Mys

Nu har jag krypigt ner i sängen och ska titta på 90210 :)

Undrar vart mina pengar är som jag borde ha fått :S Om dom inte kommer i morgon förmidag blir de ingen julklapps shopping med syster yster i morgon..

/J

Fullt upp

Oj oj vad kul de är med crosstrainer, kul men svettigt! Hehe körde 30 minuter i morse och sen 30 nyss. Känns att de var några år sedan man tränade på riktigt (förutom med sara några gånger i våras)!!

Annars idag har vi haft fullt upp för de har rivits tapeter, spaklas och målats. Just nu ser köket ut så här! :)







Är en bit på väg och nu ska jag gå och fotsäta måla. Och i morgon blir de att handla julklappar med syrran och sen träffa Kakan och Lina :)

/J


Jippi!

Just nu är jag trött men glad! Vart ju som sagt att åka till Linköping förut och kom där ifrån med en crosstrainer, nya tapeter och allt som behövs till de (till köket) och en ny tv till mamma. Just tvn får dom inte att funka som de ska utan samma problem som på den förra :S Men crosstrainern är ju fördigmonterad och klar för användning..

Nu ska jag sova för jag är grymt trött!

/J


Driving away from home

Nu blir de Linköping, Ikea, Net on net och rusta :)

/J

Promenad i vintersolen

Hej mina vänner :)

Hemma från en kylig prommenad i vintersolen, var mysigt men kallt. Och då hade jag ganska mycket kläder på mig efter som de var -10! Underställ, mjukisar, t-shirt, 2 par strumpor, mössa, vantar, halsduk, joggingskor och tjockaste vinterjackan. De räckte och tillsammans med värmen som jag fick från när jag gick så frös jag inte allt för mycket förutom om ansiktet och benen..

Idag blir en liten anorlunda dag för mamma är hemma från jobbet för hon åt något som hon inte tålde igår på julbordet. Jobbigt när jag själv inte kan bestämma allt jag ska göra och när jag ska äta och sånt. Men vi ska troligtvis till linköping senare och hämta mammas tv elr få en nya om dom inte är klar med den. De känns lite som de fortfarande är helg :P

/J


Snö, snö snö

Hej! Har haft lite blogg uppehåll men de varade inte allt för länge ;)

Idag har de varit en underbara mysig dag trots att de var förjävligt mycket snö! Idag var de dag att äta julbord med mormor, morfar, mamma, thomas, syrran, anders, marie och annie på Charlies. Var helt okej dock hade jag lite för tajta byxor vilket kanske var tur för jag fick inte i mig så mycket då ;) Jag körde mormor o morfar både dit och hem så slipper morfar köra i de här vädret, men de var inget jag föredrog kna jag säga!

När jag vi var hemma vid halv 4 så var de bara att börja skotta och fixa bilar. Tog sin tid och efter de så var de fritt fram att vara barn igen. Hade tagit på mig mina termobyxor och bara kasta mig i snön :) Helt underbart måste jag faktiskt säga! Vart en del bilder på de oxå..



Katten bara titta på i fönstret och undrade om vi var dumma som va ute i de kalla vita, han bara längtar till sommaren ;) Kan iaf sammanfatta att de va en riktigt mysig och trevlig dag och nu har jag värmt mig med en glögg och ska snart mysa ner i soffan med en filt och titta på något bra..

/J


Idol

För mig finns de bara en gud, och han heter Jay Smith! Jag skiter i att han knarkar och inte är någon bra förebild, han äger hela idol och de är nått fel om inte han vinner hela skiten! Han är så överlägsen så de är inget att snacka om. När han är bra, då är han bäst!

Med de sagt så ska jag oxå lägga till att Olle va grym i båda sina låtar ikväll medans jay bara va grym i sin sista, vilket gör att jag faktiskt tycker att ingen av dom förtjänar att åka ut. Idag måste de vara dags för minnah att åka om man baserar på de som hände ikväll. Dock tycker jag att Linnea är sämre än Minnah igentligen vilket gör att jag hoppas att minnah får vara kvar en vecka till och bevisa hur bra hon faktiskt är när hon får vara frisk. Tycker inte Linnea kan sjunga, där imot kan hon röra sig på scenen och hon har något som gör att dom vill titta. Men för mig måste en idol kunna ta en ren ton vilket inte linne kan!

