng ;)


Fia hotar mig, om jag inte slutar fota så får jag smaka på vänster pekfinger  ;)


tryckte i oss 2 liter gubbar :)


Sen när har jag lyssnat på fia? Blir så klart mera bilder :P


Vart en Captain Morgan och cola efter vi hämtat Robin i Lyrestad


Bjöds på bra musik från fias egna musik-maskin :) Mr Gibson


Dag två, och vi tog med miss Camilla Gribson till Skövde för lite shopping. Resten av dagen spenderades i lägenheten med trevligt sällskap och Camilla hann med att klippa oss oxå :)


Kycklingsallad på G av "The master chefs" och jag va så klart med och hjälpte till även om de inte syns här 


Dag tre och dags för hemfärd :( 


Stanna och bada utanför Laxå, i värmen så va de välbehövligt!


3 av dom 4 musketörerna, va tvungen att lämna kvar den fjärde för att vara säkra på att vi får komma tillbaka igen SNART! Tack för en underbar helg med underbara människor <3

/J
 

The heat is killing me

Hur fan ska man kunna sova när de är över 28 grader, detta är ju sinnessjukt! Har aldrig längtat så mycket efter åska och regn som jag gör nu..

 
Vart är molnen och regnet när man vill ha de?

Idag har jag gjort rent poolen så nu är den på G att komma upp. Börjat fylla den oxå men är typ hälften kvar som jag får ta i morgon så de kommer ju inte gå att bada i morgon för att de blir för kallt. Annars har gja inte gjort nått speciellt idag, och i morgon blir de stan för att gå på möte med min jobbcoach och sen hömt min mobil på 3 och hoppas att den funkar som den ska igen :)

Nu ska jag försöka sova iaf i värmen..

/J

:)

a-battlefield?claim=2aywzka6qt2">Följ min blogg med bloglovin</a>

Veckans temabild

Sommar


Blir inte mera sommar än en roadtrip med vänner <3

Nästa vecka blir temat "Mig själv"

/J


Helg i Töreboda

Ligger hemma i soffan och svettas av att bara finnas till typ, så jävla varmt inne men nu ör AC:n på så hoppas på att de blir svalar snart! Är hemma efter en underbar helg med underbara vänner! Älskar er och kommer alltid vara vi 4! Sophia, Sandra, Lina ni är bäst och glöm aldrig de.

Vi åkte iväg vid 4 i fredags mot Fia och vart en galen resa, undra vad de var i jordgubbarna för vart helt konstig av dom ;) Va framme ca 2 h och 15 min senare och då vart de att sitta och ta de lugnt en stund innan vi knalla bort mot ICA för att handla inför helgen. Sen hem och fortsätta sitta och prata tills vi hämta Robin hos sin mamma i Lyrestad (uttalas Lyschta typ). Sen hem och äta och då va klockan typ halv 11 innan vi fick mat. Senare på kvällen var de film..

Igår lördag så kom Camilla vid 11 så åkte vi till Skövde och gick på två olika köpcentrar. Sen vart de donken till lunch och efter några timmar i affärer åkte vi tillbaka hem till Töreboda. Resten av eftermidagen sov jag och kakan en stund efter som vi knappt sovit nått på natten, under tiden så åkte Lina, Fia, Camilla och hennes kille Fredrik till Lyrestad igen för att hämta öl. Sen vart vi alla klippta av Camilla (tack igen) och vart mycket nöjd. På kvällen ganska sent gjorde vi kycklingsallad som va jätte gott och sen så vart de ett par cider för mig..

