Sur o tvär

Idag har jag varit helt död. Ramla i säng någon gång vid halv 5 och somna väl vid 5 och vakna 12. Vilket betyder 7 timmars sömn vilket inte är allt för dåligt så fråga är varför jag är helt slut? Skulle åkt in till stan och köpa minneskort, hårfärg och en koffta men de vart inget av och då vart jag dess utom på dåligt humlör så nu är jag sur och trött!

Blir kolla idol om några minuter iaf, men ska först ladda upp dom 2 bilder som togs igår :)





/J


G o B och cola

Dom är lite sega på drickat idag känns de som, har typ börjat precis så än så länge är de inte precis någon fest xD Men iaf kul att träffa jessica.. Jag sitter här i angelicas säng med min cola och gott o blandat påse. PARTY! Men de börja inte så kul heller för jag va tvungen att hämta dom i Navesta hos christoffer, och då va han inte klar och kunde inte välja kläder så då fick vi vänta och de va så omständigt att bli klar så trodde de skulle ta hela dagen. Han är värre än en brud!

/J

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met

Idag gick jag från inga planer till utgång :) men ska vara nyckter så jag kommer hem ikväll och känne rinte för att dricka. Där imot känner jag för att träffa jessica så därför vart de såhär.



Så nu sitter jag här nyduschad och hoppas tiden går fort så jag kan åka in och träffa dom. Undertiden får jag tiden att gå med lite Volbeat och FB.  

Såg på One Tree Hill förut och de är ju fan världens bästa serie, dom här av snitten som varit nu i början på den här säsongen har fan varit några av dom bästa i hela serien. Bara hoppas på att dom fortsätter länge till!! :) Har sätt på Gossip Girl oxå för de funka inte av någon anledning igår :S Men iaf de är oxå typ bättre än någonsin..

Nu ska jag försöka välja något att ha på mig ikväll :P

/J


Idol

Nu blir de se resultatet på kvällens idol, hoppas på Björn och Alice ikväll! Hoppas de går lika bra för mina favoriter idag som de gjorde igår :P Sen blir de nanna kudden..

/J

Lunch med bästa <3

sitter o myser i soffan och kollar klipp på Youtube. Kollar massa från så ska de låta, får säga vad ni vill men jag tycker de är bra! Just nu spelas "För kärlekens skull" med bröderna Rongedal :D

Idag vakna jag 20 i 11 av en försäljare av något slag, orka inte svara och vart förbanad! Måste dom ringa så jävla tidigt va min tanke tills jag såg klockan xD Då vart de brottom och ringa mamma och Kakan mm och sen stressa i ordning för lunch med Kakan och sen hämta mamma vid bussen. Vart stressigt att hinna ner till busstationen men hann iaf, hehe maten tog inte så lång tid men måste bara säga: Kakan du åt som en snigel idag xD haha. Men jag älskar dig ändå ;) <3

När vi kom hem snacka jag lite med berga och spela sims innan de vart en 50 min promenad med mamma. Nu är de sanart dags att börja med maten, fleskfile och potatiskroketer :P Mumms



/J

27/9-10

Fattar inte hur jag alltid lyckas hehe. Vaknade och mådde faktiskt lite bättre idag, både huvet och halsen kändes lite bättre :) Men efter att jag suttit vid datan och kollat lite på TV och spelat sima på PS så fick jag förmig att jag skulle gå ut och gå och få lite luft, kan ju inte skada tänkte jag. Kom tillbaka 30 min senare med en sprängande jävla huvudvärk igen och halsen vart oxå värre :(

Hoppas på att få pengar från försäkringskassan idag elr morgon så jag o kakan kan fika elr äta lunch någonstans. Skulle ju vara trevligt så vi får se. Ska hämta mamma i stan i morgon när hon kommer hem från helsingfors så kan ju förhoppningsvis se till att de passar ihop. Har ju ingen aning om när mamma kommer dock.

