Stan med Sara idag

Godmorgon på er alla. Sitter här och väntar på att mamma ska ringa och säga att Thomas kommer och hämtar mig så vi kan åka till stan och titta på bilar. Ska troligtvis göra det snart så har varit vaken sen halv 9 när klockan ringde, tyckte det var lika bra att ställa den så man vet att man är redo och åka.

Ska oxå träffa Sara idag och gå på stan en sväng. Ska bli kul men vet inte om jag ska unna mig något elr vara snål för jag behöver ju alla pengar jag kan få till bilen. Får se helt enkelt men skulle behöva ett par låga vita tygskor.


Jag och Sara, lite lagon bakis och står och fryser i Helsingfors i vintras :)

/J

Forgive sounds good, Forget i´m not sure i could

Nu har jag tagit lite bilder, är inte värdens bästa så får ha lite överseende med de ;)







Har lite av håret uppsatt på sidan och nu ångrar jag mig att jag inte klippte typ sådär, men funkar ju med hårnålar oxå ;) Lite skillnad sen innan xD





En klar förbättring tycker jag iaf :P Illa att jag är så blek, ser ut som ett spöke och då har jag ändå solat en hel del redan. Tråkigt att aldrig bli brun och fin men vit kvinna ska vara vit som mamma brukar säga ;) Körde en defragmentering på min data igår och oj vilken skillnad! Har haft datan i 1,5 år men inte gjort någon så ni kan ju tänka er. Den känns nästan som ny igen! :) Ja nu vet ni de iaf och nu ska jag gå ut och hjälpa mamma medmaten. Blir wook idag med kyckling och sen har jag gjort en rabarberpaj till efterrätt som står i ugnen just nu..

/J

Grönt gräs är den bästa sorten

Hallå på er!

Vet inte riktigt vart jag ska börja men kan säga att jag är ganska så nervös över att jag får reda på om jag kommer in på någon folkhgskola på onsdag så bara typ 1 dag kvar kan man säga. Hoppas bara att jag kommer in på någon av skolorna annars så kommer jag dö! Har tänkt massa fram och tillbaka men vet fortfarande inte med hel säkerhet vilken skola jag skulle välja om jag kommer in på båda, dock så lutar det åt Karlskoga men det får vi se :P

Idag låg jag kvar ganska länge i sängen och drog mig innan jag gick upp och åt frukost så kom inte upp förs 20 i 10. Så kolla jag på två avsnitt av OTH när jag åt frukost. Sen så gick jag ut och klippte gräset, elr klippte typ 2/3 av gräset sen la jag ner. Tänkte spara lite tills imorgon oxå så jag har nått att göra då. Så nu håller jag på att vattna framsidan lite för den är alltid så torr. Skulle ju vara skönt att slippa brunt, tort och hårt gräs för det är inte så trevligt tycker jag. Så har jag oxå tvättat lite så ska gå ner och hämta den nu och sätta på en ny maskin.

/J

Driving one of your cars

Nu är denna dag oxå slut och jag har krypit ner i sängen och ska snart stänga av datan men tänkte slänga in ett ett snabbt inlägg innan jag ska sova efter som det har varit ganska dött på bloggen den här helgen. 

Jag vi åkte ju till Örebro idag för att titta på en Suzuki men "ägaren" hade inte alla papper som tex registreringsbevis, besiktningsprotokoll eller något kvitto med att han faktiskt ägde bilen. Han sa att han köpte på en bilfirma nere i Göteborg innan han flytta till Örebro och bara kört den upp, men att dom inte bytt ägare på den efter som han skulle sälja den. Den va fel på stötdemparen men det hade han redan sagt, men när vi provkörde så var det oxå ett missljud när man kopplade men det hade jag kunnat levt med om allt var i sin ordning men nu vart det inget. Kanske inte är meningen att jag ska ha en bil :/ Men är bara att fortsätta leta och vi ska till n bilfirma imorgon för morfar kände någon som hade en. kan ju hoppas att man hittar nått som passar till ett bra pris som man kan pruta ner xD

Sen va vi ju i studion ikväll oxå till kl 8 och sen hem och se på BB. Tyckte dom är lite elaka för en tror att han/hon är klar för finalen när den personen igentligen är ute. Tycker faktiskt att dom lika gärna hade kunnat plocka ut den personen istället för att dom ska fira massa nu och sen gå ut på tisdag elr när det blir. Jag hoppas att Simon vinner för han verkar så snäll, lugn och allmänt trevlig, så jag ringde 2 gånger och rösta idag ;) 

Nej nu blir det att kolla klart på Miss secret agent 2 och sen sluta ögonen för sömn.