Idag skulle vi gått upp tidigt men vart inte så, vacknade vid 10 och fixa frukost. Sen vart de sitta och snacka så länge så våra planer att gå till Hajstorp och köpa glass fick ändras och vi gick och köpte dricka stället till hemresen. Prata lite till och sen vart de ett tråkit adjö för vi va tvungna att åka hem igen :( men kommer snart igen! Om inte innan så blir de den 5 augusti och då blir de kul som fan för vi ska se på Neverstore i Hjo :D

Bilder från resan kommer lite senare elr i morgon :)

/J

BBQ with the girls

Jaa förkylningen sitter i fortfarande och börjar bli trött som fan på att snyta mig och hosta och allt som hör till. Men igår va vi iaf och bada och grilla vid Ågelsjön, dumt att bada kanske men vad gör man inte :) Kan ju inte åka till en sjö mitt i sommaren utan att bada tyckte ju jag. Fick åka i KR BMW för första gången oxå, snacka om kul när vi tävlade lite med några killar i en halvgammal Saab ;) Behöver knappt säga att vi vann :P 

Och i onsdags så va jag och lina och så på Eclipse, jag tyckte den va skit bra men lina tyckte dom hade tagit bort för mycket från bocken. Bara att vänta in den fjärde och sista!

Här kommer bilder från grillningen :)



På väg och se om de fanns någon stans att slå läger för kvällen..


Jääna och Sara förbereder grillar


Va inte bara vi som trotsade molnen och vinden :)


Lyxa till de


Ingen sommarvärme


Solen tittade fram ibland :)





BADA!



Den här får avsluta bilderna för idag. Nu ska jag packa klart och sminka mig så jag är klar när lina kommer och hämtar mig och ska åka till FIA!!!! LÄNGTAR :D

/J


Namnsdag

Hej på er alla :) Hoppas ni inte suttit och väntat på massa bröllopsbilder för länge för dom kommer inte idag heller. Har fått en grym förkylning så just nu går jag bara mellan soffan och tar korta turer att sitta vid datan. Snorar, hostar och nyser för fullt. 

Har just nu iaf fått i mig lite mat, matlåda som jag skulle ätit igår men fick bara i mig nåra tuggor då. Nu åt jag nästan allt iaf fast de smacka ju inte så mycket om man säger så. Skulle lika gärna sitta och tugga på ett papper elr en bit plast. 

Är oxå min namnsdag idag så grattis till mig :)

/J  

Hej död

Herre jävlar vilken helg detta varit! Väldigt rolig och trevlig men samtidigt grymt jobbig. Har sovig 9 timmar sen i torsdags och kan säga att ta han om två småttingar i den här värmen med så lite sömn är inte de lättaste. Jag och Lina har varit barnvackter i princip från i fredags kl halv 2. De ända va natten mellan fredag och lördag några timmar som dom sov hemma med föräldrarna.

Var ju på bröllop igår och de va jätte fint och är verkligen glad att jag fick vara med. Men såg de ju ändå som att jag skulle jobba efter som jag var barnvakt åt brudparets barn, men kunde iaf njuta lite av stämningen och maten. Har varit full fart hela tiden förutom när dom små sov och då kunde ju Lina och jag ändå inte sova för vi visste inte hur många och vilka som skulle komma hem till brudparet och sova där. I natt så satt vi och snacka med en full finne på typ 55 år som kunde 4 ord på svenska xD Lina och jag bara garva typ och sa att vi inte fatta, men han fortsatte och de va ju inte som vi kunde gå där ifrån. Räddningen va när brudparet kom för att lämna saker innan dom åkte till hotellet och hade med en kompis som prata både svenska och lite finska. Han tyckte inte vi var klocka som hade suttit uppe ^^ Och bara en liten stund efter de så gick vi och la oss och pratade på övervåningen hos tjejerna.

Finns 301 bilder från igår men är helt död så jag ska slänga mig i soffan och får se om jag orkar med att fixa med dom i morgon.

