Helgen

Hej på er, nu är det äntligen söndag kväll och jag ser fram emot min lediga dag imorgon. Ska bli så skönt men jag måste åka in till stan tyvärr för att lämna min lönerapport och sen så ska jag leta present till jojo som fyller på fredag och hon ska firas då. Kommer säkert bli jätte kul, det var de iaf förra året när hon fyllde :)

Lördagen bestod av jobb först till halv 6 typ och sen åkte jag hem och fixa mat till mig och Jonathan. Han kom vid 7 typ och det var jag lycklig över för jag han både duscha och göra mig iordning lite innan han ringde på dörren. Sen vart det grillad fläskfilé, majskolvar och champinjoner plus sallad till det. Efter maten och lite prat så tog vi en promenad och visa lilla blacka som tydligen var större än väntat, kul med tanke på att vi gick typ bara genom hälften. Sen när vi kom hem myste vi ner oss i soffan och kollade på Twilight (inte mitt förslag, dock vet han att jag älskar allt med twilight att göra) och filmen var tydligen över förväntan men inte alls som han tänkt sig :)

Kom sent isäng vilket resulterade i 4,5 timmars sömn för mig och att jag inte ville gå upp när klockan ringde resulterade i att jag hade 15 minuter på mig innan jag var vungen att åka när jag väl kom upp ur sängen. Inte så kul men var bara att fixa något att äta till lunch lite snabbt, ta men en banan som frukost, på med kläder och sen ut genom dörren. 

Jobbet idag var ganska lungt och skönt men vart lite gjort iaf. Men efter som det var ganska lugnt har ju denna dagen varit ganska sen och vid kl 12 var jag redo försängen typ xD Men ja nu ligger jag här och kl är 23.45 och jag lever fortfarande.. 

Kvällen spenderades i sängen men att se på "Remember Me" och med en godisskål som vart över från igår. Just de kanske ska nämna att Thomas har ju letat efter båt ett tag nu och idag så vart det äntligen av och han är nu mera ägare till en Maxi 108! Jippi så båten blir hitkört till den 29 augusti så då blir det segla av!

Nu vart det ett väldigt långt inlägg vilket inte var meningen men nu vet ni iaf att min helg har kort och gott varit underbar! God natt på er mina trollungar ;)

/J

Shopping med syster

Godkväll tänkte jag skulle skriva lite innan det är dags för mig att sova och ladda baterierna för helgens jobb :)

Dagen idag har bestått av slappa i soffan och en sväng på ingelsta med syrran. Så var jag hemma hos Sara en sväng och sa hej och fick min present. Hon åker ju på semester med KR snart och vi hinner inte träffas innan det så då var de lika bra att åka och hämta den idag :) Sen var ju tanken att jag skulle fika med Kakan och Lina men vart inte så av flera anledningar. Så åkte och handlade mat och sen så vart det fredagsmys hemma i soffan.

Vart lite fynd bland annat 3 par skor för 198 kr! För billigt för att inte handla så nu tror jag att jag är uppe i runt 25 par + 2 träningsskor :D Hehe man behöver ju lite och byta med och jag är väldigt nöjd med alla par! Sen vart det oxå ett par leggings, lite nya trosor från gina och örhängen :)




Så nu är jag ca 600 kr fattigare men det var de värt! :P

Ser fram emot morgondagen trots att det väntar 10,5 timmes jobb på mig. Får besök på kvällen för mamma och thomas åker till smögen imorgon dom jävlarna. Så för att jag ska slippa vara ensam så bjöd jag såklart hit någon :) Får se om jag lyckas ta någon bild imorgon så alla nyfikan får se :P

Men nu skriker sängen på mig och kommer nog inte ha någon ork elr tid till bloggen i helgen så säger helt enkelt syns på måndag!

/J

Min dag idag!

Hej på er, tog en paus mitt i allt fejande och tänkte att jag ska slänga in ett inlägg :) Idag blir jag nämligen 21 så väntar på att det ska komma lite folk senare. Har gjort två stora smörgåstårtor och en vanlig tårta så folk behöver ju inte gå hungriga härifrån och kommer ha väldigt mycket matlådor xD

Nu ska vi sätta iång och färga mitt hår och måla lite naglar och garnera smörgåstårtorna sen kan alla komma!