Nog om idol för den här veckan :)

/J


26/11-2010

Sådär nu är dagens vanliga syslor och måsten avklarade. Har nyss tagit hand om lunch disken och satt på diskmaskinen. Annars så har de varit som vanligt idag. Vakna vid 10 gå upp och göra gröt till frukost och äta de till Våra bästa år och efter de så vart de att sitta kvar och kolla på Tyra Banks. Efter de satte jag på maten och sen gick ut på en snabb promenad i 30 minuter. Vart en kort idag men bättre än inget alls.

Bokade bio nyss, ska gå på Sammys äventyr med Annie, Alvin, mamma, Thomas och syrran. En barn film men de är annies födelsedagspresent så det är därför vi ska gå på bio. Ska bli lite mysigt :)

Kvällen ska spenderas hemma idag och lutar åt att de blir samma sak imorgon oxå :( Frågade lina vad hon skulle göra men jag var tydligen försent ute för hon hade hela helgen uppbokad.

/J

Godnatt

Hallu!

Har nyss sätt klart på den tredje Twilight filmen, Eclipse. Fan vad jag älskar dom filmerna och fram för allt böckerna. Dom är så jävla bra så kommer nog aldrig sluta lyssna/läsa/se på filmerna, den dagen som de händer kommer gå till historian isf ;)

Efter duschen förut så avslutade jag min städninga av huset så nu är allt rent och fint och skiner. Elr jaa allt utom mammas sovrum för de får hon städa själv faktiskt. Har dammat och dammsugit och plockat som en liten tomtenisse här hemma idag så nu slipper jag de på minst en vecka iaf. Sen vart de bara att slappa framför tvn, laga mat och avlufta våra element för vi drog igång dom idag lagom till kylan ska komma. 

Vet ni, i morgon är de fredag och helgen börjar :D De betyder första advent och den riktiga mysiga julstämningen kommer att komma för då är de dags att sätta upp adventsljusstakar här hemma, och våra ljusnät och slingor som vi brukar ha ute. Ska oxå bli julbord med släkten på mammas sida. Man kunde ju ha de värre!

(hände nått med texten så den vart kursiv men ni står nog ut)

/J  

Don´t look back in anger

Saknad! <3

Vi har de alltid så bra när vi åker till töreboda, de är livskvalite att bara sitta i köket och prata om allt som händer runt omkring oss 4. De känns lite som förr fast bättre! Du är en underbar vän och jag är så glad för att jag har dig, och att jag vet att du har de bra i Töreboda <3 (Fast jag önskar att de låg närmare norrköping)



Nu har jag precis ätit lunch efter att jag har varit ute i 1 h och 40 min. Gick i 1 h och sen fortsatte jag med att skotta uppfarten när jag kom tillbaka. Fick oxå skotta trappan och gången för de hade snöat igen under natten. Så nu ska jag hoppa ur dom här halvfuktiga och kalla kläderna och in i duschen så man känner sig lite fräsh sen :)


Snö så långt ögat når!

/J


Humöret sviktar

Just nu känner jag mig på lite dåligt humör, är inte sur elr så men allmänt ledsen utan anledning:/ Inget kul..



Ganska nöjd med vad jag fick gjort under dagen och i morgon ska jag fortsätta, städa vardagsrummet ordentligt och sen såklart mitt rum oxå. Ska vara extra nogran, de är ju bara 1 månad kvar till jul och då måste de ju vara rent och fint så städar man lite extra nu så blir de inte lika jobbigt senare ;) Hehe kanske bara jag som hänger med på hur jag menar men ja ja.

Hann oxå med att skotta trappan och gången ut till vägen. Gjorde de typ kvart i 9 så va inte alls skönt ute kan jag säga! Kändes som de var typ 15 minus och snön bara yrde. Ska iaf fortsätta med uppfarten i morgon så de oxå från bli fin :)


Än är de inte så här mycket snö iaf :P

Nehe nu ska jag försöka sova lite!

/J

Min störst skräck

De värsta jag vet är spindlar! Jag har riktig jävla spindelfobi och jag skämtar inte, dom som känner mig vet att de är sant. Nu är de ju så att vi bor i hus och då finns de ju spindlar lite över allt men min mamma gör allt för att hålla dom borta från mig och mördar alla hon får tag i. Men finns några som bor nere i matkällaren som hon inte får tag i. Skämtar inte när jag säger att dom är gigantiska, för mig är dom 10 cm stora!!

Nu var jag iaf tvungen att gå ner med saker där nere, tror ni inte den största spindeln var aktiv och gick omkring där i nätet. Så jävla äkligt så de ända som kommer in i de rummet är mig arm och då står jag och skakar den efter bara för att jag tycker att de är så äkligt! JAG HATAR SPINDLAR!