/J

Jönköping igår och Örebro idag

Vet att jag är dålig på att blogga just nu men tänkte slänga in ett inlägg nu innan vi åker mot Örebro för att titta på en bil. Va även igår i Jönköping och titta men den va bara skräp så fick åka hem utan bil :(

Sen ikväll så ska vi till studion igen men vet inte om jag ska följa med än så det får vi se då. Mamma snacka om att det vore bra om jag följer med så får se. Annars så blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt ch kolla på BB ikväll :)

/J

Who cares if we’re trashed got a pocket full of cash

Tack kakan, vet inte än hur jag vill ha men ska tänka lite på de så får vi se vad vi kan hitta på ;)

Nu är den här dagen snart slut (bara BB som jag väntar på) och sen är det bara fredag kvar innan det är helg igen. Skönt med lite helg men verkar som jag kommer vara hemma själv hela helgen så får se vad som händer. Är iaf speedway på lördag som jag ska se på :)

Har oxå hittat en bil som jag skulle vilja åka och kolla på men får se hur det går för pappa jobbar natt i helgen så han kan inte följa med. Frågade mamma om hon och thomas kunde så hon skulle prata med honom så får se om det blir en lite tripp till Västervik.

Idag har jag lagat pankakor till lunch och så gjorde jag tills i morgon oxå när jag ska jobba. Skönt att ha med något snabbt som inte behöver värmas och hålla på. Kommer nog bli mycket sallad för mig i sommar. Jobbar 9-15 imorgon sen hämta angelica, sen är det hem och ta helg!

Men nu börjar BB så ska hoppa över till soffan! 

/J 

Then peace will guide the planets, and love will steer the stars

God morgon :)

Idag var det inte gott med gröt alls, smaka skit om jag ska vara helt ärlig så jag är glad att jag fick i mig helften. Ska ta en halv banan oxå nu så man står sig lite iaf. Var oxå sjukt länge sen man träna så idag ska jag ta tag i det igen och komma igång, vill ju inte vara tillbaka där jag började i höst när de väl är dags att hoppa i bikinin. Vet redan att jag gått upp 1,8 sen i februari då jag typ inte orka hålla på att träna massa och bara sket i allt typ. Så idag ska vi svettas lite! 

Är sjukt nöjd med mitt hår efter klippningen igår, nu ser de ut som skit där imot hehe så blir ingen bild än. Men det kommer väl så småning om och då skulle jag nog vilja ändra min header oxå om det är någon snäll liten kakan som har tid och lust med de ;) Va på stan en sväng oxå och köpte lite saker till håret för min frisör tyckte att det var väldigt svårt att få till och sa till mig att jag måste köpa dust it för annars så skulle det bara rammla ner. Så vart de och sen så köpte jag oxå värmeskydd till när jag plattar och fönar håret och de skulle oxå ha lite volym effekt sa hon på hårvårdsbaren. Kan säga att jag tog typ 5 cm på längden men är ändå jävligt anorlunda. Och det försvann så jävla mycket hår så när hon tagit längderna bara så fick hon soppa bort hår och lika mycket när hon var helt klar oxå!


Såhär långt hår hade jag för nästan två månader sen men nu är det anorlunda :)

Nej nu ska jag ta den där bananen och sen slå mig ner i soffan en stund och smälta maten innan jag ska träna  lite.

/J

Lång dag

Hej på er där ute. Idag kan jag säga att jag inte varit hemma mycket alls. Vakna kvart över 7 och gjorde mig i ordning för att jobba min första dag hos en brukare. Va ju samma som jag va och hälsa på förra veckan så inget nytt än så länge. Men fick lära mig mycket och var mycket nytt så var bara att försöka ta in allt man kan innan dagen var slut. Men vi var bland annat på en promenad och så bakade vi lite oxå, trevligt. Sen var det bara hem direkt och hämta mamma och åka till stan igen :)

Nu sitter jag i studion för jag fick följa med när mamma, syrran och Karin skulle spela in. Dels för att de var smidigast och spara lite tid och så ville dom ha med någon som åkte och hämta mat som jag gjorde på donken och hälsa på mina gammla vänner där. Ska sitta här till typ kl 22 så ett par timmar kvar innan det blir hemfärd för mig.

I morgon blir det stan igen för jag ska klippa mig och kanske träffa Sara och åka till smultronstället, men det får vi se för hon kanske skulle dit med klasskompisar innan.

Nu ska jag ta lite frisk luft för jag har väldigt ont i huvet..

/J

Wake up move on, stop pretend you don't exist

Hejsan på er!

Vill börja det här inlägget med att hylla mitt favoritband vars trummis idag fyller 25 :P Så grattis till Erik!! Vill oxå lägga ut en länk till deras hemsida där man kan lyssna på covers som dom gjort på sig själva och kallas "The livingroom sessions" och det är riktigt bra! http://www.neverstore.com/ Lyssna och njut.



Annars idag har jag inte gjort mycket alls, sätt massa på One tree Hill och är nu inne på sesong 3 så går ganska snabbt. Men nu ska jag skölja ut inpackningen jag har i håret och sen åter gå till OTH :)

/J

Film med sara

Dags för ett kvälls inlägg igen!