Nej nu blir de sätta på en tvättmaskin och sen slänga sig i soffan :)

/J

Still sick

Jag lever, är bara för trött och tycker livet är allmänt dåligt just nu. Fortfarande inte frisk och känns som jag skulle klara mig bättre utan mitt huvud just nu! Och min hals är inte heller bättre så nu är jag riktigt trött på detta..

Finns några ljusglimtar iaf och de är att jag träffa Lina, Kakan och Fia igår :D Fia o Robin kom i fredags och åkte hem idag så vi va ju tvungen att hälsa på dom trots alla är typ sjuka. Och jag o Lina va typ döda för vi knappt sovigt nått men va ju underbart att få ama om Fia igen, va ju ett tag sen nu känns de som. Och vi bestämde att vi ska åka dit snart.




Har oxå beställt kläder idag som jag väntat på men så blir de när man måste vänta på mamma. Vart en skjorta och ett par svarta jeans, och nu hoppas jag bara på att de kommer snabbt :)

/J

Myskväll/natt

Sitter hemma hos mig och flummar runt med Lina, vet inte vad de är med mig just nu när jag är sjuk men idag har jag betätt mig som jag va full xD Har inte kunnat prata typ och blandat ihop ord.

Lina sa nyss att om hon hade varit hemma hade hon sovit. Jag svara att de hade jag med xD Duktigt jobbat av mig..


Du är en på Miljonen! <3

/J

Counting all the assholes in the room

Seg, trött och halv sjuk. Nej, blä nu ska jag försöka sova och hoppas på att få vakna utan huvudvärk för först gången sen i söndags :)

/J

Still sick and tired

Ojoj tror min lilla sjukdom som är på god väg nu, gör mig väldigt trött för jag vaknade 10 över 12 idag. Tänkte bara shit ska jag sova bort hela dagen? Och jaa halsen är värre idag men kan iaf fortfarande äta ordentligt så de är ett plus :) Huvudet känns sådär, tungt på nått sätt och värker fortfarande.

När jag vakan låg jag iaf kvar en stund och såg på TV till halv 1 och sen gick jag upp och satte mig här och åt frukost/lunch i form av fiskgratäng :) 3 dagen i rad men fortfarande lika gott!

Vill ni veta nått som jag ine tycker om, vädret! Elr joo idag är de ju sol så idag gillar jag de nästa men att de blir kallt. Asså de va 8 grader i gårkväll vid typ 12, 8 grader!!! De va de lägsta vi hade typ under tiden jag var i USA! och de va i december/januari och då va de iaf 12 grader mitt på dagen. Så när de gäller vädret så längtar jag faktiskt tillbaka :D


Stranden i mitten på November, vem vill inte ha de så?

Nu blir de krypa ner i soffan med min datan och kolla One Tree Hill.

/J

Friends forver and ever! ♥

Hade ett bra samtal med en vän ikväll ♥ De behövdes kände vi båda och är nu glada att vi gjorde de. Hatar att de blivit så här, men ingan av mina/våran gemensama vänner kan ersätta dig i mitt hjärta.
Alla gånger du alltid stått vid min sida och stöttat mig är ovärdeliga och nu kan vi bara fortsätta framåt. Du och jag ♥


/J

If you don't love me, why don't you let me go?

Klockan är snart 3 och jag ligger fortfarande i soffan, shit mår inte alls bra. Men ska försöka att ta mig i kragen och iaf plocka ur diskmaskinen innan mamma kommer hem. Får se vad jag orkar helt enkelt...

Såg nyss på 90210 och Gossip Girl, och jag fattar inte hur man skulle kunna tröttna på de. Är ju så bra så man går bara och väntar och längtar tills nästa avsnitt! Och i morgon så blir de kolla på OTH som slutade sjuk spännande förra veckan!

Nu blir de att lägga lite energi på disken och sen fortsätta min slappdag i soffan..