Vet inte riktigt vart jag vill komma med de här inlägget egentligen men nu vet ni de xD

Idag har jag hämtat min mobil som varit på lagning och sen har jag städat hela eftermidagen. Nu är julgardinerna uppe även i köket och nu börjar de bli så där julmysigt här :) Är bara lite tomtar och adventssljustake som saknas!

/J

snöstorm

Ursh idag har de varit en så dag som man bara känner sig frysen och seg. Nästan som jag är påväg att bli sjuk men de hoppas jag verkligen inte!

Vart inget twilight maraton :( Vart bara twilight och sen så vart de annat att göra. Prata lite med sara och sen var de dags att åka och handla med mamma när hon kom hem från stan. Har oxå snackat med mamma så vi ska troligtvis åka in och köpa en crosstrainer nu i veckan, då kommer jag bli jätte glad för jag slipper gå ut och gå varje dag. Då kan jag göra de bara för att jag vill och för att få frisk luft :P Hoppas de blir av bara så inte mina planer blir förstörda!

Funderar på att kolla på New moon nu istället, värsta är att då kommer jag somna så sent :/ Får väl se hur jag gör helt enkelt..

/J

23/11-2010

Sitter och myser och värmer mig i soffan efter en promenad. Fryser fortfarande fast de var 3 timmar sen jag kom hem. Känner mig dock ganska duktig att jag var ute och gick i 1 timme i snöstorm. Men varken vind, snö elr slask kan hindra mig ;)

Nu ska jag fortsätta titta på twilight och sen efter de New moon och sen Eclips :P Ett litet maraton..

/J

Bilder från kryss 20-21

Godkväll!

Sitter i sängen och ska sova väldigt snart, tänkte bara lägga in lite bilder. Vart inte så många alls men jag tror ni står ut ändå :D


Större delen av gänget när vi sitter i VIP och väntar på att få gå på båten. Jesper, morsan, Mathias, Lollo, jag, syrran och Dennis :)




Morsan tror inte hon är med xD


Barnbordet..


Vuxenbordet :)


hehe för sent för att någon skulle se normal ut xD

Måste oxå berätta att när vi skulle äta så beställde mathias en öl. Servitrisen frågar hur gammal han är och han svarar 25 som han är. Hon börjar garva och fråga hur gammal han egentligen är, han svarar 25 och hon byter samtalsämne och frågar oss andra vad vi vill drick xD Hon fråga inte hur gammal jag var elr hur gammal lolla var så hon kände sig nog lite bortgjord xD

Nej nu ska jag se till att få lite sömn, men först slå en kiss och borta tänderna :) Natti natti!

/J




Kryssning

Herre gud vad jag var trött igår och de är ett under att jag bara inte gick in i sängen och la mig med kläder och allt på. Hade asså inte sovigt något alls under natten mellan lördag och söndag utan låg vaken från att vi gick och la oss ca kl 8 på morgonen till att vi gick upp 12.30 lagon bakis och inte alls i lika fin form som innan vi gick och skulle sova.

Ska försöka vara lite kortfattad och inte skriva en uppsats ;) Va en grymt roligt kryssning iaf och vi gick upp halv 9 i lördags och tog bilen upp till stockholm på förmidagen. Åkte och parkera och lämna väskorna på terminalen och sen åkte vi och käka lunch på pappagrapa på hornsgatan. Gick där ifrån ner till centralstationen för att åka buss till siljaterminalen. Får våra hytter och alla går och möts i mamma och thomas svit innan vi ska äta. Efter 5 miuter knackar de på dörren och min morbor och Marie står utanför. Ingen förvarning elr nått utan hade dagen innan bestämt sig för att dom skulle följa med utan att säga nått xD

Äter kvällsmat och tar en cider och sen till taxfree och handlar dricka och fortsätter i hytten. Sen sprang vi omkring lite här och var på båten och slutade med att en vart för full och då skulle thomas bjuda på pizza till dom och vi gick till en cafiteria. Där satt vi från kl halv 3 till ca kl 7 då de vart frukost. Vi fick då med oss en av dom trevliga killarna som vi pratat med under kryssningen och de slutade med att han oxå följde med till hytten och där av ingen sömn. Men med tanke på att jag dela med syrran så hände de inget alls förutom att vi låg och prata och hångla.

 Men han sa något helt annat till sina kompisar vilket gjorde att jag vart utittad 3 gånger och jag hörde "det är hon" och dom peka och jag kände mig allmänt dum. Jag skiter i vad han har sagt med dom kan väl bete sig lite vuxet och inte peka, viska och glo så ögonen tittar ut!