Idag har jag typ tjurat hela dagen för att mamma åkte till hsvagnen och sover kvar där så jag är fast hemma utan bil och hade inget att göra. Men till slut kom sara som en räddande ängel och underhöll mig lite. Hon ringde oxå mamma och fixa så vi fick äta kräftor och smaska. Så hon kom vid halv 6 typ och vi såg på film en stund innan vi åt, lyckades oxå bränna vitlöksbröd i ugnen så fick göra nya xD Sen så gjorde jag lite manikyr på sara när filmen var slut, var länge sen så kom inte ihåg allt men vart ju bra ändå till slut.

Vi såg på filmen Burlesqe med Christina Aguilera och Cher, den hadlar om en småstad-tjej som flyttar till LA. Där så hittar hon en klubb vid namn burlesqe där tjejerna dansar och mimar till musik. Hon vill jobba där men använder lite knep för att komma in genm ett annat jobb på klubben som till slut leder till att hon hamnar sjungades på scenen framför en stor publik. Tyckte den var helt okej men har ju sätt bättre. får 3/5 av moi.

Nu ska jag kolla om det finns nått och glo på och snart sova för jag är ganska så trött redan.

/J

En dag på landet

Hejsan vänner och ni andra få personer som följer denna tråkiga blogg ;) Kännde att det var dags för ett litet inlägg såhär på fredagskvällen för att visa hur tråkigt mitt liv är xD Ligger nu mera för mig själv och har inget att göra, morsan och syrran ser på en film men hade ingen lust för de så tog min data och kasta mig i min nybädade säng.

Gårdagen var jätte trevlig och kul att få träffa tjejerna och den här gången va vi ju alla så de va extra kul. Int riktigt samma sak om vi inte är alla fyra. Träffa fia precis efter 11 och sen Lina vid halv 12 innan vi gick ner mot snäckan för att möta upp Kakan och äta en god lunch. Dock håller jag med kakan och att de var väldigt snålt med kyckling i kyckling o curry såsen, jag fick 3 st små bitar och kakan fick 2! Sen gick vi upp mot stan och satte oss och prata i väntan på att fia skulle bli hämtad och sen så skilldes vi åt för denna gången. Hoppas dock att det inte dröjer allt för länge tills vi ses för måste ju åka och hälsa på dom i Töreboda så jag och kakan får se lägenheten.

Idag ringde kl kvart i 9 för vi skulle ut till landet för att hjälpa mormor och morfar med både det ena och andra. Va där vid 10 och då vart det att klippa gräset, tvätta fönster och toppa med att rensa ogräs. En hel dag helt enkelt ute i den friska luften på landet :) Sen så hämta vi mamma i stan men problemet var bara att tåget var försenat och vi åkte tidigare än vi behövde så satt i 50 minuter och väntade. Men som tur så köpte vi glass och smaska på och sen hämtade vi grejer hos angelica så hon kunde följa med ut hit igen för dom ska till husvagnen imorgon. Och stackars mig får sitta här ute helt själv och kan inte ta mig någon stan för jag har ingen bil!

Och på tal om bil, verkar som mina planer på att köpa en ny data har fått ändrats lite. Nu är det en bil som det pratas om istället. Jag vet att jag verkligen behöver en men måste ju kunna använda den oxå och ha råd att ha kvar den i höst och så måste ju lönen räck till oxå! Får se hur mycket jag får är ju ingen större ide att börja kolla än men är det någon som har någon billig gammal bil som dom vill bli av med för en billig peng så hör av er!!

Har ett litet låttipps oxå kvälen till ära, Bruno Mars- Marry you. Fastna direkt för den här låter när jag lyssna på skivan, konstigt att den inte spelas på radion tycker jag för den skulle nog gå hem! Men nu ska jag nog hitta på nått innan jag ligger här och somnar innan kl slagit halv 11. Visst ja, kom på att jag missar ju BB nu, på med TV:n ffs! 

/J

 

U Smile, I Smile

God morgon :)

Nu är man klar för att åka mot stan snart. Ska ju vara där 10 men tar ju inte lång tid dit jag ska så ska åka 20 i. Är lite nervös för man vill ju göra ett bra intryck, men kommer nog gå bra. Sen blir det att fräffa fia, lina och kakan för lunch men ska gå lite på stan innan med fia och lina :)

/J

Never Say Never

Har en bekännelse att göra för er min vänner, jag såg nyss på Never say never. Och för er som inte vet vad det är för film kanske inte förstår att detta är en bekännelse som sitter långt inne för mig, men det är en film som kretsar kring en och samma person vid namn Justin Bieber. Har aldrig tyckt om honom speciellt mycket utan i mina ögon är han bra och så men ingen som jag brukar lyssnar på, kommer troligtvis inte börja med de nu heller men i filmen ser man verkligen allt han får offra och hur mycket jobb som han lägger ner. Så måste jag ju hålla med alla skrikande fjortisar att han är ju söt och så och har en fantastisk röst som verkligen är en gudagåva.