/J

21/9-10

Lyckades somna igår någon gång efter halv 12, huvudet värkte på mycket så först kunde jag inte somna så sluta med att jag gick upp och tog en till tablett. Vakna några gånger i morse men somna om lika fort förutom vid 10 någon gång då jag bara låg kvar och försökte somna. Hade fortfarande ont i huvet när jag vaknade och känns som de sitter ett hårt spänt band runt huvet och de dunkar. Och nu har halsen börjat tjockna oxå så känns inte så kul, bara att hålla tummarna att jag inte blir sjuk!

Nu ska jag krypaner i soffan med en filt och mysa.

/J


Livet på en pinne

Nej nu har jag haft ont i huvet typ hela dagen så har krypit i säng och ska försöka sova om en stund. Blir nog inga problem för är trött som fan. Tog nyss en alvedon så hoppas de är blorta när jag vaknar i morgon och att jag får sova ordentligt utan att vakna massa..

Hade en diskusion med min far oxå, lite kul men fattar inte hur han tänker. Men som han sa så får man ju tycka vad man vill vilket är tur de :) Om någon vill så så finns den på FB i min logg..

/J

Ny jacka kanske??

Idag känner jag att jag har varit lite duktig :) Har burit in en halv pall pellets, tvättat två masikener tvätt och diskat :) Allt detta för att fjäska till mig en höst jacka.. Har hittat en som jag vill ha som kostar 450 men saknade lite så nu hoppas jag att mamma mjuknat och kan beställa den åt mig.

Fattar nästan inte hur jag ka vara trött idag med tanke på att jag somna vid 9 igår men va ju vaken 20 över 6 i morse och de är jag ju inte riktigt van vid längre. Hehe jag brukar ju gå upp så dags när jag gick i skolan men de va ju ett tag sen om man säger så. Kan knappt fatta att de är över ett år sen vi tog studenten, tiden sen dess har gått så jävla fort. Kan inte fatta att jag varit hemma från USA i 7 månader redan, ingen jobb på 7 månader. Fatta att man blir trött på de men nu ska min lycka vända har jag bestämt så jag ska bara ha ett jobb på MAX!!

/J

Bra elr nått..

Hemma eter intervjun och måste väl säga att de gick bra, elr svårt och säga för de va bara lite frågor om mig själv som var att svara ärligt på. Inga svåra som typ varför dom ska anställa mig elr nått sånt..

De är katastrof att SD har kommit in! Fattar in hur folk tänker när dom vill ha in dom i riksdagen, sitter och diskuterar med en viss person och blir så arg på henne! Men nu ska vi inte diskutera politik för jag blir bara arg..

Resten av dagen ska jag bara slappa, sittar framför datan o TV:n och mysa i mammas tjocka koffta :P

/J

Nej tack till SD!

Katastrof val!

Är nervös nu, ska bara borsta tänderna och sen åkaer jag mot stan..

/J


Party all night long

Jaha vad ska man säga? Jävla skit kanske.. Lina är sjuk så vart nya planer för kvällen. Blir att festa hos Sara och banta festen på linas kompisar med typ 8 personer men tror vi kommer få skitkul ändå ;) Synd om lina bara som hade sätt fram emot de här och städat och allt. Men får ta de någon anna gång!

Just nu sitter jag typ bara och väntar på att få åka, mamma ska köra in mig senare och har ingen aning om när men trodde innan 3 iaf så har 2 timmar som man måste få att gå fort. Nått förslag??

/J

Fredagsmys

Så nu har man varit och gjort sin medborgarskylldighet och röstat. Tänker inte säga vad men dom som känner mig vet att jag iaf rösta rött ;) Bort med Reinfeldt och resten av packet!

Idag vart de städa lite och plocka undan som vanligt, är värkligen trött på diska! Brände en skiva till idag och de tog 1 timme! Vart fel hela tiden så fick göra om de hur många gånger som hälst så tror de vart rätt på 4 elr 5 försöket xD

Ikväll kommer de några kompisar till mamma och vi ska äta taco och mysa lite, riktigt fredagsmys helt enkelt. Laddat upp med både Cola och chips oxå kvällen till ära. Lär ju bli lite sånt i morgon med men ändå, de är ju helg ;) Taggad som fan och tycket de ska bli kul men segt att både Lina och Sara känner av förkylningar så hoppas dom är på topp i morgon! Nu blir de börja med maten..