Resten va kryssningen var jag as trött och bara ville sova men höll mig vaken tills jag satte mig i bilen och vi var ute ur stockholm :P Kom hem, borsta tänderna, kolla fb, skrev de lilla kort blogginlägget och sen kolla på tv i 30 min och sen somna som en stock direkt efter de. Sov i 12 timmar och idag har jag bara tagit de lugnt och försökt att återhämta mig från denna resa :P

Bilder kommer senare

/J  


Sova kan man göra när man är gammal

Är grymt trött men skulle bara medela att jag är hemma från kryssningen och har överlevt med nöd och neppe. Får berätta om kryssningen i morgon för nu måste jag få lite sömn för den ända sömn jag fått sen i natten till lördag var i bilen påvägen hem från stockholm..

/J

Förvirringen är stor

Oj insåg nu att jag inte skrivit någon blogg idag :S Skulle gjort de på förmidagen men de vart tydligen inte så..

Idag har jag tagit de lite lungt, tittat på tv och suttit framför datan. Men har oxå hunnit med att städa både ugnen, micron och under diskhon där påsar, skräp och rengöringsmedel låg lite huller om buller. Så de lilla jag gjorde var iaf välbehövligt för de va inte gjort på ett bra tag. Imorgon tänkte jag städa huset så kommer ha lite att göra då oxå ;)

Kryssning i helgen och har som vanligt problem med vad jag ska ha på mig. Kakan tyckte jag skulle ha min blommiga kläning så blir kanske den. Får se, kommer säkert att testa lite i morgon om jag känner mig själv rätt. Ska bli jävligt kul för har nämligen fått med lite mera folk. Mammas kompis Lotta, hennes nya, hans barn och sen Lottas dotter Lollo och hennes sambo. Så vart ett gäng på 10 pers istället för bara familjen :) och några flera ungdomar..

Nu blir de lite flera bilder från helgen!


Kakan hade lite tråkigt när vi stannade xD


Ser ju lite snyggt ut men inte så kul att köra i. Var iaf inte allt för tjock dimma :)


Söta fia som inte vill vara med på bild, som vanligt ;) <3


Och hon har smittat pucko som oxå vägrade vara med på bild


Våran inköpslista till konsum. Vart att laga god pasta och pastasås :)



Mina flickor <3


<3


<3

Fia du får börja ställa upp på att vara med på bild, har ju ingen bra på dig och mig!



Så fin man kan vara då! Han är allt ett litet pucko ;) hihi

Sådär, de tog ju inte alls tid xD hehe Min data är så jävla seg ibland men de är ju bättre än inget alls så ska inte klaga. Får oxå be om ursäkt för dom inte allt för snygga bilderna på mig, men hade gått upp tidigt och kört bil i 2,5 timme så inte allt för pigg. Nu ska jag mysa ner och se lite på tv innnan jag somnar..

/J


Problem med kommentarer

Har problem med mina kommentarer ibland. Dom synns inte när jag loggar in så har missat att godkänna några, men nu har jag gått tillbaka och kollat så alla är godkända :) Nu ska jag se slutet på NCIS och sen sova..

/J


Trött påt

Gud vad jag är trött på att bo hemma! Behöva rätta sig efter vad mamma vill och tycker hela tiden. Idag fick jag inte se på Grays i vardagsrummet för att mamma helt plötsligt hade tröttnat på datan och ville se på fotboll. Sen när tycker hon om fotboll och ser på de om de inte är VM? Hum aldrig!!

Med andra ord så är jag trött på de här, jävligt trött!

/J

17/11-2010

Hejsan!

Idag har de varit en hektisk dag, iaf för att vara mig ;) Gick upp kl 7 för att köra mamma till jobbet. Gick och la mig när jag kom tillbaka och somna om en stund innan jag gick upp 20 över 9. Märkte då att de gått en propp så bara för mig att gå ner och fixa de och de tog ca 10 minuter. Så då hade jag 30 min innan jag skulle vara hos mormor o morfar så va bara att stressa sig klar och hann knappt med frukost.