Även om ni inte lyssnar eller tycker om honom så tycker jag absolut att ni ska se på filmen! Och erkänner att jag just nu lyssnar på honom på spotify xD

Tänkte oxå släng in en bild på hur mina naglar vart med det nya nagerlacket. Vart skit nöjd men ser inte riktigt ordentligt på bilden med det gula glittrar lite fint. Har tjata om grafitti-nagerlack länge nu så idag slog jag till på det och det gula :)



Självklart när jag skulle gå ut och sola så gick solen i moln så va väl bara ute i typ 20 minuter. Typiskt att bara för att jag gick ut så försvann solen. Hoppas på att det är fint väder på fredag för då ska jag bara vara hemma och hoppas på att sola lite.

I morgon står det ett besök hos en eventuell brukare på shemat kl 10 och sen ska jag ner på stan för att äta lunch med tjejerna. Efter det så blir det väl att åka hem och ta det lugnt.

/J

1 vecka till lön, 2 veckor tills jag får reda på om jag kommer in på skolorna

Godmorgon för er som vakna nyss och godmiddag för er som har varit vakna sen kl 8 som mig ;)

Idag har jag redan hunnit med ett besök i stan för lite shopping, lämna mamma vid tåget och sen så beställde jag tid för klippning tills nästa vecka. Nu har jag bestämmt mig att gör nått kul med håret och inte bara spara de längre. Tycker att det har blivigt så lång så börjar bara bli jobbigt att sköta om det. Det som är längst nu har jag aldrig haft längre men sen har jag ju lite etapper och en lugg oxå som inte är så lång. Men iaf diskutera mitt hår med sara igår och hon trodde att jag skulle passa bra med rakat på ena sidan men det kommer jag aldrig göra xD Skulle aldrig våga! Men har iaf en vecka på mig att bestäma för jag ska dit den 25.

Jag inhandlade iaf ett linne, och tvånagerlack idag. Ville ha mycket mera men får vänta tills man får pengar om en vecka. Sen är det bara en vecka kvar tills jag får reda på om jag kommer in på folkhögskolorna och börjar bli nervös redan nu, titta i kalendern och käknar ner flera gånge ri veckan. Vill ju få reda på nu vart jag kommer hamna i höst så man kan börja förbereda sig. Tänka sig att om bara några månader jag jag bo på ett helt annat ställe och gå den utbildningen som jag har velat sen jag typ va 14 år, tog mig bara 7 år att ta mig dit ;)  



Nu ska jag äta lite kycklingsallad som jag ska sätta igång och fixa nu och sen ska jag ut i solen! Är ju inte riktigt lika härligt som på bilden men nästan iaf :)

/J

Curiosa med Fia och Kakan

Hallu nu är jag hemma från norrköping efter en fika med Kakan och Fia. Tanken va att lLna skulle komma oxå men hon var dålig så vi fick helt enkelt klara oss utan henne :/ Vi tog iaf en fika på Curiosa som verkligen är vårat ställe som vi alltid går till och hade det jätte mysigt och satt och bara prata i 1,5 timme. Så bestämde vi att vi skulle träffas på torsdag oxå och äta lunch och gå lite på stan, trevligt som bara den!

Jag vill klippa mig! Vill hitta på nått kul men samtidigt så vill jag ju spara håret så kommer väl inte bli så stor förändring är jag väl kommer till frisören. Blir nog iaf efter jag fått lönen och då har jag bestämt mig för att köpa en ny data oxå för min lilla plutt är så seg och trött + att vid påsk när jag startade den så fanns inga ikoner elr menyer så fick starta om 2 gånger så den håller nog inte så länge till. Men den har varit min bästa vän i över 1 år nu så jag kommer sörja den! Får väl se vad pengarna räcker till men ska inte köpa nått skräp iaf, och lutar åt en HP för jag var ju väldigt nöjd med den här :) 

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen höra vad planen är för kvällsmat.