/J

3 timmars städning

Jaha det hade varit skönt om jag gjort som jag skrev och gått och laggt mig i soffan och se på en film som tanken var men när jag hade slagit ner mig och börjat titta så tog det 3 minuter innan Sara ringde så då började jag städa som verkligen behövdes på mitt rum. Damma av allt och dammsuga så tog sin lilla tid. Bädda oxå rent i sängen.. Men nu är iaf de klart för att de ska komma massa folk. Sen tog jag hallen oxå så nu är det bara dammsuga hela huset kvar typ :)

Mormor ringde förut och dom har tydligen ändrat sig så dom kommer i morgon och inget kommer typ vara klart. Plus vi har en källare som måste tas hand om efter som det kom in vatten i fredags. Ja med andra ord är jag glad att jag bara jobbar 4 timmar imorgon så jag kan fortsätta städa.

/J

Bara massa jobb

Hej på er! Idag har dagen varit lite anorlunda för jag hade tillförfogande tid för min brukare skulle bort nu i 3 dagar. Så istället för att vara hos henne så fick jag en annan kvinna att åka till så har varit där tills 16 :P Så har fortfarande till förfogande tid så sitter här med betalt ;)

Känns komstigt att jag fyller år på torsdag, den här sommaren har ju gått för fort! Känns som det nyss va maj ju och sommaren va påväg. Och tänka sig att nu är det bara 4 veckor kvar här nere i Norrköping (om man räknar med denna) sen får vi se hur livet i Värmland blir.

Beställde klipptid idag oxå så ska klippa min nästa onsdag efter jag jobbat. Fick genom Sara reda på att våran frisör har brutit armen så fick ta hos hennes kollega istället så hoppas det blir bra. Vill egentligen att min vanliga ska klippa mig fast då blir det ju inte innan jag flyttar :/ Men blir iaf gjort på Norrköping Hair Fashion.

Nej nu ska jag kasta mig i soffan oc tycka synd om mig själv för jag brände mig igår när jag var ute hela dagen. Tjing, Tjing!

/J

Massa mys i helgen

Hej på er sitter här helt söndergråten, låter värre än vad det är för jag har nämligen bara titta på film ;) Är själv hemma och bestämmde mig för att mysa ner i soffan med en liten godispåse och se på The Last Song och av någon anledning så gråter jag alltid som ett litet barn när jag se den.

Nu ringde pappa och avbröt precis så glömde bort var jag skulle skriva xD

Jaha får väl ta och berätta om min helg istället som har varit väldigt bra. I fredags åkte jag till söderköping för dejt nr 2. Vi åt middag och sen såg vi på film och hade det jätte trevligt och mysigt. Vart väldigt sent dock och jag var hemma halv 4. Och hade regnat som fan så var översvämmning på söderleden så fick backa för att komma upp på en annan väg, stod redan en bil i vattnet där och ville inte bli fast med den så tyckte att backa var det bästa alternativet. Var bara att slänga på varningsblinkers och hoppas på att polisen inte skulle komma! Men gick bra och jag kom hem tillslut.

Lördagen tvingade jag upp mig själv kl 11 och det vart en seg dag innan jag vid kvart i 3 åkte ut mot Krokek för att vara fågelvakt med Sara. Han även prata lite med Fia <3 Saknar dig väldigt mycket gumman och skönt att du kommer till Norrköping snart så jag får krama dig lite! Kvällen i övrigt bestod av grillat, trevligt sällskap i form av Sara och hennes kollega Anna som det visade sig att vi hade faktiskt en hel del gemensamt :) När hon åkt hem så vart det en film innan vi gick och la oss. Dock va det inte så kul för Hugo för han va livrädd för Anna och mig så han satt i sin bur nästan hela tiden vi var där men gav med sig idag efter ett tag och kom ut. Idag har jag hjälpt sara att plugga lite och tagit det ganska lugnt, läst lite i Jason Crumps bok under tiden jag inte hjälpte Sara. Hon börja jobba kl 2 och då åkte jag hem och såg på film..

Som avslutning på detta glada och possitiva inlägget så vill jag uppmana er att ta hand om era nära och kära för man vet aldrig när man förlorar dem. Detta skriver jag så klart med tanke på händelsena i Norge som nog inte lämnat någon oberörd. Så krama dom lite extra och ta inte tiden ni har tillsammans förgivet! 

              
                                                  Family first <3

/J


lite lätt irriterad

Just nu är jag lite irriterad på mitt jobb för man får inte tag på någon för alla enhetschefer har semester förutom en och henne gick inte mitt mail fram till. Så med andra ord så måste jag ringa in till kontoret men jobbar ju hela dagarna förutom i helgen. Problemet är att min brukare åker bort tisdag-torsdag nästa vecka och jag jobbar tisdag o onsdag. Jag vet inte om jag ska vara någon annan stans elr får vara ledig elr vad som händer med min lön. Handlar öndå om 21 timmar för mig så gaska mycket som jag förlorar på de.