Hade bestämt med mormor att jag skulle dit och hon skulle hjälpa mig med att sy nya kuddfodral till våra soffkuddar, dom är ju bara för gräsliga och då ska mamma få de i julklapp. (Hon läser inte min blogg så ni kan vara lugna) Gick bra i början sen började symaskinen krångla så vi är inte änns halvvägs med dom 6 kuddfodralen. Och kan säga att de här kommer vara den dyraste julklappen för tyget kostade 400 kr xD

Mormor och morfar bjöd oxå på lunch innan jag åkte hem. Testade de fodralet som nästan är helt klar och bara en dragkedja saknas och de vart jätte bra! Sen så gick jag ut på en rask promenad i ca 50 minuter runt nästan hela blacka. När jag kommit hem och duschat efter promenaden så var de dags att ta de lite lugnt och tittade på OTH och Life Unexpected som bara är för bra! Kan inte vänta till nästa vecka uten vill se nästa avsnitt NU!

Jaa så har min dag sätt ut än så länge iaf. Funderat lite på vad man ska ge sina kusinbarn i julklapp, någon som har förslag? Elr förslag till julklapp till sin far? Pappa har du någon önskelista? :)

/J

Dagen

Godmorgon!

Tack för peppen kakan!

Idag vart de att gå upp tidigt för att köra mamma till jobbet. Så jag va uppe redan 10 över 8 vilket, jaa är ganska tidigt för mig!Fick börja med att skrapa rutor för våran värmare har varit knas och inte funkat på ett tag vilket resulterar i mycket frost i morse.

Ska iaf till AF för att lämna in papper, samma papper som jag lämna i fredags men va så jävla klantig att jag glömde fylla i en sak så nu kommer mina pengar vara försenade, igen! Jag är bara för klantig ibland.
Sen så måste jag till 3 igen för att min mobil måste lämnas in, IGEN! Denna gången är det mitt headset som inte funkar alls men går och ladda och jag har kollat med flera headset så de är inte fel på de. Plus att sen länge har jag ju inte kunnat smsa och prata i mobilen samtidigt för den bara blinkar.
Så ska jag oxå titta på tyg till våra vardagsrums kuddar som jag ska fixa till mamma i julklapp.

Nu blir de frukost och sen byta om och åka...

/J

Motivation

Just nu känner jag mig lite duktig. Kan avslöja att på två veckor har jag gått ner 2,5 kilo och de känna bra och kul att de ger resultat. Ändå känner jag att jag fuskat som i lördags då vi drack både smultronvin och julmust och åt pepparkakor. Plus att den här veckan som var nu var jag nästan inte ute och gick något alls! Men iaf nu är de bara att fortsätta och man får mera energi och vill fortsätta när man ser resultat så idag var jag ute och gick i över 1 timme och kändes riktigt bra. 

Nu ska jag kolla vad de finns och äta och fixa de och sen blir de nog att fortsätta kolla på McFly eller att kolla på något på tv.

/J


Lite info

Har myst ner mig i sängen och kollar på McFly-dvd som jag fick låna av fia :) Tack igen gumman! <3

Grattis på fars dag till min underbara pappa!

<3

Och grattis till Erik Lantz som jag nyss såg på FB att han hade gift sig igår! Lite intresant info ;)

/J

Hemma

Hemma efter en underbara helg i Töreboda!

Igår vart de bara mysa och prata massor så vart en sen kväll. Och gick upp vid 10 imorse och käka frukost och forsatte prata massa. Bilen höll tillbaka oxå, va ju så att kontrollampan började lysa innan vi äns kommit till Motala igår men va inga problem alls.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli klar för jag är grymt hungrig.

/J

En lyckad överraskning

Nu är vi i underbara töreboda :) Vart att överraska fia och robbin som nog båda två vart exremt förvånade av vad vi hittat på. Lina skulle ju lixom vara på ge-kås hade hon sagt till Fia när vi satt i bilen. Fia som öppna stod bara där och titta när hon öppna.


Hade lite bilproblem så stannade och kolla om de fans nått fel vi kunde identifera.


<3


<3


Sitter och myser och pratar :)

Nu blir de att gå och handla mat tills ikvällen och så blir de lite smultronvin ikväll och fortsätta myset.

/J


Fredagsmys med saris

Nu är man hemma sen ett tag sen från sara :) Haft en trevlig kväll och skönt att få prata av sig med någon som vet hur de kan vara när man går varandra på närverna. Vart att kolla lite på tv, bla idol. Sen massa prat och lite massage och klia på ryggen :) Haha sånt som vi brukar göra när de är fredagsmys ;)

Skickade oxå och fråga hur de gick på donken och om dom bestämt sig vilket dom så klart gjort och sandra hade glömt mig. Just nu känns de bara skit för jag kände att jag gjorde jätte bra ifrån mig på den intervjun så fattar inte varför jag inte gick vidare till intervju med chefen. Jävla skit!

Nu blir de iaf att försöka sova lite.

/J

Skit dag!