/J

Helgen

Ny vecka och dags för ett nytt inlägg såhär på måndagen så man kan sumera helgen. I lördags var det dags för minneskonser och som man längtar efter det varje år! Hade det väldigt kul trots att det inte va mycket folk som ville vara med. Slutade ju med att det bara var syrran och sara. Sen kom pappa, monica och sebbe oxå men det var ju nästan mera jobbigt bara xD Var där uppe vid 2 och på vägen upp vart vi stopade av polisen så vi fick visa att vi hade åldern inne för all cider vi hade i kylväskorna, och som tur var så hade alla med sig körkort elr pass så va bara för oss att fortsätta :)

Grillade lite korv där upp på en dålig engångsgrill men fick duga. Träffade lite folk som vanligt men inte så många som man brukar träffa och några cider senare och efter kalle Baah så gick vi hem för att grilla. Efter maten och pappa, monica ochsebbe åkt hem tog vi plats i soffan för att avsluta med esc. Gick ju bra om man tänker på att det va bästa plaseringen sen 1999! Tycker vi gör som tyskland gjorde i år och ger 12 låtar till Eric Saade och sen får vi rösta på vilken som är bäst så får han vara med nästa år oxå xD 





Somnde när det var slut fast då hade sara redan legat och snarkat ett tag brevid mig. Vakna halv 8 på söndagen oc då va sara pigg så bara för mig att vakna till då oxå. Sen vart det frukost och efter de lite vila. Sen innan sara åkte hem så solade vi lite. På eftermiddagen så grillade vi och sen så vart de ju så klart hockey-VM på kvällen. Ett jävla skit de där och dåligt att dom bara slutar spela. Tycker synd om Viktor Fasth i målet som inte kunde göra nått alls att han vart typ ensam kvar att spela. Synd att han blir vald till MVP och sen får en sådan match i finalen, inte snällt gjort mot honom! Somnade direkt efter de fjaskot var slut och vaknade pigg och utvilad idag kl 10 när sara ringde :) 

Skönt med extra pengar

Måste säga att jag har världens bästa mormor och morfar! Kanske dom flesta tycker att dom har fast mina är nog lite extra goa ;) Har hjälpt dom nu i 2 dagar i rad med att tvätta deras altan och dom har bjudit på mat och mormor har hjälpt till lite med det hon kan och orkar. Igår vart det torsk och idag pizza (har halva kvar med mig hem).. Plus så fick jag dubbelt upp vad jag gav i förslag att jag skulle få för att jag hjälpt dom så nu känner jag mig rik trots att jag la undan allt så jag skulle spara det ;) hehe men nu kunde jag ju betala av lite jag var skylldig mamma efter som de strula med pengar den här månaden för även om jag ska spara de jag fick nu så vet jag ju att jag har lite undan lagt om jag skulle behöva :)

Men nu ska jag slå mig ner och se ett avsnitt av OTH i väntan på att mamma kommer hem och vi ska handla tills i morgon :) Då är det minneskonsert här i blacka och ska bli kul öven om de typ inte är några som verkar vilja komma xD

/J

Sverige i ESC final

God morgon!

Sitter och väntar på att klockan ska gå lite så jag kan gå till mormor och morfar. Ska ju dit och hjälpa till idag igen men ska inte vara där förs kl 11 och tiden går så sakta just nu. Har hunnit läsa bloggar, kollat FB och aftonbladet..

Kul att sverige gick vidare igår i ESC fast såg inte så mycket på de, bara lite i början och sen vart de BB för min de. Slog över precis i slutet och såg då att Eric gick vidare så vart lite glad precis när jag skulle somna :)

Nej nu ska jag ta på mig skorna och börja gå, får väl bli lite tidig idag igen.

/J

Härliga sol!

Hallå på er! Glömde visst att blogga igår men kan ju bli så ibland :)

Gårdagen spenderade jag för det mesta ute i det fina vädret så jag lyckades att få en lite fin röd/rosa färg på framsidag av kroppen xD Fattar inte att jag har så lätt för att bränna mig när jag inte äns solade framsidan i 2 timmar och brände mig lite på magen, bröstet och sen ansiktet. Få skylla mig själv efter som jag inte smörjde in mig.

På kvällen igår så vart de speedway och det va ju inget att hurra för precis, vargarna fick stryk och de fick dom ju i tisdags oxå. Ingen bra början med andra ord men de är bara att bryta ihop och komma igen! Hehe vargarna ångrar nog att dom bytte bort Adam Shields som han körde på kråka igår ;)  

Idag vakna jag kl 9 och gick upp och käka frukost och såg på The secret life of the american teenager innan jag gick till mormor & morfar för att hjälpa dom med att tvätta altanen på baksidan. Måste ju hjälpa dom gamla, fram för allt om man får betalt för de ;) hehe. Dom bjöd även på lunch, färsk torsk, potatis och dillsås, mums! Men nu sk jag gå ut och lägga mig lite i solen och sola baksidan för den fick inte så mycket sol igår.

/J


God morgon

Hejsan på er! Nu har man vaknat till liv ordentligt efter natten. Gick ju och la oss vid 7 och somna som en stock och sov till 12 då klockan ringde. Vaknade några gånger i mellan så sov väl inte så bra men det behövdes sömn iaf. Sen vart det att fixa lite mat och ta en dusch innan man åkte in mot stan för att lämna av syrran och titta till farsan när han tatuera sig. Vart riktigt snyggt men tog ingen bild.