Men får väl helt enkelt ta och ringa in i morgon på arbetstid, inte mycket annat att göra!

/J

Bilder från middagen

Haha förlåt Ida har inte laggt in dom på datan än xD ett bra tillfälle och göra det nu då :)

Bilder från en mycket trevlig middag med gymnasietjejerna, prata massa minnen och hade det bra!


Sara är redo att åka mot Ida

 
Något som va kul :P


Jag va tydligen oxå tvungen att vara med på bild


Förbereder för bildspel




Fick iaf en bild på efterätten :P


Lina och Kakan :P


Alla :) Lina gömmer sig lite bara ;)


Dom tre blondinerna


Spel





Ida dansar loss ;) Ja det var väl alla bilder värda att lägga ut så hoppas du är nöjd nu.

Idag så jobba jag i blacka så va skönt att slippa gå upp så tidigt. Har inte hänt så mycket idag utan va ganska lungt och var ute lite på eftermidagen. Jag har kommit fram till att jag har ganska så bra jobb, inte så stressigt och man får sitta och prata mycket och se på TV och sånt. Jobba 7,5 timme idag och det känndes som typ 4 :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och ta det lunngt ett tag innan det är dags för att laga mat. Blir grillat ikväll! Just de föresten Fia jag ringer dig i hegen någon gång för då finns det säker mera att prata om ;) Glöm inte att fråga Robin om Örebro..

/J

En lång vecka

oj vad dålig jag har varit på och blogga den här veckan! Men har ju börjat med mina 10,5 timmea pass så inte så konstigt att man är trött.. Lägg till att man somnat tidigast 1 varje dag och var på en dejt som varade i hela 8 timmar så får ni väl min vecka ganska så klar för er :) Känns som jag knappt har haft tid och äta xD

Vet att det finns dom vart jävligt nyfikna nu men ja det ända jag kan säga är att han är jätte trevlig, bor i Söderköping (men ska flytta till Norrköping så snart som möjligt) och att vi ska träffas igen på fredag vart det bestämmt i går. Har bara pratat med honom i typ 1 vecka men än så länge går det kanon bra.

Ja och idag väntar ett 7,5 timmes pass och jag är redan trött. Hur ska detta sluta? Nu är det dags att fixa det sista innan jag drar iväg :)

/J

Ikano och Ikea med mammi

Hallå på er, idag har det varit fullt upp. Tog dock sovmorgon och vakan kl 11 och trodde hon va typ 9 xD Så va bara att gå upp när jag väl kollat vad klockan var. Frukost och sen så åkte vi till Linköping för lite shopping. Vart Jysk, ikano och ikea så han med ganska mycket innan vi vände hemåt igen.

Jag fick lite saker till flytten oxå som kommer vara bra. Burkar, handdukar mm så jag är mycket nöjd. När vi kom hem så tog vi och klippt gräset, mamma börja på framsidan och jag på baksidan så vi var klara på mindre än en timme :)

Gjorde pizza till middag som vi åt till fotbollen och sen vart det speedway. Var två Vm-brons till sverige idag och det är ju nte fy skam iaf. Har varit med om värre dagar om man säger så ;) Har även hunnit rensa ut gammla handdukar och packat en första låda med lakan och haddukar och den är typ full xD Men nu ska jag se lite på TV innan det är dags att sova.

/J

Dead by april

God morogn på er :) Har precis ätit upp frukosten och funderar på vad jag ska göra nu då. Tror jag ska städa lite så morsan blir glad när hon kommer hem :) Sitter och kollar på Dead by april från live löpet på aftonbladet och dom är riktigt bra även live och aukustiskt.

Kan oxå säga att om jag inte skulle ha kommit in på fritidsledare så hade det blivigt fritidspedagog för det kom jag nämligen in på oxå :P hehe men nu är det Karlskoga som gäller och det ser jag fram imot! Nått mera som jag ser fram imot är ju middagen ikväll ska bli trevligt. Har drick till de iaf så slipper fixa de och sovplats har jag hos sara så det är kanon!

/J


Jag har en iPhone

Åh vad jag är glad just nu!! Elr just nu är jag ganska trött men jag är glad oxå för jag har nämligen suttit med min fina nya iPhone hela kvälen. Efter att jag varit inne på 3 i 3 dagar i rad fick jag äntligen en ny mobil och jag fick välja vad jag ville. Så stod och fundera och fråga om råd av jessica och syrran men kunde inte bestämma mig så fråga han som jobba där och efter lite övervägande så vart det en Iphone :D Får ha den här i dom 8 månaderna som är kvar på mitt aboneman men sen ska jag byta till telia och då får det bli en ny för tres mobiler är ju låsta till dom.