Är arg som ett jävla bi just nu! Typ som en ilsken kobra fräser jag.. Asså fattar inte varför de är så svårt att lyssna på vad jag säger och sen komma ihåg de, elr tro mig för den delen.


Typ såhär fast änu argare!


Lite såhär!

Dagen började med arbetsförmedlingen och de är ju aldrig bra! fick sitta och vänta i fan 35 minuter för att få ett papper utskrivet när min handläggare sa att jag skulle få de direkt i reseptionen. Och jag var stressad för jag viste inte hur lång tid de var kvar på pakeringen så då vart jag änu mera irriterad! Tycker inte alls om min handläggare, har ju fan inte äns fått träffa henne än. När jag vill ha möte så ringer hon bara upp..

Ja sen åkte jag hem och slappa lite tills mamma ringde och jag skulle hämta henne. Och då va de vägarbete, stopp och en buss framför mig som körde i 30 km/h så tog 8 minuter och mamma står ute så jag blir utskälld och försöker förklara varför jag är sen och då tycker hon att jag borde ringt. Joo de känns ju säkert o bra när man kör bil kl 4 och de är massa trafik och vägbyggen!

Sen så ringde lina och jag fick tråkigt besked men de har löst sig så de blir att träffa henne ändå imorgon som tur är. Och pricken över i:et vart när jag fråga när thomas skulle komma (och vi skulle äta) och de va halv 7!?!? Jag ska till sara idag och vet inte när men sa till mamma att de kan bli allt från kl halv 6 till 7 elr kanske änu senare. Så nu ska vi inte äta förs thomas kommer och känner mamma så maten hade varit försenad och typ klar kl 7 kanske. Så fick ett utbrott på de och de sluta med att jag tog bort vingarna på kyklingen och lagar dom just nu i ugnen.

Detta har inte varit min dag! Tur att jag ska till sara som nog kan få mig på lite bättre humör :)

/J

11/11-2010

Pust! Har precis diskat klart all disk och de var inte lite. Har bakat idag och kan ju inte säga att de vart allt för lyckat xD Vissa bröd vart typ jättesmå och dom jäste inte typ nått i ugnen som jag trodde att dom skulle göra. Gjorde dock efter reseptet så nästa går ska jag göra bröden i min egna storlek ;)

Så just nu är jag bara trött och har lust att slänga mig i sängen och sova en timme elr två. Men då kan jag ju inte sova ikväll så blir soffan och se på TV istället.

/J

Siccan + Kakan = Bäst! ♥

Idag vart de en såndär bra dag, en dag som man har för sällan. För vad kan vara bättre än att träffa kakan, äta en god lunch och sen strosa omkring i affärer? Att sen avsluta de med lite basket gör de ju inte värre ;)

Började dock inte så bra idag för jag vaknade kl halv 9 och lyckades tillslut somna om. Och 5 minuer efter de så ringer min mobil och jag vaknar så klart. Va jävla soc som ville att jag skulle skicka in papper från arbetsförmedling så bara att försöka få tag i dom. Men min handläggare har inte svarat så får väl se om hon gör de i morgon elr om papret bara dyker ner i brevlådan någon dag.

Så va bara upp och hoppa klockan 10 över 9 i morse för då vart jag så arg att dom ringde precis när jag lyckades somna om. Så prata lite i tel och skicka mail och lite sånt och sen så gick jag ut och skotta snö så jag skulle komma ut smidigt med bilen och så tog jag trappan och gången oxå när jag ändå va på g ;)

Sen vart de då duscha och åka in till stan lite senare så jag var hos kakan kl 13. Då vart de att åka ut till Ingelsta och kolla in vad som fans att äta. Kunde inte bestäma oss så gick till gina och fundera på vad vi var sugna på under tiden. Vart iaf till slut Chilli Wook. Mycket gott! Sen gick vi runt och kakan köpte bla en julklapp och lite underkälder och jag lika så :) Har dock inte köpt någon julklapp än, börjar ju bli dags för de kanske..

