Jobb

Jippi jag har fått jobb tills den 24 april. Börjar på måndag och det är på ett godislager (candyking). Blir ju lite pengar iaf så det ska bli skönt kan jag lova! Så får man lite extra i sommar, ska till Öland och sen till Ullared i höst plus så vill jag ju åka utomlands!! Kommer inte räcka till allt men ändå till lite av det iaf :)

Har varit hos marcus idag, jag och syrran åt lunch där och så såelade vi kort och såg på TV innan vi åkte ut till blacka vid halv 5. Då fick jag lite thai-mat och sen kastade jag mig i soffan, där jag tänker stanna resten av den här kvällen..

/J

29/3-11

Hejsan på er! Dagen idag har väl sätt ut som vanligt egentligen. Tvättat, tränat och sett endel på TV, och just nu funderar jag på att gå ner och hämta och hänga tvätten och sen plocka in lunchdisken i diskmaskinen. Då har man iaf fått lite jobb gjort idag..

Hade fått ett medelande på FB av dom som jag skulle vara barnvakt åt på fredag att det inte blir nått för Sofie skulle åka till sina föräldrar med barnen. Var tänkt att dom skulle åkt helgen som var men Mats var sjuk och då så åker sofie nu istället. Tråkigt för jag hade sätt fram emot det, men vad ska man göra. Nu får jag ju en trevlig kväll själv med Kakan. Ska äta lasange och mysa, tror nog det blir en film oxå kanske och nått fredagsmys till :)


<3

Kan ni fatta att det snart är april? Hur sjukt som helst att tiden går så fort hela tiden, känns inte som man hinner med allt man vill göra. Bara hoppas att de inte går så här fort i sommar så man hinner njuta av massa sol och bad!

/J


Höjden av klantighet

Måste erkänna att idag var jag nära på att göra bort mig, totalt! Min jobbcoach hade fixat en intervju åt mig på ett uppdrag som dom fått in från ett bemmaningsföretag och det var på ett lager. Men det hade jag glömt bort så där det var 1 timme kvar tills jag skulle vara där så kom jag på att jag hade intervjun xD satt i pjyamas och hade inte duschat.. Kul så var bara ringa och be mamma om bilen så hon fick åka från jobbet. Jag kasta mig in i duschen och när jag bara hade fått på mig underkläder och ett linne ringer hon och säger at hon är på väg hem. Brottom som fan så jag slänger ner smink och borse i väskan och kastar på mig skjortan och leggins och ut i bilen. Men jag han och jag fick sminka mig på parkeringen utanför, måste ha varit en syn de! hehe :)

Kan oxå säga att intervjun gick ganska bra och dom skulle höra av sig i veckan om det blir något.

Kan ta och summera helgen lite snabbt oxå innan jag ska åka och hämta mamma på jobbet. I fredags eftermiddag så hämta jag sara vid 17 utanför skolan för att sen åka till våran frisör Johanna som hade 1 års jubileum för sin salong så var mingel och så fixade dom frisyrer oxå. Fick massa lockar och vart jätte nöjd med dom :) Efter det så såkte vi hem till sara och åt vofflor innan Sofie hämtade upp oss och vi åkte vidare till Jonna för att gå på ett inredningsparty. Jag köpte inget men var mycket sugen så får se vad jag ska ha när sara ska ha sitt party nu i April.

Lördag så åkte jag, mamma, Thomas, syrran och Marcus till Örebros badhus och hade det skit bra även fast vi stött på lite problem på vägen. Hade inträffat en olycka precis inna Pålsboda så va bara att vända och åka in på massa småvägar, men fram kom vi efter typ 3,5 timme i bilen xD Var hemma vid halv 9 och hade med oss kinamat hem så proppa vi i oss det och som efterätt vart de en liten drink. Sen vart det rakt ne ri sängen kl 10 för jag var helt slut!