Ja så vart de ju 6 timmars jobb idag oxå och en jävla dålig fotbolls match som sverige förlora :( Men nu ska jag sova för imorgon är det middag som gäller hos Ida :P

/J

I'm just a Holy fool, Oh, baby, it's so cruel

Haft några trevliga dagar med Jessica och syster min. Åkte in till som i söndags och spendera natten där. På måndagen åkte vi till djurparken och sen ut hit till blacka. Vi grilla, tog ett kvällsdopp och drack någon cider och drinkar. Hade det jävligt bra helt enkelt. Idag så åkte vi in till stan för att försöka få en ny mobil till mig för den här är skit dålig och är fel på den igen. Det som den har varit inne för 3 gånger! (4 totalt) blir inte bättre så nu var jag inne både igår och idag och krävde en ny mobil. Idag hände det lite iaf och dom skrev till reklamations nämden och dom skulle höra av sig inom 24 timmar så kommer väl säkert ringa imorgon när jag jobbar. Så åkte vi till Maxi och titta lite och åt mat med Jessicas kusinoch kusinbarn.

Ser inte fram mot 8 timmars jobb i morgon men inte mycket att göra nått åt. Är iaf skönt att jag bara jobbar imorgon men tråkigt efter som jessica och syrran ska till stockholm och festa. Har ändå inga pengar men hade varit jävligt kul!

Nu ska jag ta tag i mitt rum och fixa det, damsuga och ställa i ordning efter nattens bravader. Fick möbleraom för att få platts med madrass där igår när dom sov över.

/J


Tjänat lite pengar

Idag känner jag min ganska så duktig för jag har hummit med mycket. Sara fick upp mig över mobilen och fick mig att ställa mig på crosstrainen vilket var länge sen. Vart 25 minuter iaf och sen så var jag trött xD Sen så vart det att tvätta lite och har precis nu hängt en maskin. Jag har tvättat alla fönster ordentligt, asså med andra ord imellan oxå. Och jag var klar med det vid 14 och det får räcka för dagens arbete har bara en maskin till som tvättas nu och kanske tar en till med lakanen från igår.

Nu ska jag fortsätta med att titta på fotbollen, står 3-1 till sverige så får hoppas att det håller sig :)

/J

Två dagar med Sarisen

Inte lite trött man är nu när man typ precis har kommit hem och bäddat rent i sängen det första man gör. Nu väntar snart en sval dusch på mig och sen ska jag hoppa i säng och njuta av mitt arbete.

Har typ varit borta i 2 dygn nu för jag åkte till jobbet igår kvart 20 över 8 och kom hem nu. Fast var hemma vid typ 3 och såg till katterna och gav dom mat och hämta badkläder. men ska börja från början om mina två sköna dagar. Börja ju som sagt med jobb igår till 17 och sen snabbt in till Sara för att göra sig klar för att gå och kolla på Munken in the park. Såg på Stefan Sundström (han som spelar musiklärare i Eva och Adam) och på Marcus Krunegård. Den sistnämda var helt klart bäst av dom två men sen tröttna vi på att stå och trängas så åkte hem och köpte med oss en påse godis och dela på. Såg på filmen Ladde 49 innan vi snabbt somnade in hemma hos sara.

Hemma hos fröken Bergström så vaknar man alltid tidigt så slog upp dom fina gröna redan kl halv 9 vilket var tidigt med tanke på att jag har sovmorgon. Sen så hade hon tvätten och så tog det lite tid för oss att vakna till ordentligt så vart frukost kl 10 innan vi gick ut och slängde oss i solen på hennes gård. Hon plugga gärnet och jag läste ut min bok Jiddra inte som var väldigt bra och rekomenderas! Kl 1 knalla vi inåt för att fixa lunch och vilade i 5 minuter och bytte om för att sen åka mot blacka och hämta min badkläder och sen ta en sväng till mårn för ett dopp som sluta med att vi simma typ 1000 meter vilket är ganska så bra när det händer bara spontant :) Åkte hem mot mig igen och fixa lite att äta i form av lite revben och varma mackor. Man tager vad man haver! Och sen gick tåget igen in mot Sara för att glo på lag-speedway som började kl 19 och nu hamnade jag här när jag kom hem.