Jaa när vi var klara med shoppingen så åkte jag hem med kakan och hämtade syrran. Åkte till donken för syrran skulle handla och träffa bla frida som jobbade :D Efter de åkte vi till Monica för att vänta på att pappa skulle sluta jobbet och då vart de basket. Hehe hoppas ni orkar läs de här för de vart lite längre än planerat xD

Kolla in kakans blogg för att se bilder :)

/J

Andra snön

BURR!! Fy satan vad kalt de är med snö! Va tvungen att lämna tillbaka filmer som vi hyt så va bara att klä på sig och gå ut. Tänkte ju inte vara så lat att jag tar bilen till macken så bara att börja gå.. Fy vad jag hatar snö och blåst och tillsammans är de änu värre. Så halkade jag till 4 gånger men ramlade som tur inte, de hade varit en snygg syn annars ;)

Idag blir de annars inte att göra mycket alls, ska tända en bra snart och mysa till de. De är iaf mysigt med snö så länge man slipper gå ut i de. Jag borde asså gå i ide på vintern :)

Åt nyss oxå världens godaste mat, kyklingsallad med currysås. Älskar verkligen de och skulle nästan kunna leva på de. Skulle kanske bli lite tjatigt efter ett tag men ändå xD Imorgon blir de oxå någon god lunch med kakan, ska ut till ingelstad och äta och sen gå och kolla lite i affärerna. Ska bli mycket trevligt tycker jag!

/J

Kryssning nästa

Wii nu är kryssning bokad till nästa helg, blir en lite lugnare familjekryss med mor, thomas och syrran. Kände att de här behöver jag. Nu har jag ännu mera att se fram imot!!

/J

Ikea

Nu är vi hemma sen ca kl 8 och har myst ner mig i soffan med filten :) Är frusen man kan bero på att de bara är typ 20 grader inne :/

Vart lite shoppingpå IKEA, köpte lite frukostskålar, en stor glasskål, rivjärn, stekpannor och lite annat smått och gott som jag ska spara på tills jag ska flytta :) Tycker ju att de är lika bra att samla på sig så mycket man kan för pengar kommer de ju gå åt iaf den dagen man ska flytta.

Snart blir de sängen och krypa ner för jag är skittrött men måste se paradise hotel innan jag somnar.

/J

Iskallt

Satan vad de är kallt ute! Vart en liten kort 20 min powewalk. Hehe öronen va ju fan på väg att rammla av kändes de som och dom är fortfarande två isklumpar känns de som xD Så vart en kortis iaf..

Nu blir de en dusch och sen vänta på att morsan kommer hem.

/J

Ny vecka med nya äventyr

Jaha då är den här veckan slut oxå, men nästa vecka ser jag fram imot lite om man säger så :) Redan i morgon ska jag till Ikea vilket ska bli kul, alltid kul att åka dit ju :P Sen på onsdag blir de dambasket med pappa, och så ser jag självklart fram imot nästa helg då jag ska hitta på massa kul och bus med bla kakan :D


Bästa! <3

Just nu sitter jag och ser på slutet av EMA, avslutar med Bon Jovi :P De kallar jag bra musik, och otroligt att dom fortfarande håller efter alla år! Annars så har de faktiskt inte varit någon höjdare denna år, var okej artister och var väl rätt som fick priser men tråkigt att artister som får priser är någon annan stans :/ Men man kan ju inte alltid vara nöjd ;)

Annars idag har de inte hänt mycket alls, bara varit hemma och tagit de lungt. Lämna bara huset när jag och mamma gick ner till konsum för att handla. Va svin kallt och den tjocka vinterjackan åkte fram och med den vantar och en halsduk. Pälsa på mig ordentlig de är ju lika bra.

Tatueringen mår bra och känns bra. Håller på och smörjer så den inte ska torka och bli förstörd men är lite jobbigt för dom flesta tröjor och jackor skaver imot så är lite rädd att sårskorpan ska skavas bort men gör mitt bästa. Ser iaf riktigt bra ut och jag är skit nöjd fortfarande!

Nu ska jag krypa ner och försöka somna, hörs i morgon!

/J


Allahelgona afton

Denna dag har varit riktigt trevlig och stundtals väldigt roligt. Har umgåtts med familjen och mormor o morfar som va på middag här. Vi hade slagit på stort och körde på 3-rätters. De var svampsoppa till förrätt, porterstek till huvudrätt och frukt o glass till efterrätt. Allt va extremt gott, dock inte alls nyttigt xD

Ikväll efter vi tagit hand om disken så vart de två olika filmer, en svensk som heter "Flickan" och en engels som hette nått som jag inte kommer ihåg xD men handla iaf om fyra par som åker till en ö och ska reda ut sina problem i sina respektive äktenskap.
Flickan handlar om en ung tjej som är ca 8-9 år som blir lämnad hos sin mosters vård över sommaren för föräldrarna ska åka till afrika. moster är inte riktigt kalifiserad för att ta hand om henne och de slutar med att hon själv får sköta om sig och allt hemma.

Kan inte säga att jag tycker någon av dom var så speciellt bra men de funka ju som tidsfördriv ;)

Nu ska jag se slutet på i dina skor och sen sova! Är trötter..