Måste ju säga att man blir grymt sugen, änu mera än innan. Bara att hålla sig till hösten för jag vill ju kunna sola och bada! Så behöver jag ju spara ihop lite pengar oxå om jag ska kunna göra dom två som jag la upp. Har ju flera ideer oxå som jag vill göra så får väl se men just nu är det dom som gäller först :)


Saknar detta ögonblick när man står med fötterna i havet, mina underbara värdbarn och värmen borta i SF. Fast nu har ju väremn kommit hit oxå :D

Nu blir det att sätta på ris till maten och sen äta ute i värmen. Härligt så jag ska inte klaga, för som jag har längtat efter värme!!!

/J

En oförglömlig natt

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men kan börja med att skriva, jävlar vad jag är trött! Kl är just nu 06.35 och jag är nu hemma efter en natt på akuten med mormor. Satt sammanlagt där i 11 timmar och bara vänta och vänta hela natten och känns helt sjukt med tanke på att jag sa vad det var redan när jag träfa henne. Hon har nämligen magmuns bråk precis som en kompis har och då viste jag var det var för sorts smärtor och liknande så jag sa direkt att det var därför hon hade ont och att det läckt ut magsyra. Men tog läkaren 11 timmar att komma till mormor efter som hon inte direkt var en prio 1.. Så jag har alltså suttit på akuten sen halv 7 igår kväll tills 05.40 och direkt då åkte vi och handla mat på donken för vi hade inte ätit sen kl 15 igår och maskinen på akuten var trasig, morr! 

Ja idag skulle jag ut med jobbet för första gången och träffa en möjlig brukare men med tanke på vad klockan är så kommer det inte bli nått, och jag har redan ringt och sagt de. Ska försöka ta mig in till stan senare dock idag och så måste jag köra in syrran senare som fortfarande är kvar här ute i blacka :) 

Men nu tackar jag och bockar för mig och tar mig med sömniga ögon till sängs!!!

/J 

Ny vecka

God morgon, sitter här och väntar på att syrran ska vakna så vi kan göra lite frukost. Känns dumt att äta själv när hon oxå kommer vakna snart, om inte annat så ser jag till att hon vaknar xD haha

Är så irriterad på soc just nu för jag har inte fått några pengar för att dom har räknat total fel! Dom har räknat med både mars och aprils pengar från försökringskassa som att det är inkomst i april. Så inte nog med att jag inte fick pengar dom säger att jag har ett överskott på över 1000 kr så om jag skulle söka nästa gång så får jag 1000 kr mindre! Tycker detta är helt sjukt, jag menar dom har ju kommit in med 1 månads mellanrum och dom måste ju veta vad UGA är och att man får pengar från försökringskassan då. Ringde iaf förut men min handläggare har tydligen bara tel-tid mellan 13.30 - 14.30 så får ringa då och hoppas hon svarar vilket hon inte brukar :/

Har kommit fram till att jag nog kommer får göra en lista på för och nackdelar för valla/karlskoga. Just nu känns det som jag kommer trivas skit bra på båda men är ju trots allt olika skolor så finns ju några saker som är olika. Och sen så spelar de ju in ganska mycket att jag måste flytta till karlskoga vilket både är possitivt och negativt. Fan vad nervös jag kommer vara när posten kommer den 1 juni!

/J

En dag i Karlskoga

Satan va jobbigt det kan vara att sitta och köra massor! Vart lite mera än 30 mil idag fram och tillbaka till karlskoga. Så nu inväntar jag bara BB så jag kan sova sen xD Åkte vid 8 i morse och skulle vara där 11, körde lite fortare än vad som var beräknat på google så var där hela 50 minuter innan det skulle börja. Satt och prata innan vi gick in. Fick lite info, kolla omkring och en intervju innan det vart lunch och dags och åka hem efter två någon gång. Träffa massor med trevliga människor bland annat en som man lättast beskriver ser ut som mig xD Elr hon hade kort rött hår och flera tatueringar.. Hehe sen en annan tjej som var från Karlstad som jag snacka lite med.

Åkte väl från karlskoga efter 3 någon gång för stannade och pratade med Sofie som tjejen med rött hår hette och sen så stanna vi och tog en glass på donken innan vi åkte hem. Var hemma för typ 1 timme sen och började med att öppna en kall cider och sen sätt lite på hockeyn som precis är slut nu och vart 2-0 till sverige så det var bra. Men iaf just nu har jag lite beslutsångest om jag skulle komma in på båda skolorna, jag vet inte hur jag kommer göra i såna fall :S

Men nu är det dags att börja med maten, ska grilla kyckling med syrran. Så blir det litet potatis och sallad till :)



/J

Tatuering

Har hittat två tatueringar som jag verkligen vill göra men är ju fel årstid nu :/ Men lägger upp så ni får se iaf..


En familje tatuering, en blomma var för mina föräldrar och en för syster yster. Tänkte ha den på överarmen..