/J


nothin' could change what you mean to me

Ligger fortfarande och tänker på att jag ska på intervju :)

Har fixat lite idag, hängt tvätt och plockat undan lite pool delar men annars så har jag tittat på mina serier på datan, Gossip Girl och Life Unexpected :) Så jäkla bra! Spela lite sims oxå men de vart inte allt för länge för då kom mamma hem och ville ha datan.

Har bränt lite ny bra musik till bilen oxå så jag har lite att lyssna på om man säger så. Tur att jag har en snäll pappa som laddar hem de jag vill ha, tror dock han börjar bli lite trött för han har börjat fråga varför jag inte laddar hem själv xD


Ska jag ha ring elr stav i läppen, kan inte bestäma mig?

Nu ska jag försöka somna hade jag tänkt, natti natti!

/J

Intervju

Jippi just nu är jag så glad! Har sökt hur många jobb som hälst sen jag kom hem och nu ska jag på min först intervju :D Dom ringde från Max nyss när jag satt och åt frukost och jag trode de va Sara först innan jag titta på nummret och insåg att jag inte hade den blekaste om vem de var. Jaa blir intervju på måndag morgon kl 08.15 på arbetsförmedlingen. Uppe med tuppen ;)

Nu ska jag ta min tekopp och förflytta mig till soffan och se lite på TV :D

/J

Barnvakt med Lina

Hemma från att vara barnvakt med lina åt barnen Wegerfors, är så söta så hjärtat smälter. Igentligen skulle jag varit själv men dom från början men sen kom lina på att hon jobbar ju inte alls men hon va upptagen på eftermidagen så vi hämta dom på dagis tillsammans för jag har typ ingen aning om vart deras avdelningar va och sen gick vi hem och lina åkte iväg en stund. och under tiden så kolla vi på TV, som vi gjorde typ hela eftermidagen för Julia va trött. Tyra där emot for mellan golv och tak! haha sen däcka hon totalt vid 7 xD Va kvar där till 10 och sen körde jag hem Lina  :)

Nu blir de att läsa bloggar och kolla OTH :D har ju glömt de!!



/J


Sex And The City 2

Här nu krypigt ner med myskläder i sängen och tittar lite slött på VMS, och just nu kom Robyn så de va bra :D Ska snart dra på Sex and the city 2 :P


/J


90210

Okej orkar tydligen inte med bilderna idag heller xD Käner på mig att de inte kommer komma så mycket bilder från djurparken men någon gång kanske :) Men får nöja er med en så länge!



va tvungen att fixa lite när jag laggt på med Sara, fixa bilder och sånt. Och så plocka jag ur diskmaskinen och skulle lägga upp ett durkslag och allt rasar över mig. Fick en hög burkar rakt på läppen och först trodde jag nästan att den sprack. Shit va ont de gjorde och de kom väldigt fula ord ur munnen, fråga Sara ;) Fick gå med is på så den inte skulle svullna så mycket, tror jag lyckades. Mamma kommer få sig en utskällning för de är hon som inte kan stapla burkarna ordentligt + vi använder bara hälften så varför måste allt stå där?

Har sätt på första avsnitten på sesong 3 av 90210, så jävla bra de är och har längtat! Och i morgon kan jag se på One Tree Hill! :D:D Som vi har väntat på våra serier Kakan :P Plus är en jättebra serie som jag började se på i USA som heter Life Unexpected som jag oxå kan se imorgon :) Allt tack vara DENNA underbara sida!



/J

puss påre

Jaa nu vade någon dag sen jag skrev igen. Har ju varit två dagar med lite att göra för en gång skull så varit kul. Var ju i djurparken i Söndags så de kommer bilder i nästa inlägg.

