Snart helg igen

Hej vänner förlåt att jag är dålig på att uppdattera er fast i detta fall är det något väldigt positivt för det betyder att jag är så upptagen att jag inte haft tid med min lilla blogg. Jag har det jätte bra och storm trivs så ni som oroarer kan sluta upp med de nu!
Idag hade vi lite skapande val som vi skulle göra för vi har skapande 1 gång i veckan. Jag valde kör som första val och sen täntrådsarbete (armband) och sen keramik. Så hoppas på mitt första val men var många saker som verkar vädigt bra. Sen så vart det lite info om den fjällexpedition vi ska ut på v 37. Har blivit indelade i grupper och sånt nu så jag ska dela tält med Hanna som jag fick kontakt med direkt och det var kul att vi kom i samma grupp! Denna resa startar faktiskt i Norge så det ska bli lite kul och sen så går vi 4,5 mil ca på 5 dagar så är inte jätte mycket.
När vi snackat lite i grupper så var det dags att kl 4 åka på en rundtur med buss genom karlskoga så nu har jag nog lite mera koll än vad jag hade innan. Men dock var jag trött så var ingen höjdare. Sen tog vi varmamackor till kvällsmat för vi trodde det var pyttipanna vilket det INTE var så gjorde bort oss lite fast det var grymt gott. Och efter de va det cafekväll med musiktävling och fika och sånt. Sen vart de promenad för Jonna och mig på ca 30 min och efter det fotboll i 1,5 timme ca så vart en aktiv kväll för oss! Har skitkul både med individer och grupper här och internatet är för det mesta bra men vi hålle rpå att kämpa med att vi ska få byta till bärgsmannen (fritidsledar internatet) där faktiskt vi som bor i smeden får plats om man kastar ut dom som inte är fritidsledare! Hoppas för folket som bor här är allt annat än trevliga asså! Idag var det någon som hade tagit av Jonnas Philladelphia ost så hon vart inte glad alls, och det är inte konstigt för man ska inte gå och äta av andras mat. Så respektlöst och samma sak gällar att någon/några inte diskar efter sig så fullt med disk..
Och igår bestämde jag och Jonathan att vi ska bo på hotell i Karlstad på lördag så kommer bli ap-mysigt! Har bokat så allt är klart och bara ha det underbart där <3 Ska försöka få med mig en data hemma där ifrån hade jag tänkt elr vet inte om jag ska beställa på Netonnet. Vill ha en HP men vet inte riktigt hur mycket jag är berädd att lägga på en data :S Får vi se helt enkel,t men jag får iaf lön imorgon :D:D
Ja kanske lite onödig info men nu fick ni iaf lite tidsfördriv ;) Hoppas ni har det bra där hemma, och ni ska veta att jag tänker på er och saknar er!
/J

Karlskoga

Allt är bra jag lever och har det bra uppe i Karlsoga. Förlåt för att det imte vart någon uppdatering igår men daton gjorde inte riktigt som jag ville och stängde ner allt jag höll på med inklusive ett långt blogginlägg! Så stängde av den i rent vredesmod och väntade tills idag för att sarta den igen.

Rummet är mysigt men känner att jag behöver inhandla lite saker till de. Typ matta, gardiner och lite sånt som gör det hemtrevligt. Sen har jag ju inte fått upp nått på väggarna heller efter som jag varken har hammare elr skruvmejsel med mig upp xD Mycket bra jobbat Jessica!! Men här får ni iaf lite bilder på hur jag har de..






Så ser det ut just nu :)

Men nu är det dags att fixa det sista och sen gå upp mot skolan :) Spännande!!

/J

Sista dagen på Öland

Greatings from Öland!