Ett underbart snyggt hjärta som jag bara älskar och vill antingen ha den på handleden eller bakom ena örat.

Vad tycker ni? Ge förslag på var jag annars kan ha dem eller några andra förslag på tatueringar??

/J


Saturday afternoon

Underbart väder och en underbar dag! Idag vakna jag halv 10 och gick upp ganska snabbt för att se till att vi fick lite frukost i magen. Riktig lyxig frukost med färska frallor, äggröra, bacon, appelsin juice och obo'y. Varför välja en sak när man kan ta allt? ;) Sen vart det returpunkten med lite skräp och efter de skulle jag klippa gräset. La ner det ganska snabbt för jag fick inte igång klipparen så är bara att vänta på att Thomas ska komma senare om han får igång den.. Vart lite solning istället så hitils är det en riktig slapp och skön dag!

Vart ett premiär inlägg på ett sätt för jag använder morsans nya data. Hon köpte en rosa mini HP för 2 veckorsen och måste faktiskt erkänna att den är snygg, kanske nått och fundera på till min nästa data? Fast när det blir dags för mig att köpa en ny så ska jag nog köpa mig en 15 tumms tror jag.

Söndag i morgon och då går färden upp mot Kalskoga för att titta på folkhögskolan där upp. Lite kul och spännande kommer det bli men kan bara hoppas att det känns lika bra som det gjorde efter valla för då kanske det inte spelar så stor roll var jag hamnar till slut. Visst kommer ju inte kunna träffa alla vänner så ofta om jag är där uppe men kan ju leda till mycket annat bra istället! Tanken från början med kalskoga var ju att jag och syrran skulle åka upp till Jessica i Hagfors redan idag för att träffa henne men nu skulle hon jobba så vart inställt vilket betyder att jag hade kunnat åka med kakan som tanken var från allra första början :/ men men nästa gång jag ska iväg någon stans ska jag hålla mig till första planen som jag hade ;)

Ikväll blir det grillning och någon cider med morsan, syrran och Thomas :)

/J

Dagen efter nederlaget

God morgon!

Vart ingen blogg igår för kände helt enkelt inte för det. Är fortfarande helt tom och deppig över att mitt kära dolphins förlorade igår i sundsvall och att vi fick nöja oss med ett silver. Mamma envisades med att dom ändå vunnit ett silver men just nu ser jag det bara som att dom förlorat ett guld :(

Nog om gårdagens basket och över till roligare saker om gårdagen. Var hos min jobbcoach till typ kvart över 10 och sen åkte jag för att hämta sara. Lämnade papper på mitt jobb och sen så åkte vi ner på stan. Hon bytte en tröja och jag en ring som hade gott sönder första gången jag använde den. Syrran köpte den andra som du tyckte jag skulle köpa. Och så hämta vi en sallad på paus som vi åkte hem och delade på hos sara. Vart skit mätt på halva så fattar inte dom som får i sig en hel på en gång. Sen kolla vi på Cornelis filmen som faktiskt va ganska interesant fast var ju långt ifrån den bästa jag sätt! Men nu vet man iaf lite mera om honom och hans liv..

Nu ska jag sätta mig och söka jobb (måste trots att jag redan har sommarjobb) och sen ska jag nog se nått bra på TV. Typ veckans Nikita eller några avsnitt av OTH.

/J

Valla Folkhögskola

Hallå nu har jag lite tid över för ett blogginlägg, tror jag iaf för jag sitter och väntar på att min mor ska ringa.



Idag har jag varit på Valla folkhögskola i Linköping för att kolla in skolan, utbildningen och gå på intervju. Allt har varit jätte bra och jag ser fram emot beskedet som kommer 1 juni. Jag hoppas verkligen att jag kommer in där så bara att hålla tummarna. Tyckte om allt med skolan, eleverna, arbetssättet, miljön och mycket annat. Fick oxå reda på en sak som jag inte hade någon aning om, dom tar bara in folk på musiki nriktningen vart annat år och som tur är gör dom det i år! Dom tar oxå bara in 6 personer på musik och idag var vi 10 så 4 ska bort :(

Vart tog våren och sommaren vägen? Var ju fan snöstorm i morse när jag åkte. Hade skit dålig skickt men helt plötsligt halvägs till Linköping så slutade det snöa som tur var, fast var ändå svin kallt ute :(

Jag tänker bara nämna lite snabbt om baketen igår och kan bara säga JÄVLA SKIT! Så nära på att vinna och så förlorade dom med 1 poäng efter övertid, har nog aldrig varit så nervös, spend och exalterad på samma gång tror jag. Men nu till trevligare saker, lina, fia och kakan var ju här igår och det är ju alltid kul att träffas och fika lite. Var lite prat men var ju tvungen att åka efter bara 1,5 timme efter som jag skulle in till basketen, får träffas snart ingen tycker jag!