Söndagen spenderades till största delen inne i stan och leta efter ett kylskåp. Hitta inget som passa för vi måste ha ett som är 55 brett men standars är 60. Men när vi kom hem så hitta mamma ett på nätet som hon beställde så de kommer nästa vecka :) Sen så var jag med och sjöng igår på kvällen innan det vart massa tv och se på.

Det var min helg, hur var eran?

Nu ska jag dra mig ut mot bilen för att hämta min snälla mor!

/J

Vårtecken

Maten står på spisen, jag har städat, plockat, diskat och fixat massa idag och även varit nere och postat min ansökan till fritidsledarutbildningen. Sökte på två ställen, Valla i Linköping och sen så vart de Karlskoga. Flera anledningar att de vart just karlskoga men den största var att det lät väldigt bra när jag var inne och läste. En annan är att det är lagom långt bort och så känner jag ju lite folk i värmland (genom min syster) som det inte heller är för långt till då. Plus så borde det bli närmare fia oxå! :D De känns skönt att slippa tänka på det mera iaf!

Nu är det dags att titta till maten så den inte bräns och sen slå mig ner i soffan och äta. Föresten så är jag mycket nöjd med sminket..



Så nu är jag mätt och belåten :) Var ute på tomten förut oxå och plocka med lite småsaker, fick några bilder på lite vårtecken oxå som man har längtat efter så länge! Hitta både krokusar och snödroppar så nu är det bara det gröna gräset och blommande träden man saknas.






Just de, måste säga att min kamera åkte på nått sätt ner i golvet förut från byrån vi har i hallen. Fattar inte hur det gick till men när jag städade toan och pratade med sara så hörde jag en dunk. Gick och titta och hittade efter någon sekund min kamera på golvet och vart ganska så nervös om man säger så. Men allt var bra med den och verkar inte vara nått knas så är mycket lycklig över det!

Resten av kvällen kommer spenderas framför TV:n och datan innan jag ska hämta mamma och tomas vi bussen i Norrköping.

/J

Mysdag med Saris

Hemma efter en helmysig eftermidag och kväll med Sara. Fick köra in min mor och thomas som skulle på kryssning idag tills morgon och så hämta jag upp Sara och åkte ut till Ingelsta för att shoppa lite och sluta med att vi var där i 3 timmar och gick omkring och fikade och hade trevligt. Jag kom hem med lite mat, en mascara, rouge och foundation. Passa på när det var tag 3 betala för 2 på Cubus och jag behövde ju allt så vart nöjd och kosta bara 324 så ganska skapligt för det jag fick :) Sara fick med sig 2 ringar hem men hon sprang runt i 2 av dom 3 timmarna och letade efter en jeansjacka xD

Sen åkte vi hem till Sara för att äta och då vart de sallad för henne och en macka med skagen, sallad, gurka, tomat och krabbfish (hur de nu stavas :S) för mig. Hade redan ätit sallad idag så ville ju ha nått annat.. Men sen så hade vi köpt jordgubbar till efterätt som var väldigt goda, från spanien var dom iaf och kosta bara 10 kr :D Fick en liten försmak av sommare så de va gött! Åkte hem vid halv 9 så jag skulle hinna hem till Gray´s som jag nu ska fortsätta se på!


/J 

Ingen mera vinter!

Hur underbart är inte vädret idag då? Hoppas vara att det fortsätter vara så här varmt och soligt, kan dock blåsa lite mindre om jag ska vara helt nöjd :)

Var ute och gick förut och går förbi fritidsgården och då står en person som jag tänkt att be vara referens åt mig när jag ska söka fritidsledarutbildningen, så kallade dit och började prata och fråga och självklart så var de inga problem :) Känns bra att man börjar få lite fart och ansökan börjar ta form. Har ett personligt brev som jag ska skriva men vet inte riktigt vad de ska stå i. Ska iaf ta tag i det så fort jag är klar med detta inlägget.

Måste bara säga att jag har hittat ett band som heter Boyce Avenue och jag bara älskar dom. Dom spelar covers på massa bra låtar och de är grymt bra! :) Lyssna, min favorit är Teenage Dream..

/J

Grattis

Grattis världens finate på 21 års dagen!