Idag har vi åkt omkring lite igen här på ön men vart egentligen inget vättigt gjort. Starta med att gå omkring lite i byxelkrok men det mesta var ju så klart stängt. Sen vart det Löttorp för att tanka innan vi vände bilen mot böda för att kolla i lite affärer, köpa fisk och handla lite på ICA. Sen vart det lite småaffärer med lite blandat i innan vi åkte hem och bytte om till badkläder och sara och jag drog till Lyckesand i 2 timmar. Var bränmaneter i vattnet så fick akta sig lite men det gick iaf att bada som tur är. Så vart ett dopp igår och 1,5 idag för andra gången gick vi bara i till höfterna typ. Kvällen har bjudit på grillat och lite spel. Morsan vann på Geni och jag kom tvåa :P



















Så såg lite av min dag ut i bilder men nu är det dags att kolla runt lite och läsa bloggar innan det är dags att stänga datan för klockan ringer 8 imorgon så vi kommer upp i tid! :P

/J

Ölands bilder

Två inlägg på en dag, måste vara eran lyckodag! Tänkte jag skulle lägga in lite bilder här ifrån öland så ni har nått att titta på när ni har tråkigt. Va och badade i det svinkalla havet sen så var vi vid långe Erik och gick på stranden där. Sen så vart det lammet och grisen på kvällen och avslutade med lite sällskaps spel och mys i stugan med lite cider.




Svinkallt!! men i var vi och det var vi nöjda med ;)

















Sådär nu ska jag göra som resten av folket som är med och gå och lägga mig i sängen. Blir väl inte sova än utan ska messa lite mera med Jonathan som jag saknar nått enormt just nu här nere. Längtar till fredag då jag får pussa på honom!!

/J

Dåligt med blogg

Hej på er! Fia jag lever har bara haft annat för mig än att sitta vid en data ;)

Nu är vi nere på Öland iaf, tog och packa in oss fyra i mammas lilla bil igår och gasa mot paradiset som mamma kallar de. Och visst är det jätte skönt här nere men hade ju inte gjort nått om det var lite varmare! Men kan säga att semestern började spännande iaf för idag när jag vakna fick jag åka och hämta Sara och Marie i nabbelund, och var 1 mil på skylten!! Dock hade dom gått genom skogen så inte lika långt men ändå, dom fick en ordentlig promenad!

Ja i lördags var det underbart och hade jätte kul i Målilla. Inte så mycket att säga om det men det kommer bilder när jag fått in dom på datan. Fick träffa andreas jonsson och gå och kolla i depon iaf kan jag säga och det var en helt perfäkt kväll för speedway. Sen När vi va hemma igen i blacka tog jag bilen till Jonathan i söderköping. Söndagen grillade vi och bara tog det lungt för jonathan är sjuk stackaren! Måndagen såg typ lika dan ut fast då åkte vi till blacka istället och hade det bra! Sen tisdags så vart det lunch hos mormor o morfar innan vi åkte mot söderköping för att hämta upp sara och marie och ämna jonathan.

Nu har vi bråttom iväg så får skriva mera om våra äventyr sen! Tjing!!!

/J

Väntan..

Hejsan på er mina vänner! Tycker just nu att tiden går så jävla långssamt, har väntat hela dagen och kommer få vänta lite till innan Jonathan kommer. Han slutar inte förs halv 8 och då blir det grillat, bakpotatis, sparris och sallad. Är inne på min andra cider oxå så det smaka väldigt gott idag ;)

Hade en jätte trevlig lunch med pappa och syrran, tack igen för maten. Efter de så åkte jag och syrran mot blacka och har typ bara sniglat runt utan att göra nått vättigt alls. Laggt lite lakan och marinerad köttet till kvällen men ändå. Nu ska jag försöka hitta på nått så tiden går lite snabbare!

/J

Mina vänner <3


Har saknat dig med Fia! <3

Och på tal om Fia, igår vakna jag upp vid 10 och ringde upp henne för att prata lite och säga att jag bara skulle ta en dusch och frukost och sen åker jag in mot hemme för att hålla sällskap när hon ska vara barnvakt till Theo. Drack tea och hade det mysigt och bara prata massor och gosa lite med sötisen.