Igår så va jag med Lina och Malin på Ikea och Ikano, är ju en upplevelse bara de kan jag säga ;) Hehe nej men va trevlig. Lina och Malin köpte lite inne på Ikea medans jag spar pengarna tills vi skulle äta och Ikano där jag köpte ett linne tills på lördag. Ska bli kul att ha lite fest och en ordentlig sådan när de förhoppningsvis kommer de mycket folk :)
Efter vi varit på Ikea så följde jag med till Norrköping för att hjälpa bära in saker och montera Lina's nya badrumsskåp som vart jätte bra, hjälpte oxå till att flytta in hennes saker i skåpet så när jag kom hem va jag lagon trött :)

Höll på att dampa igår när jag skulle sova. Var as trött verkligen och kunde inte hålla ögonen öppna men kunde inte somna! Så vart tillslut så arg på att jag inte kunde sova så då kunde jag väl inte somna för de. Somna iaf vid 1 helt utmattad.

Idag va de upp halv 10 för att åka in på mitt sista möte men min jobbcoach, gick bra men tråkigt att de va sista mötet för hon har verkligen varit bra. Sen åkte jag hem till monica för att hämta pappas nyckel och prata lite med dom. Sen hem till pappa för att hämta musik och lite film på datan. Efter de vart de att åka hem till Lina och hjälpa henne med att sätta sätta upp lite väggekorationer som hon köpte på Ullared sist, så vart lite fint. Sen tog jag med henne upp på stan och hämta fribiljetter tills på lördag, och så skulle hon köpa lite småsaker. Sen vart de att köra hem henne och åka hem och äta lunch, har oxå laddat över musiken till ipoden och mobilen :)

Nu ska jag prata lite mera med Sara och sen lägga in bilderna från i söndags på datan!

/J

Imorgon är en annan dag

Har varit på Kolmårdens djurpark idag med mamma och Thomas, kommer bilder imorgon. Nu blir de sängen och kolla på Irene Huss :P

/J

Someday I`ll fly away

Mycket trevlig dag!

Börja med att jag vakna vid halv 11 efter sådär 11 timmars sömn som va behövligt efter som jag inte sov mycket natten innan. Sen vart de frukost och sitta lite vid datan. Plocka och fixa lite senare och sen på eftermidagen vart de en dusch och göra sig klar för att sara skulle komma. Fick dock marinad på min skjorta som jag hade på mig och efter de va de kört och hitta typ inget som jag ville ha på mig. Valde till slut detta:



Sen när sara kom så åkte vi och handla lite till maten, och sen hem och köra singstar och jag ägde henne ;) hehe. Sen när klockan va 19.30 så tvinga vi oss själva att sluta för att börja med maten som vi skulle ätit till speedwayen, vilket vi gjorde men lite senare än vad vi tänkte. Hehe vart mat vid 21.30 vilket va lite sent kanske. Vart grymt mätt men gott som fan. Var nog årets sista grillat men mums! Till efterrätt vart de Kladdkaka med daim, grädde och frukt till :)



Sara åkte hem vid 23 typ efter vi hade killat varandra på ryggen och maserat varandra med min huvudmasage-grej som jag fick av Lina. Nu ska jag titta på simning och försöka sova lite kanske så jag är pigg imorgon då vi förhoppningsvis ska till djurparken, om de inte regnar vill säga :)

/J

Natti Natti

Om jag var trött förut så är de inget mot nu, orkar knappt hålla ögonen öppna framför datan men tänkte skriva nått lite snabbt :)

Hade en riktig myskväll för mig själv ikväll, hoppa mellan datan och TV:n och va oxå extremt godissugen så vart att ta på sig regnjackan och gå till konsum. Fattar inte varför dom måste vara så dyra med allt, sjukt att bara lite godis kostar 30 kr :S

Men nu blir de sängen, och har en kännsla att de inte kommer ta allt för lång tid innan jag somnar :) 