<3

/J


Skola till hösten

Idag känner jag mig lite duktig :) Har städat, tränat och stickat klart min mössa och hallsduk som jag hållt på med ett tag. Ska bara ta hand om köket och hänga in lite ren tvätt sen så får jag vara nöjd med dagen.


hehe osminkad och fin xD

Har oxå ansökt till skolan i höst, sökte lärare för fritidshem och förskolelärare på LIU. Ska bara bli klar med min ansökan till fritidsledar utbildningen oxå så ska jag skicka iväg dom så fort som möjligt :) Bara att hålla tummarna på att jag kommer in på något av de. Verkar ju inte som de blir något jobb och att gå hemma i över ett år har varit väldigt jobbigt, och tanken har ju varit att börja plugga så bara hoppas!

Nej nu ska jag ta tag i det sista jag ska göra för dagen (kom på att jag har en maskin tvätt och hänga oxå), och sen ska jag se på TV.

/J

Söndag igen

Hallå :)

Vaknade som vanligt runt 9 och segade mig upp utan några större planer för dagen. Hasade omkring i morgonrocken, satt vid datan och kolla film fram till kl 12 då jag tog en dusch. Sen vart de lite lunch och skidor av olika slag och både med och utan gevär.. Innan jag gjorde mig klar för att åter igen åka hem till Lina för att fira henne igen men idag med hennes familj och släkt. Dom är ju underbara hela högen så varför inte göra dom sällskap när jag vart bjuden. Så var det även två små busfrön där som såg till att ingen fick en lugn stund ;)

Men känns som jag ätit så det räcker för flera månader fram för de var massa kakor, cupcakes och tillslut tårta plus tårtan igår oxå. Men stod över tårtan idag iaf och åt "bara" en cupcakes och 2 av 5 sorters kakor! xD Värst festen!

Nu är jag helt slut efter allt bus så kommer nog inte dröja länge innan jag lägger mig i sängen för att se på TV.

Ännu en helg förbi och bara längtar till nästa!

/J

Födelsedag, födelsedags firande x2 och ett efterlängtat ansikte

Sådär då är jag tillbaka igen då, fast beror mest på att de är en speciell dag idag. För 52 år sen så föddes det en liten pojke som senare växte upp och blev min far :) Så vill bara säga grattis till väldens bästa pappa! <3



Dagen idag har haft ganska högt tempo. Vakna vid 9 och gick ut på en promenad och handlade lite på konsum på vägen tillbaka. Sen vart de frukost och prata lite med sara och vi bestämde att jag skulle komma in till henne. Så var bara att göra sig klar snabb för att sedan dra mot norrköping. Började baka tårta som var till Lina som fyller på måndag. Mitt i allt åkte jag hem till min far och fira honom med lite fika och så fick han en flacka vin. Sen tillbaka till sara för att göra klart tårtan och sen till Lina för att fira henne.


Resultatet :)


Sara tog tydligen min kamera och knäppte ett kort när jag vara borta xD Söting! <3

Fick äntligen träffa Fia oxå, var allt för länge sen! Få inte vänta för länge nu innan vi kommer och hälsar på er i Töreboda.


Hade med mig kameran men glömde den såklart när vi gick in hos Lina så får be snällt om bilder från kakan :D


Jag och måndagen födelsedagsbarn <3

Var hos lina 17-22 och sen va jag så trött och syrrans katt var ute för hon vägrade gå in förut så var tvungen att åka hem. Tack alla inblandade för en trevlig kväll! men nu ska jag kasta mig i säng och sova gött :)

/J

Uppehåll?

Inget kul att skriva om idag, samma gamla vanliga men träning och sånt bara. Just nu står maten på spisen, blir fläskotlett ikväll med potatis och sås till :)

Tror jag ska ha ett uppehåll för det är ändå inte interesant elr kul längre att skriva blogg, vill känna lite av de där suget man har ibland. Just nu känns de bara som jag skriver för andras skull så dom ska få nått att fördriva tiden med och då brukar de inte bli något bra. Eller vad säger ni?