Åkte där ifrån precis efter 2 och då bar det av mot Sara för lite mys. Hon har ju varit borta i 8 dagar så va trevligt att ses igen! Men jag spendera en stor del av eftermidagen i Saras soffa under tiden hon plockat undan efter semestern och sen så vart de tvätt oxå. På kvällen gjorde vi egna burgare och så titta vi på speedway på datan på (Avantia) när Vikke körde och så kolla vi sammtidigt på Icebreakers på TV när dom mötte Hästen :) Var väldigt mycket där ettag men allt som allt va det en väldigt trevlig "Jessica- o Sara kväll"!!

Idag så blir det lunch med syster och pappa. Ska vara inne i stan halv 1 så det ska bli trevligt :) Ikväll kommer Jonathan efter jobbet och ska sova över tills imorgon, och då väntar en rolig dag i Målilla när vi ska kolla på GP och vi är VIP så ska träffa Andreas Johnsson (inte artisten) och få mat och sånt. Så det ska bli jävligt kul. Och sen söndagen kommer spenderas med Jonathan oxå så med andra ord är det fullt upp så tror inte det blir någon mera uppdatering på bloggen om det inte blir någon idag när jag kommer hem från stan.

Men nu ska jag fördriva tiden med annat, vad vet jag dock inte!

/J

Mysfika med tjejerna

Godkväll! Vart en trevlig tur med Kakan och Fia med fika på curiosa och sen en sväng på stan och kolla i lite affärer  innan det vart att åka hem mot blacka igen. Lina kunde tydligen inte träffas idag och vet inte varför för det var kakan som hade styrt upp den här fikan..

Annars så vart de ju lite packande idag, fick ner lite skor så har nästan en full väska men då är det mera som ska i den så blir att pressa. Tycker ju att det borde räcka med hagaväskan med skor. Har ifs halsduk, mössa och sånt där i oxå men ändå. Och sen så är det en as stor väska med bara byxor, pyjamas och tjocktröjor i men allt de tar ju ganska mycket plats så. Sen är en låda påbörjad med lite blandat som klänningar och sånt.. Kom fram till att med tanke på att jag typ aldrig har klänning så har jag ganska många (9 st) hehe.

Nehe nu ska jag lägga mig och se lite på TV innan jag ska sova. Natti natti vänner!

/J

Is this the real life? Is this just fantasy?

Kakan jag önskar att jag kunde men har inga pengar :( Tyvärr så får hoppas att man får chansen att se dom någon annan gång!

Godmorgon på er! Vakna kl 8 idag av mig själv vilket var tur för jag har till förfogande tid idag. Var så trött igår så jag somna direkt när jag låg och vänta på sms. Så missa messet och glömde bort klocklan men hittills är det ingen som ringt iaf.

Och den där fantastiska helgen jag skrev om fortsatte ända tills igår faktiskt. För i måndags så kom Jonathan hit efter jobbet och åt middag med mig och syrran (mamma fick brottom till Finspång när Thomas ringde) och det vart lax med romsås och massa gott till. Sov kvar tills igår och då låg han och sov länge och jag gick mellan datan, sängen och disken i köket från typ kl halv 10 tills jag fick honom att vakna vid 11. Sen låg vi kvar i sängen ett bra tag innan det vart frukost. Så åkte vi till stan och tog en fika på curiosa och gick omkring lite, jag köpte även ett block till skolan och en kalender. Va hemma någon gång efter 5 och då vart det lite gitarr spel, laga lassange och sen titta vi på Eclips innan Jonathan var tvungen att åka hem. Så igår var första natten sen i fredags som jag fick sova själv!