/J


don´t forget me

Fy satan va jag är trötter. Kan inte rekomenderar att sitta uppe till typ 3, halv 4 och somna typ 4 och sen bli väckt kl 8 av sotaren. lyckades somna om och sov till kl 10 då jag tvingade upp mig själv. Men får väl skylla mig själv om jag sitter uppe och snacka på msn xD

Idag har jag bara slappat och tagit de lugnt, orka ju inte med nått annat. Så de bliren lugn hemma kväll för mig själv för mamma är på sjön med Thomas och min morbror. Kommer hem imorgon kväll och då kommer oxå sara så ska vi äta lite god mat och se på speedway :) Mys! Sara har lovat att göra kladdkaka med daim oxå så ska bli smaskigt, elr låter som de iaf..



/J

En kommun full av idioter

Måste få skriva av mig lite, är så jävla arg och besviken på allt med praktiken. Allt va ju klart och var bara facket som skulle godkänna så dom inte utnyttjade mig istället för att anställa någon annan. Jag har längtat efter de här i 3 veckor och nu blir de inte av, jävla skit säger jag bara! Och fattar inte hur kommunen tänker men dom kanske vill att ungdommar ska gå hemma utan att göra nått?? De här va ju ett steg till att jag ska börja plugga till fritidsledare och sedan börja jobba.

Nu blir de att fortsätta gå hemma och gå på möten med min jobbcoach, kanske kan hitta nått annat sa hon på ams men tvivlar på att de finns så många fritidsledare utanför kommunen. Detta suger!

/J

Sammanfattning

Oj va länge sen man va här och skrev nått men har haft lite och göra.

Idag har de varit full fart från att vi gick upp kl 10. Först ringde dom från arbetsförmidleningen och sa att jag INTE fått praktik för kommunen godkännde de inte, fast Pernilla redan sagt ja! Så vart inten bra start på denna dag, men sen vart de att åka och plocka svamp med mamma och syster ute i krokek. Hitta ganska mycket kom vi fam till när vi hade rensat och tvättat den. Sen när vi kom hem vart de att titta lite på TV och prata med Sara innan jag hjälpte Thomas att skruva på en plåt nere på dörren till pannrummet. När de va klart så tog jag en dusch och sen börja laga mat. Nu har jag tittat på Idol och slappat vilket jag ska göra resten av kvällen.

Dagarna innan har jag gjort lite olika men i tisdags åkte jag hem till Lina och sov hos henne, hade massa mys och kolla på fotboll på kvällen. Dock somnade Lina tidigt så jag fick se på New Moon själv :) Vaknade kl 9 på onsdagen och fortsatte vårat mys och låg i sängen/bäddsoffan till kl 14 typ då vi gick och handlade kebab att äta innan jag åkte hem till blacka för att färga syrrans hår.



/J

One of many

Är nu hemma sen ca 30 minuter efter att spontant åkt in till Sara för att ha lite måndagsmys :) Vart att åka och handla först på både Willys och sen City Gross. Dom hade ju inget gott och fräscht kött på Willys så åkt till City Gross där man alltid hittar nått som är ärtbart. Vart till slut bakpotatis med hemgjord romsås och tonfiskröra och en vitlöksbiff till och de smakade mycket bra. Sen såg vi på TV bla Biggest Loser och tycker verkligen synd om vissa, hur kan man vara 24 år och väga 206 kg?

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, tömt poolen så blir väl att ta tag i den nu någon gång i veckan. Skulle ju åkt till Linköping imorgon men vart ändrade planer så de blir nog bara att vara hemma och ta hand om mamma som är sjukskriven.