/J

Första tatueringen

Nu är jag hemma efter en underbar dag med Lina och Frida. Börja med att hämta frida kl 11 och sen åkte vi hem till lina och tog hennes bil. Åkte till banken och beställde ett nytt visa kort för de funkar lite när de vill typ och sa upp mitt gamla kort som jag inte har någon användning för.

Sen åkte vi och tog ut pengar och lina taka och sen åkte vi till studion där vi skulle tatuera oss. Var lite nervös men inte allt för mycket. Lina började och de tog ca 40 min tror jag och sen så va de min tur. Hehe då vart jag mera nervös! Men allt gick bra och de gjorde inte alls så ont som jag trodde att de skulle göra. Så jag satt och smålog åt mig själv och hur rädd jag hade varit att de skulle göra ont. Hehe när jag sa att de inte var så farligt alls så sa han som tatuera oss att då kunde vi ta hela ryggen då, tacka nej till de..


Frida och jag vänta i bilen vid bakomaten


Lins fin tatuering :)


Väntan på att han ska börja med mig


Resultatet :P Sjukt nöjd!


Lina på Paus


Maten är uppäten och vi sitter bara och pratar och myser på paus :P

Efter tatueringarna var klara så åkte vi upp på stan och åt lunch på paus och sen vidare hem till Frida och fika efter de. Sen fick frida sin present som hon inte alls va beredd på att hon skulle få så hon vart både glad och förvånad. De roliga var att vi glömden presenten i bilen så helt plötsligt utbrister Lina att vi måste gå på promenad xD Annars så satt vi och lyssna på julmusik och hade de jätte mysigt och julstämmingen kom när dom redan hade julkoppar, julgardiner, julstjärna och så klart musiken då så de va jätte mysigt!

/J

3/11-2010

Är gald just nu för har nyss beställt massa bilder, elr närmare bestämt över 170 st. Lite blandat men de mesta är från USA och sen några precis innan jag åkte och efter jag kom hem. Är grymt nöjd för jag tycker de är skit tråkigt att alldri ha några bilder förutom på datan. Och om datan av någon anledning skulle gå sönder har jag nu iaf bilder där ifrån.

Vart att sova till 10 idag och sen upp och äta gröt till TV:n och våra bästa år. Efter jag sätt på TV vart de datan och kolla OTH och sen har jag inte gjort mycket mera idag. Tvättat och de va välbehövligt!

De känns att de blir kallare och kallare och mera ruggit väder. Igår kväll regnare och samma imorse när jag slog upp mina små ögon. Och inte nog med de så har de ju fan blåst storm idag så knappt man kan gå ut. Iaf har inte jag gjort de än. Inte äns katten vill gå ut så han har varit inne hela dagen och myst med mig.

Nu funderar jag på att tända en bra och sen fica något att äta :)



Är lite nervös för imorgon, närverna börjar komma nu

/J

Basket

Hemma och i säng efter basketen, nu kommer lite bilder och efter blir de se lite på TV och sen sova.

















Kanske ska nämna att det var en bra, tät match och att dolphins till slut vann med 5 poäng i en ganska poängsnål match :)

/J

Inne i november

Nu är jag tillbaka efter lite uppehåll här på bloggen. Kände inte att de fanns nått viktigt att skriva om och de gör de kanske fortfarande inte men tänkte skriva lite ändå.

I helgen va de lungt och i lördags va jag ju hos Sara och på söndagen så åkte vi till landet och högg ved igen. ett jävla slit men nu är vi klara med den iaf :)

Igår (måndag) så gjorde jag väl inget speciellt heller. Var hemme hos Sara en stund på kvällen och förhörde henne på hennes tenta som hon har på fredag och så titta vi på biggest loser.

Och nu kommer vi till nått som jag har sagt så många gånger förut men nu är de allvar! Nu ska jag och sara köra vårat nyttiga igen. Och nu kommer ni inte tro de men jag käka faktiskt gröt till frukost. Var dock inte gott alls och jag kan knappt äta de med tanke på konsistensen. Tycker den är riktigt vidrig men nu ska jag försöka hela veckan ut så får vi se om jag vänjer mig. Har ocå börjat att ställan klockan på 20 över 9 och går upp direckt och går en promenad. Idag vart de en rask promenad genom nästan hela blacka (förutom Vikelby och gammla sammhället) och va ute i över 30 minuter.

Men nu är de mat och senare ikväll ska jag på basket med pappa :)

/J

RSS 2.0