Nu till dagens planer, just nu äter jag frukost och när den är intagen ska jag gå ner och fortsätta tvätta som jag började med när jag gick upp. Sen så ska jag försöka ta tag i lite packning av skor och kläder. Och i eftermiddag så ska jag ta en fika med Kakan och Fia och kanske Lina :) Trevligt att träffa tjejerna igen, så länge sen vi alla var samlade så hoppas Lina kan komma!

/J

Helgen

Oj oj vad dåligt det var skrivet här förra veckan! Måste ta och skärpa mig lite tror jag med bloggen annars så kommer väl inte änns min trogna gamla läsare finna kvar snart..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men haft en fantastiskt helg med Jonathan. Började i fredags då vi åkte på födelsedagsfest för jojo och hade det väldigt bra där. Vart ganska så onyckter så vakna upp med världens baksmälla på lördagen som resulterade i att vi stanna i sängen tills Jonathan åkte mot jobbet halv 1. Då vart de pizza och sen en sväng ut till Kolvetorp och hälsa på husvagen, ta ett bad och grilla med mamma o Thomas.

Festbilder









En massa tvillingar, dock är det bara Frida och johan som är tillsammans (till höger)


Dom fyra ystrarna Enell!


Tog ett dopp och stod med armen och tatueringen i luften xD

Åkte hem och så kom Jonathan hit till mig och vi såg film (paranormal activity) och hade det allmänt bra. Vakna upp på söndagen och låg i sängen till typ halv 1 och sen vart de frukost innan det vart en ny film (New Moon) och sen åt vi mat med mamma och syrran, innan vi gick och la oss en stund för att sen åkta hem till hans mamma på kvällen. Han började jobba kl 6 idag så han kunde inte vara kvar här för då skulle han behöva gå upp kl 4 typ så då följde jag med honom efter som jag varit ledig idag :)

Va hemma vid 12 efter jag fick sova ut och sen så tog de ju as lång tid att åka hem efter som dom håller på och bygger om på vägen mellan söderköping och norsholm och inte nog med de utan jag kom bakom en lastbil som körde jätte sakta oxå.. Ja och resten av dagen har jag spenderat md syrran som har hjälpt mig med att packa ihop mitt rum. Ser inte så trevligt ut längre men är ju en vecka kvar tills jag åker på semester och efter de kan jag ju inte packa nått så måste hinna innan jag ska åka. Får lämna lite ombyten med kläder men packa ner det mesta så fort som möjligt nu! 







Ja vart ju inte precis ett kort inlägg men hoppas ni står ut med det efter det långa uppehållet :)

/J

Sova

Fan är helt slut men skulle bara säga att jag lever för er som undrar. Mycket jobb nu och ska jobba imorgon oxå och efter de så är det fest.

Har pratar lite med underbara Fia oxå och det är ju alltid trevligt! Ska byta några fler ord med Sara och sen sova för jag är helt slut...

/J

Gaddning i stor form

Vilken dag det vart! Startade augusti med att skaffa mig en tatuering :) Hehe inte alls vad jag hade planerat för min lediga dag men dom hade droppin så va bara att sätta sig ner och se glad ut. Min första tatuering ser nu väldigt liten ut tycker jag men kan bero på att den nya täcker hela överarmen plus upp på axeln xD


Under arbetets gång och jag fick sitta som någon tog polisgräpp på mig xD kunde knappt räta ut armen när jag fick släppa..




Och så vart slutresultatet efter 5 timmar av tatuerande! Nu är jag stel och öm på hela överarmen och det gjorde skit ont med färgerna och skuggningen men kan säga att det absolut var värt de! Är sjuk nöjd så nu gäller det bara att sköta om den ordentligt så den blir fin..

Ja och där försvann min lugna slappar dag som jag skulle ha innan jag jobbar 4 st 10,5 timmars pass tills på fredag hehe. Är jätte trött efter att jag suttit och lyssnat på den där jävla maskinen och eter all smärta så nu är det dags för sängen och ladda batterierna för änu en underhållande vecka på jobbet!

/J

RSS 2.0