/J

Semla

Dagen idag har hittills bestått av att baka semlor, kollat på skidskytte och tränat lite lugnt i 30 minuter. Anledningen till att de bara vart 30 min lungt är att jag har ont i bröstet bakom bröst benet och de gör ont typ så fort jag rör mig och fram för allt när jag rör armarna. Vaknade tidigt i morse av att de gjorde ont när jag vände mig och la mig på sidan, gjorde verkligen ont så vände på mig till ryggen igen och somnade om men vaknade 30 minuter senare. Så då var de bara att gå upp för de var ingen ide att ligga där. Hugger till när jag hostar, andas djupt och nyser men när jag typ lägger ihop armarna såhär
 
så gör de jätte ont och är ihållande. Så var därför jag vaknade när jag la mig såhär på sidan. Men nog om de nu..

Vart som sagt att baka semlor idag och dom är väl inte värdens finaste precis och inte heller speciellt mycket godare än dom ma köper men ändå, dom är ju hemma gjorda! Hade lite för lite mandelmassa men de duger ändå :)






Nu ska jag ta hand om disken innan mamma kommer hem och skriker och sen så ska jag duscha och slänga min försiktigt i soffan.

/J

Tråkigt

Har väldigt tråkigt just nu, har kollat alla bloggar, fb och finns inget att se på TV. Har kollat alla serier jag ska och de är inte alls kul att spela sims just nu. Får väl se om jag kommer på nått att göra elr om jag bakar nått som jag ändå inte får äta xD

Vart 45 minuter träning idag så får vara nöjd med de :) Har ju fan inte tränat på typ 10 dagar och de kändes ju inte som jag skulle dö så de var ju possitivt. Bara att fortsätta så här så är jag snart inne på rätt spår igen. Är dock jävligt sötsugen!

/J

Nystart

Godmorgon! Nu är man igång igen med nyttigheter efter ett mindre uppehåll som ni såg, inte minst i helgen med både chips och godis xD Så nu är det tillbaka till gröten, massa frukt och grönt och ska lägga till en sak som jag är så dålig på, att äta mindre potioner. Tror jag äter väldigt mycket mera än vad jag behöver egentligen så nu ska de bli lite mindre. Ska också komma igång med träningen igen som försvann helt förra veckan.

Så nu ska jag ta de lite lugnt ett tag till innan jag ska träna om ca 1 timme.

/J

Helgen

Är väl dags att skriva en liten sammanfattning om helgen som har varit riktigt skön och avslappnande. I fredags så tog jag ju mig in till stan och sara. Hämtade upp henne efter träningen och vi åkte hem till henne och åt en varsin matlåda innan vi åkte till Willys för att handla. Efter de så åkte vi hem till sara och tog de lugnt och hade trevligt innan jag hämtade kinamat och åkte hem. På kvällen vart de lets dance och på spåret med mamma och en riktigt myskväll. 

Lördag började med lite städning till lite skid-VM och skidskytte-VM. Och sen så gick dage fram till halv 5 då sara kom hit för lite myskväll som bestod av god mat, godis, chips o dipp och trevligt sällskap! Snacka om att vi var mätta men va bara att trycka i sig lite av chipsen och godiset innan vi tillslut gav upp och vart två utslagna sillar i soffan. Vi friterade kyckling, räkor, bläckfiskringar, annanas och banan till sist. Så jävla gott de var!

Friterad annanas, glass och lite sirap på de :)


Lördagsmys till Melodifestivalen, som va ett jävla skämt och dom dåliga låtarna gick vidare!
 

En något trött och mätt sara ;)

Kvällen slutade med att jag körde hem sara och sen åkte hem och kast mig själv i säng och somnade snabbt till hockeyn som var på TV10.

Idag så var de äggröra och bakon till frukost innan vi såg sista hälften på vasaloppet och sen åkte vi mot husvagnen. Skulle kolla till den som stått ute i vinter i all snö men allt såg okej ut och taket var kvar. Sen åkte vi vidare förbi svärtingen och sen hem för en snabb lunch. Kvällen har spenderats med att kolla på resor och jag är så sugen!!! Vi ha sol och bad nu..