Och här följer några bilder på oss två och våran lilla vändskap xD

Våran första tripp tillsammans till Avesta för att se på Speedway, svin kallt och vikke plocka typ 2 poäng och moton paja under presentationen. Men Vargarna vann iaf :)


En kyrlig vårglass på Halvars förra året.


Party pinglan och jag tog en utekväll
 

Valborg


Jag och Sara i vårt esse, äta xD Under minneskonserten förra året


Midsommar 1 år sen :)
Jag skulle ju kunna hålla på mycket längre men orkar inte för tillfället. Men vill säga att efter två sånna här underbara dagar måste jag säga tack för att du finns, är en underbar vän och att jag kommer alltid finnas vid din sida. Älskar dig gumman <3 

Men nu lockar duschen så jag får svalka min röda brända kropp som jag fick av en dag ute i solen, härligt! ;)

/J

En dag i Västervik

Ja är ju inte precis någon hemlighet att matchen igår inte gick så bra, inte minst för honom vi åkte för att titta på mest. Vart en jävla smäll och vill aldrig mera vara med om nått sånt. Kan inte äns förstå hur Sara och hennes familj måde med tanke på hur jag vart. Resutlater vart iaf blåslagen och en punkterad lunga och ett eventuelt båtbensbrott som dom gipsat trots att dom faktiskt inte sätt nått brott om jag förstod Sara rätt.

Jag, Marie och deras engelska vänner som var över och hälsade på var kvar på banan och försökte se klart på matchen, fast ingen av oss var så konsentrerade så ska jag vara ärlig vet jag bara att dom förlorade. Sen åkte vi oxå till akuten och fick invänta svar på vad som hände. Vi kom där ifrån iaf vid typ 23 tror jag och jag somna vid halv 2 så gissa som jag var trött i morse. Men jag har iaf alla kroppsdelar intakta..

Men jag måste säga att hela dagen fram till dom där avgörande sekrundarna så hade vi väldigt trevligt. Jag Sara och Nikki som är lika gammal som oss åkte i en bil ner till Västervik och regna typ hela vägen ner men där sken solen så fint och värmde oss. Vi åt lunch på Harrys direkt när vi kom ner vid halv 2 och sen gick vi tjejer och kolla runt i stan och köpte glass och hade det jätte mysigt. Vid 5 åkte vi mot banan och lyckades åka lite fel men hitta oss snabbt fram så vi kom rätt och sen så gick det som det gick..

Tog lite bilder men hittar inte sladden som vanligt så får skita i att lägga in dom. Nu ska jag vila lite innan jag ska börja laga mat.

/J

En snabbis till Västervik

Jag vet att jag är skit dålig på att blogga just nu men har mest jobbat sen sist så inte så mycket att skriva om. Dock så ska jag snart åka till Västervik, väntar bara på att Sara ska ringa och säga att jag ska åka.. Så blir inte långt inlägg idag heller men kanske skriver lite om våran tripp i morgon. Och ja så klart så ska vi åka och kolla på speedway för dom som undrar..

/J

Jag och sara lekte sommarlov

Oj vilken dag jag haft! Elr snarare dygn för det börja redan igår kväll när jag och Sara fick för oss att efter som vi ändå skulle hitta på nått idag så kan ju jag lika gärna sova hos henne. Så packade en väska och åkte in till hemme. Såg på a walk to remember och sen så pratade vi och somna vid 12 typ.

Vakna vid halv 9 och efter lite donken frukost och en dusch så åkte jag upp på stan och lämna min lånemobil och åkte och lämna min lönerapport på kontoret ute vid vrinnevi. Sen åkte jag och hämta sara och vi åkte mot söderköping för en liten glass på smultronstället. Haha orkade lite över häften och sara oxå kom fram till att nästa gång så borde vi dela glass för man orkar ändå alldrig att äta upp allt. Så gick vi och kolla lite och jag köpte en schal och ett diadem på glitter outlet och sen gick vi och kolla på mass annat oxå men köpte inget. Så köpte jag lite på ÖB oxå när vi va där men det var sånt som jag måste ha :)

När jag släppt av sara så åkte jag hem typ direkt och sen så åkte jag tillbaka till stan med mamma och Lotta och då fick jag med mig en tröja hem från cubus som kosta 100 kr och va jätte skön. Så nu får jag snåla resten av månaden! 

 
Fynden


Sara med halväten glass xD


Min halvätna xD Gott fom fan dom första tuggorna men sen mådde jag inte så bra..

Nu ska vi snart äta grillat och ha det trevligt men i morgon och söndag väntar jobb medans mamma, thomas, lotta och hennes äldsta + pojkvänn ska på kryssning..

/J

RSS 2.0