Resten av dagen som återstår ska jag kolla på lite serier som jag fixat och sen så blir det hockey ikväll oxå! Imorgon blir det möte hos min jobbcoach och sen ska jag träffa Saris och äta lunch med henne.

/J

I don't wanna miss a thing

God morgon alla underbara där ute! Vaknade tidigt idag av mamma som styrde runt i köket och fixa frukost men låg kvar och drog mig i sängen till kvart i 9 iaf. Då vart det upp och hoppa och börja tvätta direkt, försöka få igång pannan som inte ville starta igår så vi får lite värme och sen hänga tvätt. Håller även på att plocka undan lite efter som tjejerna kommer idag :D

Kakan, jag pratade med fia efter som det va hon som hörde av sig om att vi skulle ses. Efter som du inte hade svarat än då på fias sms så hörde jag bara av mig till Lina och kollade för jag antog att ni skulle åka tillsammans ut hit ändå :) Sen så kunde du ju läsa det här ;)

Ska passa på och baka lite efter som dom kommer, älskar att baka men har sällan någon att baka till så blir kul :) Vad det blir får ni nog se senare för jag har nog inte riktigt bestämt mig än.

Måste bara slänga in ett filmtipps oxå i bloggen. Armagedon är en film som handlar och ett gäng som vanligtvis borrar efter olja, men när en asteroid hotar att utplåna jorden blir det utvalda att försöka rädda männskligheten. De genom går en intensiv 12 dagars träning innan det skickas de ut i rymden med ett gäng austronauter för att rädda världen. Jag lovar er att det finns något för alla i den här filmen och det är en av mina favoritfilmer, jag gråter alltid ögonen ur mig på slutet! I filmen spelar bland annat: Bruse Willis, Liv Tyler, Owen Wilson, Peter Stormare och Ben Affleck.



Nu blir det att plocka ur diskmaskinen och sen kanske ett avsnitt av OTH eller Nikita från förra veckan.

/J


Lite bilder

Har man sätt, blir två inlägg idag t.o.m. Går ut hårt med att komma tillbaka till mitt bloggande ;)

Kvällen har spenderats i soffan, är seg och har haft ont i huvudet i 2 dagar nu. Har slarvat med min pollenmedicin så kan vara därför jag inte känner mig på topp precis. Så här i början så är det väl lätt att glöma att ta en dag men då får jag sota för det direkt! Så nu har jag fixat en kopp te och de är dags för lite hockey-mys. Står 2-0 än så länge men det är sverige absolut inte värda efter 1 perioden! Bara att dom fortsätter som dom börjat i andra..

Blir väl några bilder från vad son har hänt den senaste tiden, börjar hos kusin andreas när vi firade honom :)

















Fotade lite med syrran..






 
Ja det var vad jag hade och bjuda på för kvällen. Orkar inte lägga upp masa basket bilder för det har jag gjort flera gånger. Laddar för i morgon och det är slutsållt och dom ska släppa extra biljetter, 500 stå :) Kommer bli grymt!

I helgen har vi oxå gjort iordning landet som är nedanför våran altan så den är helt ren nu mera, bara rötter kvar som vi håller på att ta död på med gift hihi! :D

/J

Sommarjobb

Hejsan alla glada, länge sen jag var här men nu ska jag försöka få ändring på de. Ska bli lite duktigare på att uppdatera men just nu får ni nöja er med text så kanske bilder kommer en annan dag!

Har hittat på masser sen sist, de har varit basket, fira kusin, en skön valborg hemma med familjen och mycket mer. Men det absolut viktigaste är att jag idag var och skrev på för ett sommarjobb :) Ska jobba för komunen som personlig assistent från v 25-32 (tror iaf de var 32) och de kommer ju absolut bli en erfarenhet efter som jag inte jobbat inom omvårdnad innan. Fick massa info idag men ska sätta mig ner i lugn och ro och läsa igenom alla papper så man kanske kan lägga lite på minnet.

Ser fram imot imorgon för då kommer tjejerna hit på en fika. Lina, Fia och Kakan ska titta in på eftermidagen och hälsa på, viktigaste är ju inte vart vi träffas utan att vi gör de ;) Sen på kvällen ska jag med min far och syster på basket så då får vi alla hoppas på att dolphins avgör och vinner SM-guld så de inte drar ut på de en match till.

Och på onsdag så kommer jag vara skit nervös för då ska jag till Valla i linköping och hälsa på på den skolan som jag helst av allt vill gå på i höst. Till råga på de så ska jag till Kalskoga på söndag och kolla på skolan där och då ska Kakan följa med så blir en liten rod-tripp över dagen :) Håll era tummar för mig att intervjuerna går bra och jag kommer in på någon av skolorna!

Kan medela att denna månad va den sista jag sökt soc. SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!

/J

RSS 2.0