Nu ska jag kolla på slutet av BB och sen försöka sova :) 

/J

4/3-2011

God morgon :) Sitter för tillfället och väntar på att åka in till stan. Ska först till syrran och lämna av lite saker och sen hämta sara och vidare hem till henne. Sen ska vi handla lite och fixa och sen bara umgås.

Morgonen har bestått av prata i mobilen, titta på tv och skicka ett mail till min jobbcoach så men andra ord så har de inte hänt mycket alls xD Och om jag får bestämma så kommer dagen fortsätta i samma slappa andra. prata med mor nyss och blir kina mat till middag så verkar som de här kommer bli en mysig dag :)

Vill åka till Fia och hälsa på! Lina bli frisk så vi kan ses :)
/J

Förvirrad och fundersam

Hum jaa de går inget bra för mig om man säger så xD känner mig lite dum men jag förstår inte hur man får upp låtar/klipp från youtube, skäms för att erkänna de men så är de! Någon som kan vara snälla och lära mig hur för lovade Sara att lägga upp ett klipp..

/J


Intervju

Hejsan läsere :)

Nu är jag hemma från möte och intervju och jag vet inte om man ska skratta elr vad man ska göra xD För de första var mötet tråkigt som vanligt men var ändå endel viktig info om nystartsjobb och lite sånt. Fick oxå reda på att man kan få ersättning för resor och sånt om man ska på intervju i annan stad och innom EU, fast max 2000 så blir ingen vecka i spanien kombinerat med en intervju ;)

Sen bar de av till Åby och åkte till Pizza stället som oxå skulle ha en kiosk i vår o sommar. Gick ju bra men när han fråga om jag kunde tänka mig jobba svart så var jag nära på att dö xD För de först så skulle jag aldrig göra de och för de andra så fråga han inte rakt ut utan satt typ och snacka runt de. Sen när jag bestämt sa nej så sa han bara, nej men allt är vitt här xD Joo visst de tror jag på! Ja men får väl säga att de gick bra ändå så nu hänger de på om dom andra han snacka med vill jobba svart elr inte.

Kan oxå säga att jag hade ingen aning om vad jag skulle äta idag så efter ett tag så tänkte jag stanna på donken. Men lyckades stå imot och på vägen mot blacka så tänker jag, humm kanske skulle åka till domino och köpa en kycklingrulle men nej jag sket i de oxå för jag ska inte äta massa sånt skräp. Så de slutade med att jag åkte hem och fixade till en sallad med tonfisk som vart jätte god och jag är lite stolt att jag stod imot allt annat.

Nu ska jag se på mixstaffeten i Skidskytte-VM, HEJA SVERIGE!

/J

Kryssningen

Jaha om man ska ta sig ork att lägga upp bilder från kryssningen då efter som jag lovade dom för tvådagar sen. Är ju inte allt för många bra bilder men några roliga iaf xD




Laddar på Sillekrog på vägen upp :)


Laddar men först cidern på terminalen i väntan på att få gå på. Till vänster om oss sitter 3 norrmen och 2 av dom hamnade på efterfest i våran hytt tack vare syrran och jessica. Kan tilläga att sara och jag hade gått och lagt oss xD







Sara och jessica åt upp morsans macka och drack upp ölen xD






Denna bilden får avsluta den första kvällen :)


På väg av båten i helsingfors efter en dusch så man känner sig pigg för innan de ville
jag bara hänga mig
!

 

Utsikten från våran hytt när vi vilar upp oss för kvällen


Alla är pigga och redo för natt nr 2 xD


Haha två fjortis bilder får avsluta när sara och jag börjat dricka i tröttheten xD

Nej nu ska jag se på Big brother och sen sova. In på möte hos min jobbcoach imorgon bitti och sen ska jag på jobbintervju, håll tummarna!

/J

RSS 2.0