Nu blir de se på TV :)

/J

To little sleep and to much fun, part 2

I lördags va de full fart kan man lugnt säga, vakna 20 i 9 av klockan. Upp och duscha, äta frukost och göra sig klar för att åka in till stan och hjälpa lina med soffan. Var jag, lina och familjen Wegerfors/Vartiainen. Så packa in oss alla i bilen och hämta släpet, sen åka och kasta linas gamla soffa.
Sen vart de att handla lördagsgodis till Tyra och Julia på Candyland och sen hämta soffan på Jysk. Då börjar strulet, dom hitta inte Linas soffa och ringde runt och kolla om dom hade soffan i Söderköping elr Linköping vilket dom inte hade. Sluta med att Lina skulle få långa visningsexemplaret tills hon fick hennes soffa, dock så kom vi inte längre än att sätta oss i bilen innan dom faktiskt hitta soffan så va bara att lyfta ur och ställa in Linas soffa xD
Sen hem och bära och packa upp, hehe Lina och jag tänkte ju att vi kunde bära ena delen trots att Leffa och hans bror Teemu sa att dom kunde ta båda. Sluta med att vi fick av den från flaket och sen bar in de och upp för första lilla trappan och sen gav upp xD Tungt som fan och gick ju inte att bära på nått bra sätt så var jävligt tur att dom kunde hjälpa till.

När soffan var på plats och vi hade fikat så åkte jag och hämta Kakan och vi börja fota, fast vart på en annan plats än vad vi planerat för dom byggde nått där. Var rena byggarbetsplatsen och kanske inte så bra att hålla på där bland ställningar och allt.
Fota ett tag och sen skilldes vi åt, jag gick och handlade en sallad på Hemköp och Kakan åkte hem. Åkte till syrran och käka med dom och spenderade några timmar med dom tills Lina sa att hon och malin var påväg från deras mormor och morfar vid 7. Då vart de att åka hem till Lina och göra sig klar för fest och utgång och sen ta spånkan tillbaka till syrran och börja dricka. Kom ut någon gång vid halv 12, 12 men på vägen ner så körde en polis upp bervid oss och tvinga mig och jessica att hälla ut våran cider som vi hade som färdkosst, fick oxå veta att om vi hade druckit upp så hade vi fått 500 kr i böter (jessica fråga). Snubbla väl isäng vid halv 4 någon gång efter vi druckit obo'y och ätit två rostade mackor xD

Söndagen vaknade jag kl 9 och kunde inte somna om, vart att titta på Förhäxad och försöka få Sara att komma med donken till oss xD Ingen av oss var så pigga men Sara hade inte tid med oss och vi var hungriga så vi fick åka själva, mums för QP utan lök och gurka :) Sen hem till lina och titta på film och äta mat i sängen. Hämtade senare mamma kl 13 och åkte till Ingelsta för dom skulle äta så va bara för mig att hänga på trött och grinig.. När jag väl kom hem så lämnade jag bara sängen två gångr, när mamma tvinga med mig och handla och när vi åt kvällsmat xD

Vart väldigt långt inlägg men slit de med hälsan, nu blir de titta på TV tills Lina kommer och hälsar på :)

/J 


To little sleep and to much fun

Är som jag skrev as trött, va ute igår och vakna kl 9 i morse så jag sov ca 5 timmar inatt. Så nu är de sägen som gäller igen, har typ legat där hela dagen ändå. Ska se Irene Huss hade jag tänkt men får väl se när jag somnar. Skriver mera om helgen i morgon.



/J

Veckans temabild


Veckans tema är ledsen, och klaga inte för gjorde den här nyss astrött på typ 10 minuter xD 



Nästa vecka är temat Möbel :)

/J


A serious problem!

Fan då, va upptagen med att prova kläder tills i morgon och prata med syrran så missa första halvlek av fotbollen.. Illa! Är paus nu iaf så passa på att sätta mig här för en uppdatering. Vet inte vad jag ska ha för kläder verkligen, vill ha mina svart/vit rutiga leggins och en svart tunika till men kan inte bestämma vilken. Skulle vilja ta underdelen på den ena och överdelen på den andra. Vilka problem man ska ha bara för att de vankas fest och utgång :/

Inte nog med de så ska jag ju träffa kakan och fota och vet inte vad jag ska ha då heller, jag har seriösa problem men de kanske ni redan har märkt? xD