/J


Slit och släng

Hej mitt i natten :) Kanske undrar vad jag gör uppe vid den här tiden på dygnet men är så att jag inte kan sova för de är ju för fan 28 jävla grader i mitt rum! Och vad kan jag göra åt de? Inte ett skit så gick upp och kolla lite på datan och passa på att dra i mig en liter kallt vatten :)

Dagen idag började med att klockan ringde vid halv 9, för att jag skulle med lina till Linköping. Vart så klart lite försenade men jag känner min underbara kompis Lina så de är nått som man får räkna med ca 50 % av gångerna man ska göra nått med henne ;) Efter vi varit där så vart de en snabblunch på Max och sen skynda hem till blacka för vi skulle vara barnvakt. Så hämta barnen, gav dom lunch och sen hem till lina och bada. Och mycket bada vart de, hela eftermidagen for vi upp och ner i den där stackars poolen. Sen kvälls mat och vid ca halv 8 så åkte vi bort till Skoghemsgården där bröllopsmidagen ska vara i morgon, där så klart föräldrarna och deras vänner stressar omkring och gör fint. Så bara att hugga tag och hjälpa till.

Vid halv 10 (tror jag) så bad Marie (mamman) oss att ta med barnen hem till dom och natta dom. Sagt och gjort och barnen somnade väl vid 10 typ :P Sen fick vi vänta liten stund så kom föräldrarna hem.. Så vart de en dusch, lite data och sen isäng för min del oxå, synd bara att inte jag kunde somna..

/J

Wild Child

Nyss hem kommen från Lina , cyklade dit och såg på film och hade de trevligt. Såg filmen Wild Child och den kanske är lite fjollig pch fjortis men jag gillar såna filmer, så tycker den va mycket bra! Vart oxå att kolla youtube på Neverstore och klipp från Eclipse som vi båda vill se NU!! Men blir på söndag hoppas vi på :) Sen vart de ju lite prat oxå men Lina gumman är fortfarande sjuk så stackarn kan ju inte prata alltför mycket, och absolut inte sjunga ;D



Trött men kan ändå inte sova nu, ska väl se om de finns nått bra att se på..

/J


Spännande läsning!

Sitter och pratar med sara i mobilen när hon städar mr K lägenhet. Har en raport att avläga om de :)



- Sara ringer någong gång runt kl 10.15, säger att hon är hos mr K och ska städa.
- Kl 10.53 efter mycket slit i köket börjar svetten komma.
- Kl 11.00 blir de ett högt skrik efter en nattfjäril flygit ut från några papper som hon just plockade upp.
- Kl 11.47 Sara är nu klar med allt plock och tort och tar ett välbehlövligt varv med dammsugaren, orken börjar försvinna!
- Kl 11.55 sara är en stjärna!
- Kl 11.56
och sara tar sig ann mattan i hallen med stor anstränging, dock blir de inte så bra.
- Kl 11.59 och sara är klar med dammsugningen, nu åker mopp och hink fram.
- Kl 12.01 sara sätter på diskmaskinen.
- Kl 12.06 och sara konstaterar att galjarna inte kommer räcka till mr K kläder (och några av hennes trasor).
- Kl 12.10 min mobil dör av okänd anledning och jag får inte tillbaka kontaktan med sara och här med slutar raporteringen. Ska nu göra sig klar för att kunna åka och handla nya lakan med sara till mr K..

/J 


What about today

Jaha kul att man varit vaken i 50 minuter nu redan. Ställde klockan för att vi skulle till himpa idag men med de här vädret så vart de ju så klart inget :/ Och efter himpa så skulle jag ju träffat kakan och hennes småsystrar i Folkparken och de vart ju så klart inte heller av så frågan är vad som händer denna dag? Lina frågade ju igår om jag ville komma och se film med hemme så de kanske får bli de ikväll/eftermidag.

Och på tal om film så såg jag ju på de igår oxå, senaste Walander som va mycket bra. En av dom bästa som gjorts enligt mig :) Och sen så såg jag en skit film rent ut sagt, "did you hear about the morgans". Den gick att se men inte mera, vart kanske ett skratt elr två, inte spännande alls och ett gulligt slut va typ de ända..


Saknar min fia! Måste åka snart tjejer..

Nu blir de lite frukost och sen får vi se vart dagen för mig :)

/J

RSS 2.0