/J 

Home alone

Nyss hemkommer från Norrköping, körde in mamma, Thomas och Pontus till Kongressen. Efter dom gick av vid flygen hänta jag syrran så åkte vi först till systemet och sen till Willys så hon är redo för helgen med både mat och drick :) Galningarna ska gå ut både ikväll och imorgon, fast jessica kommer halv 10 ikväll xD

Så nu är jag själv hemma tills söndag kl 13 när jag ska hämta dom igen, lyx och bo på hotell i 2 nätter tycker jag när de bara tar typ 20 minuter att åka hem. Idag blir de bara att vara hemma och ta de lugnt och sen imorgon blir de full fart med att hjälpa lina att hämta sin nya soffa, fota med kakan och sen festa på kvällen :)



/J 


Fight for you life

Att mammor aldrig kan ge sig och vara glada för vad man gör? Nej då får man höra massa gnäll om allt från pengar till att jag borde göra mera hemma. Jag som redan gör typ 90% av allt här hemma. Städar, diskar, tvättar och lagarmat! Shit aldrig ska dom vara nöjda..

Som ni kanske förstod så har jag bråkat med min mor idag, IGEN. Hade lämnat 2 kastruller och en bunke i köket och inte gått ut med sopporna och då dampa hon och tycker att jag inte gör tillräckligt för jag har inget jobb och betalar inte för att bo hemma. Och att de spelar ingen roll om jag diskar om jag inte tar allt, jaa de låter ju bra kan jag skita i disken helt då.

Jaa annars så har jag väl i ärlighetens namn gjort så mycket. förutom disken då ;) Men finns inget annat att göra för tvättstället (som jag tvättat) var fullt och de är ju nystädat så bara tittat på TV och spelat sims idag.

Imorgon ka jag köar in mamma och Thomas till stan i morgon, åker här ifrån vid 9 så de blir att gå upp tidigt. Är faktiskt ganska skönt på ett sätt men jag ska inyte göra nått speciellt så  blir bara att åka direkt hem.


Nyfixade naglar :)

Nu blir de titta lite på, inte för att de finns nått att se på. Men sen blir de lite sömn

/J


So you think you can dance

Jäla skit! Skulle lägga in mina bilder från kameran in på min data men gick inte så får nog klara er utan någon bild i dett ainlägg om jag inte kan leta fram någon kanske..

Idag har de varit lite Multitasking, har lagat mat, gjort sås, bakat och suttit vid datan samtidigt. Hehe testa de ni killar ;) Har oxå hunnit med att städa köket (innan jag stöka till de igen), och plockat undan lite i mitt rum och lite annat sånt småplock.. Va oxå på returpunkten med massa skit när mamma kom hem.

Nu är de resultatavsnittet på finalen av SYTYCD som gäller. Typ 1 timme kvar och sen blir de sova :)



/J

Lite reflektion

Ibland undrar jag varför jag gjorde de, vad fick jag ut av de? Sen tänker jag på allt jag upplevt, fått sätt och hur mycket starkare de gjort mig. Och jag vet att även om de inte gick som jag ville så har jag ändå varit med om ett äventyr som inte många får uppleva.  Hur många har levt och jobbat i USA i nästan 5 månader, hur många har fått sätt allt de underbara som jag har fått gjort?

Lite av vad jag upplevde


/J

Someday I´m going to make it

Varför måste de vara så svårt att börja på ett inlägg?

Idag har de bara varit lugnt än så länge, bara diskat och plockat i köket och tittat på TV. Nu ska jag där emot laga mat tills ikväll, kyckling i ugn med grillkrydda :) Mycket mumsigt.

Är de bara jag som tycket att de känns som vårväder ute? För en vecka sen så var de bara massa regn och tråkigt väder men nu så tittar ju solen fram, och de är mycket skönt! Fast de känns ju lite fel efter som de ska vara höst nu, de är ju 1 september idag...


Längtar inte precis efter de här..

/J

RSS 2.0